Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy kicsit lemaradtam, alig gyozöm olvasni a fejleményeket.
Móninak gratulálok a bébihez, a szülinaposoknak puszi.
Sajnos Máté belázasodott hétfon, azóta elég nyugös.Ráadásul hétfo este beütötte a száját az asztal szélébe, pont ott, ahol a következo foga készülodik. Szépen belilult az ínye, remélem a foga nem sérült meg.
Egyébként, ha jön a foga én nem szoktam kenegetni semmivel, hanem van ujjra húzható "baba-fogkefénk", és azzal dörzsölgetem az ínyét. Biztos jól esik neki, mert nyitja a száját, ha látja, hogy az ujjamra húzom.
Ancsa!Nálunk pár nap alatt rászokott a vegyes kajára, bár mindig adtam egy falatot a saját kajámból, ha kinézte a számból.Imádja a sült krumplit.
Evey! Ti hová mentek nyaralni?
Mi is jövo héten megyünk. Gyorújbaráton is van egy bababarát hotel, ott foglaltunk szállást.
Na megnézem a fényképeket. Sziasztok:
Mari
Névtelen

Sziasztok!

Hát, Geri még elolvastalak, bár esz a penész..Kép Az tök jó, hogy javulsz.Kép És én megértettem, hogy mit is akartál írniKépKép De azért, ha lesz idöm, megnézem a dunaújvárosi oldalt. Egyébként a börömet kakilta le, úgyhogy fürdés voltKép Lottót nem vettem, de inkább megmaradnék a "szerelemben szerencsésnél"Kép

Lányok, várják a fényképeknél a magyarázatokat, hogy ki kicsoda.. Egy-két embert be kellett mutatnom, hogy érthetö legyek, de -aki volt a találkozón és Pankamama meg Evey lefényképezte- jó lenne, ha Ti is elmesélnétek a többieknek, hogy ki kicsoda nálatok.Kép (Kati, Snoopy, Geri, evey, Pankamama..)
PM és Evey nektek itt is gratulálok a képekhez, nagyon jók lettek.Kép

Mari én (is) küldtem fotókat Neked, megkaptad?

Iboly, szegény GergöKépKép Úgy tünik, hogy megőrültek ezek a darazsak, mert tomit is a minap, söt Jancsit is megcsípte. A reakció itt is ugyanez volt.Kép Igaz, én adtam nekik calciumot, mert nem tudtam, hogy ki-hogyan fog reagálni a csípésre!

Évi, jó utat, vigyázzatok magatokra és szerintem Csonginak is jót fog tenni egy kis körny.-változás.

Emese, azért akkor még ne váltsd ki az ipartKépKép Bár......Kép Küldök vmikor képeketKép

Mára ennyit, puszi mindenkinek:

Verus
verus (verus)

Sziasztok lányok!

Nem vesztem ám el, csak átalakultam kerge birkává (nem marhává!!!). A tali hétvégéjén az esküvő a vőlegény édesapjának a halála miatt elmaradt, helyette lementünk Kapolcsra. Évek óta szerettem volna eljutni oda, de valahogy eddig soha nem sikerült. Most eldöntöttem, hogy jövőre több napra megyünk le, mert annyi látnivaló van, hogy egy nap alatt képtelenség lenne végiginézni mindent. Petra nagyoin élvezte, bár leginkább az tetszett neki, amikor beraktuk a klímás autóba, és a hűvösben szundikálhatott.
Mindemellett mostanában nagy-nagy vendégjárás van nálunk, előkerültek évek óta nem látott emberkék is. Ja és a legnagyobb ellensége a babanetnek a webes könyvrendelés, mert ugyebár ha délelőtt megrendelem, délután kihozzák. Képzelhetitek, most irgalmatlan pénzeket költök könyvekre, és hát ezeket sajnos muszáj kiolvasni nagyon-nagyon gyorsan.
Egyébként most hétvégén szintén esküvőre megyünk, most tartok is tőle, mert apósoméknál lesz Petrus szombat délutántól vasárnap délig, és mostanában a gyerkőc elég érdekes dolgokat csinál. Amikor pár napja kozmetikushoz mentem, Petra egy árva korty anyatejet sem fogadott el az apukájától az üvegből, hanem békésen kivárta, míg hazaértem. Olya 7-8 órát volt étlen-szomjan. Remélem ez a tiltakozás csak apukájára terjed ki, és a nagyapára nem...
Egy pár hete még az volt a problémám a gyerekkel, hogy állandóan ülni akart, most meg már az, hogy mindig állna, és mindehhez nagyokat vigyorog, hangosan kacarászik.
Geri!
hogy megy az úszás? Mi hetente kétszer járunk, és nagyon élvezi Petra is, meg az apukája is. Szerencsére jól kiszokott fáradni, és itthon már csak az ágyába kell beemelni, reggelig alszik mint a bunda. Gratulálok a kis dívának!
Petrának is jön a fogacskája, a legjobb rágóka szerinte az én ujjam. Én ezzel nem mindig értek egyek, mert piszkosul tud harapni a kis ínyével, így néha visítozom.

Most elköszönök, mert lassan indulunk egy barátnőmhöz, tudjátok én vagyok az elfoglalt gyesen lévő anyuka mintaképe.....
Sziasztok

Madárka
madárka (mad&aacut

Sziasztok Lányok!

Húúúú, kell nakam szerdán családi napot tartani, aztán meg nem győzlek Benneteket olvasni.

Iboly! Szeptemberben feltétlenül. Jól repültél? Vagy totál elmaradt? Bátor vagy!!Panka belehúzott. sokat és soxor szopizik és naponta 1/2 banánt bevág anyatejjel két szopi között délután. Hízik is ám szépen. Szerinted gond az ha 1 éves koráig nem akarnék Pankának husit adni?

Csajok! Nektek olyan szövegetek van, hogy meg kell pukkadni. Snoopy, Verus, Ti vezettekKépKép

Judó! Nem negatív volt a meglepi, nagyon attraktív anyuka vagy ámKépKépHúú, tényleg készülődik a tesó, ez tök jó!

Geri! Iríííííígy vagyoooooook!KépKép

Nyaralóknak jó nyaralást, margitszigeti sétásoknak jó sétikát és majd meséljetek.

Jövő csütörtökön mi is megyünk 1 hétre Galyatetőre nyaralni. Már úgy várom. KépGyerekkel még ugyse csináltam ilyet.

Na pussz, megyek dolgomra.

Üdv:Pankamama
PM

Sziasztok!

Nagyon fincsi volt tegnap a balcsi. Kitti akkorát aludt az árnyékban, hogy csak na! Jót röhögtem, képzeljétek megint meghiúsult az esti fürdése a nagylánynak. Strand után megrohamozták a fürdõt, de utánuk jött a tanítótnéni, hogy stornó az egész, mert lemaradtak a vacsoráról. A fejleményeket már nem tudom, mert mi elindultunk haza, és most megbeszétük a tanítónénikkel, hogy nem telefonálunk rájuk naponta többször. Ha gond van hívnak minket, ha Alex hiányol minket telefonál (van nála telefonkártya). Elvégre ez már nem az elsõ tábora!

Verus! Jancsi milyen kis ügyi. Én ezért irigykedem. Kitti apukám állítása szerint vissza tud fordulni a hasáról a hátára. Egyszer már én is láttam, jól meg is lepõdtem, apu meg azon lepõdött meg, hogy én most láttam elõször.
Egyébként Alexkám is ilyen szentimentális mint Hanna. Moziba elég kellemetlen vele elmenni, bármilyen rajzfilmen tud bõgni, nade jó hangosan (én is ilyen vagyok, de én legalább csöndben).

Pele! Megyek szombaton, már nagyon várom, hogy újra találkozhassunk.
Lányok, aki tud, nincs más programja jöjjön!!!

Iboly! Lehet, hogy hülye a kérdés, de a siklóernyõs repülés az = sárkányrepülés. Nekem gyermekkori álmom a sárkányrepülõzés, de azt hiszem ez álom marad. Vagy mégse? Emese, Snoopy ugrunk?

Évi! Jó utat nektek! Gondolunk rátok!!!!

Geri! Örülök, hogy azért valamennyivel jobban vagy! Ott a teraszon ücsörögve a jó levegõn pikk-pakk elmúlik minden problémád.
Nagyon szupi ez a filmes dolog, nagyjából én is értem amit írtál Kép Kép

Dia! Botrányos színházi premier? Mesélj! Vagy lemaradtam, itt mindenki tudja mirõl van szó? Én küldtem neked képet. Megkaptad?

Mari! Nem felejtettelek ám el, küldök képet! Szegény kis Máté, dehát az ilyen balesetek elkerülhetetlenek.

Madárka! Ezekszerint sikerült babanetezni, és nem csak olvasni KépKépKép

Lara! Olvasgatsz minket?!! Nem is tudod mennyit gondolok rád! Amíg Kitti meg nem született (február) addig lelkes olvasója voltam a "ma megint megjött" topicnak. Akkoriban hagytam abba az olvasást, amikor hozzád beköltözött a pocaklakó. Még gratuláltam neked, de utána már nem volt idõm ott olvasgatni. Átköltöztél gondolom az "ami a szülés elõtt van" topicba, de sajna azt sem tudom követni. Azért szorítok neked, hogy minden rendben menjen! Kitartás, olyan hamar elmúlik a maradék idõ!!!

Jó éjszakát!
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Emese!

Bocsáss meg!
Nem vagy fekete listán csak hárman vagytok Emesék és kevertelek egy darabig benneteket. (Emese, MSE, Mirmur Emese)
Most már tiszta a kép!

szia

bigacsiga Kata
bigacsiga

Sziasztok!
Köszönöm a képeket annak aki küldött. Aki nem küldött arra meg haragszomKépKép
Üdv:
Mari
Mari

Geri Anikó!

[url=http://www.dunaujvaros.com/" TARGET="_top]http://www.dunaujvaros.com/[/url]
ezen belül mit kell keresni, hogy rátok találjunk.

bigacsiga Kata
bigacsiga

Sziasztok!

Küldök majd mindenkinek képet mihamarabb, de most oooolyaaan fáradt vagyok, hogy alig látok! Még a tegnapi strand után sem aludtam ki magam, ma meg Állatkert + elkezdtem fordítani, mert hát a piszkos anyagiak...
(Úgyhogy ne haragudj nagyon, Mari!)

Emese!
Még egyszer pisiügyben: utánanéztem, és 5(!) éves korig nem "kóros" a bepisilés! Szóval aggodalomra semmi okKépKép

Iboly!
Utólag is boldog szülinapot! És számolj majd be az ugrásról, ha egyszer megejtitek!!!

Hannus már négyfogú! És a legjobb, hogy a viselkedéséből észre sem venni, csak mikor a szájába nyúlunkKép
Megtanulta kifújni a hamiját a kanálból, úgyhogy repül minden szanaszét. Ezzel szórakoztatja a bátyust az asztalnál, aki meg persze jókat nevet. Hannusnak meg tetszik, hogy tud csinálni ő is valami figyelemreméltót! Na képzelhetitek azt a hajcihőtKépKépKép

Puszi mindenkinek, a nyaralóknak jó nyaralást!

Pele
Pele

Sziasztok Csajok!

Hogy s mint??? Tudjátok, honnan írok??? A Pepsi szigetröl. Már két éve nem voltam, most pótolok.

Túl vagyok egy nagyon jó koncerten, csatakosra táncoltam magam.

Délután kint volt velem Bori is, nagyon élvezte, volt egy klezmer koncert, úgy rázta a fenekét, hogy még...Kép

Amúgy egyenlöre nagyon jó itt minden, bár irtózatos tömeg van, de mindenkinek nagyon jó a hangulata.

Képzeljétek, Bori ma már teljesen egyedül jó 10-15 métert megtett, az eddigi maximum 5-10 lépés volt.

Na, megyek tovább bulizni, csók mindenkinek:

Dia
Dia

Szijasztok!

Cskati! Tök jó, hogy emléxel rám Kép Hát igen átköltöztem a szülés elött topicba, de pár hét és itt leszek! Már úgy várom, hogy ide is irhassak, ne csak olvasni kelljen. Szóval októbertöl készüljetek! :-)))))))))))

Szijasztok, Lara
lara (lara)

Halihó!

Lara! Már előre rettegünk az októbertől KépKépKép

Dia! Te még buli közben is ránk gondolsz? A kis Fürtös nagyon ügyiKépKép

Lányok! Két kérdés:

1. jót tesz a tejtermelődésnek a szaunázás? ill. nem árt?

Na a másikat elfelejtettem, nekem is Cavinton.

PaMiKa, Mse, Bobojsza, hol vagytok??????????

Jó éjt, üdv:Pankamama
PM

Sziasztok!

Hú már vagy másfél hónapja, hogy nem írtam, de azért olvasom a topicot, csak mire a végére érek, nagyon fáradt leszek. Sajnos a Kinga mostanában nagyon nyügös, azt hiszem próbálgatja, meddig mehet el, és éjjel is 3-4-szer kel, pedig lassan hét és fél hónapos. Most megint elkezdtük az alvás gyakorlást....., úgyhogy van üvöltés. Valami hasonló, mint amiről Ti is irtatok, mindig azt hiszem, hogy mostmár soha nem hagyja abba, elég szörnyű, bár ezt Ti is írtátok régebben.
Nagyon irigyellek Titeket a találkozó miatt, mi is készültünk, de a törpének akkor is egész nap hiszti rohama volt, du elaludt, és nem akartuk felébreszteni. Biztos nagyon jó volt, sajnáljuk, hogy nem taliztunk ismét.

Geri!
Remélem már meggyógyultál!!!!
Ha tudod, küld el még a Városligeti találkozó képét ha lehet e-mailben, ha nem megy, akkor postán köszi!

Dia!

Megkaptad a CD-t?

Most csak röviden ennyi, megyek pihizni, mert nem tudom mennyi időt hagy a Kinga.

Sziasztok!

Andi
KingAndi

Sziasztok!

Hú már vagy másfél hónapja, hogy nem írtam, de azért olvasom a topicot, csak mire a végére érek, nagyon fáradt leszek. Sajnos a Kinga mostanában nagyon nyügös, azt hiszem próbálgatja, meddig mehet el, és éjjel is 3-4-szer kel, pedig lassan hét és fél hónapos. Most megint elkezdtük az alvás gyakorlást....., úgyhogy van üvöltés. Valami hasonló, mint amiről Ti is irtatok, mindig azt hiszem, hogy mostmár soha nem hagyja abba, elég szörnyű, bár ezt Ti is írtátok régebben.
Nagyon irigyellek Titeket a találkozó miatt, mi is készültünk, de a törpének akkor is egész nap hiszti rohama volt, du elaludt, és nem akartuk felébreszteni. Biztos nagyon jó volt, sajnáljuk, hogy nem taliztunk ismét.

Geri!
Remélem már meggyógyultál!!!!
Ha tudod, küld el még a Városligeti találkozó képét ha lehet e-mailben, ha nem megy, akkor postán köszi!

Dia!

Megkaptad a CD-t?

Most csak röviden ennyi, megyek pihizni, mert nem tudom mennyi időt hagy a Kinga.

Sziasztok!

Andi
KingAndi

Sziasztok!

Dia!

De jó neked!!! Mi is gondolkodtunk, hogy kimegyünk a gyerkőcökkel, de aztán egyéb programjaink voltak. Este meg nem mernék elindulni, mert Hannus hol alszik, hol nem.
És nálatok ki vigyáz Borira?
Nagyon ügyi, hogy elindult!!!

Mari!

Nálunk is volt, hogy Áron pont a kijövő fogát verte be. Nagyon megijedtünk, még jó, hogy SOTE-koleszban laktunk, átfutottunk a szomszédba egy fogorvoshoz megmutatni. Ő azt mondta, valószínűtlen, hogy megsérüljön a fog, legfeljebb egy kicsit leáll a kibújás. Aztán valóban ki is nőtt gond nélkülKép

Puszi: Pele
Pele

Halihó Lányok!

Örület ez a laptop, irto lassu...

Bigacsiga! Nem tudom, hogy fent van-e még a Csocsó filmről szóló cikk, abban van Liliről egy fotó. Meg persze a részletek. Már nem emlékszem mi a cime, de korábban leirtam.

Madarka! Igen járunk még úszni, de már 2 hete nem voltunk. Múltkor mert olyan volt,mintha Lili náthás lenne, most meg nyaralunk. Helyette azonban a felfújható medencében pótoljuk a lemaradást.

Képzeljétek nem járunk a Balcsira le, mert csak a fizetős strand van a közelben és azon hatalmas a tumultus, kicsi a viz az egész olyan mint egy szardiniásdoboz... Kép A viz gusztustalan. Szóval a házban dagonyázunk a kismedencében meg a teraszon, ha éhesek vagyunk nasizunk vagy elmegyünk enni vmit egyszóval dagonyázunk. Lili maga a megtestesült angyalka, mosolyog és rengeteget van a cicimen. A rádió egyébként azt mondta, hogy tilos 4 előtt pici babát strandra vinni még az árnyékba sem, mert hőgutát kaphat. És azt is mondták, hogy negyven percenként meg kell kinálni folyadékkal őket. Én ezt teszem és mindig iszik egy keveset.

Pankamama! Én sem szándékozom húst adni Lilinek éves koráig. Szerintem nem gond, fehérje van másban is. Gratula a hizáshoz. És tartsál csak családi napot, mi nemszaladunk el. Egyébként mi is adunk barackot Lilinek minden nap. Apukája leámozza, Lili pedig úgy nyalogatja mintha sosem akarná abbahagyni. Ma is sokat "megevett". Jó a szomjúság ellen és egészséges.

Andiking! De jó,hogy újra jelentkezel!!!! Láttad, hogy hiányoltalak, ugye? Légy kemény, ami az éjjeleket jelenti, később megtérül. Lesz tali szeptemberben, de kisebb, bár ki tudja...

Dia! Mi ez a premierbotrány? Én is szeretnék egy kicsit bulizni, bár a Pepsi sziget nekem nem jön be. Bori addig örzőben? Gartula a lépésekhez. Elképzelem, ahogy himbálóznak a kis fürtjei közben...

Verus! Dicsekedhetek? Lili is kúszik ügyesen és egyre jobban birja a hasonlétet. De visszafordulni még nem tud kell egy ici-kicsi segitség. De én nem siettetek semmit, majd mindennek eljön az ideje.

Pele! Gratla a 4. foghoz. Én már látom a konyhafalat kajásan. Gondolkozom vmi mosható változaton...

Segitsetek etetőszék ügyben! Kati már kérte, de nem sokan válaszoltatok. Milyet vegyek?

Gondolom most sem érintettem mindenkit, akit lehetett volna, de ezért ne haragudjatok.

Most puszi mindenkinek:

Anikó
gerianikó

Sziasztok!

Dia! Irigyellek ám a sziget miatt! Jó bulizást Neked, Borinak meg gartula a járáshoz! (Na persze, aki a szigeten tanul járni... Kép)

Pele (Sz.N.Kép! Köszi, hogy megint megnyugtattál! Kép Én is úgy gondolom, hogy nem kóros a dolog, mert nem naponta, hanem kb. hetente fordul elö, úgyhogy lehet, hogy nem is kellett volna ekkora ügyet csinálnom belöle. Csak az ovi miatt aggódtam. Azért még egyszer köszi mindenkinek mindent!

Mari! Megkaptam a képeket, köszi! Aranyos a kisfiad, látszik rajta, hogy nagy kópé lehet!

Pankamama! Küldöm a Cavintont! A szaunázásról semmi okosat nem tudok mondani, de nem hiszem, hogy ártana. Vagy túl naiv vagyok? Egyébként ebben a melegben akarsz Te szaunázni????? Igaz, mi is szaunázunk, de elég hozzá kimenni a lakásból! Kép

EVEY!!!! Hol vagy?

Na, puszi Mindenkinek, lehet, hogy ma még jövök, mert nem bírom ki nélkületek! Hihi! Kép
Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

Emese!

Mi sem bírnánk nélküled! KépKépKép

Gerianikó!

Nekünk teljesen egyszerű, összecsukható etetőszékünk van, ez azért jó, mert mi eddig mindig kis lakásokban laktunk, és hogy elférjen, na meg könnyű szállítani. A tálcája levehető, így az asztalhoz is oda lehet állítani, meg külön is lehet etetni. Nekünk pont elég is volt ennyi "funkció".

Pele

Geri!
Nekünk van egy szatl szélére akasztható etetöszékünk. Ebben az a jó, hogy könnyü bárhová magunkkal vinni (egy szatyorba belefér), de nem minden asztalra lehet felakasztani. Addig bírja el a gyereket, amíg fel nem tudja borítani magára az egész asztalt (jól megnyugtattalak, mi?). A lányom már ki is tud mászni belöle, felmegy a bögrék közé az aszalra, "imádom" érte!
Meg van egy asztallá+székké szétszedhetö is, az viszont azért jó, mert külön is tud enni, rajzolni, gyurmázni stb. Ez sokáig jó, a 3 éves fiam ebben ül, odatoljuk a nagy asztalhoz, így jobban ígeléri még az asztalt, mint a normál székröl. ennek is van egy tálcája, mi soha nem használtuk.

Pele! KÖSZI!!!!! Kép És gratulálok a 4. foghoz, no meg az új játékotokhoz. Holnap küldök Neked egy szivacsot, egy felmosórongyot, egy Domestost, egy mosógépet mosóporral, szappant körömkefével és egy új gyereket... Kéred? KépKépKépKépKép

Emese
Emese (emese)

Geri!
A szatl az az asztal. Késö van már...
Emese
Emese (emese)

Sziasztok Lányok!

Ma itthon vagyok, de holnap újra irány a Sziget! Lesz Morcheeba és Khaled koncert, sajna pont egy időpontban. Asszem a Khaled-re megyek el. Ja, meg Uhrin Benedekre...Kép

Bori tegnap este Annával volt, holnap anyáméknál lesz. Délután kivittem magammal.

Elindulni még itthon indult el, de tulajdonképpen ment ö már eddig is, csak nagyon keveseket, most viszont egyik-napról a másikra felváltotta az inkább-mászomot az inkább-megyek. Olyan édes.Kép Azért a fürtjei még nem lebegnek.Kép

Andi! Megkaptam, pont ma reggel, köszönöm szépen, tündérek vagytok, olyan jól esett!!!

Geri, a párom színháza elöadott egy darabot, abban szerepelt Bori is, állati nagy botrány lett belöle, bár a legtöbb kritika az egekig magasztalta.

Pele! Még tart a sziget, nyitva áll, 10 év alatt ingyenes a belépés, amúgy 2500/nap/fö.

Megyek csetre, holnap, ha tudok, megint tudósítok!

Puszi:

Dia
Dia

Sziasztok!
Végre újra itt! Megoldódott a problémánk: Rossz volt a mérleg! Holnap úgyis visszaviszem.

Emese!
Olyan édes vagy, hogy hiányolsz! Kép (Remélem most ez mosolygó fej lesz, ha nem akkor béna vagyok)

Geri!
Gratulálok a színésznönek! Mikor megyünk az Oscar díjkiosztóra,?

Iboly!
Legközelebb én is megyek veled repülni, annyira irigyellek! Én most búvártanfolyamra szeretnék járni és kipróbálnám az ejtöernyös ugrást is!

Pankamama!
Köszi a képet! Közben befejeztem az enyéim felrakását!
folyt.
Evey

Iboly!
Köszi még egyszer a képeket!
Erröl jut eszembe!

Pele, Évi, Mari!
Nem kaptam fotókat!

Mari!
Mi Hajdúszoboszlóra megyünk, meg akarjuk nézni az Aquaparkot. Volt már valaki ott közületek?
Hát úgy néz ki, hogy az ország két különbözö pontjára megyünk!

Évi!
Remélem Csongi már nyugodtabb, bár nem lehet, hogy nálatok nagyon meleg van a házban?

Lara!
Én írogattam az Ami a szülés elött van topicba, még Neked is írtam nemrég. Várunk, ha megjött a babuci!

Moni!
Mi van veletek? Ha van idöd, írj a pici Viktóriáról?
folyt.
Evey

Snoopy!
Szegény Zsombi! Tavaly Kikkót is megcsípte egy darázs és az apja rögtön kiszívta neki és 20 perc múlva nyoma sem volt. Szerintem ez a legjobb megoldás. Így borogatni sem kell!
Ha írsz az Andinak E-mailt, akkor szólj neki légyszi, hogy küldjön fotókat, vagy adja meg a címét, mert már másodszor kérem rá, de szerintem nincs ideje végigolvasni, amit írok.

ANDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék rólatok fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dia!
Én megnéztem a kislányod fotóit, nagyon édike!
Jó bulizást!

Ancsa!
Kikkót nem vették fel itt Szentendrén az oviba, mert itthon vagyok az Adriánnal. Mondták, hogy majd 5 évesen hozzam vissza. Én pedig úgy gondolom, hogy most már szívesen játszana a kortársaival is, ezért kénytelenek voltunk beíratni egy magánoviba. Találtunk egy szuper jót és nem is drága.

Mielött nyaralni megyünk, jövök még?
Mi van a nyaralókkal? Megjöttek már?
Puszi, Evey
Evey

Végre bénazsáknak (nekem) is sikerült a fej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép:/Kép
Evey

Sziasztok!
Megjött ez elsõ nyaraló Kép! Hát egy hét termését nagyon nehéz végignézni, úgyhogy most összeszedem magam és újra bekapcsolódom a beszélgetésbe.

Évi! Én meg csak vártam-vártam hogy telefonálj... Ugye megkaptad a mobilszámom? Remélem jól van Csongi, elmúltak a kiütések!

Geri! Gratulálok a kis filmsztárhoz Kép Kép! Biztos én vagyok a béna, de nem találtalak benneteket a dunaújvárosi oldalon. Merre keressem?

Mari, Snoopy! Ment az emil a képekkel!

Lara! A múltkor jó sokat írtam neked! Nem is válaszoltálKép! Megkaptad egyáltalán?

Képzeljétek ma kaptam egy levelet a helyi önkormányzattól, hogy jövõ hét szerdán hivatalosak vagyunk Jázminnal egy nagy ünnepségre az Anyatejes világnap alkalmából Kép Kép! Aranyosak, ugye?
Ja, és jelentem Jázmin pénteken betöltötte a 6 hónapot, holnap megkínálom egy kis meggylével - immár "legálisan" Kép Kép, kíváncsi vagyok mit szól hozzá!

Mindenkinek sok sok puszi! Hiányoztatok ám!

Jázminmama
Jázminmama (jázmin

Sziasztok Lányok!

Túl vagyunk egy könnyü nyári-vírusonKép Mostmár "csak" a távolabbi rokonok betegek...

Szia Jázminmama! Jól telt a nyaralás? Mit csináltatok?

Andi(Kinga): Emlegettünk a találkozón, hogy jól eltüntetek..., de azért most sürübben jelentkezel, ugye?

Dia, jó bulizást, én most a sziget környékére sem akarok menni, mert a fél családom (kamasz húgaim...) kint van, még a végén összefutnánk..Kép Á, nem azért, de vhogy nekem sem jött/jön be..

CsKati, Alex meddig marad? Jó neki, (NA MEG GERINEK IS)ilyen idöben csak a Balcsinál lehet meglenni!

Mi ma Kápolnásnyéken voltunk egy régi barátnönknél, de hiába van kertjük, meg gyerekmedencéjük, szinte egész nap a házban voltunk, olyan döglesztö höség volt. Ti hogy bírjátok? Lara, gondolom Te nagyon szenvedsz...
Utánad -szerintem- én várom a legjobban az októbert, mert már jó lenne egy kis hüsiKép
Hidegröl jut az eszembe: Adriról tudtok vmit? Ott tartok, hogy rossz a gépük, ill. hogy ma Bp.-en vannak vmi esküvön..

Milyen volt a séta? Gondoltam Rátok, hogy hogyan bírjátok..

Jancsi KÚSZIK!!! Mostmár nem csak próbálkozás van, hanem tudatos haladás is! Söt, oda-vissza forog, ezért -ui. át tudja vetni a lábát az ágyrácson- lejjebb raktuk az ágyát, és szigorúan földön játszás vanKép Onnan nem tud leesniKépKép Neki is van egy játszószönyege, és azon "rója a köröket".
Fog-ügyben mi még nem vagyunk érdekeltek.., csak nyálzásbanKép

Pele, én is gratulálok a 4. foghozKép

Mari, megkaptam a képeket, tényleg huncut-szemü kisfiad vanKép

Puszi mindenkinek, akiknek most nem írtam, külön puszilomKépKép

Verus
verus (verus)

Sziasztok!

Nem bíííírom ezt a meleget.
Pele! Én is gratulálok a 4. foghoz. Jó hog írtad, hogy mit mondott a doki , mert már kezdtem aggódni, hogy nem bújt ki Máté foga.(amit beütött)
Szegénykém még mindig lázas egy kicsit, a doki Ceclort írt fel neki. Most meg tele lett apró kiütésekkel. Nins elég bajunk, még egy kis gyógyszerallergia hiányzottKép

Jázminmama megkaptam a képeteket. Ez a kis Jázmin nem is olyan kicsi,és noiesen gömbölydedKép
Én már küldtem neked képet, meg Eveynek is. Nem kaptátok meg? Valamit elcs....tem?

Anikó! Nekünk Brevi etetoszékünk van, 11.000 Ft-ért vettük. Én meg vagyok vele elégedve. Nem tud kimászni belole( bár állandóan próbálkozik),nagy tálcája van, és ha feláll mellette akkor sem borul fel.

Búvártanfolyam,ejtoernyo....nagyon bátrak vagytok lányok, én még a hullámvasúton is félek.

Képzeljétek, Máté lemászik az ágyról. Fejjel lefelé!! 8 hónaposan
A hajam szála az égnek áll.
Mindenkinek ilyen eleven gyereke van?

Sziasztok, aludnom kell:
Mari
Mari

Sziasztok Lányok!
Hát nem sokan írtatok ma!

Jázminmama!
Végre megjöttél! Milyen volt Abádszalók? Nem is írtál semmit róla! Hát az idö mindenesetre jó volt! Biztos más is.

Verus!
Megnézném Jancsit kúszás közben, biztos nagyon ügyi!
Puszi mindenkinek! Kép Kép Kép
Evey
Mari!
Hol vannak a képeid, amit küldtél? Vagy még nem is küldted el? Várom!
Evey

Sziasztok!

Jázminmama! Örülök, hogy megjöttetek! Mesélhetnél egy kicsit! Milyen volt? Hogy bírtátok a meleget? (Persze, föleg Jázminra gondolok meleg-ügyben.)

Verus! Gratulálok! Mármint Jancsinak a forgáshoz! Na, akkor innen már nincs megállás! Ha már egyszer elkeztde, akkor nagyon gyorsan fog menni a többi is. De Te ezt már úgyis tudod! Kép

Adriról már én is akartalak Benneteket kérdezni. Nem tudtok Róla? Mi lehet vele ilyen sokáig?

EVEY! De jó, hogy itt vagy! Mert különben úgyis hiányoltalak volna Kép! Ezt már nem úszod meg, csak próbálj még egyszer eltűnni...
Kíváncsi leszek szeptembertöl a magánovitokra. Én egy csomó jót, de rengeteg rosszat is hallottam a környékbeli magánovikról, remélem, Ti a jót fogjátok ki! Mert az elég lehangoló, ha csak fölmarkolják a sok (mert azért sok) pénzt, aztán meg semmi.Kép De pl. a barátnöm áradozik arról, ahová a kislánya jár, úgyhogy kívánok Nektek egy nagyon rendes, lelkes óvó nénit, aki szereti majd a fiadat! Kép

MILYEN VOLT A SÉTA????? Meséljetek már, annyit gondoltam Rátok ma!

Lányok, küüüüüldjeteeeek Nekem is képeeet! Itt epekedem erösen, meg sírdogálok, de nem jön sekitöl KépKépKép Azért kitartóan várok! Kép

Puszi MIndenkinek:
Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

NEM TUDOK FREEMAILLEL KÉPET KÜLDENI!!! Nagyon béna vagyok, de nem megy. Életem párja meg lefeküdt aludni, úgyhogy lehet, csak 2 hét mülva lesz kép (jövő héten nem leszünk, mert Kemencére megyünk). Szóval bocsi mindenkitől, én keményen próbálkoztamKép

Én jól éreztem magam a szopis találkozón! Volt egy csomó helyes baba, és CsKatin, Ibolyon meg rajtam kívül ott volt még Kanga, Liesel és Bóbita is a netről. Nagyobb gyerkőcöknek volt tésztanyaklánc-fűzés, meg terménykép-készítés, hát Áron el volt tőle bűvölve. Ő különben is nagy "képzőművész", csinált 3 nyakláncot, meg vagy 10 képetKép

CsKati!
Ti mikor mentetek haza? Olyan jó volt, hogy megint találkoztunk (és főleg, hogy egy platformon vagyunk D-vitamin ügybenKép. Tényleg, sikerült erről megkérdezned egy LLL-est?).
Kár, hogy nem úgy beszéltük meg Ákossal, hogy ő jön oda, hanem mi mentünk be zárásra a patikába, mert szívesen maradtam volna tovább is. No meg a hőségben eljutni a Jászaiig...Kép

Verus, Mari, micsoda mozgékony lurkók!!! Most már aztán pillanatokon belül birtokba veszi az egész lakást!
Hannust mi is most tanitjuk popsival lefelé mászni, de még nem mindig jut az eszébeKép. Merthogy közben FELMÁSZNI már fel tud Áron ágyára, úgyhogy elég veszélyes.

Emese!
A szappan, a felmosó meg a mosógép jöhet, de a gyerek csak akkor, ha garantáltan nem tanul meg köpködni!!!KépKépKép

És nekem ki küld képet???KépKép Vagy csak ha már én is tudok...???Kép

Pele

Evey!

Mikor mentek Hajduszoboszlóra?

Mi is oda megyünk ketto hétre szombaton indulunk(11).

bigacsiga Kata
bigacsiga

Sziasztok!
Mari! Te küldted azt az öt képet Babafotó ... néven? Ha igen akkor megkaptam, csak nem tudtam megnézni Kép mert dat fájlok voltak, képfájlként eltudnád küldeni? Illetve megnyitom szívesen õket ha megmondod mivel tegyem Kép! gorog.orsolya@deltav.hu

Abádszalók nagyon jó volt, csak irtózatos meleg volt, úgyhogy csak a reggeli és a késõ délutáni órákban lehetett egyáltalán kezdeni valamit. Jázminnak volt a legjobb mert egy nagy teknõben fürdött óránként sok-sok játékkal (felhúzható teknõs, gumikacsák hada), mi meg közben irigyeltük nagyon Kép Kép. Voltunk kirándulni (Hortobágy), és hatalmas társasjáték-csatákat vívtunk a barátainkkal. Most nyolcan voltunk, de jövõre úgy döntöttünk csak hármasban megyünk nyaralni úgy egy kicsit kötetlenebb és nem kell 8 emberre kaját készíteni és mosogatni a lányoknak.

Tegnap evett Jázmin meggyet, és szerette Kép! Csak úgy tátotta a kis száját a kanál után Kép Kép! Úgy látszik õ már megérett a hozzátáplálásra. Régebben olvastam itt a Babaneten jó kis bevezetõ kaja ötleteket (krumpli-alma stb.) ma majd felkutatom õket. Szerintetek gyümölcsbõl még mit adjak neki? Meggy, barack, alma. Banánt nem akarok, mert így is vannak néha gondok a kakival. Bár úgy hallotam az alma is fog. Szerintetek?

Szisztok!
Szép napot nektek Kép!
Jázminmama
Jázminmama (jázmin

Sziasztok
Elvoltunk egy kicsit magunkal, de most örömmel szólok hogy megszületett a kismanó, 36 hetes terhes voltam,(asztma, magas vérnyomás, terh. tox.) minden rendben van, pici egészséges, jól szopik, tejem is van elég,egy hét alatt 250 gr-ot gyarapodott. Imádom, gyönyörü kisbaba, és nem sirós.

Shajni
Névtelen

Sziasztok!

Képzeljétek szalma vagyok Kép Tegnap este elutazott a férjem több mint egy hétre Franciao-ba. Elvileg tanfolyam, de itt mutogatta nekem, hogy hová mennek el, mit néznek meg, hol strandolnak. (Lesz egyáltalán idejük tanfolyamozni?) Én meg csak sárgulok.

Shajni! Elõször is üdvözöllek itt, és GRATULÁLOK!!! Örülök, hogy minden rendben Kép Mikor született? Kislány, kisfiú? Paraméterek? Mesélj!!!

Lara! Nem írnád itt le röviden, hogy hogyan telt eddig a babavárás? Ez a topic elbírja a címtõl eltérõ plusszokat, egy kis minusz sem fog megártaniKép

Mari! A képeket én sem tudtam megnézni. Itt lapítottam, mert azt hittem én vagyok a béna. A férjem meg már nem volt itthon, hogy megnézze mi a baj.

Verus! Alex keddig van táborban, anyukámékkal lemegyünk érte. Megint strandolunk Kép Nekem úgy tünik ennyi a nyaralás Kép

Pele! Én is jól éreztem magam! Nem maradtam már sokáig, mikor Kitti felébredt Liesel babája evett, aztán kipróbáltam a hordozókendõt (Ja, Pankamama, nagyon szupi a kendõ!!!!!! Próbáltad már?) utánna már jöttem is, mert ugye férjem-uramat kellett készíteni az útra, de már amúgy is nagyjából mindenki szedelõzködött. Nem tudom mi volt velem tegnap, de én ezt a rettentõ hõséget már igazából csak itthon érzékeltem. Borzasztó volt, de az utcán mégis csak jobban tûrtem. Nem értem magam, na mindegy...
Ibolyt kérdeztem a D vitaminról, azt mondta nem hallott még olyat, hogy gond lenne szoptatott babánál az "eset" (le sem merem írni). BÁR AZT IS MONDTA, hogy nyáron (májustól-októberig) nem is kellene adni. Szólnia kellett volna a dokinak. Megnyugodtam!

Emese! Fogok küldeni emilkét, de mióta elment a férjem rövid megszakításokkal állandóan a gép elõtt ülök (már fáj a popsim). Most tartok egy kis szünetet asszem. Állandóan csak bocsánatot kérek tõled, már biztos unod... Kép

Nyaralóknak jó nyaralást, szigeten lévõknek jó szigetezést Kép Kép

Sziasztok!
Kati

Ja, még annyit Pele, hogy én is freemaillel küldözgetem a képeket. Most nincs elõttem ugyan, de mikor írod az emilt, van olyan, hogy csatolás, ha azt megnyomod feljön egy ablak, ott valamit meg kell nyomni (ez így hülyén hangzik, de oda van írva mit kell nyomni, csak nem emlékszem mi van odaírva), aztán kiválasztod, hogy mit akarsz csatolni, és a küldés gombbal máris az emilhez csatolja. Ha több képet küldesz ugyanabban az emilben, akkor annyiszor csinálod ezt meg, ahány képet akarsz küldeni. Na én sem vagyok egy profi, azért remélem segítettem valamit KépKépKép
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!
Kati mi ez a D vitaminos dolog? Azt hiszem lemaradtam!

Shajni! Gratulálok! Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek Kép Kép! Engem is érdekelnének a "paraméterek" Kép! Írj ha van idõd a babázás mellett!
Jázminmama
Jázminmama (jázmin

Bigacsiga Kata!
Bocs a másik topicban nem reagáltam a múltkor a Hajdúszoboszlós "elkeseredésedre". Vannak ott jó dolgok is. Van a gyerekeknek gyerek WC. Szigorú úszómesternéni a gyermekmedencéknél. 2 kifejezetten gyerekmedence van. Játtszótér sok forró homokkal és egésznapos tűző nappal. Na jó délutánra volt árnyék. van benne hinta (kicsiknek is) homokozó, csúzda. Vannak bérelhető hintaágyak. És jó sokan vannak:-))) Az apró bosszúságoktól eltekintve, mi jól éreztük magunkat. Remélem Ti is így lesztek.
Üdv.
Malacka
Malacka

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit én is elvesztem az elmúlt napokban, de akkora volt itt a hõség, hogy szobában nem lehetett kibírni. A kismedencét teleraktuk vizzel és irány a pancsi. Nekünk ez volt a Balaton! Kép Kislányom nagyon élvezte, szinte egész nap fürdött.
Képzeljétek tegnap mi történt! Tominak sikerült egyedül felülni. Addig tornázott, amíg hasonfekvésbõl négykézlábra állt, onnan pedig felült. Biztos csak véletlenül sikerült, mert megtartani még nem sokáig tudja magát, az egyensúlyozást még tanulni kell. Kép

Itt van mellettem a lányom, most ébredt fel, és szórakoztatja a kicsit, az meg akkorákat kacag rajta. Olyan aranyosak!

Jázminmama! De jó hogy megjöttél, már úgy hiányoztál! Kép Akartam kérdezni, hogy neked hogy tetszik a hordozókendõ? Tesztelted a nyaralás alatt? Kép Kép

Vajon Kriszta még nem ért haza?

Evey!
A magánovóda ötlete alapjában jó lenne, csak egy a probléma, hogy nálunk ilyen is csak egy van, és az is iszonyatosan drága. Mivel ide se tudnak sok gyereket felvenni, az árakkal szelektálnak.

Verus!
Nagyon ügyes a kisfiad, Tomi is próbálkozik a hernyózással, csak mindig orra bukik ha elõre akar menni. Igy hátrafele megy. Kép Kép

Iboly!
Azt szeretném kérdezni, hogy a csörös pohár van-e valamilyen kihatással a szoptatásra, mert kisfiam abból szívesebben iszik, mint rendes pohárból. Mi a véleményed?

Emese!
Küldtem neked képeket!

Cskati!
Engem is érdekelne a D-vitaminos sztori? Akkor az LLL véleménye szerint nem baj, ha néha elfelejti az ember? Én csak két-három hetente adok Tominak, mindig mikor eszembe jut! (Hú, de rossz anya vagyok!) Bár az is igaz, hogy Õ kb. 2 hónapos kora óta, mindennap kinn van az udvaron minimum két órát, és nem tûnik angolkórósnak. Kép
Nagyon jó, hogy a múltkor leírtad, hogyan szoktad a beállítást megcsinálni. Azóta én is így csinálom! Kép Elõtte mindig krix-kraxos maradt, mert mikor a közepén jártam mindig akkor jutott eszembe, és már nem volt kedvem újra kezdeni.

Geri!
Sárgulok az irigységtõl, de jó lehet ilyenkor a Balatonnál! Kép

Pele!
Mi az e-mail címed? Ha már leírtad bocs, de átfutottam rajta.

Shajni!
Én is gratulálok neked, várjuk a beszámolót a kis jövevényrõl! Gyere, ha van idõd, és energiád a kicsi mellett!

Éviéknél úgy tûnik, rendbejött Csongi, mert még nem jelentkezett.

Üdv mindenki másnak is, akinek nem írtam!

Sziasztok

Ancsa
anyanyanya (anyanyanya)

Szia Ancsa!
D vitamin ügyben én is hasonló cipõben járok… - jó nagy adag lelkiismeretfurdalással…
Mindenfelé a kendõben vittem Jázmint. Nagyon kényelmes volt! Nekem a csípõn ülõs változat vált be.
Tényleg! Akinek még kendõt használ! Ti melyik „pózt” használjátok leggyakrabban?

Kriszta! Boldog névnapot! Hiányzol Kép Kép!

Pele! Megtaláltam az e-mail címedet az adatoknál, küldtem képeket, remélem ez jó cím, ha nem, akkor írd meg hova küldjem! Ha sikerül a fotóküldés gondolj rám is! Nagyon kíváncsi vagyok rátok!

Jázminmama
Jázminmama (jázmin

Halihó!

Shajni! Hogy telik az idŐ! Szívből gratula Nektek, sok boldogságot és várjuk a beszámolót. Én már olvasgattalak máshol is. Hogy vagy így toxaemia után? Én is azzal szültem és rondán éreztem magam sokáig.Meglátod jó kis csapatba kerültél.

Ancsa! nagyon ügyi Tomi!Kép Meglátod begyakorolja és pikk-pakk mindig ezt fogja csinálni.Kép

Emese! Nem most akarok szaunázni, hanem majd ha hideg lesz. Csak nem tudom lehet-e?

Kati! Még nem próbáltuk a kendőt, de holnap megvesszük, remélem komálja majd a lányom. Én is lemaradtam a D vitaminról...Örülök, hogy jó volt a margitszigeti séta, majd jövőre mi is megpróbálunk elmenni.

Evey! Mi is megyünk Szoboszlóra majd szept. 1-én. Nekem a nagyim és a nagybáttyámék is ott laknakKépKép

Jázminmama! Panka is kívánhatja az új ízeket, mert bár még van 2 hét a 6 hónapig de már úgy várja a délutáni gyümit. Amikor meglátja a kanalat már nyújtja a kis kezét és szinte remeg. Az almát. őszibarit, meggyet javasolják és az almát, banánt. Ezekből Panka csak a banánt eszi meg, anyatejjel mixelem neki. A reszelt almától 2 napig nem volt kaki, majd napokig geometriai ábrákat produkált, így azt nem is igen szorgalmazom. A banán is megfogja, így gyümit csak 2 naponta kap.

Lányok! Csak Geri válaszolt eddig de érdekelne, hogy ti mikortól akartok husit adni a babáknak?????

Panka már jól megvan a hasán és most egyszerre emeli a két kezét és a két lábát, mintha úszni akarna. Olyan ari. És mindent lerángat az asztalról amikor az ölemben ül.KépKép

Ma már egész jó idő volt.

Na megyek pihizőbe, mert a hétvégénk elég strapás volt és kivagyok.

Jó éjt, üdv:Pankamama
PM

Sziasztok!

Bocs, de most nagyon nagyon ünneprontó leszek. Ugye, nem baj, ha ide írom le, hogy mi az, ami miatt most kicsit magam alatt vagyok?
Néha beleolvasgatok az Index Kisbaba-kismama fórumába. A múltkor belefutottam, amint egy hathetes pici baba szülei leírják, hogy hogyan kezdték el vizsgálgatni a babát, hogyan diagnosztizálták a betegségét, hogyan műtötték, mikéánt lábadozott. Minden nap naplószerűen számoltak be a baba állapotáról. Ha másra nem is volt idő, ezt az egyet mindig megnéztem, hogy mi újság. A baba tegnap reggel meghalt. Ahogy az édesapja írta, feladta. Gyönyörű kisfiú volt.
Ezt a honlapot a szülei hozták létre, bárki küldhet Nándi babának egy virágot, üzenettel. Nem tudom, mit éreznek, nem is akarom tudni, és ezt nem is kívánom senkinek. Még csak bele sem akarok gondolni!
[url=http://www.netacademia.net/mick/nandi/" TARGET="_top]http://www.netacademia.net/mick/nandi/[/url]
Tőlem is kapott a baba egy sárga rózsát.
Igazság szerint ma egy csomó mindent akartam mesélni Petráról. Talán majd holnap. Most az az egy fontos, hogy békésen és egészségesen szuszog a szomszéd szobában....

Madárka
madárka (mad&aacut

Madarka, en is tegnap olvastam Nandi tortenetet, pont lefekves elott, aztan zokogtam egy sort es errol is almodtam. Olyan szornyu. Es persze pont igy szules elott ez kulon betett nekem. A BabapontHu-n meg most olvastam egy cytomegalo virusrol, amit terhesseg alatt pici babaktol lehet elkapni, es mindenfele fejlodesi rendelenesseget okozhat, ugyhogy most meg ez is aggaszt. Bocs az Off-ert csajok.
Ha minden jol megy, jovok en is hozzatok par heten belul teljes jogu tagkent. Remelem, minden jol megy.
Cili2
Cili2

Én is küldtem egy szál virágot.

bigacsiga Kata
bigacsiga

Malacka!

Köszi az infot.

bigacsiga Kata
bigacsiga

Sziasztok!
Emese!
Nesze nekem, el fogok tünni ezen a héten, remélem hiányolsz majd és a többiek is!

Bigacsiga Kata!
Holnap indulunk és 11-én jövünk haza, pont elkerüljük egymást! Kár, a fiúk biztos jót játszottak volna együtt, mi meg beszélgettünk volna egy jót. Mindenesetre jó nyaralást!
Annyian vagyunk, hogy már nem tudom ki megy nyaralni és ki nem, úgyhogy mindenkinek jó nyaralást, többieknek jó pihenést!

Hajni!
Gratulálunk a babához és gyere minnél elöbb!

Cili2!
Ne gondolj semmi rosszra, meglátod hamarosan egy egészséges, szép babát fogsz szülni! Aztán várunk ide, de nemcsak aztán, gyere most is, amikor tudsz! Ez Larára is vonatkozik!

Jázminmama!
Én almával és banánnal kezdtem a gyümizést és nem volt semmi gondom! Próbáld meg az öszit is! De a meggy is tökéletes!

Pankamama!
Úgy emlékszem, hogy Krisztián 8 hónaposan evett elöször csibehusit, de ö korán kezdte az almázást is (2hónaposan), szuper védönöi tanácsra!Kép
Most már okosabb vagyok!

Ancsa!
Nekünk a dokinö azt mondta, hogy mindennap adjak egy csepp Vigantolt! Nem kéne? Új adataink: Adrián: 4830 gr és 60 cm.

Megyek én is küldök egy szál virágot. Szegény csöppség, ö biztosan a mennyországba megy, a gyerekek mindenképpen üdvözülnek.
És megyek megnézem a postámat is, hátha valaki küldött fotót!
Jövök a jövö hét végén!
Puszi nektek, hiányozni fogtok!
Evey
Evey

Sziasztok!

Elöször is: kedves Verus, Ancsa, Iboly! Nagyon köszönöm a képeket!!! Válasz ment! Kép

Pele! A köpésmentes gyereket még nem találták fel, de mi rösen dolgozunk rajta! Ha megvan a recept, elküldöm. Addig se keseredjetek el, próbáljátok meg Ti is kifejleszteni a megfelelö verziót!
És különben is: akinek már 4 foga van, az csak köpködjön nyugodtan! KépKépKépKépKép

Jázminmama! Az alma tényleg fog, úgyhogy különösen az alma-banán mixet kerüld, ha nem akarsz "dugulást". A banán, az alma naranccsal vagy barackkal viszont nem okoz semmi galibát.

Shajni! Gratulálok a babádhoz, ha van idöd, gyere gyakran! Kép

Kati! Emilt megkaptam, azért megnyugtattál, hogy nem sikerült elásnom magam Nálad! Köszi! Igyekszem a válasszal!

Ancsa! Szerintem kiváló Balaton a kert medence, én szeretm. Ott legalább tudom, miben fürdik...Kép Azért mi is voltunk a Balcsin, nem vagyok ám tisztaságmániás! Kép Tominak pedig nagy gratula!!!Kép

Pankamama! Szerintem is várj egy kicsit azzal a szaunával, hidegben még jól is esik majd!
Az úszós pózt én is imádtam a gyerekeimnél, nagyon helyesek, amikor így repülnek!Kép

Cili2! Szülés elött TILOS mindenféle betegségröl tragédiáról, fertözésről stbstb. olvasni, hallani, de még gondolni is!!!!!!!!!!!!!!! Engem a család mindig letiltott olyankor a hasonló filmekröl, cikkekröl, képekröl. A saját és a baba nyugalma érdekében tedd meg, hogy nem idegesíted Magad ilyenekkel!
A kisfiúnak én is küldtem egy szál virágot. Sajnálom öt szívböl, de ugye megérted, hogy Neked miért nem szabad ilyeneken rágódni?????????

KRISZTA! Nagyon-nagyon boldog névnapot Neked! Ha még nyaralsz, akkor jó pihenést, ha meg már otthon vagy, akkor hol vagy??????

Puszi Mindenkinek!
Emese
Emese (emese)

Evey!
Bocs, Neked nem írtam az elöbb, de nem hagylak ám ki!
Nagyon jó nyaralást Nektek, érezzétek jól Magatokat, és legyen jó idötök!!!!!!
Aztán majd mesélj!
Én meg kitartóan hiányollak majd, jó??? Kép
Puszi:
Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

Madárka! Torokszorító...

Lányok, köszönöm a gratulációkat! Még mindig nem repültem, nagy volt a szél. De amint összejön, beszámolok róla!

Evey! A búvártanfolyam se semmi! Majd mesélj!

Pankamama! Szerintem, nagy baj nem lehet egy kis szaunázásból, annyit azonban jó, ha tudsz, hogy a nagyfokú izzadás során apad a tej, hiszen elpárolog (testnedv). De igény szerinti szopinál, szerintem, nem gond, Panka majd rádolgozik egy kicsit. Kép
A Liga szerint a husit aránylag hamar érdemes bevezetni az étrendbe a vas- és fehérjetartalom miatt. Az anyatej ugyan megfelelo mennyiségben tartalmaz fehérjét, vasat azonban 6 hónapos kor után nem feltétlenül. Ha nem akarsz Pankának húst adni, de aggódsz a vasbevitel miatt, egy vérvétellel lehet ellenorizni, hogy kell-e vaskészítményt szednie. De ezt, ti eü-sek, úgyis tudjátok. Kép

Jázminmama! De jó, hogy megjöttél. Cicigyull. rendben?
Én is a csípomön szeretem leginkább hordozni Gergot, sot, porszívózáshoz a hátamra fordítottam a kendovel és úgy ült a csípomön.

Shajni! Légy üdvözölve és jó egészséget nektek!

Lányok, bogarat tettetek a fülembe D-vitamin ügyben (CsKati, te kezdted), úgyhogy utánaolvastam. Tehát most megerosítem, amit mondtam: Gyakorlatilag fölösleges adni. Az anyatej ugyan nagyon kis mennyiségben tartalmaz D-vitamint, de ha naponta néhány percet napoztatjátok a gyermekek pofiját, már elegendo mennyiséget tud eloállítani a szervezetük. Azokban az országokban viszont, ahol viszonylag kevés a napsütés, a D-vitamin adása fontos lehet. (A calcium hasznosulása miatt.)
Egy gyermekorvosi folyóirat (Journal of Pediatrics) felmérése szerint a kizárólag szoptatott babák körében nem fordul elo D-vitamin hiányos gyermek az elso 6 hónapban.

Üdv. Iboly
Iboly (iboly)

Kriszta!

Boldog névnapot!!!!

Ancsa!
Nem hiszem, hogy a csorös pohár rossz lenne, szerintem, nyugodtan ihat belole a csöppséged.

D-vitaminhoz még annyit, hogy nekünk a doktor néni azt mondta, májustól októberig tilos.

Üdv. Iboly
Iboly (iboly)

Evey!

Sajnálom... Kép
Majd utána kibeszéljük kinek milyen volt. Kép
Hátha jövore... Kép

bigacsiga Kata
bigacsiga

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?