sziasztok. hat az elmult 12 orat nem kivanom senkinek.
miutan irtam a net megint nem mukodott, de ez volt a legkisebb bajom.
a furdo utan 11 korul bevettem 2 fajdalomcsillapitot, kb 1 ora nyugalmat kaptam toluk, amit felig komasan toltottem. aztan megint erosebb lett a fajdalom, aztan egy picit gyengebb. es ez igy ment fel orankent, de a fajadalom maga is legalabb 10 percig tartott. es annyira fura, hogy csak egy helyre osszpontosult a bal oldalamon, meg amikor erosebb volt, akkor kisugarzott a derekamba. mindehhez a bebi nagyon virginc lett es majd kirugta a haz oldalat. 20-30 percenkent jartam pisilni.
hajnali 2-kor nem birtam tovabb es felkeltem. jarkaltam, probaltam tv-t nezni, de a fajdalom csak nem akrt szunni. hajnali 3-kor megettem 2 banant, majd szenvedtem tovabb. barna maci is jo parszor tiszteletet tette nalam. fel 4 korul lezuhanyoztam, ennek volt nemi hatasa es tudtam aludni egy orat.
ujabb fajdalomra ebredtem 5 korul, megint setalgattam, ekkor mar apa is felebredt es felhivtuk a korhazat, hogy ez most mi lehet,mert nagyon furan fajok es nem tudjuk, hogy szulunk-e vagy sem, mondtak hogy a szuleszno busy es majd visszahiv.
ugy dontottem, hogy probalkozom egy ujabb zuhannyal. ahogy beleptem a zuhanyzoba elkpott egy addiginal erosebb fajas, es kihanytam a bananokat. (BOCSI!).
ezutan apa mondta, hogy olotzzek fel rendesen ne a pizsimet vegyem vissza. mire felig feloltoztem, hivtak a korhazbol, mondtak, hogy menjunk be, mert lehet, hogy szulunk, de lehet, hogy nem. fel 7 korul ertunk oda. rogton hanytam is egyet megint.
ott CTG-re tettek. egy bo orat voltam rajta. mondtak, hogy van egy par fajas, de semmi extra, ez meg nem szules. viszont a kismano ugy beindult a kozepe fele, hogy csak neztunk mennyire mozog a hasam. a szivveres is tobbszor 200 fole ment.
kesobb jott egy doki, megvizsgalt. minden zart, a mehnyak se rovidult meg meg. es szerinte a bebi rendkivul jol erzi magat odabent. fogalmuk sincsen, hogy mi es miert faj nekem.
egy doboz erosebb fajdalomcsillapitoval hazakuldtek. a helyzet azota se jobb. rohadtul szenvedek, es nagyon faradt vagyok. miota hazajottunk 20-30 percekre neha sikerul elszenderedni egy melegvizes palackkal, de aztan a fajdalom felebreszt. 11korul egy borzaszto sirogorcs jott ram. szegeny apa azt se tudta mit csinaljon.1-kor vettem a fajdalomcsillapitot, es mar most nincs hatasa.
enni nem nagyon merek (eddig 3 kekszet ettem meg), mert amikor nagyon erosen fajdalom, akkor hanyingerem van.
sajnos nem latom az alagut veget. a fajdalom nem surusodik, csak maximum erosodik. nem tudom, hogy meddig birom. lehet ma meg visszamegyunk a korhazba.
mondjuk nem tudom, hogy ott mit tudnak csinalni.
attol felek, hogy ez annyira kimerit, amikor tenyleg szulunk, akkor majd nem lesz erom hozza.