Új privát üzeneted érkezett!

Mav! Nagyon sajnálom apát! Ez meglepetésként ért! :shock: Nagyon tündériek a fiúk a kis bodyjukban! Hogy bírod egyedül!? Én elég nehezen boldogulok a két gyerekkel este, ha nincs itthon apa, pedig nekem csak az egyik sír, ha baja van!

Márti! Nekünk is van Germicid kúpunk és ezt recept nélkül lehet kapni, mert nem nyugtatós. Legalábbis Roli idejében lehetett recept nélkül kapni, azóta még nem vettem.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:33-kor.
Vendég

Márti!
Én úgy tudom, hogy a sima Germicidben nincs nyugtató, míg a C-jelölésűben van. Ennyi a különbség. A C akkor tesz jó szolgálatot, ha olyan kaliberű gyerekről van szó, aki nem bír - még betegen sem - nyugton maradni, pedig a szervezetének pihire lenne szüksége. De tényleg nagyon csínján kell vele bánni :wink:

Te a TB-nél dolgoztál?

Véda
Vendég

Kata!
Egyszerre írtunk :wink:
Dórikánk alszik?
Csabi igen... De már eléggé mocorog...

Véda
Vendég

Mav: most bennem is megallt az utu.
Basszus! Az osszes wiws kepetek a merhetetlen szerelemrol kotodesrol szolt.
Hu de kemeny lehet a ket kis fickoval ezt megelni.
De jo hogy bennuk oromodet leled es ertuk talpon maradsz es csinalod!
De jo a gondolat hog yha szeret visszamegy! Remelem ugy lesz!
Vendég

vkata: Köszönöm a segítségedet! Most már ha esetleg lázas lesz a gyerek (remélem soha nem lesz beteg, de ugye ez eléggé utópisztikus remény:D), nem fogok félni ilyen kúpot adni neki.

véda: Neked is köszönöm a megnyugtatást!
Én az egyik végzettségemet tekintve tudok ezt-azt a TB-ről, és kedvelem is ezt az ágazatot (tudom, eléggé hülye vagyok :lol: ). Dolgoztam a NYUFIG-nál, és az APEH-től jöttem el tp-re amikor várandós lettem. :) Szóval akár még APEH-os területen is szívesen segítek bárkinek, ha tudok!
fmarti

minden kis mikulas, renszarvas, mano...mindenki nagyon edes!
Annam jelmez nelkul is egy angyal! :oops: :wink: :lol:

Orsi : elmentem me ia a hadaba. hat valasztekkal nem volt gond, de annyi ember volt, hogy igazabol felnott rihat nem is tudtam nezi es vagy 3/4ed orat alltam sorban:(
de nagyon ediket turtam Annanak, mar nagyobbak mindjart teszek kepet.

Kata: jo sutogetest!

AKata: en is igy szoktam csinalni ha nagy kadba furdunk, csomoszor kisikalom a kadat, en megzuhanyzom es ugy hozza be Aleko Annat. De egyedul en sem tudnam kivitelezni, meg a sima furdest is eleg nehez.
Jovo heten en is minden este egyedul leszek.
Meg ma is.
de tegnap nagyon jol viselkedett igy ment minden mint a karika csapas.

Veda: orulok hogy Csabika nem szenved!

Patti: Zsuzska annyira szep kislany!

Muffin: te a tejfennartas, fejes nagymestere vagy! Nehogy mar magadat vadold!Iszonyat munkad van igy is benne! Pelda erteku amit csinaltal es igen ugyes vagy hogy ilyen hosszan sikerult!
Eliot nagyon Mikulasos abban a ruhaban :wink: es olyan szep keze van!
Es tenyleg jo hosszu mar! Nagyfiu :P
Vendég

anyjuk: Aleko meddig lesz Mikulás a mai napon? Anna látta őt Mikulásnak öltözve? Mit szólt hozzá?
fmarti

ezeket turtam bubacskanak! Es olyan jo hogy vegre piro es nem rozsaszin. A kedven szinunk Alekoval a piros es annyira nem talaltam eddig sehol, es most pont igy jott ossze hogy ami nagyon tetszett es jo is az piros:)

Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép ez nagyon tetszik, es elvileg most lesz jo ra:)
Vendég

este 8ig lesz.
nem nem latta de ma kimegyunk megnezni ot!
Vendég

anyjuk: Ezekért a szép ruhákért megérte annyit sorban állni! Tényleg nagyon gyönyörűek! Annácska használja őket egészséggel! :)
Majd elmeséled, hogy reagált Anna Mikulás-Apura? Kár hogy mi nem pestiek vagyunk, mi is megnéztük volna a párodat, de így lemaradunk róla. :(
fmarti

Kérdésem lenne a szemüveges anyukákhoz: Nálatok nem szedik le a gyerkőcök folyton az okulárét a fejetekről??? :lol: Én már komolyan elgondolkoztam azon, hogy kontaktlencsére kellene váltanom. :roll: (Csak nagyon utálok a szemembe nyúlkálni, plussz egy csomó rémtörténetet hallottam már begyulladt szemekről.)
fmarti

Mártikám!
Én - többek közt - ezért vagyok kontaktlencsés :wink:

Véda
Vendég

Sziasztok.

Boldog mikit mindenkinek!

Picurok nagyon édesek a ruhákba!

Marti megnéztem a linket, nagyon jó pofa! :)

Mi se igazán tartjuk a mikulást, vagyis nemszoktuk ajándékozni egymást, Vivinek is csak egy mikuláscsokit vettünk jelképesen, mert most még úgyse fogná fel, de majd jövőre már hoz neki valamit a télapó! :)

Kép
linda24

Mav ez nekem is új amit írtál, nagyon sajnálom, azért még hátha meglehet menteni a kapcsolatotokat, hiszen ott van nektek az a két gyönyörű kissrác.

Kép
linda24

Sziasztok!

Szerencsésen leértünk és kibírtuk a majd 3 órás utat. Apám már az állomáson várt minket és segített leszllni. Bár magamra kötöttem Levit, hogy egyszerübb legyen, de szerencsére volt segítség. Mindig úgy készülök, hogy a legnehezebb helyzetben is bodoguljak egyedül.
Én is kaptam ajit! 2 csomag pisztáciát.
Olivér megkapta a tűzoltós dublót a cumik helyett, de már 2x kérte a cumiját. Azért sikerült nélküle elaludnia, de nem lesz könnyű. Azért, ha minden kötél szakad elhoztam 2 cumit. De csak akkor adom oda, ha nagyon nem megy nélküle.
Levi ma nem sokat evett, de majd ha felkel adok neki tápot és késöbb banánt. Most kint alszik a teraszon, jól bebugyoláltam. Szeret kint aludni. Olivér is aludt kint télen és nem lett semmi baja.

Mav.: Írtam pü-t mielött továbbolvastam volna, de áll amit benne írtam! nagyon édesek a fiúk! Nem is tudom hogy bírod egyedül! Van esetleg segítséged?

nagyon szépek a mikus babucik és a rénszarvasbébik is!

Már el is felejtettem mit akartam írni....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Nem voltunk egész idáig itthon. És milyen hírekre kell jönnöm! :(

Mav!
Sajnálom nagyon! :( Remélem észhez tér, és visszajön apácska! nem lehet egyszerű neked egyedül a két fiúval! Amugy csodapasik az ikrek ;).

Mary!
Nagyon jókat turtál Annának! Biztosan jól áll rajta mindegyik!

Mi a délelőtti gyümizés után utra keltünk, és lementünk a városba vásárolgatni! És annyira jó kedvem lett ahogy a főutcán megláttunk egy egész fűvószenekart mikulás ruhában, vidám karácsonyi énekeket játszva. Olyan hangulatos volt. Ott mászkáltak fel-alá zenélve. Meg szépen fel is van díszítve a város. Sikerült mindkét húgomnak ajándékot is venni! Meg ezen kívül is elég sokmindent! :)
Lizy mindvégig nagyon jól viselkedett! Igaz lent a boltokban kendőbe kellett tenni, hogy nézelődni tudjon, de nem sírt. Hazafele elaludt. Itthon megetettem (vettünk 5 hós babának való babyételt - bár még csak holnap lesz 5 hós). Ugyhogy ma már olyat evett ebédre (krumpli lazaccal -igazi hétvégi ebéd ;)). Aztán öltöztettük is vissza, mert barátnőmék áthívtak minket "ebédre" (negyed 3-kor mentünk 8) ). Csülkös bableves volt, meg rákóczi túrós. De aztán 4-kor hazajöttünk, mert láttam Laurán, hogy már sok volt neki. Álmos volt, de nem tudtam ott elaltatni. Itthon egyből elaludt!

Bocs, hogy hosszu lettem! :oops:

d.dodó

Jaj, el is felejtettem irni, hogy én is kaptam Miku ajándékot. Igaz a csizmámban nem volt semmi :( de lent a bevásárlóközpontban nyilt egy uj bolt...vannak fincsi kimérős teák, kávék, meg egy olyan részlege mint otthon a bachia (ilyen indiais bolt). És ott kinéztem egy igazi gyapjuból kézzel kötött sálat (narancs-sárga-bordó), nagyon megtetszett, és apa megvette nekem!

d.dodó

Kérdés! Mennyi egy gyereknél a családipótlék?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi én 12200 forintot kapok családit.

Kép
linda24

12200 asszem Tita. Örülök, hogy jól vagytok!

Mav, nagyon sajnálom. Szerintem nem kellene ennyiben hagyni. Ha mindketten túl büszkék vagytok, az sem jó, fontzos hogy gondoljatok a srácokra. Remélem apa is észhez tér majd és rájön, hogy nem megy nélkületek...Mégis mit gondolt, ugyanannyit fogsz járni vele szórakozni, mint azelőtt?

Kép
andkata

Sziasztok!

Nagyon rohannom kell úh most csak képek, aztán este még próbálok jönni írni!

Találós kérdés: hol a gyerek???? :shock: :shock: :shock:
Kép

Igen anya, nem elég 3 oldalról körbepárnázni a játszóteremet! :twisted:
Kép

Tegnap egy órán keresztül ez ment (legalább 40-et forgott és minden kör végén vigyorgott rám egyet :lol: )
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És végezetül: - Mit gondoltok miért kell a párna a lába alá???? - Igen, annyira dübög, hogy felkopogott a szomszéd... :oops: :twisted: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok
Nóri nem semmi! Ennyi energiát egy ilyen kis csajban!
Mav! Ha bármiben tudok segíteni, szólj nyugodtan! Nem vagyok olyan messze!

Kép
dittke

Köszi csajok!

Wera: nagyon édes Nóri! Én is az asztalalát tippeltem!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

wera!
Nem semmi milyen mozgékony Nóri!

d.dodó

Sziasztok!

Hú mennyi édes Mikulás, Télanyó, Szarvas! Kép

Mav! Kép Hát köpni-nyelni nem tudok! Mondjuk én azt mondom, hogy a gyerek nem lehet visszatartó erő, ha a szülők már nem jönnek jól ki (jajj remélem most nem haragszol meg rám...), de bízom benne, hogy Apa hamar vissza fog térni!

VKata! Hogy lehet a gyönyörű Dórikánkat egy elrontott sütihez hasonlítani? :lol: Kép

Wera! Nórikának egyem azt a huncut kis pofiját! Imádom! Kép

Nálunk a Miku csak Levinek hozott ajit. Már voltunk begyűjtőkörúton. :lol: Összesen 4 csörgőt, egy harisnyát, 3 bébiételt, 2 hatalmas mikucsokit és 2 body-t.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Túl vagyunk anyósékon, a digi kábeleseken és a barátainkon + 2 gyerek.

Lacus jól bírta, röhögött, beledumált a beszélgetésbe. Aztán amikor megunta, akkor jót aludt. Most éppen buszozik!

Bugricsek
ekkora nagy csavargyáros? Azta mindenit!

Patti!
Milyen volt a Zsuzska szereplés?
20150601134430

Tami!
Nagyon jó cuccokat kapott Annácska! A Bubacska honnan jött?
20150601134430

Hát Mav! Egy cipőben járunk!!! Én elmentem délelőtt Bubuval, találkoztunk ugyan apával, de csak sikerült úgy összeveszni, hogy most nem tudom hol van. Mi már hazajöttünk, ő meg passz! Na nem baj, jobb lesz ez így, már nagyon unom. De én vagyok a hibás, mindent felfújok, túlreagálom a dolgokat.
Most rohadt szar, de nem az, hogy nincs itt, hanem az, hogy tényleg elhiszi, hogy ő nem csinált olyan dolgot, ami ide vezetne...Kaptam mikulásra egy balét, plusz azt, hogy fogalmam sincs hol van. Bár megmondom őszintén már nem is érdekel!!!

sz.andi

Wera: bugri Nóri zabálni való, hihetetlen mozgékony egy kis csajszi!
Vendég

Most értem a végére az olvasásnak,
és sok minden elszomorított :(
és sok minden felvidított :D
amit írtatok.

Evelin, olvastam, amit Eliotnak mondtak a dokik, de annyira hiszek bennetek és a csodákban! Ha valakinek, nektek sikerülni fog, hogy a lehető legjobbat adjátok Eliotnak, és ő is nektek!

Kike,
Kristi már jobban van? Ivott is? Nem tért vissza a hányás, ugye? Egy hete ugyanez volt Szonjával, írtam is nektek, én is iszonyatosan aggódtam! 3 óra alatt tízszer hányt... :shock: aztán elcsitult.

Maverick,
mivan??? :shock: Elköltözött a párod??? :shock:
Néha jó, ha a totális veszteséggel kell szembenézni - és még időben végig lehet gondolni, és esetleg visszacsinálni. Nem hiszem, hogy sokáig bírná nélkületek...

Annyi szép képet láttam, de Nándika harsányan ordít mellettem, bocsánat, el kell mennem

KépKép
szkagi

Koszi lanyok az egyutt erzest!

Tita!
Koszi!!!!! De van neked eleg bajod nelkulem is.
Nagyon aranyos vagy es ha van valami amiben tudsz segiteni igerem szolok(egyelore en se latom meg at a jovot) :(

Kata!
Nem az a baj h en nem megyek vele szorakozni,hanem forditva.
Hianyolja h nem tolthet eleg idot a haverjaival MIATTUNK,de az hogy megkerdezze h en mit szeretnek,vagy elhivna vhova áááá(pedig anyukamek imadjak a fiukat es barmikor szivesen vigyaznak rajuk)

A fiukkal semmi gond,mert imadnivaloak es inkabb meghuzom magam mert itt sokaknak tobb gondjuk van egy gyerekkel mint nekem a 2vel.Mondjuk ma reggel nekunk 4kor kezdodott a nap mert ugy gondoltak h kialudtak magukat,szoval villany fel torolgettek a szemuket aztan meset neztunk 3asban :lol: :lol: :lol: Teszem hozza ejfelig beszelgettunk mert akkor meg elaludni nem birtak.Szoval megvagyunk,de azert megis nagyon sz@r.(most beszeltunk epp telefonon es nem ugy tunt mint akinek rossz kedve van pedig mondtam h meglatogatom egy haverom akire nagyon harap,de ugy latszik mar nem is feltekeny,pedig ez regen meg bejott.

Wera!
Nori nem semmi,lassan Bence is ide jut???? (kezd hasonloan aktivkodni)

Anyjuk!
nagyon cuki lesz Anna a rucikban :wink:

Katak!
Ha nem tudom eldonteni hogy a gyereknek mi baja (foga,hasa...) akkor mit adjak inkabb? kup(az a kimondhatatlan nevu :lol: ) v nurofen? felek h lehet h semmi bajuk csak hisztiznek,almosak(hajnal4kor) es akkor ha adok nekik feleslegesen mert azt hiszem h faj valamijuk? mi van ha feleslegesen adom? mi bajuk lehet tole?
BOCS de nagyon tulvarialtam :roll:
Vendég

mav!
Ezen én is csomószor elgondolkodtam, hogy honnan tudhatom hogy van e bajuk vagy nincs....és sokszor gondolkodok, hogy adjak e kúpot (hozzáteszem, it nincs olyan Vibrucol - ami homeopátiás, csak láz és fájdalomcsillapító kúpot adnak itt fogzásra is). Be van dagadva a jobb kettes foghelye, és fel-felsír elalváskor, és nehezen alszik el mindig, de honnan tudhatnám, hogy valóban a foga bántja e. :roll:

d.dodó

sz.andi!
Sajnálom, hogy nálatok is megint apa gondok vannak! :(

d.dodó

Andi!
:( :( :(

Lassan nyithatunk egy elvalt nok topikot :lol: (tudom morbid volt,de ha nagyon kivagyok...hulye vagyok)
Vendég

[quote]L írta:assan nyithatunk egy elvalt nok topikot (tudom morbid volt,de ha nagyon kivagyok...hulye vagyok)

:shock: :roll: :lol: :lol: :lol:
Tényleg morbid, de megértelek. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki: bubacska( igazibol az also a ekezetes) =baba- bubu, buba-bubacska, es ennek makedonul van is jelentese:bogarka:)

Mi sem ajandekozunk mikulaskor max kis gyumolcs csoki, de csak a papanal jart iden( hat persze kollega)na meg anyos kuldott egy kis csomagot, naranccsal, szaloncukorral Annanak kis zokni.

Voltunk kinn meglesni Alekot.
Hat komolyan mondom ha nem tudnam hogy o volt az nem ismertem volna meg. Nagyon durvan nez ki. parnaval kitomte a hasat, es hulye hangon beszel es ugra bugral meg integet, en nagyon sokat nevettem.
A telomon van kep, de nem igerem fel tudom tolteni, mert egyreszt furdetnem kell masreszt nem igen tudom hogy tudom feltolteni :oops:
Vendég

Oké, lehet felőlem nyitni!! Tita!! De szeretnék most Veletek lenni!!!!!!!!!!!! Vikivel felülni a vonatra és el innen.........K.O.

sz.andi

Sziasztok!
Andi,Mav:nagyon sajnálom az Apa gondokat :cry:

Én belegondolni sem merek,mi lenne velem nélküle :?

Egész nap vásárolgattunk-összeállat a Kariajándék is :D

Kristinek azóta nem volt gondja szerencsére-köszönöm az aggódó szavakat,és az érdeklődést.
Bár még azért diétán tartom,és nem is nagyon akar rendes ennivelót enni,egy kis babapiskótát evett,meg egy pici leves Anyunál,a kekszen kívül.
Nem tudom hétfőn vigyem-e oviba,vagy inkább dokihoz,és próbáljam kilábalatatni a felső légúti betegségéből.

Viszont ma Vercsi is igen sápadt volt,és mondogatja hogy fáj a hasa.

Lehet hogy van valami a levegőben.

Nagyon édes Babákat láttam,Nórika meg zabálni való. :D :P

Egyébként sose lehet megszokni hogy a gyerek beteg,ugye elégé beparáztam tény és való,de a hányás elég ijesztő dolog :oops: :roll: Főleg hogy a Kristi így még nem volt,elég erős gyerek szerencsére. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,Titi:tényleg te is Apagondokkal küzdesz-annyira sajnálom!! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Hozzam is johettek van szabad agy,ismeros kornyezet(2bombolo gyerkoc kanonja oranket)...kel meg vmi???? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem csak Andinak, Titanak is szolt a buzditas. Es latom jokor ert ide :D
Vendég

Nori valami hihetelen kiscsaj! De ne lepodj meg rajta Wera, volt honnan orokolni ezt a merhetetlen energiat :wink:

Tita: orulok hogy rendben megerkeztetek! Nem semmi 2 es fel gyerekkel ekkora utat megteeni , bagyukkal egyedul! PIHENJ!!!!!!!!!!!!

Andi: jajj de rossz!
Ugy sajnalom! Annyira erzem rajtad hogy csupa sziv vagy es a parodat minden hulyesegevel egyutt probalod megerteni, elfogadni es megis ezt kapod.
Lehet onzosegnek tunik, de az itt olvasottak utan triplan halat adok hogy az en ferjem olyan amilyen.
Meg ha sokszor nem is egyszeru, es nyelek neha en is, de ertem/ertunk van el, es csinal mindent.Es nem kotelessegbo hanem szeretetbol.
Vendég

Hidd el Mav! Nagyon szívesen mennék!!

sz.andi

Tami!! Annyira szépeket tudsz írni! nagyon jól esett!!!

sz.andi

Anita, bocs, akkor félreértettelek. Így is sajnálom. Remélem apa észheztér. Majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek, többet tudtok elmenni. De kérlek próbálj meg nem büszkeségből dönteni, most nem segít!

Kérdés: első körben én homeopathiással kúppal kezdeném ( gondolva ez inkább már fog mint has), majd Nurofen. Én így fogom csinálni, Nurofent csak akkor ha nagy az örjöngés. Nálunk még nincs fogzás. úgyhogy ez csak elmélet.
Különben nálunk is 4.15-kor kezdődött a reggel ma :) Akkor annyira nem volt vicces. Adél még visszaaludt, de én meg apa már nem. ( ő is meg én is rosszalvó egy 140 cm széles ágyon...no komment...)

Kép
andkata

Andika!!!! Fel a fejjel!!!

Kép
andkata

Nórcika nagyon édes!

Nálunk is úgy jár a kis láb, hogy szerintem lassan meg fogják kérdezni a nonstopban ( közvetlen alattunk) hogy mi az. Tuti lehallatszik. Még jó, hogy Adél inkább hason szeret játszani.

Kép
andkata

Iza rájött, hogy van hangja. Reggel óta sikít! :D Már kezd berekedni! :lol:

Kép
dittke

Jaj, Dittke Tőled meg tök rendes volt, hogy felajánlottad Mav-nak a segítségedet! Hiába ez egy nagyon rendes topic!!!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?