Szép napot
Én is olvastam ám hétvégén azt a sokfélét, amit írtatok... De reagálni semmiképp nem akartam, kiváltképp hogy nekem régen volt ilyen jó hétvégém, így csak fájdítottam volna a frissen sebzett szíveket...
De most már látom, jobb a hangulat, úgyhogy merek örömködni
Keresztelő: az, hogy Csabi angyal volt, hogy egy szavam sem lehet rá, azt már annyiszor írtam, most nem is írom... DE: Lilu, akivel utóbbi időben a vendégségeket igyekeztünk "túlélni", úgy viselkedett, hogy még most is sírhatnékom van, de örömömben!!!
A keresztelőt szó nélül végig állta, nem babrált, nem fészkelődött, nem susmogott, és nem türelmetlenkedett, ami nála iszonyú nagy szó!!! Utána is végig illedelmesen, szépen viselkedett, a vendégeket is szeretettel fogadta. Olyan volt, amilyennek általában lennie kellene, és amilyen már nagyon régen volt... Olyan büszke vagyok rá, hogy el sem tudom mondani!
Csabikám náthás, és kialvatlan volt (épp alvásidőre esett a keresztelő. ennek ellenére meg se nyikkant. Szépen figyelt, aranyosan körülnézett, érdekelte a gyertya, meg hogy mit magyaráz fennhangon a pap bácsi... Itthon elaludt, mi addig ebédeltünk. Olyan jó volt végre úgy enni a vendégekkel, hogy nem kell állandóan fegyelmezni Lilut. Alig hittem a szememnek. Ebéd után is még jót beszélgettünk. A keresztszülőktől is oda meg vissza vagyok... Ilyen emberek talán csak a mesében léteznek... Olyan szeretettel fogták Csabit, úgy dédelgették, és az ő gyerekeik is ugyanezt tették. Ráadásul Lilut sem hanyagolták el, vele is játszottak, ő is nagy becsben volt, és ezt olyan jó volt látni... Azt meg hagyjuk, hogy mennyi mindent kaptunk
Már egészen zavarba jöttem... Apa mintaférj volt. Segített a vendéglátásban (Anyu meg előre főzött a drága), és mikor melyik gyerek igényelte, azzal foglalkozott. Dlután vettem észre, hogy alig ittam. Erre rögtön kiment, főzött nekem egy laktoteát, és még szervírozta is nekem. Majdnem bőgtem a meghatottságtól, hogy én ilyen mázlista vagyok
Az, hogy Csabi csak f11-kor aludt el, és sz@r éjjelünk volt (3X is felébredt), egyáltalán nem rontotta el a hangulatomat
Képeket mindjárt rakok fel!