Új privát üzeneted érkezett!

képet még mindig nem csináltunk, mert apa eldugta valahova az elemtöltőt szokásához híven :twisted:

Mi történt velem??? Azt hittem felrobbanok. Tegnap elhatároztam, hogy elég a hyporeklámomból és elmentem egy szoliba. Láttam hogy a főnök valamit csinál meg létra stb. de senki nem mondott egy rohadt szót sem... Mondom 12 percre mennék. a csaj már indította is. Hazajöttem. Olyan furi volt valami, bizsergett mindenem. Később már alig bírtam a seggemen ülni hajolni menni, mindenemen hurkákat éreztem később meg úgy, mintha megkorbácsoltak volna. Akkor esett le a tantusz. A "főnök" épp csöveket cserélt ki ÉS EGY SZÓVAL SEM MONDTÁK NEKEM!!! Nagyon sírtam éjjel, könyörögtem Gyulának, hogy azonnal menjen el ügyeletre vagy gyógyszertárba, mert meghülyülök. Aztán tejföllel kent be végig. Maga a megváltás volt. Előtte azért vettem egy langyi fürdőt, de hát az is borzalom volt. Most már jobb egy fokkal, de nagyon fáj. Grillpipi szindróma...
magdolnam

megvan már mikor megyünk Sopronba! Jövő április első hetében :lol: Tudjátok ez az, amit a babaexpon nyertünk! Nagyon várjuk már és végre Lizussal együtt megyünk :!:
2hét múlva meg Bécs, hú már nagyon nagyon várjuk :D
magdolnam

ez a Nori! Olyan edes! Mar most egy igazi huncut rosszcsont:) Mindenesetre Wera felkotheted az alsod...:)

Magdi: ez nagyon fajhatott.Huh de gaz mindig kiszoktak rni hogy csocsere.

Az 5 honapos Dorika nagyon szep es latom a foldon gyur:)
Remelem egyikotok sem lesz beteg!
Nem csuklottal?Az elmult ket napban nagyon sokat gondolkodtam a dietan:) Meg nem jutottam okos megoldasra 8)
Vendég

lányok!

hason nektek is folyik a nyálatok?
mármint nem nektek, hanem ha a babóitok hason vannak... szóval értitek...
mert bence ha hason van, valahogy mindig nyitva felejti a száját és nem nyeli le a nyálat hanem szabadon garázdálkodik. ;)

Kép

Kép
timi1982

igen Timi, Annanak is nagyon folyik a nyala hason, bar alt mindenhogy de akor igen atvanyos.

En nekialltam jandekokat csomagolni hog ylassam hogy is allok, es azt hiszem majdnem mindenkinek megvan .
Meg nehany dologgal sakkozok(am inem szemelyes, hanem valalmi kedves) de egesz jol allok. Ennek azert orulok mert kizart hogy en az elkovetkezo 2 e fel hetben ennivalon kivul mast venni fogok.
Ebben az orultek hazaban meg ihlet sem jon :oops:
Vendég

Lizusnak is nagyon folyik a nyála. Pláne hason
magdolnam

Sziasztok!

Andi!
Ha esetleg én bántottalak meg a hszemmel, akkor sajnálom, bár én épp azt írtam, hogy nem tudok állást foglalni a kérdésben.
A többiek sem akartak megbántani, ez egész biztos.

Olyan édesek a gyerkőcök!
Domi és Nóri nagy zsiványok!
Vivi és Bence is nagyon kis aranyosak.
Az én kicsim még mindig csak háton fekszik.

Képzeljétek, kaptunk ma egy szép babkocsit. A mostohaanyám vette, mert nekünk egy nagyon viharvert, használt, 14 kilós monstrumunk volt.
Ez nagyon szexi rózsaszín!!!:)

Tamara!
Akkor csütörtök.
A vásárlással én is így vagyok, az Árkád pl. egy őrültekháza!

Na, sziaszok és tényleg ne haragudjon senki senkire, jó?

Orsi
Akkkor csütörtök.
Vendég

Kedves Katák!5 hónaposnak lehet-e már tápszert venni recept nélkül, vagy az orvossal kell íratni?

(Csak mert most esténként pótolunk és csak egy zacsival volt itthon, lehet már a kettes fokozatot használni vagy biztonságosabb még a kezdő tápszer? Mit javasoltok?)
Előre is köszi a segítséget.
Vendég

Orsi
Tápszer ügyben sajna nem tudok segíteni, de kérünk képet a szexi babakocsiról!!! :D

Magdi
Bakker, így kitolni valakivel!!! Azért legközelebb köszönd meg nekik hogy szóltak a csőcseréről! Én nem vagyok érzékeny bőrű, de itt a Solisun-ban 6 perc alatt is megégtem a múltkor pedig pont a régebbi csöves gépbe mentem. Mi lett volna az újban? :shock: Ó, nagyon sajnállak! Phantenollal kellene kenned mert nem marad bőröd... :(

Kike
Sajnálom Kristit! Jobbulást neki! Remélem a többiek nem kapják el! Vercsinek nem fáj már a hasa? Képzeld! Ma a sógorom és az egyik barátnőm is hánytak (nem is ismerik egymást pedig) és nagyon felszökött a lázuk! Jó gyorsan terjed ez a rohadt vírus! :evil:

Tami
Irigyellek hogy már majd' minden ajcsit megvettél. Én még szinte semmit... pedig úúúútálom az utolsó pill-ra hagyni, főleg a tömeg miatt, de hát Nórival a Csepel plázánál nem nagyon jutok tovább (ami egy kalap kakit sem ér), Apa meg tesz az egészre :roll:
Pénteken jó nekünk a délelőtt! Felkelünk, megkajálunk és spuri! :lol:

Ami
Kérünk képet Áron fogacskáiról!!! Lassan már a Nórié is fog látszani. Ill én már látom de a fotón sztem még nem lenne jó. Talán 1-2 hét múlva... :)
Vendég

Magdim!
Veled mindig olyan érdekes dolgok történnek.

Orsi!
Sztem fél éves koráig menjen a HA-s tápi.

Timi!
Lacus már hason is td buszt vezetni :lol:

AKatus, Bondi, Bencuri Viki, Marcsi!
Bújjatok elő!
20150601134430

Hahó mindenki!!

Csuda cuki babákat raktatok fel ma is!!!

Nálunk ma vendégeskedés volt, először az öcsém kisfiának volt a zsúrja, aztán anyu nővéréék jöttek, most mentek el. Az uncsitesóm babát vár, 43 éves, és ez lesz az első baba! Izgulunk!

Holnap kikre számíthatunk? :) Remélem sokan jöttök! :)

Kép
Kép
patr

Werus!
Én a netről rendeltem meg a játékot is, + holnap még a Lacis naptárt fogom.
20150601134430

Patti!
Uncsitesódnak sok boldogságot és egészséges babavárást!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:28-kor.
Vendég

A tejpépet milyen, hanyas cumival kell adni?
20150601134430

[quote]M írta:agdim!
Veled mindig olyan érdekes dolgok történnek.

:D :D :D hátha még ismernél... akkor szakadnál a röhögéstől. Velem mindig történik valami. Az a csoda, ha nem :shock:

Ezt muszáj elmesélnem :D mert nem bírom ki... szóval mikor itt volt a barátnőm néhány éjszakán... akkor az egyiken nem tudom mit álmodhattam, de egyszer csak arra ébredtem, hogy a kedves barátnőm rendreutasít: "Magdi, ÉÉÉN vagyok az, nem a Gyula!" Azt mondta, hogy jobbnak látta szólni, mielőtt hozzábújok, mert már a kezemmel elkezdtem keresni :D (DE FÉLRE NE ÉRTSÉTEK) Egyébknt meg akkora röhögés volt belőle. Könnyere röhögtük magunkat.
magdolnam

[quote]M írta:agdi, ÉÉÉN vagyok az, nem a Gyula!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Vera, hát mit is mondjak... már tudom nagyjából milyen az amikor valakinek nincs bőre... alig bírok a fenekemen ülni.... Na és a hátam.... Gyula valami pihét szedett le róla én meg majdnem bemostam neki, mert hozzáért (najó soha nem bántanám, de úgy fájt). Ja... és ha lesz legközelebb, mert ezek után... Máshol mindig szólnak annak ellenére hogy hatalmas betűvel írják ki az üzlet ajtajára
magdolnam

Sziasztok!

Képtelenség 1 hét anyagát úgy visszaolvasni, hogy mindenre reagáljon az ember.
Azt láttam, hogy senki nem hiányolt, de azért bejelentkezem!

Andi, neked csak annyit, hogy ügyesen, ahogy megbeszéltük! :wink:

Andi a kép Vikinek, amiről meséltem!

Kép Csak lazán!!!

Plusz még 2 grátiszba!

Kép Kép Így ül egy komoly nagy fiú!

KépKép
hene

micsoda lazaság :lol: édi nagyfiú!!! És csak Vikinek :shock: :?: :wink:
magdolnam

viki!
én a tejpépet a mam X cumijával adom. van 1-es a teához, 2-es a tejhez tápszerhez és van az X. ez van a pépekhez.
és kijön belőle :D

Kép

Kép
timi1982

micsoda laza képek :D

jaj rohannom kell. hallom hogy jöttek a vendégeketvárunk :D

és most ment el az előző eresztés :lol: :lol: itt volt a sétatársunk :D ma nem együtt sétiztünk és hiányoztak egymásnak a gyerekek... meg persze az ökör anyukáknak is szóvosásuk volt

Kép

Kép
timi1982

Gergő tényleg nagy fiú-nagyon aranyos!
Az első kép meg haláli! :lol: :D

Magdi:sajnálom a csőcserés dolgot :?
Tényleg elég vicces hogy veled mindig történik valami :lol:

Vera:köszi-én is remélem hogy nem kapják el.Főleg a picuri :?
Vercsinek már nem fáj a hasa-persze valószínű hogy el fogja kapni,mert egy szobában alszanak :?
Sajnálom a sógorod,meg a barátnődet :?
Anyukámon,meg a Mamámon is átment ez a fránya vírus :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! Nincs új fogi fotó,sajna a felső kettő még folyamatban van.
Bugri Nóri halálos :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt mennyi idő alatt csinálja?
Áron csak úgy van a földön ha én is ott vagyok vag yvalaki,amúgy járókában nyomja.
Kari ajival hasonló a helyzet,holnap megyek a fotókönyvért,küldtek emailt,hogy elkészült+rendeltem két fotós kulcstartót azért is mennem kell.
Kedden végre fodrász!
Remélem engem nem kerülget semmi,olyan hányingerem van,álmos,fáradt vagyok,ráz a hideg,nagyon fáj a hasam és úgy megjött,hogy 2 órára elég a szuper tampon! :oops: :oops: :oops:
Jó nem????????????

Katák! Én is szeretnék segítséget!
Áronnak megint "berohadt" az egyik füle mögött.
Milyen csoda popsikenőccsel kneted Vkata?
Van valmai ötletetek?
Biztos viszket is neki,mert annyira tépi!

Köszike

Mennem kell!

Pusssz

Kép

Kép
ibm

Ezer bocs, de már most próbálom a fiamat a hűségre nevelni, és Mi már elígérkeztünk a Viki Királykisasszonynak! :D :wink:

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:29-kor.
Vendég

[quote]E írta:zer bocs, de már most próbálom a fiamat a hűségre nevelni, és Mi már elígérkeztünk a Viki Királykisasszonynak! Very Happy Wink
:shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hm.... hátőőőő majdha meglátja Lizust :wink: :D .... :wink:
magdolnam

[quote]H írta:ene: Gergő fiad nagyon jó parti lesz! Én is csak 10 év alatt engedem Dórinak, hogy össze vissza pasizzon Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
:shock: :shock: :shock: jesszus :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Lizának is volt ilyen a fülével, de fogalmam nem volt róla, hogy miaz. Én úgy csináltam, hogy minden nap fücsi után alkoholos vattával áttöröltem. Meg fürcsi előtt beolajoztam és jól kimostam. Elmúlt így
magdolnam

na... az én írásommal lesz teli az oldal :oops: 8)
magdolnam

Magdi:annyi baj legyen-írjál csak :wink:

Dominak is mindig olyan nyavajás a füle mögött :? Én popsitörlővel szoktam kicsit rendbe tenni,de az nem igazán használ,meg neogranormonnal bekenni,mert nagyon piros szokott lenni neki.

Kép
Kép
Kép
kike

igen én is napközben popótörlővel csinálom, de már hála égnek elmúlt. De azért néha még megcsinálom neki.
Szerintetek az baj, ha nem olyan hajlékony a baba??? Lásd a láb a szájban.... kicsit aggódom, mert Liza baromira nem hajlékony
magdolnam

Nem hiszem hogy gond lenne,ha nem olyan hajlékony.Ezen még nem gondolkodtam,mondjuk néha pelenkázásnál ,ha nincs mit a kezébe adnom Dominak,akkor a lábát kapja be,de egyébként nem.
Lehet hogy csak még nem jött rá a lábas dologra.

De már nem olyan egyszerű a pelusozás se,állandóan eltekereg,megfordulna,így valami játék mindig kell a kezébe,hogy lekössem a figyelmét.

Kép
Kép
Kép
kike

De olyan cukorfalat-mindenen kacag,az öltözésnél,vetkőzésnél,ha kicsit tornáztatom a lábat-egyszer megeszem ezt a gyereket :lol: :lol: Vagy ha az Apja csak simán mondja neki hogy bu-már ezen is kacag-haláli egy kölök :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Lépek csucsuzni:jó éjt mindenkinek,szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi
Bababőrre ne használj alkoholt!!! Még a felnőttek sem szabad mert marhára szárít, kicsinálja a bőrt! :? Az olajozás náluk minden ilyen jellegű galibára megoldás lehet (fürcsi előtt érdemes inkább).
[quote]M írta:áshol mindig szólnak annak ellenére hogy hatalmas betűvel írják ki az üzlet ajtajára

De tényleg! Legtöbbször még onnan is ez ordít nagy betűkkel ahol 10 éve nem cseréltek, nem?!? :twisted: :lol:

Ami
Festetsz is kedden vagy csak vágatsz? Nekem is muszáj lenne melíroztatnom még kari előtt, már megint a fülemhez közelít a lenövés :roll: :lol: És képzeld! Még körmöshöz is bejelentkeztem 18-ára! Persze csak pici szolíd körmöket rakatok, de már úgy várom, a sajátom brutál randa :x 8)
Bocs h ilyen hülyeséget kérdezek de honnan tudod h melyik foga kínozza Áront? Biztos béna vagyok de én nem látom h készülne neki kibújni, ill az elsőt nem láttam, meg most se érzékelek semmi különöset az ínyén.
Nekünk nincs járónkánk, ha tudom h tovább nem tudok bemenni a szobába, inkább a kiságyba rakom, de nem szívesen van ott, visít mint egy kis kucu! :twisted: Persze a földön is, ha látja hogy kimegyek, de ott azért jobban lefoglalja magát. Egyébként kb fél, de max 1 perc neki bekúszni akárhová, vagy elnyomkodni a dvd lejátszót... pörög ezerrel! :lol: :lol:
Lehet h csak a mensi miatt vagy sz@rul, nem? Szedjél egy kis vasat + C vitamint, hátha segít! Nekem frankón látászavarom volt amikor megjött, először beparáztam h terhes vagyok, aztán a mosdóban láttam mi a helyzet. Tök olyan érzés volt nekem is, hányinger, szédülés, meg ez a "szemkáprázás" :roll: ! Aztán ahogy írtad mit álmodtál... :twisted: :lol: :lol:
Jobbulást nekted! :wink:

Hene
Nagyon cuki Gergő baba!! Mértétek mostanában mekkora? Kivi lennék rá! Gondolom ő is rendületlenül pakol már! Járókát használtok vagy földön van?

Miután Apa hazajött összedobtam egy kis parilevest + egy csokis muffint. Úgy telezabáltam magam, mozdulni is alig bírok :P 8) Nóri elaludt 7-kor és nem úgy néz ki mint aki fel akar kelni fürdeni :roll: . Szóval megyek elmosogatok, aztán én is tentizek, szép kis éjszakának nézünk elébe :twisted:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Drága Patr, Akata,
és mindenki, aki szerette volna, hogy holnap menjünk mi is Patrihoz,
hát sajnos megint nem jön össze :(
Szonja beteg, lázas volt még hajnalban is, nem engedem most oviba még két napig. Hátha kicsit meggyógyul 8) de mindenki köhög-tüsszög az oviban is (szerintem betegebbek voltak a többiek, mint ő, amikor bevittem csütörtökön - onnan hozta haza ezt az újabb nyavalyát)

Olvasni nem tudom, mikor fogok, még a küldendő ajándékot is meg kellene fabrikálnom :roll: hogy tuti időben odaérjen :wink:

Sziasztok, anyatársak,
vigyázzatok a csemetékre :wink: meg magatokra is :wink:

KépKép
szkagi

valaki küldje már át nekem patr címét priviben köszi

KépKép
muffin

Ági!
Jobbulást Szonjának!

Magdi!
Pont ezt akartam írni mint wera, csak beelőzött......bababőrre tilos alkoholt használni!!!

wera!
Egészségedre a parilevest és a muffint!

d.dodó

de kellett, mert begyulladt a füle, ahol a fülbevalója van gyennyes véres trutymó volt.
Ja, ott is ki van írva hogy csőőcsere ahol 10 éve nem volt:D
magdolnam

Sziasztok!

nem ér ennyit írni! nem tudok lépést tartani veletek :((
nagyjából árfutottam ezt a a "pár" oldalt. Láttam apa gondok vannak, na de hol nincsenek (kivétel erősíti a szabályt) úgyhogy apák mondjanak le!! Mi is csütörtöktől apa nélkül voltunk- vannak neki fontosabb dógai is mint ki. Ez van, ez jutott de nem panaszkodom.

Magdi: így már jártam én is- rákanyó voltam nagyon, 2 napig dolgozni sem tudtam menni :oops:

Hófordulós babáknak boldog hóforulót!!

Wera: Nóri nem semmi, ma Zsimi is feltakarította a lakást, de ő még csak hátrafelé kúszik!

Patr: ha él még a meghívás akkor szívesen megyünk hozzátok! Kérhetek egy címet ??

Kép
mancsi76

Mancsi, Evelin írtam pü-t!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:29-kor.
Vendég

Patr: nagyon köszönöm!
pár technikai kérdés: hány órától mehetünk és mit vigyünk??

kata: Dórika annyira gyönyörűséges! Zsömi küldi: Kép

Kép
mancsi76

10-től vagyunk vendégfogadó állapotban, és azt beszéltük meg, hogy pizzát rendelünk!

Kép
Kép
patr

oké köszi a választ! mi kb 11re érünk oda vagy kicsit később!

Kép
mancsi76

Jaj lányok, nem olvastam vissza mindent...Anyukámnál voltunk egész nap...

Sajnálom a vitát és nagyon szeretem Andit nem szeretném ha eltűnne....
Nehéz ez az apa kérdés az én szüleim is nagyon rosszul éltek és kicsit előbb is szétmehettek volna, mert hat év pokol volt....De én pont ezért szeretném JÓL egy apával felnevelni a gyermekeimet. Mindegy értem azt is ha nem megy, mert nálunk ez volt...
Na nem is rizsázok tovább még megyek fejni és 3 napja megint alifg alszom, szerintem kezeltetni kellene magam...:(

Csak még annyit akarok, hogy Pati mi Evelinnel megyünk viszek egy rakat gyümölcssalit - messzeföldön híres kb milliószor csináltam. Evelin van olyan drága és szállítja a popónkat.

Apa már Németországban, 12 óra alatt levezette, skypoltunk, hiányzik.

De anya segitett ma fürdetni. Adél ma is tündérbaba volt ( csak éjjel nem annyira, szerintem fogacska lassan nálunk is befigyel :)

Na, jó éjt mindenkinek!

ja és Ági SAJNÁLOM!!!

Kép
andkata

Orsi: a Ha tapot sem kell receptre iratni, bemesz a patikaba es kersz, 500 ft a kulonbseg.,illetve rossmannban es tobb hipermarketben is van.
A ha tejpepet kell iratni.
es van olyan ketes tapi ami 4 hotol van( a mi bananosunk is olyan igaz nem ha).
En sima kettes cumibol adom a tejpepet is, de en joval higabbra csinalom mint a rairt adagolas, en tulajdonkepp tapkent adom, mert azt szivesebben megissza( fele tap, fele pep, napi ketszer).Remelem nem kap el semmi nyavaja. en tegnap hajnalban mikor Annat iemeltem a kisagybol ereztem valami nincs rendben annyi erom meg volt hogy Alekonak szoljak fogja a cumit, aztan spuri a wcre
:oops:

Jo hogy mondjatok ezt a ful dolgot akkor lehet Anna nem veletlen birizgalja a fulet...oszinten nem szoktam annyira atvizsgalni a fule mogott, de holnap megnezem.

Kata: jo hogy volt segitseged!
A gyumi salidrol sajna lemaradunk :cry: Aleko delutanos, Anna nathas, lakas kupis, huto ures....szoval nem tudok elmenni:(
De ha a ruhakat elviszed es Mancsinak odaadod, vele egesz konnyen tudok barmikor talalkozni.
Koszonom!

Mancsi: koszonjuk a lehetoseget, de most nem tudunk vele elni:( MAjd legkoelebb.
De akkor a ruhakat ha elhozod megkoszonom!

Mindenkinek jo talit es pizzaevest! Tenyleg sajnalom hogy nem tudok menni, de mivel most egesz hosszan gondolkodtam rajta elmenjek e( maskor soha nem szoktam :oops: ) ugy dontottem jobb ha nem cigolom Annat a tobbi gyerk koze, mert nem igen javul a nathaja, jobb itthon ahol akkor szivom az orrat amikor akarom...Meg tenyleg van dolgom , bizom benne delelott nincs akkora bolondok haza a boltban mert se tojas se olaj nincs itthon :twisted:

Jo ejjt mindenkinek!
Vendég

Most sikerült Zsoltit elaltatnom! :twisted:
Ági, nagyon sajnálom, remélem előbb-utóbb összejön, jobb lenne előbb, mert összeszedtem Szonjának egy rakat ruhát!

Tami, azt is sajnálom, hogy nem jöttök, nem ijedünk meg egy kis náthától, emlékszel Potyka Danijának náthája sem tudott minket elriasztani. Porszívó pedig itt is van! :lol:

Bencuri, veletek mi újság??

Kép
Kép
patr

Kellemes éjszakát!

Van egy pici időm... talán Nati is visszaszunnyadt, az előbb nyöszörgött, de már nem mentem be hozzá.

Először is:
Jó talit holnapra annak, aki megy!
Evelin, ha a rucikat elhoznád... aztán majd egyeztetünk. nagyon köszönöm!
Patti, neked meg utalnék, ha küldesz számlaszámot. Köszönöm!

Tami, mentek, vagy maradtok? Ha úgy alakul, hívj nyugodtan, fél 12-re megyünk neurológushoz, utána lesz pici időnk.

Egy csöppet munkás hétvégénk volt, hiába, a mikulás-művek...
Tegnap reggel érkezett meg hozzánk, Otinak meghozta a vágyott barna furulyáját, Natinak egy cuki sapkát, Apának meg hétrétű sütit (csak a Mikulás engem kért meg, hogy süssem meg :) )
Én is kaptam Apa Mikulásától karácsonyi Milka golyókat... hmmm.
Utána mentünk a keresztlányunkhoz, ahol gyönyörű fülbevalókat vettem - a nővére készíti őket.
Aztán Tesco.
Ebédre mi Natival haza, mert nagyon nyűgös volt, a fiúk a Mekibe.
Délután Anyuékhoz jött a Mikulás. Nem volt egyszerű dolga, mert tesóm 90 napos diétát csinál, Anyu és Apu meg candidásat... így kaptak egy fini salátát.
Kispasi persze begyűjtött egy rakás ajándékot :D
Ma délelőtt az unokatesóm lányának keresztelőjén voltunk. Az ő apájuk rendezvényszervező, így mennyei fogadást ettünk végig :)
és volt ott egy rakás gyerek képzeljétek a nagy családban ezen a nyáron 4 gyerek született - Nati kezdte :D -, és mind ott voltak! Felváltva üvöltöztek :)
Délután pedig Apa tesói jöttek összes gyerekeikkel, így összesen 4 és fél gyerek volt nálunk. A feledik január végére várható :)
Csirkecombokat sütöttem nekik (Wera, te ihlettél meg :) ), és ecetes krumplisalátát meg majonézes kukoricát adtam mellé.
Az egyik sógornőm csinált fini narancstortát is... mmm...
A gyerekek nagyon elevenek voltak, Nati kicsit kinyúlt a végére...
rám meg még vár a mosogatás.

Látom, sok minden történt itt Apa-ügyekben, már mindent leírtatok, amit én is akartam.
Minden érintett maminak azt kívánom, hogy úgy alakuljon az életük, ahogy az nekik és a gyerekeknek a legjobb!
Remélem, Andinál ez csak átmeneti állapot, s hogy ha megnyugszik a lelke, visszatér közénk.

Babákok nagyon édesek (micsoda mikulás-különítmény!!!) és hihetetlen energikusak!
Hófordulósaknak boldogat!

Muffin: Eliot annyira ügyes és édes! Csak szeretgessétek tovább! Ez a legfontosabb! És minden elismerésem az energiádért!

Orsi: már rég kérdezted: igen, egy szépen fogó tollacskát vettem - hiába, a bölcsész grafománság megmaradt, és egy papírbolt számomra maga a Paradicsom
:D

Bocsi, de a temérdek termésből csak ennyire emlékszem... :oops:
Csacsogok itt, a mosatlan meg közben nem mossa el magát...
Szép álmokat nektek!

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?