hali lányok!
mi csavarogtunk egy nagyot, és megvettem ami még kellett a karácsonyi ajándékozáshoz. azt hiszem már mindenkinek megvettem amit akartam...
még mindig kérdés a bébiőr... kinek van, milyen márka és hgoy van vele megelégedve????
babafotók cukimukik.
enyém gyerekem éppen sikongat. nagyon rossz lett
ha ezt tudom akkor virgácsot hoz a mikulás....
éjszaka is kelt fél2-kor és 5-kor enni, aztán 5-6 kukorékolás. 7-től megint. de akko rmár az apját akaszotta ki
és idegbajos... jön nekünk... mar-harap-tép-húz.... nagyon rossz lett
erről jut eszembe, kinek mit hozott a miki? mármint a gyerkőcöknek???
apás gondok és az itt felmerült "problémák"
lányok, ha igy nézzük akkor vagy mindenki hibás vagy senki. mármint ami az itteni kommenteket illeti. az otthoni dolgokba én nem akarok belefolyni. mindenkinek szíve joga eldönteni mit tesz...
de az itteni témához: muffin, kike leírták a véleményüket, anélkül hogy konkrétumot tudtak volna... akkor ezért vehetjük azt hogy bizásak... muffin ráadásul odairta hogy milyen esetben nincs bocásnat (verés).... szóval ők csak véleményt alkottak annak tudta nélkül hogy mi történt a háttérben, és igenis ha már feljött a téma akkor mindenki elmondhatja a gondolatát...
de igen hibásak... nem kellett volna beleszólni...
másik részről viszont akkor ha ők hibáztak akkor andi te is!!! leirtál egy két dolgot hogy haragszol, meg feszült vagy meg apagondok vannak, és ennyi... konkrétumot te se irtál, tehát az olvasó gondolhat mögéjük amit akar... igy akkor te is hibás vagy...
szóval én inkább azt mondom hogy SENKI NEM HIBÁS!!!! sem az aki csak panaszkodni jött és kiirni magából, és sem az aki csak reagált és próbált segíteni.... ebből legalább kiderül hogy figyelünk a másikra és mindenkihez van egy két szavunk, mondatunk. persze nem lehet mindenre és mindenkinek válaszolni , de mindig akad egy két emberke aki megteszi és ezáltal mindenki meg van hallgatva és válaszra is talál...