Új privát üzeneted érkezett!

Muffin - Eliot nagyon ügyesen fejlődik, egy szavad sem lehet! :D :D :D Kérünk szépen majd egy mosolygós-huncutkodós képet! :D :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon sajnálom az apa gondokat! De nektek kell eldönteni, hogy mi legyen. Mi innen nem látunk bele a helyzetbe.

Ági! Szonja hogy van?

Viki! Lackó nagyon cuki, ahogy "'integet" !

Wera! Nóri igazi kis örökmozgó! Nagyon édes! Tesóm mis nézegette a képeket és rögtön kiszúrta, hogy neki mennyire tetszik!

Nicike! Apa lábán a tetkó pont olyan mint a kislánya?! Hú! Nagyon cuki, érdekes lesz majd nagyobb korában megnézni a leányzónak.

Jázmin is már egyre aktívabb! Állandóan tolat. tegnap egymás után háromszor átfordult a hasáról a hátára, de azóta sem mutat rá hajlandóságot.

Kike! Domi nagyon ügyi! Mondom én, mire 6 hónapos lesz, már úgy mászik mint a nagyok!

Minden babaának Boldog hófordulót kívánok!

Kép
szly27

Sziasztok!
Jaj istenem, ezek az apa gondok! Sajnálom!
Én ebbe beleszólni nem tudok, és nem is fogok! Mindenkinek a saját döntése mit csinál.

Dominak és Dórinak is boldog hófordulót!

Lizy 6 óta fent van! :evil: Ebből kifolyólag én is. Még jó hogy főzni nem kell. Csak egy kenyeret raktam be sülni. Meg bőröndöt kéne rendezgetnem. :roll:

d.dodó

vera, ezt most csináltam neked! :)

Kép

KépKép
muffin

Jaj, nagyon vagány csávó ez az Eliot! Mindjárt megzabálom!

d.dodó

Eliot nagyon édes pofi! :D
Vendég

Evelyn - jaj, köszi! :D Meg kell zabálni!!!! Hétről hétre szebb a kis pofija! És milyen jól áll neki ez a pulcsi! :D :D :D Örülök hogy ilyen jókedvű! Remélem a Te hangulatodat is felturbózta már! :wink:
Vendég

Szilvi - köszi a bókokat 8) Szerintem Jázmin is hamarosan a Nóri nyomdokaiba lép, ami a barangolást illeti, nem kell már sokáig várni! Ha egyszer rákap az ízére... :twisted: :wink:

Nicike - örülök hogy előkerültél! Nagyon szupi lett Apa tetkója! Remélem a jókodása most már örökre szól! :wink:
Nem tudom miért vacakol nálatok a babanet, itt nincs baja, leszámítva h lassú mint a dög :roll:
Vendég

De édes Eliot!! :D

Mivel Kristi tegnap kétszet is sikeresen az ágyát hányta le,így ma kitakarítógépeztem,de ugye még vizes,így nincs hol aludnia,ííígy Apa kitalálta hogy aludjanak a földön mindannyian :lol: :lol:
Íme:
Bár semmit nem láttam,még jó hogy a vakuval jó lett :lol:
Kép

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

És csináltam fésűtartót :lol: :lol:
Egy tisztasági betétes dobozt bevontam,ilyen szöszös anyaggal,csináltam rá akasztót és kész is :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

haliho

lányok miket olvasok......................... :cry: :cry: :cry: :cry:

nem tudok mit mondani...
sokan tudjátok nekem uj párom van
én neveltem egyedül három gyereket.................de erröl nem mondok semmit nagyon rossz volt...

Képimg][/url]
Kép
ronix

tiszta depis vagyok élni sincs kedvem.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Mi a baj?
20150601134430

Sziasztok!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.07 18:04-kor.

sz.andi

Andi!
Még 1szer igazad van! Senki nem ítélkezhet feletted, főleg h nem ismerjük a körülményeket. Te életed, Te döntésed!

Ne menj el! Nekem nagyon hiányoznál!
20150601134430

Köszi Viki, aranyos vagy! De nagyon rosszul esett, hogy azt gondolják, hogy nem küzdök és rosszat akarok a gyereknek! Véleményem nekem is az, hogy együtt legyen a család, de nem minden áron!!

De tényleg hagyjuk, felesleges is ezen agyalni tovább, felesleges erről beszélni.

Gyönyörű babák vannak itt, ez a lényeg!!!!!!!
sz.andi

Írtam püt!
20150601134430

sz.andi!
Teljes mértékig igazad van! Le ne lépj a topikból ezért!

d.dodó

Andi! Mint már előbb is írtam, senki nem tudja, hogy mi történik veletek és ezért nem is tudunk segíteni. Na meg az az igazság, hogy én éppen emiatt nem is szeretek beleszólni a dolgokba!

Nehogy elmenj! Témát lezárjuk és folytatódhat tovább nyugisan a topic. Ki fogja csinálni nekünk a szép honlapunkat? :) Na persze ne ezért maradj, hanem azért, mert közénk tartozol!

Kép
szly27

Andi:a verekedés az teljesen más tészta,hogy már odáig fajul a dolog-ezt is féligmeddig tapasztalat,mert párom Apaja is verte őket,a családját.
Szóval inkább csöndben maradok,te érzed...
Bocs!!

Kép
Kép
Kép
kike

hali lányok!

mi csavarogtunk egy nagyot, és megvettem ami még kellett a karácsonyi ajándékozáshoz. azt hiszem már mindenkinek megvettem amit akartam...

még mindig kérdés a bébiőr... kinek van, milyen márka és hgoy van vele megelégedve????

babafotók cukimukik.

enyém gyerekem éppen sikongat. nagyon rossz lett :( ha ezt tudom akkor virgácsot hoz a mikulás....

éjszaka is kelt fél2-kor és 5-kor enni, aztán 5-6 kukorékolás. 7-től megint. de akko rmár az apját akaszotta ki ;) :D :D
és idegbajos... jön nekünk... mar-harap-tép-húz.... nagyon rossz lett :(

erről jut eszembe, kinek mit hozott a miki? mármint a gyerkőcöknek???

apás gondok és az itt felmerült "problémák"
lányok, ha igy nézzük akkor vagy mindenki hibás vagy senki. mármint ami az itteni kommenteket illeti. az otthoni dolgokba én nem akarok belefolyni. mindenkinek szíve joga eldönteni mit tesz...

de az itteni témához: muffin, kike leírták a véleményüket, anélkül hogy konkrétumot tudtak volna... akkor ezért vehetjük azt hogy bizásak... muffin ráadásul odairta hogy milyen esetben nincs bocásnat (verés).... szóval ők csak véleményt alkottak annak tudta nélkül hogy mi történt a háttérben, és igenis ha már feljött a téma akkor mindenki elmondhatja a gondolatát...
de igen hibásak... nem kellett volna beleszólni...

másik részről viszont akkor ha ők hibáztak akkor andi te is!!! leirtál egy két dolgot hogy haragszol, meg feszült vagy meg apagondok vannak, és ennyi... konkrétumot te se irtál, tehát az olvasó gondolhat mögéjük amit akar... igy akkor te is hibás vagy...

szóval én inkább azt mondom hogy SENKI NEM HIBÁS!!!! sem az aki csak panaszkodni jött és kiirni magából, és sem az aki csak reagált és próbált segíteni.... ebből legalább kiderül hogy figyelünk a másikra és mindenkihez van egy két szavunk, mondatunk. persze nem lehet mindenre és mindenkinek válaszolni , de mindig akad egy két emberke aki megteszi és ezáltal mindenki meg van hallgatva és válaszra is talál...

Kép

Kép
timi1982

hoppá!!!!!!!! félreértés!!!kike!! apa soha nem ütne meg engem sem és vikit meg pláne nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!dulakodós volt, mint inkább verekedés, de ez sem jobb!! de apa SOHA nem ütné meg vikit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sz.andi

hm... remélem a lényeg kihámozható és érthető belőle... mármint amit mondani akartam ezzel.... :oops:

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Nekünk angelcare légzésfigyelő van bébiőrrel. Bevált.

http://fanibabahaz.hu/shop_artdet.php?shop_id=3571&cikk=Fani_607374
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.07 14:10-kor.
20150601134430

én meg elcsavarogtam az időt, pedig valami másodiknak valót össze kéne ütnöm... :oops: :oops:
csak azt nem tudom mi legyen az. semmihez nincs kedvem ;)
husileveske van, de azzal nem vagyunk előrébb... azzal nem lehet jól lakatni egy "zabagép" nyusziaput, aki egész napi melóbó farkaséhesen fog ahazjönni. :(
szegényem ma is dolgozik fél6-ig :shock: :shock: :? :?

Kép

Kép
timi1982

Andi:ok,csak ezt olvasva az jött le:Legutóbbi veszekedésünk verekedésbe fulladt.Az meg eszembe sem jutott hogy a kicsit bántaná!Tényleg félreértés volt!

Még egyszer bocsánat,és nem szólok bele senki dolgába,tényleg csak vélemény nyilvánítás volt.

Téma lezárva,ismétlem a te dolgod,megbántani senkit nem akarok!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:nagyon jól leírtad!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Andi:ne menj el,senki nem akar senkit se bántani!!Tényleg ne menj el!!Hiszen szeretünk titeket,mint mindenkit!!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

A kis babócáknak boldog hófordulót kívánok!

Szabi és Eliot nagyon édesek, és olyan szépek, annyira sokat változott szerintem mind a kettő, főleg Szabi. Kis cukorfalatok.

És Werus Nórija is nagyon tündibündi. És ahogy látom olyan huncut mint Vivi. Összekéne őket kötni. :)

Hát én nem tudok ehhez az apa gondok témához mit hozzáfűzni. Mi még soha de soha a 7 év alatt nem vesztünk össze,és egy hangos szó nem hangzott el. Szóval nekem fogalmam sincs hogy meddig lehet tűrni, és persze milyen problémák azok amiket már nem lehet megoldani, de Muffin véleményét én is osztom. Tuti hogy én is mindent megtennék a családomért, és harcolnék ameddig csak lehet. Persze azt is elhiszem hogy ez is véges egy idő múlva.

Kép
linda24

Timi:szegény Apa ...
Mit kap enni,mi finomat csinálsz?

Én is még csak levest csináltam :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj most látom hogy a téma már lezárva!!!! :oops:

Kép
linda24

Kike én is még csak husilevest főztem, másodiknak brassóit akarok, csak rákénne szánni magam. Pedig lehet most kéne menni, mert Vivi elaludt, így nyugodtabban tudok főzni. Elég messze van a konyhánk a szobától és utálok mindig berohangálni.

Kép
linda24

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=HC115

http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fish ... ebior.html

én ezt a kettőt néztem ki. nem akarok érte sokat adni, és nem kell csak az őrző rész. légzésfigyelő nem kell... szerintetek?

Kép

Kép
timi1982

kike!
hát most hogy igy kérded.... arra is gondoltam hogy elugorhatnál ide és mint szuperanyu összedobhatnál valamit :D :lol: :lol:

igazság szerint most el voltam foglalva a bébiőrrel... de hát ezzel nem lakik jól... :twisted: :roll:

Kép

Kép
timi1982

linda!
ilyen borsóshusi nálunk is van. csak krumplit kéne hozzá sütni... de hát az meg nem a legfrissebb...
de most hogy igy emlegetted, lehet csak ennyi lesz. jah és még van egy nagy adag tojásos nokedli is...
de hát VASÁRNAP van...

Kép

Kép
timi1982

viki:tele a hocipöm mindennel sehol sem tartok a kari ajikkal apa 2 honapja nem kapott fizut
a számláimmal meg vagyok csuszva
semmi nem ugy sikerül ahogy szeretném
az anyossal tele a bubom(a mostanival)
ugy hogy elegem van mindenböl
mondtam neki egy koporsot gyártson én majd kifiztetem mielött bele dölök
ráadásul az utobbi idöbe apa sosincs itthon reggel 7kor megy este 10-kor jön szombat -vasárnap is semmit nem tudunk megbeszélni csak élünk egymás mellett

ugy kész vagyok mint a házi feladat

Képimg][/url]
Kép
ronix

kitaláltam. van itthon szeletelt sonka és kolbász is... azokat megsütöm feltétnek és csinálok krumplifőzit... ezer éve nem vot főzelék. igaz hogy nem vasárnapi kaja, de nem érdekel...
azt se tudom már milyen a főzi, olyan régen volt nálunk.
ha meg hust akar enni még akkor is tudok kisütni gyorsan krumplit. nem tart sokból megpucolni, felhasogatni és kisütni 8) vagy egyen tojinokit :D

Kép

Kép
timi1982

semmi karácsonyi hangulatom nincs

talán meghülyültem igy évvégén :shock: :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Timi:valami sütikére gondoltál,hogy dobjak össze?? :D
Brassói ide is jöhetne....négy adagra valót kérnék ablakon át :lol: :lol:

Én is akkor szoktam főzni,mikor Domi alszik,de ma annyi más dolgom is volt,hogy csak levesre futotta,és két fagyasztott,félkész,nem éppen egészséges pizzára :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

roni az nem házi feladat, hanem MATEK LECKE ;)

egyébként meg ++++ áramoljon a csÍÍÍÍÍ!!!!

Kép

Kép
timi1982

Ronix:sajnálom a sok gondot :?
Karácsonyi hangulat engem sem kerülget,vagy csak kerülget,de el nem talál :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike nagyon szívesen fénypostázok neked brassóit. :D :D

Timi a tojásosnokedlit én is imádom! Nem is rossz ötlet, csak lehet apa leszedné a fejem ha azzal várnám haza. Ha dolizik, mindig husis dolgot főzök. De holnap lehet hogy csinálok! :D

Kép
linda24

timi ááááááááááááááá
látod még ezt se tudom jol :shock: :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekem sincs karácsonyi hangulatom, és érdekes hogy tavaly se volt. :? Mintha nem is kari lett volna. De lehet hogy majd megjön a hangulat ahogy közeledünk az ünnep fele. Meg majd vendégek is jönnek karácsonykor, így lehet hogy jobb lesz!

Kép
linda24

mi a két mamához megyünk elsö üneppen az egyikhez másodikon a másikhoz
szent este itthon vagyunk
deeeeeeeeeeee ugyyyyyyyyyyyy UTÁLOM
ezt az örült rohanást mindenki kapkod és ideges(én is )
semmire nincs idö vagy energia

Képimg][/url]
Kép
ronix

Lehet hogy a karácsonyi hangulat már csak a gyerekeknek van??? :roll:

Nyitva az ablak :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

sz.andi!
Nehogymár töröld a vonalzód és az avatarod!!!!

d.dodó

szegeden jártam párszor van -volt ott egy nagyon jo pasi barátom olyan volt mitha a tesom lenne
most külföldön van 1 éve nem beszéltünk csak pár szot
ö mindig feltudott dobni
ugy birtam tök laza volt meg egyebek de mégse felelötlen

Képimg][/url]
Kép
ronix

ezt szegediek nektek irtam tök jo az a város csupa jo dolog jut eszembe rola

Képimg][/url]
Kép
ronix

ANDIIIIIIIIIIII MARADJJJJJJJJJJJJJ VELÜNKKKK

Képimg][/url]