Koszi lanyok az egyutt erzest!
Tita!
Koszi!!!!! De van neked eleg bajod nelkulem is.
Nagyon aranyos vagy es ha van valami amiben tudsz segiteni igerem szolok(egyelore en se latom meg at a jovot)
Kata!
Nem az a baj h en nem megyek vele szorakozni,hanem forditva.
Hianyolja h nem tolthet eleg idot a haverjaival MIATTUNK,de az hogy megkerdezze h en mit szeretnek,vagy elhivna vhova áááá(pedig anyukamek imadjak a fiukat es barmikor szivesen vigyaznak rajuk)
A fiukkal semmi gond,mert imadnivaloak es inkabb meghuzom magam mert itt sokaknak tobb gondjuk van egy gyerekkel mint nekem a 2vel.Mondjuk ma reggel nekunk 4kor kezdodott a nap mert ugy gondoltak h kialudtak magukat,szoval villany fel torolgettek a szemuket aztan meset neztunk 3asban
Teszem hozza ejfelig beszelgettunk mert akkor meg elaludni nem birtak.Szoval megvagyunk,de azert megis nagyon sz@r.(most beszeltunk epp telefonon es nem ugy tunt mint akinek rossz kedve van pedig mondtam h meglatogatom egy haverom akire nagyon harap,de ugy latszik mar nem is feltekeny,pedig ez regen meg bejott.
Wera!
Nori nem semmi,lassan Bence is ide jut???? (kezd hasonloan aktivkodni)
Anyjuk!
nagyon cuki lesz Anna a rucikban
Katak!
Ha nem tudom eldonteni hogy a gyereknek mi baja (foga,hasa...) akkor mit adjak inkabb? kup(az a kimondhatatlan nevu
) v nurofen? felek h lehet h semmi bajuk csak hisztiznek,almosak(hajnal4kor) es akkor ha adok nekik feleslegesen mert azt hiszem h faj valamijuk? mi van ha feleslegesen adom? mi bajuk lehet tole?
BOCS de nagyon tulvarialtam