Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mpatr"][ írta:mpatrb]Szeretném azt is itt leírni, hogy többen értem aggódtak, hogy talán azért reagáltam túl a dolgot, mert ennyire ki vagyok borulva az előzmények miatt. Ebből a szemszögből nézve talán hülye vicc volt, tőlük ezúton kérek elnézést és szeretném, ha nevek nélkül, mindannyian tudnák, hogy nagyon jól esett az aggódásuk és egy nagy, hálás, baráti vállapogatásos ölelés illeti őket!!!!!!!

ezt is olvastad?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Gyerekek! (Ugye nem haragszotok meg ezért a megszólításért? Az én több ezer éves koromhoz képest - ugye jól tartom magam? Kép - ti mind-mind gyerekek vagytok!)

Nyugodjatok már le, mert utólag is mindenkinek virgácsot és hagymát szénnel viszek!
Kép

Irgum-burgum teringettét!
Kép

Kép

Kép
cuncimikus

Cuncimikus!
A korodhoz képest a melleid sem lógnak.
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Playgirl! Csaknem ismered Jimet? Kép

De ez aljas rágalom kérem! Mit gondoltok miért köptem ki a tüdőmet éjjel? Kép

Köszönöm kedves Pati! A képem kicsit szemfényvesztés, mert ott még csak 3560 éves vagyok... Rég nem cseréltem avatart...

Kép
cuncimikus

cunci: akkor most hozod az ajándékomat vagy nem????????????
Kép
playgirl

Playgirl!

Nem mondod, hogy nem kaptad meg azt az óriás virgácsot amit küldtem!?!? Kép
Közben rájöttem, hogy a krampuszomat direkt előre küldtem vele. Nem is lépett meg... Kép De hát már a memóriám sem a régi... Kép

Kép
cuncimikus

cunc: Kép én rendes jószívű lányka vagyok, nem csak virgács jár nekem. Elég ha Stefán fenekel el néha.
playgirl

SZiasztok!

Lehet még hozzátok csatlakozni?
Már napok óta olvasgatlak titeket és mostanra összeszedtem a bátorságomat, hogy írjak.
Azért titeket válaztottalak, mert kihallatszik a soraitokból, hogy mennyire belevaló, extrém csajszikák vagytok. Nem szeretem az unalmas dolgokat, én is imádom a szexet, és sajnos erre is fáztam rá........... De erről most inkább nem beszélnék....
Szóval ha lehet, jönnék közétek.
Vendég

cunci, tényleg jók a melleid :D :D :D

judit18... nem kéne ezt ennyire komolyan venni.... :D :D :shock: :shock: az élet rövid, röhögd végig, ezt tanácsolja neked hihi :D :D :D amúgy sem hiszem, hogy ez ti-mi meccs lenne, szerintem ez csak dédére meg patira tartozik kizárólag... az meg senkit ne érdekeljen, hogy mi itt szívjuk egymás vérét, van ilyen... :D :D :D :D ez a topik pont az indulatok elpoénkodásáért jött létre, lassan ki is futja magát, úgyhogy nem érdemes ezen sértődni.. no meg szerintem semmin... ha valaki olyat mond ami nem tetszik, nézd meg ki mondja, ha érdekel az illető, nézz magadba, ha nem, szarjál rá, de ne séééértőőődj. az olyan béna. Kép Kép Kép
no nem mintha közöm lenne hozzá. felteszem ezt meg is fogom majd kapni. :D :D :D

ottfogszmajdsírni... jézusom, ennél szarabb nevet elképzelni nem tudok... Kép Kép Kép hát mi bajod van neked te lány, hogy ilyen nevet választottál??!!! vagy a régi magyar nótára utalsz ... hol senki se lááááát folytatással??? :D :D :D én azt csípem nagyon, hogy aszongya: ne nézzen így rááám a gyönyörűűűűű szeméééééével....Kép
szóval szerintem ne csatlakozz, amúgy is úgy érzem kint van már a megtelt tábla, ki tudja kikkel, de megtelt ez a topik már eléggé... 8) 8) 8) :D :D :D amúgy is félreolvastad, itt aztán senki nem beszélt se extremitásról, se szexről :roll: :roll: :roll: :roll:

és playgirl... én tudom, hogy te egy rendes, jószívű lányka vagy, akinek tonna csoki jár, vagy egy új autó, hihi Kép Kép Kép Kép Kép
hihi

ottfogszmajdsírni: nekem is a nóta jött le a nevedről...

hihi, amúgy az én kedvenceim az, hogy a füredi annabálon..., meg az, hogy kicsiny falum, ott születtem én...
cukorpótló

démon, mizu a tanyán? ma is koronás nap van? :lol:
cukorpótló

Sziasztok!

Nagyon szeretnék Hozzátok csatlakozni csibéim, de Hihi szerint már betelt a fórum....... Ne haragudj, de hogy képzeled, hogy Te irányítasz itt, pedig nem is Te indítottad...... Hát ki vagy TE?????

Kép Kép Kép
a_domina

hello domina!

már mér ne jöhetnél. ne is foglalkozz hihivel, bioztos viccből írta...nem véletlenül hihi a neve.

mesélj magadról.
cukorpótló

Szerintem ezt érdemelnéd, és nem csokit: Kép Kép Kép
a_domina

dominaaaaaaa!!!! :D :D :D :D :D :D
imádlaaaaaaaak.... Kép Kép Kép hát mégis szeretsz..... (hüppögő szmájli) :D :D :D
hihi

Hello cuki(potló), jaj de csíplek! Na majd máskor mesélek ígérem, csak most nincs időm, mert nem otthon vagyok....... a lényeg, hogy én a többséggel ellentétben éppen fogyózom, mert már nem férek bele a bőrszerkómba....... gáz.

Na csók.

Kép
a_domina

Jaj, te kis édes HIHI, így ismeretlenül is nagyon komállak... meg végülis mindenkit itt...... Legalább nem csak én vagyok idióta.......
a_domina

Végül küldöm a következő számot Mindenkinek!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=a1Y8utsY6LY
a_domina

hihi ne basszki hogy nem jöhetek.
pedig reméltem, hogy mingyá meg is kérdezed, miről NEM akarok mesélni.
De ha Te így, nem mesélem el a hányattatott történetemet, pedig még a hármasikreidet is lenyomja a sztori.
( 8) duzzogós szmájli, hihinek)
Vendég

Domina, démongirl, itt mindenki csak az ostor nyeles végén áll?????????????????
Legalább playgörlt üti a zura.

Cukus, nekem is a füredi Annás a dalom, heeeeeeeeeeeeeeeej!!!
Vendég

[quote="ottfogszmajdsirni"]C írta:ottfogszmajdsirniukus, nekem is a füredi Annás a dalom, heeeeeeeeeeeeeeeej!!!

akkó, mé' fogsz majd ott sírni? :roll:
cukorpótló

Ottfogszmajdsírni, ne is hallgass rá, engem érdekel a sztorid, gyere, mesélj, léééééégysziiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Ja és hívhatunk ottfoxinak?

Kép
Kép
lolkabolha

ezt én küldöm mindenkinek: http://www.youtube.com/watch?v=gZSLIq6YiRY
cukorpótló

Van valakinek kölcsönbe egy tébolyultan zokogó szmájlija?
Anélkül nem megy a sztorimesélés. :roll:
Vendég

Kép
cukorpótló

hoztam nektek én is ünnepi dallamokat :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=P-2MoS_YSAk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.06 18:49-kor.
Vendég

jó lesz vagy keressek másikat?
cukorpótló

cukika vagy. van még?
tudod, ez a gyengém......... :oops:
Vendég

mi? a szmájli?
cukorpótló

Kép Kép
cukorpótló

nem.
hogy is mondjam csak, öööööööööööööö...
gerjedek erre a keserédes hangulatra.........

Kép Kép
Vendég

és ez lett a vesztem..............
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

emós csávó csinált fel??? :shock: :shock: :shock: :shock: fúj, én azoknak mindig nekimennék egy hajnyíróval egy tockos után legszívesebben.. :roll: :roll: :roll: :D :D
hihi

te, ottfoxi, most nézem a vonalzódat...neked néger kisgyereked lesz? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
cukorpótló

uhhh, ha ez illlyen egyszerű lenne :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

feka emós?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: baszki, nagyon kemény sztori......Kép Kép Kép
hihi

neeeeeeeeeeeeeeeem, félreérted, drága... :shock:
Vendég

na, akkor mesélj... Kép Kép Kép
hihi

mire vagy kiváncsi?
Vendég

[quote="cukorpótló"]o írta:cukorpótlóttfogszmajdsírni: nekem is a nóta jött le a nevedről...

hihi, amúgy az én kedvenceim az, hogy a füredi annabálon..., meg az, hogy kicsiny falum, ott születtem én...

én meg azt hogy : "aranyeső........"

meg azt hogy: "Majd ha egyszer sok pénzem lesz, felülök a repülőre........"

na lécelek, mert nem akarok már fórumozni, félek Stefán rájön, hogy itt levelezgetek ismeretlenekkel. És majd kapjátok a fűrészt! :roll:
playgirl

[quote="a_domina"]S írta:a_dominaziasztok!

Nagyon szeretnék Hozzátok csatlakozni csibéim, de Hihi szerint már betelt a fórum....... Ne haragudj, de hogy képzeled, hogy Te irányítasz itt, pedig nem is Te indítottad...... Hát ki vagy TE?????

Kép Kép Kép

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
playgirl

[quote="playgirl"]
írta:
playgirlÉn meg azt hogy : "aranyeső........"

Melyik: a kis aranyeső, vagy a nagy aranyeső? :wink: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Amerre én jááááááááááááárok, bámul a viláááág, irigylik a sok pénzt, trállálálláláááááááááááááá :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

nézitek a meganyált? Nekem a maci jön be!
playgirl

Én a sok pénzt nem sajnálom, csak te légy a pici párom.......... :D

Kép
playgirl

röviden: nem biztos, hogy négus a bébi..... de az is lehet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

[quote="ottfogszmajdsirni"]r írta:ottfogszmajdsirniöviden: nem biztos, hogy négus a bébi..... de az is lehet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

az tényleg kemény. Jaj, mesélj, hátha tudunk segíteni! ejnyebejnye, és akkor egyedül fogod felnevelni? Az nem jóóóóóóóóó. :cry:
playgirl

vagy hogyaszongya jáááános legyen fenn a jános hegyen estéééére odaváááárom....KépKépKép
hihi

aztaaaaaaaaaaa ottfoxi, :shock: :shock: :shock:
ezt hogy bírtad megcsinálni? :shock: :o :o :o

spermabank? :?:

Kép
Kép
lolkabolha

ja, bocs oti, nem láttam, hogy már megírtad a drámát... :oops: :oops: :oops: szóval akkor jaj, de szorri... de ugye nem a pákó? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
hihi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?