Új privát üzeneted érkezett!

Ó, elfelejtettem:
kis betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
bondi

Szép napot és hetet kívánok mindenkinek!

patr: Ha nem volt még, a 4-est mondom. :) Ha volt, akkor majd mond helyettem más valaki. :lol:

Gyermekemnek egyszerre 2 szemfoga nő, ezért nem nagyon tudtam jönni az elmúlt másfél napban. Visszaolvasni próbáltam, több-kevesebb sikerrel, reagálni szerintem most esélytelen. Mivel ismét eseménydús volt az éjjelünk, és már 5 óta kukorékol a kis Morzsám, gondoltam, legalább pár szót írok.

Betegeskedő babáknak, gyerkőcöknek mielőbbi jobbulást kívánok!

Apákkal remélem, mindenkinek megoldódik a problémája valahogyan - akinek van.

Utólag is boldog hófordulót Lizynek, Dórinak és Dominak!

A mai talisoknak kívánom, hogy érezzék magukat nagyon jól!

Most búcsúzkodik lányom apájától és viszont. Azt hallom, hogy a gyerek majd szétszakad a vigyorgástól. :shock: Ebből se most lesz visszaalvás...

Remélem, majd tudok jönni bővebben is. Bocsi, hogy csak ennyi voltam.

Puszi
Márti
fmarti

Sziasztok!
Ági:sajnálom hogy Szonja még mindig beteg,pont este gondoltam,hogy ma megkérdem mi van vele.

Hát,nekem éjszaka végig hányingerem volt,ma reggel meg már háromszor hasmenés :cry: Én sem úszom meg...
Mit tegyek hogy Domi ne kapja el?
Azóta hogy megszületett még nem voltam beteg-ilyen beteg.
Remélem azért nem jön ki minden amit megiszok,mert akkor tejci bánná.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Adél Manónak és Zsolti Cicának Boldog Hófordulót!

Ági!

Szonjának jobbulást! Nándus hogy van?

Tami!
HA tejpépet sem kell íratni, én vettem a gyógyszertárban 900 Ft-rt.

AKatus!
Apa ügyesen levezetett! Hidd el hamar elrepül az 1 hét!

Márti!
Leusnak gyógysimi a fogacskáira!

Kike!
Jobbulást neked!

Kellemes talizást!

Enyém apája ment dolgozni. Keltem hozzá. Dundi 8kor beájult. 3kor hammázott, együtt el is aludtunk a nappaliba. Fél 4kor rotyizott egy piszok nagyot. Öltöztünk is.

Édes csillagom pelus cserénél, félálomban elkezdett buszt vezetni: brüm brüm, püffff, büüüüüüüüüü, büm. Kép

Most még alszik.
20150601134430

Jó reggelt!

A hiányolás, köszönöm, jól esett!
Tegnap este felületesen visszaolvastam, de nem volt többre időm. Most hoztam képeket a tegnapi keresztelőről, ami annak ellenére nagyon jól sikerült, hogy anyukám egy csöppet bekavart... :? úgy volt, hogy el sem jön, mert megint nem szedi a gyógyszereit. :x
De túl vagyunk ezen is.
Sikerült a templomban olyan meghitt hangulatot teremteni, amilyet szerettem volna. Emma egy kis angyalka volt, egy pisszenése sem volt végig a szertartás alatt, és utána sem.

Mutatok néhány képet, ezek sajnos nem a legjobbak, de a tesómék gépén vannak még, csakhogy náluk. remélem, mielőbb kerül belőlük nekem is.

íme:
Kép a sógornőm és a nővérem, Emma
Kép Emma ezt csinálta az étteremben :P
Kép Lilla
Kép KépAkkor balról jobbra:
Apa, Lilla, Apósom, aki nem látszik, sógornőm, Emma, Laura, mögötte a nővérem, és anyu, aki nem látszik az a párja és én..

aki az előzőről lemaradt:
Képa nővérem gyerekei, Lilla, mögötte az apósom, sógornőm Emmával, anyu, tesómék.

Ma megpróbálok még jönni, de gyed-et intézni megyünk tbányára, remélem sikerül... :?
Vendég

Sziasztok,
Szonja éjszaka már nem volt lázas - ez jó... de én meg nem tudok menni a talira, ez meg rossz...
Gyerekek, tavasszal lesz nálunk is egy tali, jó? Akkor tuti itt leszek. Előtte nem merek ígérni semmit, ennyi betegeskedét még nem produkált a lányom egész életében, amennyit most másfél hónap alatt. Pedig bölcsibe is járt... :shock: :?

A szívem szakad meg, hogy nem mehetünk, Patr... pedig már az útvonaltervben is megnéztem, hogy fogok menni autóval :?

Á, Nándika nyekereg, mennem kell

KépKép
szkagi

:cry: Már inni sem merek,mert egyből kijön,és már oltárira fáj a fenekem,a sok fositól-a franc bele,épp mikor Kristi is beteg...olyan mérges vagyok! :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ha most idegileg is felnyomod magad mennyivel lesz jobb?

Csííííí! Ha ideges vagy a tejed is az lesz! Ezt anyósom szokta mondani!

Marcsi!
Szépek voltatok!
20150601134430

Jó reggelt!

Mi végre jól aludtunk...

Kike! Nyugiu-nyugi. Nem attól rohansz a Wc-re, mert iszol. inni kell, mert sok folyadékot veszítesz. Ha hánysz az más tészta....

Marcsi, nagyon jók a képek!!!

Bondi, Nektek megint eseménydús hétvégétek volt. Eléggé csodállak hogy hogyan bírod a tempót....

Ági, hidd el mi is nagyon sajnáljuk hogy nem láthatunk Benneteket! Szegény kis Szonja, rájár a rúd....Jobbulást neki, reméljük ennek az időszaknak hamarosan vége lesz!

Kép
andkata

Adélt Isten éltesse!!!

Kike: jobbulást! igyál sokat, úgy talán hamarabb kitisztulsz. Vercsi ment oviba?

Akata, ki is vagyok nyúlva rendesen... de Nati is, este 9-kor evett, aztán reggel 7-kor :shock: :)
Meddig lesztek Apa nélkül?

Viki, imádnivaló a kiskrapekod! :lol:

Kép
Kép
bondi

Sziasztok lányok!

Igyekszem tartani a tempót, de nem könnyű, főleg, hogy nem volt netünk se egy ideig.

Pedig olyan szívesen jönnék, olyan jó itt a brigád, a virtuális adventi naptár is olyan jó ötlet és a kari angyalka látogatása a csúcs!

Két hófordulósunknak sok boldogságot, talisoknak jó hangulatot és nyami pizzát!

Kike, Szonjácska, Annácska jobbulást!

ANDI, gyere vissza!!!!

Apagondokat sajnálom, kívánom, hogy azért mindenki boldogan töltse majd az Ünnepeket! Addig még van egy kis idő.

Mav, két kis fiacskáddal nem tudom, hogy bírod a tempót, pl. hogy fürdetsz? Én egyet nem merek fürdetni.

Gyerkőcök zabálnivalók, amiket pedig bírnak művelni a mászkálásukkal, hihetetlen! Tök fura, hogy Tami is ilyeneket fog csinálni, bár sok jelét még nem adja, oldalra fordulni tud és ennyi. Dehát a hülye terpeszpelusa azért akadályozza.

Mostani kedvenc Tami fotóm:
Kép

Kép
teó

Marcsi, szép lehetett a keresztelő, Emma jó kislány volt!
Nekünk most vasárnap lesz, 60 emberrel.... :roll:

Ági, jobbulást Szonjának! Ottó is szeptember óta szinte többet volt itthon, mint oviban, pedig ő is járt már előtte...
sajnálom, h nem tudtok talira menni...

Zsoltit is Isten éltesse!!!

Márti, korán indult a reggeled :)

Annak akit érint: már nálunk is ki van találva a meglepi, de csak jövő héten tudom feladni :wink:

mennem kell, csajom itt sikít az ölemben.

szép napot!

Kép
Kép
bondi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:27-kor.
Vendég

Hahó,
lányok,
visszaolvastam végre (Szonja még alszik)

Andikám, gyere hozzánk, édes, nagyon hiányoznál, ha nem jönnél! Na meg Viki tündéri pofikája (az ennivaló gödröcskéjével...)

Á, Szonja már kajabál

KépKép
szkagi

Ja és jó talizást!
Vendég

Tami Kép
20150601134430

Bondi: micsoda suru hetvege...
Csorogj ha vegeztetek, mi szerintem 10kor indulunk boltba, postara, az ikeban tudunk megint talizni.

Marcsi: orulok hogy jol sikerult a kereszztelo.

Kata : Adelkanak boldog hofordulot! Jo hogy tudtatok aludni!

Kike: hat a hasmenes mar csak ilyen, de hidd el jobb ha len jon ki!(legalabbis en mindig ezt mondom) Amugy nekem is azota is minden eves utan wc, de nem faj a hasam, nem csikar...szoval en fogyokuranak fogom fel
:lol:
Vendég

Jó reggelt!

Kike! Szedjél valami hasfogót! Kitartás! Reméljük Domi nem kapja el, csak védi az anyatej!

Jázmin sem kapta el anno Rolitól, szerencsére!

Teó! Tami nagyon cuki!

Jó talit a talisoknak!

Mi délelőtt ügyeket intézünk, meg bolt és posta két gyerekkel egyedül. Jó muri lesz!

:?

Kép
szly27

Viki: tudom hogy nem venykoteles a ha tejpep megsem adta i a patikus recept nelkul :twisted:
Viszont igy recepttel meg olcsobb volt, a 2 doboz volt 1200
Vendég

Hófordulósoknak boldog hófordulót!

Marcsi! Emma nagyon szép! Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! Anyukád mit produkált már megint? Persze csak ha leírnád!

Kép
szly27

Dundusom próbálgatja a határait. Most h itthon volt az uram 1 hétig elkapódott a kis segge. Én meg letöröm, mert nem bírom annyit a sejhaját cipelni, mint szeretné.
20150601134430

Tami: de jó! rendben, sztem 3/4 12, dél körül végzünk. Neked is jobbulást!
Gondoltam, én is intézek ügyeket, erre a kis mormotám megint bealudt. Úgyhogy mi vsz. ikeázás után indulunk neki... közben meg is kell majd etetnem.

Viki, naggyon helyes, neveld meg ebadta kölkét Kép

Teó: Tamikád cukibogyó!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Adélnak és Zsoltinak nagyon boldog hófordulót!

Utólag Lizinek,Dórikának és Dominak is boldog hófordulót kívánok!

Szonjának most már mihamarabbi gyógyulást!

Kike te is gyógyulj meg!Domi reméljük nem fogja elkapni tőled

A talisoknak jó szórakozást!

Marcsi nagyon jók a keresztelős képek.Ha te ma ünnepled akkor nagyon boldog névnapot!

Bondi 60 ember a keresztelőn?hú ez nem semmi.

Remélem az apagondok mindenkinél megoldódnak!

Dundus is tudja,hogy mi a jó neki.Enyém gyerekem is szereti ,ha cipelik a seggóját.

Tami milyen kis drága.

Az én drágám éjszaka vagy 10-szer volt fel.Már nem bírtam tovább és odatettem magam mellé aludni,az 5, felsírás után.

Kép
csugi

Jönne a fogincája Máténak?
20150601134430

Köszönjük a köszöntést mindenkinek! Öt hónapos! El se hiszem...

Kép
andkata

Viki nem látom ,hogy megvolna duzzadva az íne.

Kép
csugi

Attól még készülődhet! Bújjon ki gyorsan!

Dundinak is meg van 2 helyen duzzadva, de nem nagyon akaródzik kijönni, pedgi mi már jobban várjuk mint ő.

Gyerkőceidnek mit hozott a miku?
20150601134430

Kimma!
Emcimről rég láttam képet!

De a legfontosabb!

ANDIKÁMAT AKAROM!
20150601134430

Szép napot :P

Én is olvastam ám hétvégén azt a sokfélét, amit írtatok... De reagálni semmiképp nem akartam, kiváltképp hogy nekem régen volt ilyen jó hétvégém, így csak fájdítottam volna a frissen sebzett szíveket...
De most már látom, jobb a hangulat, úgyhogy merek örömködni :D

Keresztelő: az, hogy Csabi angyal volt, hogy egy szavam sem lehet rá, azt már annyiszor írtam, most nem is írom... DE: Lilu, akivel utóbbi időben a vendégségeket igyekeztünk "túlélni", úgy viselkedett, hogy még most is sírhatnékom van, de örömömben!!! :D :D :D
A keresztelőt szó nélül végig állta, nem babrált, nem fészkelődött, nem susmogott, és nem türelmetlenkedett, ami nála iszonyú nagy szó!!! Utána is végig illedelmesen, szépen viselkedett, a vendégeket is szeretettel fogadta. Olyan volt, amilyennek általában lennie kellene, és amilyen már nagyon régen volt... Olyan büszke vagyok rá, hogy el sem tudom mondani! :D :D :D
Csabikám náthás, és kialvatlan volt (épp alvásidőre esett a keresztelő. ennek ellenére meg se nyikkant. Szépen figyelt, aranyosan körülnézett, érdekelte a gyertya, meg hogy mit magyaráz fennhangon a pap bácsi... Itthon elaludt, mi addig ebédeltünk. Olyan jó volt végre úgy enni a vendégekkel, hogy nem kell állandóan fegyelmezni Lilut. Alig hittem a szememnek. Ebéd után is még jót beszélgettünk. A keresztszülőktől is oda meg vissza vagyok... Ilyen emberek talán csak a mesében léteznek... Olyan szeretettel fogták Csabit, úgy dédelgették, és az ő gyerekeik is ugyanezt tették. Ráadásul Lilut sem hanyagolták el, vele is játszottak, ő is nagy becsben volt, és ezt olyan jó volt látni... Azt meg hagyjuk, hogy mennyi mindent kaptunk :oops: Már egészen zavarba jöttem... Apa mintaférj volt. Segített a vendéglátásban (Anyu meg előre főzött a drága), és mikor melyik gyerek igényelte, azzal foglalkozott. Dlután vettem észre, hogy alig ittam. Erre rögtön kiment, főzött nekem egy laktoteát, és még szervírozta is nekem. Majdnem bőgtem a meghatottságtól, hogy én ilyen mázlista vagyok 8)

Az, hogy Csabi csak f11-kor aludt el, és sz@r éjjelünk volt (3X is felébredt), egyáltalán nem rontotta el a hangulatomat :wink:
Képeket mindjárt rakok fel!
Vendég

GYÖNYÖRŰSÉGES ADÉLNAK ÉS SZÉPSZEMŰ ZSOLTIKÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Véda
Vendég

hát azt elhiszem,hogy várjátok,olyan nagy öröm mikor kijönnek az eső fogacskák :lol: :lol: :lol:

a nagyobb gyerekeknek édességeket hozott Máténak pedig rágókát ,keljfeljancsit és zoknikat hozott a miku.

TI MIT FOGTOK A GYERKŐCÖKNEK VENNI KARIRA?

Kép
csugi

Sziasztok!

Hófurdulóra sok cuppantóst minden babának!

Én most tiszta pipa vagyok! Nem volt kiírva, hogy lesz valami, mégis elzárták a hideg és a meleg vízet is. Kérdés: Mit adok enni a gyerteknek? :shock: :evil:
Szuper, mehetünk babavízért. Persze végigüvölti majd az utat, mert kezd éhes lenni. :evil: :evil: :evil:

Hú, megyek is! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Patti, ne haragudj de nem tudunk menni! nagyon fáj a torkom és nem szeretnék senkit megfertőzni! úgy sajnálom, h már megint nem megyünk! :cry:

lépést nem igazán tudok tartani veletek :cry: Visszamenőleg amit sikerült elolvasni az nagyon elszomoritott. Apagondokhoz kitartás!
Andi, gyere vissza légyszi! Hiányoztok innen Vikikvel!

Mav remélem apának a távolság segít és rájön nem tud nélkületek élni!

Zsoltinak és Adélnak Boldog Hófordulót!

Megyek visszabújok az ágyba, a teámmal, még a gyerköcök hagynak!

puszi Mindenkinek!
bencuri

Jutka!
Te decemberben tartod a névnapodat?

Én ezt rendeltem meg Duncinak:

http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fisher_price_jatekok/fisher_price_formaberako_csiga.html

+ még kap egy utazó ágyat. Ami inkább nekünk hasznos + még rágókát és apróbb játékokat.

Dóri!
Lilu egy Kép
20150601134430

Vikikém!
Kép
20150601134430

És most reagálok:

Muffin!
Kérdezz rá a CSP-ra, mert nonszensz, hogy még mindig nem kaptál!!! Mi is sokáig vártuk, és amikor rűkérdeztünk, 3 napra rá, itt volt a pénz :roll: :wink:

Wera!
Megzabálom Nonót. Itt nálunk családi kedvenc!!! A képeken beájultunk mindannyian... :lol:

Babu!

Szabesz jól van?
Nálunk Lilu pottyant le a kanapéról 5 hósan. Apa pedig ott ült mellette, csak egy pillanatra fordult el, és átgurult Apa akadályként odatett lábán :shock: Mai napig nem tudjuk, hogy csinálta, de volt ijedelem, meg baleseti sebészet, stb...

Pat!
Zsu tündér a képen!
Jó vendéglátást! Kérünk sok képet!!!

Tamara!
Alekoról ahogy írtál könnyesre röhögtem magam! Nagyon jól néz ki Mikus sapkában!

Akata!
Apahiány túléléséhez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én nem tudom meddig bírnám Apa nélkül... Maradj velünk sokat, és akkor elterelődik a figyelmed!
Nem alvást nagyon sajnálom.

Marcsi!
Gondoltam rátok, hogy egyszerre keresztelték a gyerekeinket... Amúgy szép pár lennének, nem? :lol: :lol: :lol: Akkor esküvőt is tarthatnánk u.akkor... Vagy Emma már elígérkezett? (Mi Adéllal flörtölünk, de lehet, Lacinkó lecsapja Csabi kezéről a lányt :roll: ) :lol: Nagyon jók a képek! Nagyon szépek a lányaid, és te is!!!

Viki!
Anya, mennyi időnként cserélsz képet Dunci vonalzóján? Mire megszokom az egyiket, rakod fel a másikat :shock: :lol:

Bondi!
60 ember??? Szentséges ég... Most gondolkozom, hogy irigyeljelek, v. ne irigyeljelek... :roll: :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Adventi naptár 4.

Ady Endre
Kis, karácsonyi ének

Tegnap harangoztak,
Holnap harangoznak,
Holnapután az angyalok
Gyémánt-havat hoznak.

Szeretném az Istent
Nagyosan dicsérni,
De én még kisfiú vagyok,
Csak most kezdek élni.

Isten-dicséretre
Mégiscsak kiállok,
De boldogok a pásztorok
S a három királyok.

Én is mennék, mennék,
Énekelni mennék,
Nagyok között kis Jézusért
Minden szépet tennék.

Új csizmám a sárban
Százszor bepiszkolnám,
Csak az Úrnak szerelmemet
Szépen igazolnám.

(Így dúdolgattam én
Gyermek-hittel, bátran,
1883
Csúf karácsonyában.)

Kép
Kép
patr

Viki nagyon jó a csiga.amit rendeltél.és igen decemberben tartom a névnapomat.

Becuri jobbulást!

Véda örülök,hogy ilyen jól sikerült a keresztelő.Lilu egy kis angyal :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Pattici!
Köszi! Megint szépet kaptunk!

Dóri!
Én már csak ilyen változgatós vagyok. Még nem találtam meg az ideális vonalzót :roll: , csak a kölköt hozzá :lol:

Csugi!
Jegyztem ;)
20150601134430

Pati köszönjük ma is a szép versikét :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Bocsika, éppen hogy csak febukkantok takarítás közben!

Köszönjük a köszöntéseket!

Bencuri, sajnálom, hogy nem jöttök, jobbulást!

Kike neked is!!

Mi is olyan csigát vettünk mint Vikiék, csak én találtam börzén 1000 Ft-ért! És vettem a tesz-veszen egy kockafaló vizilova, 5000-ért!

Kép
Kép
patr

Dóri!
[quote]M írta:i Adéllal flörtölünk, de lehet, Lacinkó lecsapja Csabi kezéről a lányt

Mi csak pedálozunk Adélnál, de nem kapunk visszajelzést. A Fő szerelem az Bencuri Viki Szonjája! De az összes többi csaj is nagyon bejön: Tami, Nati, Dórika, Viki, Bugri, az Emmák, Annácska, és MINDENKI!
20150601134430

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tápszeres infókat, veszek is ma a gyógyszertárban.

Boldog hófordulót Adélnak és Zsoltinak! (úgy látszik júl. 8-án csupa szépszemű született:))

Evelin!

A CSP-re kérdezz rá!
nekem elkeverték a papírokat, de annak ellenére, h az ő hibájuk volt, a júliusit már nem utalták visszamenőleg:(
Ha nem hívom fel, még ma sem kapunk szerintem.

Emma és TAmi is nagyon szépek!

Betegeknek (Kike, Tamara) jobbulást!

TAlisoknak jó pizzázást és szokás szerint várjuk a képeket!

Emma éjszaka csak kétszer ébredt és nappal sincs vele gond, most jó periódusában van, nem fogzik, semmi. Elvan.
Úgyimádom ilyenkor!!!

Véda!
Gratulálok Liluhoz, nagyon jó kislány volt.
Vendég

Nekünk még van egy ilyen teknősünk :

http://www.babasulypont.hu/index.php?PHPSESSID=532dd6a6e54c05913581bfc163519652&tpl=product&prID=823

ezt is imádja a csávó.
20150601134430

Csugi!

Mi most nem veszünk Emmának külön ajit, a rokonoktól hasznos dolgokat kértünk (fülhőmérő, etetőszék), most még úgysem nagyon értékeli.
Jövőre meg már úgyis játékot fog venni mindenki, addig gondoltuk, beszerzünk minden fontosat:)

Ez a Lackó!
Igazi Casanova!
Kösd fel a gatyád Viki!!! :P

Nekünk Zsimi csapta a szelet, de úgy látom ő sem az a monogám típus :P
Vendég

Orsi!
Ha az apjára üt, akkor nem lesz casanova, hanem hűséges Manó!
20150601134430

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]
Vendég

akkor üssön csak apájára, lányos anyaként ezt kívánom :lol:

Pont tegnap gondolkodtam azon, mi lesz, ha majd vki összetöri a szívét.

Apa szerint elvisszük sörözni :lol:
Vendég

Jaj, de szép egy család vagytok ti!!!
Csak úgy árad a harmónia.

Jó ilyet látni.
Vendég

Nem írtam, de sztem, ti már annyira ismertek minket, hogy tudjátok, ki kicsoda.

Azért segítségképp: nem szemüveges az enyém drága Apus, a szemüveges a keriapa, a frufrus a kerianya, a nem frufrus én, a nagylány Lilu, a a kislány és a kisfiú az keriszülők ikergyerekei, a baba pedig Csabesz :wink:

Betegeknek jobbulást!!!

Talisoknak jó szófosást :lol: :lol: :lol: meg pizzázást :twisted: :lol:

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?