Sziasztok
kicsit itt vagyok. Múlt héten mikor akartam írni, bedöglött a böngésző, amelyiket használom eme célra. A másik fajta böngésző nem tudja a jelszómat, ott mindig csak olvasok (ha én tudnám, akkor írnék is
) Igaz majd mindenre szinte az utóbbit használjuk, de fórumhoz a másik kellett volna
Amikor meg jó lett, sejtitek gondolom, apa volt itt, mikor volt energiám, kedvem
Először is minden jó kívánságot nagyon köszönünk!!!! Aranyosak vagytok.
Linda: a konyha Prágából van, árát nem kérdeztem. Épp arra járt sógornőm, és ott vették meg a párjával.
Én olyanra gondoltam eredetileg, mint amit barátnőmnél láttam, hogy hangja is van, meg villog.... De már nem bánom, ez is nagyon szórakoztató... mellesleg Veronika simán sssssü-sög a csap helyett
(képzeljétek nekünk kellett összeszerelni mint a kinder cuccokat
jó móka volt a felnőtteknek is
)
Santos is kérdezte, itt írom nektek
Egy napunk:
Nem káosz szerencsére. Azt mondom, látta az Úr mennyit bírok, és annyit adott
Nagyon jó babát kaptam, és rendszerető
A kicsi este 8 körül fekszik, a nagy is 1/2 8. A kicsi éjfél vagy hajnal 1-2 körül kel. Eszik, majd legközelebb 4-6 között ébred meg.... ez után vagy vissza szundítok, vagy nem... mert a nagy "már" 7 körül kel. Itt megy a napi rutin a naggyal. Tejivás...
A kicsi kel valamikor 8-9 körül asszem (addigra összepakoltam, kifőztem...reggeliztünk, mosogattam, vagy valami hasonló), utána 11-12 -kor meg délután 15-16-kor kel -ezen evés után séta... Fürdés kicsinek 18 körül ekkor szokta a nagy a tejet inni, meg 18:30 vacsi apával, majd fürdés 19-kor és alvás 19:30 körül. Karolina ilyenkor még eszik, sokat büfizik, aludna, de bekakkant, vagy kakkantana... szóval olyan este 8 a biztosabb, hogy ágyban van
Délben, vagyis a 11-12 közötti evése Karolinának jó esetben úgy megy, hogy apa hazaugrik az ebédszünetében itthon enni (5 perc ide a melóhelye). Veronika 11:30 12:00 között ebédel. Ezért ha éppen szoptatok, akkor apa foglalkozik vele, eteti-fekteti, vagy együtt ebédelünk, ha úgy jön ki
Ma nem tudott hazajönni, és Karolina sem akart jól lakni ebédre, pedig csúsztattam is, (el-el aludt cicin...) így kicsit sírnia kellett míg Veronikát letettem aludni
De már együtt durmolnak, mindketten jóllakottan
A deles átfedést letekintve semmi káosz nincs "még". Én mondom lányok:
Sokkal de sokkal jobb és könnyebb most kettővel, mint annak idején Veronikával ilyen picinek (!!!!!!!!). Mert sajna ő nem volt ennyire kiszámítható.... Karolina jó baba. Csak a büfizések mennek az agyamra, meg a tisztába tett fenék, tiszta pelusba való rottyantása persze evés után, hogy megbolygassam, amitől újra büfizni bukni kell
És eme dolgok, mármint a nyakig kakilás főleg este, éjszaka az igazi... De ez van. Nem direkt csinálja
Múlt héten 5-6 órákat átaludt éjszaka, most újra 3-5 ahogy felkel. De bírható. És a büfiáradatot, meg sok kaksit letekintve, teljesen tudja a dolgát, hogy aludni kell... nem virgonckodik éjjel
Linda kérdezted még a közös szobát:
Általában egy szobában alszanak, ha csak nincs átfedő-gubanc Mint például ha reggel 6 körül alszik el újra Karolina, akkor a mi szobánkban a mózeskosárba teszem be aludni, így nem ébred meg arra Veronika, hogy visszaviszem a szobába (mert akkor már nem tudnám Veronikát visszaaltatni 7-ig), és Karolinát is könnyebb átcsempészni majd mikor a nagy megébredt
És kukorékol, meg tejet követel, és ekkor szobacserét tartunk, vagyis a nagy jön a nagyszobába, a kicsi meg a kisszobába
Amúgy egy szobában alszanak, és ott pelenkázom, ahol éppen nem alszik senki. Van már "mobil motyonk", mikor kinek, hol kell pelus, krém... tisztábatétel
Veronika simogatja, puszilgatja Karolinát. Jól megvan vele... semmi féltékenységet nem látok, de figyelünk is, hogy neghogy elhanyagolva érezze magát
Bocsánat, de közben volt egy hosszú telefon is. Nem koptatom tovább a számhelyettazujjam. Megyek ledőlök, különben nem lesz tejcsi
Pussz nektek
bocsi, hogy most csak magunkról írtam
(Holnap megyünk első tanácsadásra, meg Veronika is most kapja meg azt a kókusz szurit, vagy mit.... Hívtam egy barátnőt segíteni, mert apa nem ér rá elkísérni
)
pussz zi