Új privát üzeneted érkezett!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Hannának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

goodfairy

ISTEN ÉLTESSE HANNÁT ÉS VERONIKÁT!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Jubi! Jól emlékszem, hogy te decoupage-olsz? (Bocsi, ha rosszul írtam) Az lenne a kérdésem, hogy pl. gyertyára meg textilre is használható ugyanaz a decu ragasztó, mint amit a fára meg a papírra használok? Előre is köszi. Sellőlány nagyon édes. :D Én is mindig ezt csináltam gyerekkoromban, anyukám idegbajt kapott miattam. :oops:

Hetti! Ezt nemrég küldte az egyik kolleganőm e-mail-en, nagyon jót vidultam rajta. :lol:

Linda! Launak még csak 12 foga van? És még én vagyok kiakadva, hogy Manónak a nagyörlői nem akarnak kibújni. Akkor bőven ráér még. Jók a díszek, a poharas tetszik a legjobban. Lopható az ötlet? :wink:

Ildi! Megnéztem én is a linket. Tényleg vannak nagyon giccsesek, de a többsége szép, ízléses. Na legalább legközelebb lesz ötletem, hogy milyen legyen a körmöm. Az én manikűrösöm nagyon szépen dolgozik, nem is drága, de díszítés terén nincs sok ötlete, eléggé egysíkú. :(

Anyum is úgy van a manikűrössel meg a fodrásszal is, egyszerűen sajnálja rá az időt. Ezért nem festeti már a haját sem mióta nyugdíjas. Pedig elég gáz volt, mikor nőtt kifele. :x Ja, és szerinte nekem is felesleges, minek, hisz nem dolgozom, a nap nagy részét itthon töltöm, csak pénzkidobás. :roll:

Na, léptem iszok egy kávét, aztán kivasalok.

Szebb időt nektek, mint nálunk van. Marha hideg, és esik az eső. :(

Anita

goodfairy

Anita!

Én a fodrászra nem sajnálom az időt, csak valahogy a körmömmel vagyok úgy, hogy azt én is meg tudom csinálni magamnak. Persze nem olyan szép, mint amit szakember csinál, nagyon kacsingatok most már felé én is....
Én gyertyára ugyanazt a ragasztót használom (de nem szoktam meggyújtani, mert nem tudom, hogy a ragaszót hogy ég), textilre viszont még nem decoupage-oltam. Azt hiszem arra van külön ragasztó.

Linda!
Sólisztgyurma: 20 dkg liszt, 20 dkg só, 125 ml víz, 1 kanál étolaj.
Jó szórakozást! :D

True!
Amikor a Mariposat reklámozzák a Minimaxon, Jazi így kiált : "Nekem vajó!" (való) :D

Megyek teszek fel egy finom kajcsit a receptesbe...

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi: tök sokáig engem egyáltalán nem érdekelt a körmözés. Talán mert ha akartam, meg tudtam növeszteni a körmömet. Bár azt akkor is irigyeltem, hogy nem kopik le... Aztán egy ismerősömnek megláttam a kezén, tök szép volt, és akkor bekattantam, hogy nekem is kell. De még mindig nem csináltattam volna meg, ha anyósom nem költözik a körmös csaj mellé :lol: Így adott volt a gyerekvigyázás is, meg egy mamalátogatás. Ja, és természetesen úgy kezdtem, hogy nekem csak fehér francia lesz... Ehhez képest eléggé bedurvultam :lol: :lol:

Képzeljétek, Levi minden hangot ki tud ejteni, ha figyelmeztetjük. Beszéd közben még nem, csak ha figyel rá és direkt úgy mondja. Én nem akarom még, hogy tisztán beszéljen, legyen még egy kicsit baba.... :roll:
Nemsokára elkezd tisztán beszélni, lekerül a pelus, és végérvényesen KISGYEREK lesz, minden babás dolgot levetkőz...
Jó lenne még kihúzni egy kicsit, bár a szobatisztaságot azért nem bánnám annyira...
Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Anita

Nem pénzkidobás szerintem, mert annak is jol kell kinézni aki otthon van, sőt a férjet ugye meg is kell tartani, persze nem csak a külsővel. De azért szerintem nem kell valakinek elhanyagolnia magát.

Ma majd megütött a guta. Elmentünk az esőben, persze autóval a Tescoba, aztán még hust vettem a plázában. Na ott a boltban mano végigsöpörte a padlót, hisztizett végig a boltban. Egyik kezemmel a gyereket huztam a földön, másikban a kosár, táska. míg a hust kértem akkor is a földön feküdt. De ugy tettem mint aki nem veszi észre. Aztán mire mentem volna fizetni levett 2 db drága csokimikut. Végülis csak az egyiket vettük meg amit rögtön meg is evett. Ezt ugy hogy előtte már 2 oriásrudit is megevett a tescoban. Na a hab a tortán még most jön, Megyünk az auto felé, valamibe belerúgok, nézek le, hát mi van a földön? a csirkecomb, a lábam alatt meg a többi a földön az ut kellős közepén. :evil: Odajött egy nő segiteni összeszedni, a zacskóba ami megmaradt belőle, ilyen selejtes szarba belerakni, szétfoszlott az egész. Ja persze figyelni arra is hogy manot nehogy elüsse valami, de szerencsére nem jött semmi arra. Ugyhogy moshatom majd le jol a combokat. Kész őrület :twisted:

hettie

Helló Csajok!

BOLDOG SZÜLINAPOT VERONAK,HANNÁNAK!
Köszi a dícsáreteket,gyermekem "FÁNTA JÉTA" nevében.
Vááhhááá visszatértem az életbe és végre eljutottam bulizni,nagyon nagyon állat volt,igaz másnap mentem dolgozni,de rájöttem,hogy eddig mi hiányzott. Apa itthon maradt Rékával így hát ő vacsizott etette altatta,ami rá nézve nagy érdem,mert eddig szinte mindent én csináltam. Cserébe kapott egy Biohazard pólót,hogy ne érezze,hogy ő nem mehetett sehová és elmehetett tegnap egy másik koncertre is.

Ildi,
Találkoztam az uraddal,tök jó,akkora tömeg volt,de azért meglátott,viszont megtalált az egymillió eddig hanyagolt ismerősöm is,így egy percem nem volt dumálni vele,még jó,hogy a koncertet hagyták,hogy megnézzem (uradnak www.nuskull.hu )
...tényleg ügyi vagy,én rájöttem,hogy én meg baromi lusta,pedig nem olyan nagy erőfeszítés szép dekorációt csinálni...most viszont hulla vagyok,ma volt itt anyósom és Peti öccse,főztem,most mosok és végül elájulok,merthogy csüt hajnal 1 re értem haza,reggel 5.30-kor már a minikonyhában főzött a gyermekem,8-kor meg már a suliban voltam...elég táskás a szemem,de csak csemegeubi van itthon azt nem tenném rá...
Réka az F -et nem tudja kiejteni, sz-t mond helyette a K -helyett pedig -T-t így amikor főz a minikonyhában közli,hogy
"szőzöt tütörtojást apánat"
Ja és piszkosul irígy vagyok a kenyérsütődre.
Linda,
Réka már nem ül etetőszékben,a bölcsi óta megszüntettem,merthogy ott úgyis rendesen kis asztalkánál esznek. Szóval szétszedtem az etetőszéket,mert volt pár igen gyenge próbálkozásom azzal,hogy beleültetem újra,így hát a kis asztalánál eszik,ma végre megint normálisan evett egymaga,igaz addig én felolvastam neki egy mesekönyvből,de haladás,néha elfelejti,illetve élvezi,ha én etetem...jajj az a hinta is tök jó ötlet,sajna nálunk már tényleg nem fér el,a minikonyha miatt most már fullon van a gyerekszoba.

Jubi,
Nagyon szépek ezek a decoupage tartók,most tök jó ötletet kaptam,hogy miket készítsünk Rékával,de mint fent írtam én dög lusta vagyok...viszont a felhasznált tápszeres dobozokat tutira meg fogom csinálni,majd teszek fel képet,ha kész. Milyen arányban kevered a só-liszt gyurmát? Temperával színeztétek? és kisütöd,vagy ez kiszáradt? Amit én csináltam az mind szétrepedt,nem lettek ilyen szépek.Sellőd nagyon ari... :D
(Apropó,a szakdolid majd ha kész el lehetne olvasni? )

Zi,
Nahát a csókosszájú kiskisasszonka is minikonyhát kapott! Ő is főz hajnalban? Változott a napiredetek mióta Karolina megérkezett? Hogy bírod? Kell éjszakáznod?

Anita,
Ezt nem értem,attól,hogy otthon vagy,még nézhetsz ki jól...én otthonra is kifestem magam sokszor...mondjuk rúzst nem teszek fel,mert akkor Réka tök maszatos lesz...Anyukám sem jár gyakran ilyen helyekre,de azt nagyon élvezte,hogy egyszer bejelentettem egy szépségszalonba,fodrász,kozmetika,köröm és masszázs,na meg még nem volt szoliban soha, és így ezt kapta szülinapjára...Menjetek el együtt,tutira élvezné anyud!!!

Hettie,
Nekem szinte minden bevásárlásom így zajlik (hozzá lehet szokni :lol: ) Gyermekem feltörli a padlót,felbontogatunk vagy száz csokit és üdítőt,üvöltve fetrengés,mert nem hozhatja a dög nehéz szatyrot,mivel nem bírná el,amit pedig adok az nem kell....kezelni még nem mindig tudom a helyzetet,általában kivonulunk,megbeszélem vele,de volt,hogy otthagytam a kosaram telepakolva,mert képtelenség volt leállítani Rékát. Nagyon ari Arti a képeken...
puszi
Karácsonyi ötletek????
Timi,Bettus,Edi,H.Judit Hol????

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Jajj Linda,
Nekem megjött a gyes, 5 hónapot vártam...jó mi :wink:

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Helló,
én is dög fáradt vagyok állandóna,Nyuszikánk,mostanában 6 kor kel...Ma egész nap spejz takizáson voltam,s nemrég lett kész a sok ezer rafaelló :lol:

Ildi,mindig is utáltam a lila szint,halálom,felőlem lehet 100 évig is divi szín,nekünk akkor sem lesz egy darab sem :lol:
Máshol sincs ádvent,de mégis minden ki van rittyentve :wink: amúgy nálam azért ,mert múlt héten pont arrafelé pakolásztam(a lépcső alatt)s kezembe akadt egy két dísz,s elkapott az ihklet. :lol:
Lau elég pöszés ,de tündéri,mostmár tök jól mennek a szavak egymás után,max 3.Sütinek azt mondja:tüti :lol: én egy csomó mindent lejegyeztem,meg felvettem videóra,tök jó lesz majd visszanézni 1x.Sajnálni fogom én is ezt a korszakot.

Jubi,köszi a recit,meg gyártjuk délután :wink:

Anita,hát persze hogy "lopható" az ötlet :wink:
Én magamnak festem a sérót,fodrászhoz 2-3 havonként járok vágatni,ha sétálunk mindig sminkelek :wink: Nem akarok purnyadt lenni :lol:

Santos,végre bulizhattál,de jó,már én is elmennék,egyenlőre egy szolid színházi estém közeleg megint :mrgreen:
Launak óriás szobája van,de telezsufolni én sem szeretném,konyha még belefér,meg később egy igazi ágy.Ma láttam a Mülleres újságba,7300-ért agy tök jó konyhát,lehet Rizinek is ilyen van(vagyis Veroninak)
Szóval nem székeztek,Lau is néha a kis asztalánál kap vacsit,de nem bír nyugton maradni ott,mindig feláll ,elmászkál :roll:

Hetti,szatyor :?

Nálunk esett a hó,de épp hogy csak.

Kérdés:bekenitek a gyerek arcát valami hidratálóval?Mikor és mivel?Launak elég szárazos,most niveás babakrémmel kentem.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Santos,5 hó gyes akkor egybe jött??

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok

De jó Zsuzsibaba, hogy írtál, már nagyon hiányoztál!! Délután sajnos nem tudtam msn, mert gyártom a tortákat, sütiket holnapra... Apának capuccino tortája lesz, remlem, jól fog sikerülni, Hannának csokis-kittys. Majd lefotózom. Gyártottam még ma egy fűszeres angol sütit, csak ilyen egyszerű keverős, de olyan fini, addig, míg nem vacsizunk, legyen valami a vendégek előtt. Meg két rúd fasírtot, holnap pedig csülök pékné lesz sütve és ubisali. Ennyi. Vagyis dehogyis, apa mindig vágyakozva nézegeti a tenger gyümölcseit a tescoban, ezért megleptem egy zacsival :lol: :lol: de azt neki kell elkészíteni, mert én nem kifejezetten kultiválom a kis kukacszerű rákocskákat.

Zsuzsi, Hanna is így beszélt, ahogy Réka, az első karácsonyán a karácsonyfa KALÁ SZA VOLT. Nyugi, ha dolgoznék, én sem gyártanék ilyen cuccokat.

Linda, Levi már nagyon régen sima széken ül, de szülinapon bele lesz feszítve az etetőszékbe, mert nincs 15 székünk.

Hettie: én pont ezért már nem megyek velük vásárolni. Egy jó csomó ideig nem tudtuk sehogy megoldani, és akkor egy vásárlás egy egész délutáni mutatvány volt a 3 gyerekkel, mire elkészültünk, elindultunk és stb. Levi rászokott egy idő után, hogy üvöltve kilóg a bevásárlókocsiból, na az én idegeim ezt nem bírják. Ötlet: tescoban szoktam egy keménylapos kiskönyvet adni neki, egy ideig elvan vele. Aztán visszarakom a helyére. :lol: :lol: Apa is belátta, hogy neki is jobb, ha otthon marad a gyerekekkel, én meg shoppingoljak nyugodtan. Mi a helyzet most otthon nálatok? Rendbejöttetek a férjeddel?

Anita neked mennyiért csinálják a körmöd?

Na megyek, mert Hanna piskókatortáját még meg kell sütnöm. Annyira szar a sütőm, gondolkodtam, hogy be kellene invesztálni egyre... Viszont ha sikerülne a lakáscsere, abban a lakásban meg olyan tuti konyha és sütő van, akkor meg felesleges lenne. Persze télen senki nem szokott lakást venni...

Puszi, írjatok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

True

A könyves ötlet jó. Amugy ö elvan a babakocsiban, meg a kosárban is, csak gyalog nem lehet menni vele sehová, nem is fogok.
Itthon rendben minden, dehát nem ellenőrizhetem mindenhol, munkahelyen sem vagyok ott. :roll: De a bizalom az már nem lesz a régi. Mostanában ugy vettem észre a szomszéd 16 éves kiscsaj nyomul rá. Msn en is folyton beszélnek, aztánláttam hogy irta a férjemnek milyen cuki :twisted: A k... életbe már leszállhatnának róla. Meg már 2x át is jött... egyszer nem is voltam itthon, jövök haza ... csak lestem mit keres itt. Aztán meg 1 hete is itt volt, azt mondja Artihoz jött :roll: . Barátnőm jol lecseszett mért nem küldöm el a fenébe. Mondom az nem ugy megy, mert a férjemnek nem lehet semmit mondani, még neki állna feljebb. Nagyon ért a lelki zsaroláshoz. Ha mondanék is neki valamit ami nem tetszik, még én kerülök ki belőle szarul.. ugyhogy már nem is mondok semmit, pedig ez igy nem jo. egy normális kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, vele nem. Multkor is ettek meggylevest, aztán mondja hogy mano már lenyelt vagy 5 magot :evil: Mondom az jó, mért nem figyel? Errefel elkezdett hisztizni, hogy ő nem látta, meg hogy akkor miért nem vagyok ott, könnyebb tévézni. Hát mondom ennyir balf..sz legyen valaki hogy nélkülem semmit nem tud, nem tud figyelni se... :evil: Mindegy, majd lesz valami. Amugy látszik rajta hogy igyekszik normális lenni, mert észrevenni, de ezt a lelki zsarolást meg hisztit nem lehet kiölni belőle...

hettie

Sziasztok!

Linda:
Nagyon ügyes vagy irigy vagyok.. :D nekem sem időm sem türelmem az ilyen dolgokhoz.Laura nagyon csinos mint mindig.Rákóczi túros receptjét felrakhatnád,az egyik kedvenc sütim csak még soha nem sikerült megcsinálnom.Marvin is csak saját ágyában alszik arra aztán senki nem teheti még a seggét sem.Látom ti is még hálózsákoztok.

True:
Aranyos a baba amit Hanna kap.Látnád mennyi van itthon.Merci már kinőtt belőle.Marvin előszeretettel csonkítja meg őket.(Pedig egy vagyonba kerültek)Baromi jó a körmöd.Nekem soha nem lesz ilyen mire odáig jutok addigra tuti letörik.

Hettie:
Amit írtál Artiról az dettó Marvin.Elmegyünk vásárolni akkor a bevásárlókosárban nem tud megülni.Ordibál hisztizik.Nekünk nem jön be(már) a mesekönyv,repül a semmibe.Most hogy magyarázzam el neki, nem bontom ki amíg nem fizettük ki ha egyszer a boltban más is eszik.Fagyit bármi megehetsz bent min 6-7 kóstoló.És persze büfé büfé hátán bent az üzletben.Nálunk a babakocsi és a cipő levétele jön be ahhoz hogy ne akarjon kiszállni és szaladgálni.Ezt hiába magyarázom bárkinek tökre ég a pofám amikor visít mintha szétvertem volna.

Jubi:
Nagyon klasszak a te díszeid is.A szívecske hogy készült:
Jazi nagyon nagylányos a képen.Klasz a fürcsis kép azt hittem karácsonyi keret. :lol:

Rizi:
Nagyon szépek vagytok.Gyönyörűek a lánykáid.

Santos:
Nagyon irigy vagyok a buli miatt.Én utoljára 2004-ben voltam.Moziban is több mint 2 éve.Az egyetlen hely ahova egyedül eljutok a .... :lol: De már oda sem mindig.

Anita:
2 srácod hogy viselkedik?El sem tudom képzelni 2 fiam legyen.Ez az 1 is az idegeimet tépázza.Úgy tud visítozni bármelyik csaj megirigyelhetné.Múltkor a párom a parkolóban hallotta csukott ablakon keresztül és a 6.-on lakunk..

Timi:
Mi újság veletek?Hogy viseled a kismamaságot?Pocaklakód mekkora már?Lehet tudni kisfiú vagy kislány?Dóri jó kislány vagy nála is beindult a dackorszak.

Kit hagytam ki? Az jelentkezzen.

Nálunk manapság a télapó elvitte a ps2-t.Marvin tökre rákattant.Fogtam elraktam és azt mondtam a Télapó elvitte(tudom hülyeség volt az mondani de nem jutott hirtelen más az eszembe)
tegnap tesóban voltunk és mit ad isten ott állt 1 nagy műanyag télapó az ajándék osztályon.Marvin odakiabált neki:Tájapó hozd vissza ps-t enyém!!Valamelyik nap mentem be a szobába és a fiam(nem vicc)bekapcsolta a gépet és mivel a messenger aut bejelentkezik a webkamerát elindította és a mamával irkált.Anyum az hittem én léptem be.Szóval a gép is tiltva van.Játékokat elindítja rajta.Eszem megáll.szóval kiakaszt néha de nagyon.

Szeretnék valami jó kis pulykás receptet ha van valakinek karira comb esetleg mell filéből.

Szép estét mindenkinek. Kép
Vendég

Anita:
Kokónak Boldog születésnapot!!

Kép
Vendég

Sziasztok

Na megvolt a dupla szülinap, nem bánom, hogy vége, irigylem azokat, akik pikk-pakk kivágnak egy ilyen bulit. Én tök ideg vagyok, míg el nem készülök mindennel, üvöltözés, stb. A csülök nem is lett jó, pedig annyit főztem-sütöttem, mégis kemény lett kicsit. De amikor már mindenki együtt van, akkor jó minden. Bár anyósom és apósom szétmentek fél éve, így van egy kis feszültség, após gyorsan el is ment, dehát erről nem mi tehetünk.

Tina: nálunk Levi Marci autóit belezi ki. Ami 10 éve megvan szépen egészben, azt ő vidáman tönkreteszi. Mostmár azért kezd vigyázni rájuk, de mégis jó, hogy van több doboz autó, nem kell annyit venni. Egy pulykás recit raktam már fel, nézd meg, mi imádjuk, mert nagyon fini.

Jubi: még mindig jobb, hogy Jazi autózik, mint hogy Levi néha Barbizik :oops: :oops: Dehát mit csináljak, ezt látja. Ma is mondta, mikor Hanna volt a Mariposa, hogy ő meg a Bell barbi. Ilyenkor mondom neki, hogy te kisfiú vagy, te leszel a herceg :wink: Szerintem igenis nagy szerepe van a szülőknek abban, hogyha valaki homoszexuális lesz, (nem hiszek a genetika mesében), múltkor láttam a bizsusnál, hogy egy kisfiúnak köves gyűrűt vettek :shock:

Hettie: ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez így nagyon nem jó, ahogy írod. Sajnos, úgy néz ki a férjed az a típus, aki talán akkor jönne le a magas lóról, ha valahogy elérhetnéd, hogy te legyél nyerő helyzetben. Hogy neki kelljen egy kicsit kepeszteni utánad. Az tök jó, hogy elkezdtél foglalkozni a külsőddel, de valahogy egy kicsit féltékennyé kellene tenni, neked meg úgy viselkedni, mintha egyáltalán nem bánnád, hogy a nők odavannak érte. Nem könnyű téma sajnos, mert ilyenkor nem elég ÚGY TENNI, valahogy úgy is kell érezni. Hát nem irigyellek azért.

Na teszek pár képet, aztán megyek, mert még romok akadnak tegnapról (fél délelőtt az asztalkonfettit válogattam ki a morzsákból :lol: :lol: ) aztán vasalok, stb stb.
sziasztok

Kép apa tortája Kép Kép az ajándékkal, de itt már játékból mindenfélét magukra aggattak :) (Jó még rá az ünneplő rucija :wink: (már két éve minden ünnepen ez van rajta)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Nagyon lelassult most a babanet :? Rajtunk az elmúlt napokban átsöpört egy hányós-hasmenős vírus, de már jól vagyunk :)

True!
Jó nagy ez a Mariposa barbie, én a képek és a reklám alapján kisebbnek gondoltam. Nagyon jók a torták, ügyes vagy, én nem mernék ilyesminek nekiállni.
Jól teszed, hogy irányítgatod Levit a fiús dolgok felé, én is ezt próbálom tenni Jazival lányos irányba, én sem hiszek a genetika mesében.

Hettie!
Én az a fajta vagyok, aki nem bírja a bizonytalanságot. Biztos, hogy nem tudnék ilyen ingatag kapcsolatban élni...

Tina!
Marvin ezen a képen tiszta pasi :D A szivek só-liszt gyurmából készültek. Sütiszaggatóval kiszaggatuk őket (fúrtunk mindbe egy kis lyukat felül) , azután óvatosan a sütőben kiszárítottuk, végül pedig befestettük sima temperával. Nem csak a gyerekek, de én is nagyon élveztem.

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Nagyon lelassult most a babanet :? Rajtunk az elmúlt napokban átsöpört egy hányós-hasmenős vírus, de már jól vagyunk :)

True!
Jó nagy ez a Mariposa barbie, én a képek és a reklám alapján kisebbnek gondoltam. Nagyon jók a torták, ügyes vagy, én nem mernék ilyesminek nekiállni.
Jól teszed, hogy irányítgatod Levit a fiús dolgok felé, én is ezt próbálom tenni Jazival lányos irányba, én sem hiszek a genetika mesében.

Hettie!
Én az a fajta vagyok, aki nem bírja a bizonytalanságot. Biztos, hogy nem tudnék ilyen ingatag kapcsolatban élni...

Tina!
Marvin ezen a képen tiszta pasi :D A szivek só-liszt gyurmából készültek. Sütiszaggatóval kiszaggatuk őket (fúrtunk mindbe egy kis lyukat felül) , azután óvatosan a sütőben kiszárítottuk, végül pedig befestettük sima temperával. Nem csak a gyerekek, de én is nagyon élveztem.

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok

kicsit itt vagyok. Múlt héten mikor akartam írni, bedöglött a böngésző, amelyiket használom eme célra. A másik fajta böngésző nem tudja a jelszómat, ott mindig csak olvasok (ha én tudnám, akkor írnék is :D ) Igaz majd mindenre szinte az utóbbit használjuk, de fórumhoz a másik kellett volna :lol: :lol:
Amikor meg jó lett, sejtitek gondolom, apa volt itt, mikor volt energiám, kedvem :)

Először is minden jó kívánságot nagyon köszönünk!!!! Aranyosak vagytok.

Linda: a konyha Prágából van, árát nem kérdeztem. Épp arra járt sógornőm, és ott vették meg a párjával.
Én olyanra gondoltam eredetileg, mint amit barátnőmnél láttam, hogy hangja is van, meg villog.... De már nem bánom, ez is nagyon szórakoztató... mellesleg Veronika simán sssssü-sög a csap helyett :lol: :lol: (képzeljétek nekünk kellett összeszerelni mint a kinder cuccokat ;) jó móka volt a felnőtteknek is :) )
Santos is kérdezte, itt írom nektek

Egy napunk:
Nem káosz szerencsére. Azt mondom, látta az Úr mennyit bírok, és annyit adott :) Nagyon jó babát kaptam, és rendszerető :)
A kicsi este 8 körül fekszik, a nagy is 1/2 8. A kicsi éjfél vagy hajnal 1-2 körül kel. Eszik, majd legközelebb 4-6 között ébred meg.... ez után vagy vissza szundítok, vagy nem... mert a nagy "már" 7 körül kel. Itt megy a napi rutin a naggyal. Tejivás...
A kicsi kel valamikor 8-9 körül asszem (addigra összepakoltam, kifőztem...reggeliztünk, mosogattam, vagy valami hasonló), utána 11-12 -kor meg délután 15-16-kor kel -ezen evés után séta... Fürdés kicsinek 18 körül ekkor szokta a nagy a tejet inni, meg 18:30 vacsi apával, majd fürdés 19-kor és alvás 19:30 körül. Karolina ilyenkor még eszik, sokat büfizik, aludna, de bekakkant, vagy kakkantana... szóval olyan este 8 a biztosabb, hogy ágyban van :)
Délben, vagyis a 11-12 közötti evése Karolinának jó esetben úgy megy, hogy apa hazaugrik az ebédszünetében itthon enni (5 perc ide a melóhelye). Veronika 11:30 12:00 között ebédel. Ezért ha éppen szoptatok, akkor apa foglalkozik vele, eteti-fekteti, vagy együtt ebédelünk, ha úgy jön ki :)
Ma nem tudott hazajönni, és Karolina sem akart jól lakni ebédre, pedig csúsztattam is, (el-el aludt cicin...) így kicsit sírnia kellett míg Veronikát letettem aludni :)
De már együtt durmolnak, mindketten jóllakottan :)

A deles átfedést letekintve semmi káosz nincs "még". Én mondom lányok:
Sokkal de sokkal jobb és könnyebb most kettővel, mint annak idején Veronikával ilyen picinek (!!!!!!!!). Mert sajna ő nem volt ennyire kiszámítható.... Karolina jó baba. Csak a büfizések mennek az agyamra, meg a tisztába tett fenék, tiszta pelusba való rottyantása persze evés után, hogy megbolygassam, amitől újra büfizni bukni kell :roll: És eme dolgok, mármint a nyakig kakilás főleg este, éjszaka az igazi... De ez van. Nem direkt csinálja :?
Múlt héten 5-6 órákat átaludt éjszaka, most újra 3-5 ahogy felkel. De bírható. És a büfiáradatot, meg sok kaksit letekintve, teljesen tudja a dolgát, hogy aludni kell... nem virgonckodik éjjel :)

Linda kérdezted még a közös szobát:
Általában egy szobában alszanak, ha csak nincs átfedő-gubanc Mint például ha reggel 6 körül alszik el újra Karolina, akkor a mi szobánkban a mózeskosárba teszem be aludni, így nem ébred meg arra Veronika, hogy visszaviszem a szobába (mert akkor már nem tudnám Veronikát visszaaltatni 7-ig), és Karolinát is könnyebb átcsempészni majd mikor a nagy megébredt :) És kukorékol, meg tejet követel, és ekkor szobacserét tartunk, vagyis a nagy jön a nagyszobába, a kicsi meg a kisszobába :)
Amúgy egy szobában alszanak, és ott pelenkázom, ahol éppen nem alszik senki. Van már "mobil motyonk", mikor kinek, hol kell pelus, krém... tisztábatétel :) :lol: :lol: :lol:

Veronika simogatja, puszilgatja Karolinát. Jól megvan vele... semmi féltékenységet nem látok, de figyelünk is, hogy neghogy elhanyagolva érezze magát ;) :roll: :) :)

Bocsánat, de közben volt egy hosszú telefon is. Nem koptatom tovább a számhelyettazujjam. Megyek ledőlök, különben nem lesz tejcsi :)

Pussz nektek

bocsi, hogy most csak magunkról írtam :oops: :oops: :oops:

(Holnap megyünk első tanácsadásra, meg Veronika is most kapja meg azt a kókusz szurit, vagy mit.... Hívtam egy barátnőt segíteni, mert apa nem ér rá elkísérni :D )
pussz zi

KépKép
rizibizi

Jubi

Az az igazság hogy ezek után én már egy kapcsolatban sem érezném magam biztonságban, én többet egy férfinak se hiszek, mert nem lehet!

hettie

Riz!

Ugyenezt éreztem, mint te: egyáltalán nem nagyobb a káosz a második/harmadik gyerekkel. Sokat számít a gyarkorlat :wink:

Hettie!

Szerintem ne így állj hozzá. Neked sem esne jól, ha az összes szőke nőt egy kalap alá vennék :wink: :D

Santos!
Ha elküldöd priviben az e-mail címedet, akkor szívesen átküldöm a szakdolimat.

Jó éjt!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Riz: tetszett ez a szöveg, hogy jó babát adott a Jóisten, mert te ennyit bírsz. Akkor én :?: :?: :?: Én sokat bírok? :? :lol: :lol:

Az elején még nálunk Hanna féltékenykedése annyiban merült ki, hogy hisztis volt, később kezdődött a kiságyba dobálás, még később a harapás amitől a legjobban ki voltam bukva. Pedig mi is nagyon figyeltünk, sőt, mondhatom, Levi inkább el volt hanyagolva, mint Hanna. Irigy vagyok az ilyen jó gyerekekre :evil: Most itthon van mindhárom, komolyan mondom, néha este már hajamat tépem, apával együtt. Na de nem panaszkodom, mert imádom őket, szóval nekünk ez járt 8) 8) mert erősek vagyunk...

Egyébként nálunk is mobil tisztába tevés van-volt mindig. Még amire emlékszem ebből az időszakból, az, hogy felváltva sírták fel a másikat... Az a törekvésem, hogy Levinek nem adok cumit, az első nap mikor kijöttünka kórházból, az első ébredéséig tartott, amikor Hannát felsírta, és kórusban üvöltöttek :lol: :lol:

De azért nagyon szép időszak ez, vissza fogod még sírni! Ügyesek vagytok nagyon!
Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

NOSZTALGIA Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Helló!

Végre enyhült egy kicsit az idő :P
Ma voltunk játszóbölcsibe,Laura még mindig olyan kis bátortalan,elmegy körülnézni de mindig visszajön hozzám s odahozza a játékokat,beül az ölembe meg ilyenek....
Délután babalátogatóba megyünk egy 3 hetes kisfiúhoz.
Holnap pedig bőrgyogyóhoz,nekem van problémám az arcommal(soha el nem múlló pattik,mindenféle feltünő helyen,s nagyon idegesíőek már),meg ha már ott vagyunk megmutatom Lau tűzfoltját(érdaganat,passz) vagy mit,ami nem nagyon akar felszívódni,meg mintha megint valami kiütés lenne a szája körül.Két hete jelentkeztem be,azért ez durva hogy csak holnap fogadnak...persze a kórházban van ez,nem maszek....na mindegy

Rizi,képzeld ugyenilyen konyha van a Müllerben,elvileg péntekre hoznak még,mert vasárnap mikor mentem hogy megvegyem nem volt már,EGY DARABOT hoztak egész Keszthelyre csak :shock:
Jól alakul a napirendetek :wink:

Ildi,milyen ranyos Levi kicsi képe,nem is emlékszem hogy láttam volna ilyen picin :wink:
Ma guylás levi van meg pali :lol:

mennem kell,telefon...

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok, megint el vagytok veszve :!: :!: Írjatok már!

Képzeljétek, tegnap Pesten voltunk demonstrálni, busszal mentünk, tök jó buli volt, csak éppen mikor gyülekeztünk a Hősök terén, ömlött ránk a jeges eső.... :x Aztán felvonultunk a Kossuth térre, hát forralt bor nélkül nehezen bírtuk volna :wink: De kitartottunk!!! Onnan azért lepattantunk az Ikeába :lol: :lol: Eléggé hősnek éreztem magam, tök klassz volt a hangulat, mindenféle dobok, meg szirénázó tűzoltóautók, rendőrautók. Jó volt egy 20 ezres tömeg része lenni. Persze tudom, hogy semmi eredménye nem lesz, de legalább megpróbáltuk....

Linda, ha jön a foga Launak, akkor erősebb a nyála, valószínű, attól vannak a kiütések, függetlenül attól, hogy nem cumizik.

Na megyek, megint lebetegedtek a kicsik, ez a 3. hét, bár múlt héten Levi volt bölcsiben 3 napot, Hanna 1-et. Azok a hólyagok tök nehezen múltak el a szájukból, most meg betaknyosodtak. Jó lenne összekapni őket, mert pénteken jöna MIKULÁS!!! Fotózok majd nektek új díszeimet, meg a mikulás-körmömet :lol: :lol: De most gyorsan összecsapok valami kaját, tegnap láttam a paprika tv-n csirkemell csíkok fűszerezve megsütve, hozzá szalmakrumpli és czacziki szerű ubi. Nem nagy szám, de gyorsan megvan.

Santos, tegnap hulla voltam mikor hazaértünk, de fél tízkor benéztem msn-re, de természetesen már nem voltál. Majd meglátom délután, mi lesz.

Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Kép Kép Kép Kép

TI MIT CSINÁLTOK ILYEN PUNNYADT IDŐBEN :?: :?: :?:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok

Nálunk ömlik az eső...
Laurának 39 fokos láza van...volt,délelőtt, dokonál majd gyógyszertárba voltunk csak,hál Istennnek,már kicsit jobban van,most alszik,be van gyulladva a mandulája,folyik a taknya,a mindezek mellett a szeme is begyulladt,piros,kapott antibiotikumot,szemcseppett,kupot,3000 ft :?
Szépen evett spenótott,meg kért inni,aminek nagyon örülök,reggel,muszáj volt lehűtenem a zuhany alatt,de majd meg szakadt a szívem,úgy rászkodótt meg sírt :cry: remélem hamar rendbejön.

Tina,elfelejtettem megírni hogy milyen cukipofa a kis Marvin :wink:

Ildi,ügyi vagy a lakásdíszekkel :wink: A fényképen szemüvegben a nagy fiad van?Tök olyan mint te :!: Az a kettes ajtó is tök jó,a nappaliba nyílik?Van remény a költözésre?
Igen a sok kiütése Launak a sok nyáltól van,az oké,nekem meg a hormonjaim nincsenek rendben,adtak rá egy 1500 ft-os krémet,de olyan mintha zsír lenne,2x bekentem,de nem tetszett az állaga,undorító volt,így vettem egy dáv szappan s azzal mosom az arcom,egész jó :wink:

Na megyek,míg alszik Lau,gyúrok egy kis gépkexet.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Nálunk elkezdték a központit csinálni igy mindenhol kosz, széjjelség, faldarabok. Holnaptól nem lesz melegvíz se fűtés, ugyhogy megyünk apához. Most még mosok egy utolsót, manónak koszos az összes harisnyája. Csütörtök vagy péntekre kész lesz. Így aztán meglesz a nagytakarítás karácsonyra. :lol:

Ildi

Ügyes vagy, szép a körmöd is, remélem a hétvégén én is eljutok.
Én is tettem fel tavaly is a boltívekre fenyőt. errefel a férjem nagyanyja leszedegette amig itt volt vigyázni a házra a nyáron. Nem tudom hogy jön ehhez? Mi köze van hozzá nem ő lakik itt. Nekem igy tetszik és kész. Én sem rámolok nála. Ugyis visszateszem most megint, csak kivitte a garázsba ugyhogy majd le kell mosnom mert tiszta kosz lett.

Melinda

Launak jobbulást!

hettie

Sziasztok! :lol:
True!
Nagyon jók a dekorációk, mindjárt én is lefotózom az enyémet, de a tiedhez képest kispályás :D

Féltékenykedés: inkább a két fiú között van, Jazi inkábba játékait félti. Ez most az "enyéééééééééém" korszak. Próbálom megértetni vele azt a fogalmat, hogy "közös" :D . Egyébként meg eljött nála a "miért???????" korszak is. Néha kicsit fárasztó egymás után 10 miért??? kérdésre felelni, de cuki :)

Hettie!
Nem olyan csodabogár ám a Párod nagyija, nyárra én is le szoktam szedni a karácsonyi díszítést :wink: :P :D

EGyébként jól vagyunk, bár én mintha újra belesétáltam volna ebbe a hányós/hasmenős vírusba :roll:
Tegnap bementünk megnézni a kivilágított belvárost, hát gyönyörű!!! Fotóztunk is, majd teszek fel képet, csak azok a Párom gépén vannak.

Szép estét, jó punnyadást! :D

Kép
Kép
Kép
juborka

Linda!
Hogy van Laura? Remélem lement a láza és nem kell többé hűteni, az olyan borzalmas nekik :cry:

Kép
Kép
Kép
juborka

a konyha - nappali közötti átjárón:
Kép

mikuvirágom - biodísz :D
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok

Linda, akartam még írni a múltkor, ha a szeme be van gyulladva, szigorúan csöpögtesd az orrát. Régen Hannának gyulladt be mindig a szeme, azért van, mert váladék van a járatokban, és nem tud kiürülni, ezért húzódik a szemére a gyulladás. Fontos a csöpögtetés, mert a fülére is mehet, vagy az arcüregre.

Én is ma voltam patikában, 5 rugó, calcimusc (mi nem kapunk antibiot sose, csak ezt), Levinek kétféle spray, mert csúnyán köhög, meg orrcsepp. Múlt héten Marcinak bioparox 1600. Elegem van már. Most a két kicsi taknyos nagyon és apa is.

Levit ma vittem vásárolni, akartam írni a múltkor, képzeljétek a tescoban kezdtem a vásárlást, utána mentem a penny-be majd a fejemet a falba vertem. Szinte minden a Pennyben a nagyobb kiszerelés került annyiba, mint a tescoban a kisebb. Pl. kakaó, mosópor, mosogatószer stb.

Levi haláli volt, bementünk egy drogériába, nézegettem a bizsukat, de közben felvettem, mert veszélyben voltak a cuccok, a pultos csaj gügyögött neki, hogy te is nézd meg ezeket a szép gyűrűket, erre a szokásos összehúzott szemöldök és felhúzott orr, és: "EGYÁTALÁN NEM ÉLDEKEL"
Majd behaltam neki. Aztán a gyógyszertárban harsogva énekelte a Füles mackót, amit mostanában alváskor szoktam neki. Mindenki vigyorgott rajta, hogy milyen kis cserfes. Ja, és mostanában mindenre azt mondja: UTÁLOM. BÜDÖS ÉS NYÁLKÁS :shock: Azt hiszem, valami mesében hallotta.
És még azt: MONDOK EGY VICCET. És a szájával úgy csinál, mintha pukizna. Na ezeket mindet előadta mindegyik bolban, gondolhatjátok milyen showműsor volt.

Na pusz megyek apát ápolni.

Timi? Santos? Merre vagytok?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok,

Elnézést, hogy így ismeretlenül írok a topikba, én a 2006. nyári babákhoz szoktam írni.

Most csak szeretném felhívni a figyelmeteket néhány kiegészítőre, amit külföldről kaptam és szeretnék eladni (pelenkázótáska, zenélő forgó, játék hordozóra, ágynemű, függöny stb).
Ezeken kívül az oldalon a kislányom néhány használt vagy teljesen új, de már kinőtt ruháját is megtaláljátok.

Kérlek nézzétek meg az oldalamat :
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=318810
remélem találtok olyasmit, ami megtetszik.

Köszönöm előre is és még egyszer elnézést a zavarásért.

meteor

True!

Tudom milyen rengeteg pénzt lehet otthagyni a patikában. :cry: A ti patikátok Gyöngy patika? Csak mert ha igen, akkor ott ingyen tudsz igényelni paricard kártyát, amin minden vásárlás után jóváírnak neked pontokat (1-5%-ig), amit utána beválthatsz mindenfélére. Én pont ma váltottam ki egy béres multivitamint "ingyen", azaz az összegyűlt pontokért. Olyasmi, mint a cora-kártya, azt biztosan ismered. A www.paticard.hu oldalon tudsz utánaolvasni. Ja, és a Páromék készítik és üzemeltetik a rendszert, szóval duplán ajánlom. :D

Csak lestem, hogy miket szövegel Levi, Jazinál is hasonló a stílus. Pl. vigyorogva mondja, szinte mindenkire, hogy BÜDÖS. Aztán szintén vigyorogva megjegyzi CSAK VICCELTEM. És mostanában nagyon anyás lett, ennek hangot is ad ANYUCIT AKAJOOOOOOOOM!!

Szép napot!!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Laura jobban van,ma délelőtt kicsit ki is mentünk a levegőre,tegnap délután már nem volt láza,a kúp nagyon hatásos volt,antib.-t még kapja míg el nem fogy,napi 5x cseppentek a szemébe,mostmár jól türi de két napig mindenen sirvafakadt,nem tudom miért gyulladt be a szeme,de amit írtál Ildi arra nem gondoltam.Amúgy Laura egyáltalán nem beteges,sőt taknyos sem volt május óta.Lehet a játszóbölibe szedte össze a kórságot,tavaly is így volt....na mindegy,hála Istennek jobban van :P

Ildi,Jubi,persze hogy a ti csemetéitek szépen beszélnek,hisz van kitől,kiktől tanulniuk,az én Laurám 3 szónál nem negyon mond többet,de én ezt is élvezem,s napi szinten jegyzem a vicces dolgait egy könyvbe :wink:

Jubi,a te diszeid is szépek,a miku virág meg fog ott sülni a tv mellett,a hideget a fényt s a vízet szereti :wink: én egy "ingyen" hálózsákot vettem a Plusszba Launak,a pontokért :lol:

Ildi,mi ma megyünk el a Pennybe,van egy 10 százalékos kedvezményem ami még ma jó,így anyumat is elhívtam :lol:

Mi írtunk levelet a Mikulásnak,hogy hozzon egy malacperselyt,mert ami volt azt eltörte Laura,a Müllerbe láttam műanyagot,így az lesz :wink:
Ma "felégőztem" Laura kinti szülinapos borókáját,este már pompázhat is,fini lett a darálos kekszem is megdíszítettem,majd mindjárt le is fotózom.
Kis betegeknek,taknyosoknak:jobbulást!

LInda

Kép

Kép
czmelinda

na itt van pár kép,ne hogy unatkozzatok,én is megmutatom pár régebbi munkámat :

ez a tegnapi süti
Kép
kis beteg
Kép
dekupázsos dobozom
Kép
szintén dekupázs
Kép
szintén
Kép
ez a konyhafalam,a barinőmmel festettük
Kép
ezt a virágboltban gyártottam
Kép

Ennyi,bocsi ha sok és fárasztó volt...
Linda

Kép

Kép
czmelinda

Helló Csajok!

Ismét itthon,ismét betegség,most épp középfülgyulladás,tegnap rohantam haza a melóból,mert 4 szer hívtak a bölcsiből,hogy menjek már,mert ordít a gyerek,fájlalja a fülét...odaértem tiszta ideg voltam és egy fülig vigyor páros lábbal ugráló kislányt kaptam,akin az ég világon semmi nem látszott. Megkérdeztem,hogy melyik füle fáj...nem fáj...hát végül is elvittem dokihoz,középfülgyula,de hála az égnek enyhe,de ahoz ismét elég,hogy itthon legyünk.Péntek kontroll....

Ildi,
Bocsi én is hulla voltam aznap,bekapcsoltam ugyan a gépet,de elaludtam és kb 9 kor ki is nyomtam...
Levi is akkor nagy vicckirály,hát Rékán is be lehet tojni,épp megrendszabályoztam a boltban,hogy ne szálljon ki a kocsiból,mert látja a Mikulás és vajon mit szól majd? NEM ÉJDEKEL A MITULÁS....na köszi. Ez kb 14 évesen jutott eszembe,hogy anyukámmal így beszéljek. Írtunk levelet a Mikulásnak,Réka diktálta,így hangzik Milulás.Szeretnék egy házikót és Thomas mozdonyt.Köszi.Sánta Réka. (majd kiszínezte az egészet,lerajzolta a Mikulást és önmagát...persze felismerhetetlen kusza firkálmány...de azért jó lett. Pénteken megyünk a Mikuláshoz...kíváncsi leszek.) Itt egy tavalyi kép hangulatkeltőnek. Kép

Egyébiránt tök jó diagnózis dekódoló lettem,most ennyit írtak a gyerek papírjára jo.ot.med.ldh= jobb oldalon középfülgyulladás lobos dobhártya -asszem :lol:

következő orr: duzz.nyh.pur.vál.
1000 forintos kérdés valaki ezt tudja dekódolni? :lol: :lol: :lol: (mondjuk én már menő vagyok...szóval tudom...de ha gondoljátok...)

Jaaa, asszem Linda kérdezte,hogy egybe jött -e meg az 5 hónap.Igen,de azóta meg megint semmi,nem tudom hogy van ez.

Most lépek,de még holnap írok
puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

melinda

Huu nagyon ügyes vagy:)

Az a fal nagyon állat!
Én is kedvet kaptam hozzá.

Nagy a rumli, mindenhol széjjelség kosz, káosz, jajjjj :cry: De talán holnapra kész lesz, ma apánál alszunk.

hettie

Sziasztok

Santos: duzzadt nyálkahártya pur( :?: ) váladék. Gondolom. Enyém gyerekeim is full taknyosak, végre kaptunk antibiot, na nem azért, mert annyira szeretem, ha azt szednek, de már 4 :!: hete ették a calcimuscot, és újabb és újabb fertőzéseket szedtek már össze, egymásnak is oda-vissza adták. Remélem, most meggyógyulnak rendesen. Hannáéknál már javában folyik a csengettyűzés (mindennap kihúzzák egy gyerek nevét, és megkapja az ádventi ajit, amit bevittünk, egy pici görkoris Pollyt vettem neki és egy hercegnős Fekete Péter kártyát, igen, ilyen is van már :lol: :lol: mindezt egy szép organza tasakban) De holnap beviszem őket oviba, bölcsibe Mikulásozni.

Linda nagyon ügyes vagy, dehát ezt eddig is tudtuk :D Szerintem az idén már tuti nem fogunk gyest kapni :x
Biztos sokat tanulnak a gyerekek a nagyoktól, de nekem mind a három gyerek korán kezdett beszélni, de ez készség dolog. Talán a szókincs, ami számít, ha sokat mesélünk, beszélünk a gyereknek. Bizti Lau is 1-2 hónap múlva folyékonyan fog beszélni, olyan gyorsan fejlődik ez. Levin mondjuk a bölcsi nagyot lendített, igaz, sokat nem jár. Viszont egyre többször kimondja a K-t, G-t, néha az R is sikerül, ez nagyon korai nála. Szobatisztaság terén teljes visszafejlődés :?

Képzeljétek, Aldiban vettem pelust, nagyon meg vagyok vele elégedve. 88 db, háromezerkettőszázvalamennyiért, de nagyon jó minőségű, olyan vékony, mint a Pampers, és jól nyúlik a ragasztószalag is, de annyira nem is kell, hogy nyúljon, mert a maxi ragasztója majdnem teljesen összeér a hasán nyújtás nélkül is.

Jubi: kösz a tanácsot, sajnos, nekünk nagyon nem esik útba gyöngy patika, szóval mindig nem tudok odamenni. Mióta tesco van, azóta ott szoktam patikába menni, mert oda a gyerekeket is be lehet vinni normálisan. Azóta már hétfőn voltunk patikában, megint 3000 forint a két gyerek antibiotikum, meg kaptak egy cseppet ami igazából allergiás náthára való, de csökkenti a duzzanatot, meg a tüneteket. Nagyon jó volt, éjjel végig aludtak a kicsik, pedig annyira folyt az orruk egész nap.

Na megyek, asszem krumplis tésztát főzök....

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Na helló!

Jó szar idő volt ma is,szinte egész nap esett nálunk,ma lett volna baba-mama klubb,de inkább nem mentünk,ma kezdett Laura köhögése felszakadozni,s az orr-nyáladéka jobban beindulni,épp az előbb szívtam,kicsit véres is volt :?
Elautóztunk a Müllerbe ,megvettem a malacperselyt,kicsit körül is néztünk ,rengeteg jópofa ötlet,aji,kiegészítő, s dekor cuccokkal van tele :P csak a Lau kis konyhája nem jött még meg,remélem kariig lesz,vagy ha ott nem akkor máshol kapok valami szépet.

Ildi,tök jó ez az ovis-Mikulásos-csengettyűs-ajándékozás,tök örülhetnek a gyerekekk a kis apróságnak,amit a szűlő választott nekik gondosan :lol: Szívesen vinném Laut én is valami ünnepségre,de szombaton melóznom kell a vir.boltba,így Lau Györökön lesz,bár ott is lehet a Mikulás!
Pelus:én is vennék szívesen olcsóbbat,de egyszer vettem,s kiütötte,két hétig kellett kenegetni mire eltünt! :o
Ma hozta a postás a családi pótlékot....mást nem.... :x

Hetti,jó pakolást :wink:

Santos,jobbulást Réka csajszinak :wink:

Jubi,tegnap végre meggyúrtuk a só-liszt gyurmát,egyik felét megszíneztem ételfestékkel,csináltunk rózsát,szegfűt,békát,malacot,körtét,banánt,fenyőfát...most száradnak,majd megprobálom lefotózni őket :wink:

Timi,Edit,Bettus,Rizi,Anita,Tina, s a többi csajszi?HOL VAGYTOK??

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Linda! Köszi a hiányolást, itt vagyok. Olvasó üzemmódban voltam. Jobban van már Lau?

Ildi! 2850 Ft-ért csinálják a körmöm. Ez zselézés + díszítés. A városban szinte a legolcsóbb.

Tina! Egész jól viselkednek, Kokó kissé hisztisebb, Manó meg utánozza, de az elviselhetőség határán belül vannak. :wink: Nálunk nincsenek ilyen hisztik, cirkuszok a boltban, bár Manó mostanában néha próbálkozott, de két-három következetes "nem" után megértette, hogy nem eszünk-iszunk a boltban.

A fiúk ma reggelre lebetegedtek, illetve Kokónak már tegnap is ment a hasa. Neki "csak" ennyi baja van. Manó viszont hányt, megy a hasa, lázas, és hörghurutja van. :cry: Olyan kis bágyadt volt egész délelőtt, úgy sajnáltam. De látnotok kellett volna Kokót, olyan édesen próbálta felvidítani, és sikerült is neki, dél fele már Manó is nevetett. :D

Megyek megnézem őket, meg kikészítem a mikukat. Biztosan fognak neki örülni.

Szép napot, és jó mikuzást mindenkinek. Kis betegek gyógyuljatok gyorsan.

Anita

goodfairy

Linda!
Az a konyhafal annyira jó!!! Szeretem ha valaki nem csak kreatív, de merész is!
A sóliszt gyurmát lehet színezni pirospaprikával, fahéjjal, curry-vel, sáfránnyal is.

Rékának, Manónak és Kornélnak gyors gyógyulást kívánok!!!

Képzeljétek, tegnap este a Párommal kirúgtunk a hámból. Elmentünk a Harlem Gospel Choir koncertjére, utána meg vacsorázni. Olyan jól éreztük magunkat!! Hogy egy kicsit képet kapjatok a tegnapi hangulatról:

http://www.youtube.com/watch?v=lejQsTf1SYE

Azont gondolkodtam, hogy mi magyarok olyan savanyúak tudunk lenni, és még ha örülönk, sem mutatjuk ki. Pedig olyan jó élvezni az életet!!!

Itt Jazi a nyakláncaimat próbálgatta:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép

Boldog Mikulást,és sok-sok ajándékot kívánunk minden kedves babának és mamának!! :lol: Melódia és Pistike

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Rég jártam errefelé…nem is olvastam, max. képeket néztem. A minap msn-eztem Lindával, ígértem neki a héten már írok legalább magunkról. :)

Mi megvagyunk, Dávidka szépen növöget. Egyre többet elvan a játszószőnyegen, de kézben szeret elaludni cumival. Vagy a kiságyban háton és odabújik a puha takaróhoz. Most kapott télapóra Ikeából ilyen békás rongyit, ahhoz is már egyszer hozzábújt, fejére húzza. Egyébként szopik még, de sokkal jobban kiszámíthatóbb, mint Kata volt. Tegnap céges vacsin voltunk és anyaáék vigyáztak mind a kettőre. Kata ugye nem gond, még ha fáradt volt is, hallgatott lemezen farkas és piroskát. Dávidka aludt meg elvolt. Etetés után 3,5 órára értünk vissza. Volt fejve 20ml, többre nem volt idő, meg kézzel kínszenvedés, sírt a Dávidka is, nem tudtam többet, de nem is fogadta el cumisüvegből. Szóval ha eszik Dávidka 2 órám tuti van, vagy akár 3-3,5. Kata sűrűbben evett és össze-vissza.
Most már lemerészkedem velük sétálni, de csak ide a közelbe, meg a közeli játszóra, Kata gyalogol mellettem, előttem, kezem nem fogja, ha fáradt felül a babakocsira Dávidka lábára.
Katával meg az a gond, hogy nem alszik el este. Ha korán felkel és visszaalszik, ha később kel és nem alszik vissza, 11kor alszik el este, jó esetben 10kor. Ötleteket várnám mi a fenét csináljunk vele. Köztünk alszik, az ő ágyában max. 2 percet fekszik. Az már nem is érdekel, hogy köztünk alszik, de aludhatna már 9-kor. Azt vettem észre ha reggel megyünk levegőre, max. egy óra többet nem tudok, akkor hamarabb elalszik 12 után vagy 2kor, de este kínszenvedés. Még egyszer meg nem tudok lemenni, nagyon fáradt vagyok, hogy nem tudok du. aludni. Persze, ha Kata elalszik akkor Dávidka van fent…szóval ez van. Jó lenne többet aludni, mert 1-2 óra még kellene nagyon. Szerencse Dávid egyszer kel éjjel.

Ribizli!
Jól nézel ki nagyon, szép nagy a picur. Kiegyensúlyozottnak, kipihentnek tünsz :wink:

Timi!
Hogy vagy? Bírod a melót, Dórit, házimunkát a bébi mellett? Mekkora a pocid? Híztál?

Kinél mit hozott a télapó? Mi tegnap Katával voltunk oviban, jött a télapó, mkit kiszólított és adott csomagot. Katát anya kísérte ki, de utána már elüldögélt és nézte a télepót. Be akart menni másik csoportba csomagért megint, addigra jó kedve lett.
Keresek képeket és teszek fel.
Edit

Kép
Kép
edi78

sziasztok,

True: igen, True. Te sokat bírsz :D :D
Linda: vettél konyhát? :) mennyi volt?
Jubi: tény, hogy a rutin nagyon sokat számít, meg ahogy Edi is írta, kiszámíthatóbb sokkal de sokkal a második baba. Nem összevissza eszik mint annak idején Veronika, vagy nála Kata. Meg talán én sem rögtön a cicit dugom a szájába mindenre. Jobban tudok figyelni, és nem rémít úgy meg a babasírás. Meg a kakilással sem görcsöl úgy ez a csemete...nincs az a hasfájós jelleg :) (még)

Lányok, ne hari, de most csak dobok pár képet, nem írok órákat... True, amíg nem vakuzhatok, addig homályosak lesznek a képek sajna
:roll: :oops: :roll: :roll:

Kép a "nagy" játszik, míg a "kicsi" alszik :D

Kép Kép

Kép anya mellkasán ébresztgetés, közben kaksi is ;)

Kép
Kép

most ennyi, pusssz

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Ribizli! Szépek vagytok, Karolina szerintem hasonlít Veronikára, már az újszülött képen is ezt vettem észre (én legalábbis) :wink:
Éjjel tudsz pihenni?

Pár képet mellékelek, aztán megyünk aludni.

Kép Kép Kép Kép
Kicsit megszeppenten ült a Kata a Mikulás csomaggal: Kép

Kép
Kép
edi78

Sziasztok,
egy szóra :lol:

Edi: sajna a te problémádra nem tudok mit írni, nincs semmi értelmes tanácsom, csak a türelem, majd lassan alakul, és érzitek mikor szoktathatjátok be Katát a saját ágyába.
Én ebben nem tudok tanácsot adni. Mert én az elejétől igyekeztem következetesen csinálni ezeket.... A mi ágyunkba csak egyszer vettem mikor nagyon beteg volt, de akkor is átvittem a sajátjába aludni.... Én katonatisztként kiosztottam ha nem akart elaludni...szobroztam inkább a szobájában.... vagy feküdtem a földön ( de nem simiztem, nem beszéltem, csak ott voltam) aztán erről is leszokott... Nálunk este fél 8-kor takarodó, és ha nem alszik, akkor is az ágyában énekelget... cumit dobál, amiért dorgálást kap....
A nagyágyába direkt hónapokkal a kistesó előtt áttettük...
Sétáknál (nagy sétás) babakocsit kistesó előtt 1-2 hónappal teljesen elhagytuk, még vásárláshoz sem vittük ( nincs autónk). Még testvérfellépőt sem kell venni, annyira szeret kint mozogni. Ha motorral jön, és így viszem egyedül a két gyereket sétálni, akkor tudja, ha nem mellettem, vagy a babkocsi mögött jön, elveszem a motort... Csak akkor "száguldozik" ha más is ott van (apa).
Boltban aránylag normális, néha rohangál, ha bepörög.... de kezelhető, max földön fetreng ha nem tetszik neki amit mondok... de mi irányítunk :D
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni neked.
Mi régen vívtunk sokat, de az eredmény megvan :)

Éjszakák itt is jók. Ha kétszer kel éjszaka a csöppség, már meg is vagyok sértődve. Múltkor volt 6-7 órás esti alvós ciklus, tehát egy ébredés éjjel. Most megint 3,5 :)
Sokszor délután is 2,5 órát alszom én is velük. Van, hogy nem jön össze, akkor nem szunyálok du ;) :D

Kata és Dávid nagyon szépek. Kata mennyire szöszi :) Tündériek :)
Veronika valóban pont ilyen volt kicsinek, mint most Karolina. Ugyanilyen sötét haj, száj... koszmó és anyatejkiütés :o :roll:
Te is nagyon ügyesnek tűnsz a két gyerkőccel, még ha Katával nehéz is, de ez régebbi dologból fakad :)

Jubi: Jazi annyira de annyira... :roll: ... nagylány. Kész hölgy! ;)

Linda: klassz a konyhád ;)
Meg mindenki dísze, virágja, körme...
Gyerkőcök, akik betegek, Jobbulást!!!!!!!!!

Lányok, igazából azért írok most, mert azt akartam megkérdezni, ki milyen mosóport használ?
Én Tomi-t, mert olcsó, és amire használom, arra jó. Persze a Biopon klasszabb, az jobban tetszik, de drágább. Kb, hasonlóképpen megírhatnátok!!!!!

Télapó: csokimikulást hozott a cipőbe. Amúgy a városban kettő is "utunkba akadt", azok matricát, szaloncukrot, mandarint, lufit adtak.

Só-liszt-gyurma nálunk a túl nagy pára miatt nem jönne be... vagyis minden végtermék egyszer csak elfolyna :D

Veronika, mostanában ha ideges, vagy szomorú lettem, azt mondta nekem: "Nyugi"! Miután ezt több embernek elmeséltem nagy vidáman, azóta a fegyelmezés közepette is ezt mondogatja, kis szemtelen lett. Mondom nem szabad... mire ő: anya, nyugi!, mondom nyugodt vagyok, de nem szabad... ő meg csak szajkózza: nyugi! nyugi! Már az apjának is előadta magát :D Nagy kópék ezek a kölkök :D

Itt a vége, fuss el véle! Legyen szép napotok!! (most itt épp 7 ágra süt)

pussz nektek!
zi

KépKép
rizibizi

Riz

Aranyosak a kislányaid, a második-harmadik képen olyan szép kis királylányos a haja Veronikának.
Én Dreft-et használok. Egyszer vettem, de azóta is azt veszem, kb 1 hónapig elég, pontosabban 10 mosásra. Nagyon finom az illata is, nem is kell hozzá öblítő se, de én használok. Én már nem nagyon fogok venni többet por mosóport mert a fekete cuccokon kiült a fehér por, meg közel sincs olyan jó illata a ruháknak mint mkor a Dreft-et használom. Meg színvédős,....stb, stb.

Edi
Tök ugyanez van nálunk is, nem alszik el 11-nél hamarabb, csak ha egész nap nem alszik, akkor már 6-7-kor alszik. Tegnap is igy volt és már 7-kor elaludt. De azt meg sokszor nehéz elérni hogy ne aludjon nappal, akkor estefelé már nehéz ébren tartani, hogy ne túl korán aludjon el. Tudom hogy az a baj hogy nem szoktattam napirendhez, dehát ha délután alszik is időben, akkor sem alszik el hamarabb. SZóval nem tudom... Neked alszik Kata délután, mikor, mennyit?
Jó az a kép ahol Katával együtt fekszik Dávidka, aranyosak. SZokott dávidka hangosan is nevetni, látom az első képen nagyon vigyorog:)

hettie

Sziasztok!

Ribizli!
Hát igen, mi eléggé elcsesztük finoman fogalmazva ezt az alvás ügyet. Most már mindegy okolnunk magunkat, ez van, ebből kell kihozni a dolgokat. Utólag azt csináltam volna, hogy amikor Kata kiugrott a kiságyból kivágni és megtanítani nem jöhet ki, ott feküdjön és így egyszerűbb lett volna az ágyába szoktatni. Különben olyan 9fele aludt mindig. Sajnos nem volt akkor még meg az új ágy és közénk került. Akármit próbáltunk, hogy egész nap nem aludt a Kata, volt, hogy akkor sem aludt el korán. Du. kettőtől szokott aludni és annyira kipiheni magát, hogy este nem alszik el, pedig látni, hogy fáradt. Sok mindent ráhagytunk és nem voltunk következetesek...

Hettie!
Dávidka igen szokott már hangosan nevetni :)
Nálunk volt többször példa, hogy Kata elaludt 7-kor, de felkelt 10-kor, kapott tejet, de nem aludt vissza. Írtam, hogy ha alszik akkor 2től, mert hamarabb nem hajlandó. Múlt héten volt, hogy 7kor kelt, 9kor lementünk sétálni és fél 12kor elaludt, de nem szoktam reggel menni sétálni, hanem 1 fele, pont amikor tök álmi. Mert amire hazaérünk késő, hogy aludjon. Akkor megyünk 1 fele sétálni, ha anyukámmal 2 babakocsival megyünk, nem bánom, ha Kata egy órácskát alszik a friss levegőn, mondjuk csak egyszer volt rá példa.

Nem tudom, ki hogy oldja meg, hogy főzzön is, gyerekkel foglalkozzon, sétáljon, aludjanak a gyerekek, házimunka, mert nekem ez nem megy. Tegnap 9-től 2 órát voltam a konyhában, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Babfőzi volt, tészta, bakonyi sertéspöri. De a fele idő úgy telt, hogy hárman voltunk a konyhában, Dávidka hordozóban, a másik felében, meg Kata tévézett, Dávidka teraszon levegőzött. Fél 2 kor aludtak el, kicsit tudtam pihenni, de persze Dávidka felkelt. Mosógép, mosogatógép ment, teregettem, ennyire tellett. Levegőzni nem mentünk, mert vendégségbe mentünk du. Ha nem mentünk volna, akkor 4felé tudtam volna lemenni sétálni, amikor lassan már kezd sötétedni, meg addira kész vagyok. :( Ma 8kor keltek, gyorsan megetettem Dávidkát, visszatettem a kiságyba, szerencse elvolt, amíg teát főztem, meg hamit adtam Katának. Utána Dávidka öltöztetés és végül Kata, baromira nem szeret pelust cserélni, meg öltözni.

Kinél milyen színű lesz a karifa? Nálunk kék-ezüst ha megtaláljuk a díszeket...elmúlt két évben bordós, barna, narancsos volt, de nem tetszett, nem voltak szép díszeink.

Na bocs, hogy hosszú voltam, meg unalmas, de jó volt írni.
Itt egy mai kép, DÁvidka belépett abba a korszakba, amikor markolja a ruháját és az ujjait rágcsálja :)
Kép
Edit

Kép
Kép
edi78

Ribizli!
Mosószer: Ariel folyékony + Lenor öblítő, nekünk bevált és finom illatú.
Múltkor asszem Tomi volt, folyékony, azzal sem volt gond.

Viszont foltok ellen vmi bevált mosószert mondhatnátok. Vagy vmi folttisztítót, ami nem teszi tönkre a ruha színét.

Mézeskalács receptet is írhatnátok. Sütési infóval is. :wink:
E.

Kép
Kép
edi78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?