Szalamandra,
igen valahogy mindig ezt érzem én is a képekkel kapcsolatban
Gratula a hízáshoz! Nálunk pont fordítva van, eddig 25-öket hízott, de ezen a héten "csak" 10-et
Minden viszonyítás kérdése
Dius,
nekem az együttlét indította meg a szülést... mindenesetre kitartás, emlékszem milyen nyüglődős volt nekem is az utolsó 1-2 hét... Drukkolok!
Nikuc,
Pálmira 50-es rugi passzolt tökéletesen mikor hazahoztuk a kórházból, úgyhogy akkora biztosan van
Én is 56-osokat vásároltam be, azt hittem az a legkisebb, mert minden babaoldalon azt írták, hogy pár 56-ost és 62-est vegyél az újszülött fogadására... Aztán anyukám hozott át egy 50-eset, ami még anno a hugié volt és tökéletesen passzolt. Azóta azt hittem az a legkisebb, erre itt most kiderül, hogy még annál is vannak kisebbek
persze igaz, a koraszülött babákra is kell valami!
Márti,
igen, hinta funkcióban van legtöbbször, és így ha elkezd elégedetlenkedni, akkor kicsit hintáztatom. Néha felállítom a lábait, ha nagyon nézelődik, de csak rövidebb időszakokra, hogy a gerincének ne legyen sok.
Susy,
igen, nagy kedvenc lett a pihenőszék, eddig nehezen tudtam Pálmit lerakni, de ebben jól elvan akár fél órákat is! Már ébren... ha alszik, akkor még többet
Hihetetlen, hogy ezt a két játékot, ami lóg róla milyen hosszú ideig képes elnézegetni!