cunci, tényleg jók a melleid
judit18... nem kéne ezt ennyire komolyan venni....
az élet rövid, röhögd végig, ezt tanácsolja neked hihi
amúgy sem hiszem, hogy ez ti-mi meccs lenne, szerintem ez csak dédére meg patira tartozik kizárólag... az meg senkit ne érdekeljen, hogy mi itt szívjuk egymás vérét, van ilyen...
ez a topik pont az indulatok elpoénkodásáért jött létre, lassan ki is futja magát, úgyhogy nem érdemes ezen sértődni.. no meg szerintem semmin... ha valaki olyat mond ami nem tetszik, nézd meg ki mondja, ha érdekel az illető, nézz magadba, ha nem, szarjál rá, de ne séééértőőődj. az olyan béna.
no nem mintha közöm lenne hozzá. felteszem ezt meg is fogom majd kapni.
ottfogszmajdsírni... jézusom, ennél szarabb nevet elképzelni nem tudok...
hát mi bajod van neked te lány, hogy ilyen nevet választottál??!!! vagy a régi magyar nótára utalsz ... hol senki se lááááát folytatással???
én azt csípem nagyon, hogy aszongya: ne nézzen így rááám a gyönyörűűűűű szeméééééével....
szóval szerintem ne csatlakozz, amúgy is úgy érzem kint van már a megtelt tábla, ki tudja kikkel, de megtelt ez a topik már eléggé...
amúgy is félreolvastad, itt aztán senki nem beszélt se extremitásról, se szexről
és playgirl... én tudom, hogy te egy rendes, jószívű lányka vagy, akinek tonna csoki jár, vagy egy új autó, hihi