Sziasztok Lányok!
Egy kicsit én is elvesztem az elmúlt napokban, de akkora volt itt a hõség, hogy szobában nem lehetett kibírni. A kismedencét teleraktuk vizzel és irány a pancsi. Nekünk ez volt a Balaton!
Kislányom nagyon élvezte, szinte egész nap fürdött.
Képzeljétek tegnap mi történt! Tominak sikerült egyedül felülni. Addig tornázott, amíg hasonfekvésbõl négykézlábra állt, onnan pedig felült. Biztos csak véletlenül sikerült, mert megtartani még nem sokáig tudja magát, az egyensúlyozást még tanulni kell.
Itt van mellettem a lányom, most ébredt fel, és szórakoztatja a kicsit, az meg akkorákat kacag rajta. Olyan aranyosak!
Jázminmama! De jó hogy megjöttél, már úgy hiányoztál!
Akartam kérdezni, hogy neked hogy tetszik a hordozókendõ? Tesztelted a nyaralás alatt?
Vajon Kriszta még nem ért haza?
Evey!
A magánovóda ötlete alapjában jó lenne, csak egy a probléma, hogy nálunk ilyen is csak egy van, és az is iszonyatosan drága. Mivel ide se tudnak sok gyereket felvenni, az árakkal szelektálnak.
Verus!
Nagyon ügyes a kisfiad, Tomi is próbálkozik a hernyózással, csak mindig orra bukik ha elõre akar menni. Igy hátrafele megy.
Iboly!
Azt szeretném kérdezni, hogy a csörös pohár van-e valamilyen kihatással a szoptatásra, mert kisfiam abból szívesebben iszik, mint rendes pohárból. Mi a véleményed?
Emese!
Küldtem neked képeket!
Cskati!
Engem is érdekelne a D-vitaminos sztori? Akkor az LLL véleménye szerint nem baj, ha néha elfelejti az ember? Én csak két-három hetente adok Tominak, mindig mikor eszembe jut! (Hú, de rossz anya vagyok!) Bár az is igaz, hogy Õ kb. 2 hónapos kora óta, mindennap kinn van az udvaron minimum két órát, és nem tûnik angolkórósnak.
Nagyon jó, hogy a múltkor leírtad, hogyan szoktad a beállítást megcsinálni. Azóta én is így csinálom!
Elõtte mindig krix-kraxos maradt, mert mikor a közepén jártam mindig akkor jutott eszembe, és már nem volt kedvem újra kezdeni.
Geri!
Sárgulok az irigységtõl, de jó lehet ilyenkor a Balatonnál!
Pele!
Mi az e-mail címed? Ha már leírtad bocs, de átfutottam rajta.
Shajni!
Én is gratulálok neked, várjuk a beszámolót a kis jövevényrõl! Gyere, ha van idõd, és energiád a kicsi mellett!
Éviéknél úgy tûnik, rendbejött Csongi, mert még nem jelentkezett.
Üdv mindenki másnak is, akinek nem írtam!
Sziasztok
Ancsa