Kellemes éjszakát!
Van egy pici időm... talán Nati is visszaszunnyadt, az előbb nyöszörgött, de már nem mentem be hozzá.
Először is:
Jó talit holnapra annak, aki megy!
Evelin, ha a rucikat elhoznád... aztán majd egyeztetünk. nagyon köszönöm!
Patti, neked meg utalnék, ha küldesz számlaszámot. Köszönöm!
Tami, mentek, vagy maradtok? Ha úgy alakul, hívj nyugodtan, fél 12-re megyünk neurológushoz, utána lesz pici időnk.
Egy csöppet munkás hétvégénk volt, hiába, a mikulás-művek...
Tegnap reggel érkezett meg hozzánk, Otinak meghozta a vágyott barna furulyáját, Natinak egy cuki sapkát, Apának meg hétrétű sütit (csak a Mikulás engem kért meg, hogy süssem meg
)
Én is kaptam Apa Mikulásától karácsonyi Milka golyókat... hmmm.
Utána mentünk a keresztlányunkhoz, ahol gyönyörű fülbevalókat vettem - a nővére készíti őket.
Aztán Tesco.
Ebédre mi Natival haza, mert nagyon nyűgös volt, a fiúk a Mekibe.
Délután Anyuékhoz jött a Mikulás. Nem volt egyszerű dolga, mert tesóm 90 napos diétát csinál, Anyu és Apu meg candidásat... így kaptak egy fini salátát.
Kispasi persze begyűjtött egy rakás ajándékot
Ma délelőtt az unokatesóm lányának keresztelőjén voltunk. Az ő apájuk rendezvényszervező, így mennyei fogadást ettünk végig
és volt ott egy rakás gyerek képzeljétek a nagy családban ezen a nyáron 4 gyerek született - Nati kezdte
-, és mind ott voltak! Felváltva üvöltöztek
Délután pedig Apa tesói jöttek összes gyerekeikkel, így összesen 4 és fél gyerek volt nálunk. A feledik január végére várható
Csirkecombokat sütöttem nekik (Wera, te ihlettél meg
), és ecetes krumplisalátát meg majonézes kukoricát adtam mellé.
Az egyik sógornőm csinált fini narancstortát is... mmm...
A gyerekek nagyon elevenek voltak, Nati kicsit kinyúlt a végére...
rám meg még vár a mosogatás.
Látom, sok minden történt itt Apa-ügyekben, már mindent leírtatok, amit én is akartam.
Minden érintett maminak azt kívánom, hogy úgy alakuljon az életük, ahogy az nekik és a gyerekeknek a legjobb!
Remélem, Andinál ez csak átmeneti állapot, s hogy ha megnyugszik a lelke, visszatér közénk.
Babákok nagyon édesek (micsoda mikulás-különítmény!!!) és hihetetlen energikusak!
Hófordulósaknak boldogat!
Muffin: Eliot annyira ügyes és édes! Csak szeretgessétek tovább! Ez a legfontosabb! És minden elismerésem az energiádért!
Orsi: már rég kérdezted: igen, egy szépen fogó tollacskát vettem - hiába, a bölcsész grafománság megmaradt, és egy papírbolt számomra maga a Paradicsom
Bocsi, de a temérdek termésből csak ennyire emlékszem...
Csacsogok itt, a mosatlan meg közben nem mossa el magát...
Szép álmokat nektek!