Sziasztok!
Nagyon boldog Miklós napot mindenkinek! Hoztam nektek egy apróságot, egy kis zenés ajándék:
http://www.star28.net/snow.html
(Kattintsatok a linkre, majd a megjelenő oldalon írjátok be a keresztneveteket ékezetek nélkül, klikkeljetek a jobb oldali gombra és várjatok türelemmel
)
Babócákról édesek a képek, itt mutogattam őket páromnak, neki is teszett. (Bevallom, nekünk eszünkbe sem jutott beöltöztetni a lurkót
, pedig nagyon édes itt mindegyik törpe!)
muffin: Úgy örülök, hogy továbbra is megmaradt az optimizmusod!!!! Könny szaladt a szemembe, ahogy elolvastam a soraidat, nagyon jó érzés fogott el. Nekem ez volt ma a Mikulás ajándékom.
Tejcsi miatt pedig ne legyen lelkiismeret-furdalásod, tényleg nem várható el tőled, hogy a nap 24 órájából 24-et talpon legyél és megfelelj a magaddal szemben támasztott elvárásoknak.
Az én babóm csak 3 hós koráig volt csak anyatejes, pedig nekem nem is olyan sűrű egy napom, mint neked! Szóval inkább legyél magadra büszke, hogy eddig is így bírtad! Magaddal is foglalkozz kicsit, mert megérdemled, és mert Eliotnak boldog és nem hulla fáradt anyukára van szüksége.
patr: Köszönjük a szép verset, ez is nagyon tetszett!
kike: Örülök, hogy Kristi jobban van, és hogy van étvágya!
szly: Édesek a gyermekeid a játékaikkal, örülök, hogy Rolival szemben ilyen rendes volt a Mikulás.
dodo: Igen, én kértem fényképet a hókifliről, köszi! Nagyon jól néz ki. Én is csináltam régebben hasonlót, csak darált mandulával.
babuli: Minden elismerésem a tiéd, a kitartásodért!
véda: Megnéztem volna a gyógyszerész hölgy képét!
Jópofi a férjed.
Orsi: Köszi a kedves sorokat, tényleg tanulságos.
A Mikulás csomagodon jót nevettem, én is hasonlót kaptam ma reggel.
vkata: A "sima" Germicid kúp is ilyen drasztikus hatóanyagokat tartalmaz?
Csak mert nekünk ez az egyetlen lázcsillapítónk van itthon (gyerekorvosunk csak ezt ajánlotta).
akata: Aranyosak vagytok együtt pancsi közben!
Nem tudom, kinek akartam még írni... Nem sokat pihentem most este, kicsit lyukas a fejem. Lea eléggé vacakul aludt, nagyon sokszor ébredt, alig bírt visszaaludni. Este 8-kor elaludt, de 9-kor is felébredt, bevágott még 130 tápot, pedig egy órával azelőtt evett meg 200-at.
Aztán még kelt kétszer este, meg hajnalban fél 2-kor is. Utána volt izgalmasabb. Én kb hajnali 3:45-től 6-ig nem aludtam semmit, mert hol visszaaltatni próbáltam, hol azt füleltem, alszik-e. Reggel fél 9-kor hallottam, hogy magyaráz a kiságyában, mondtam apának, hogy menjen és etesse meg ő a gyereket, mert én most nem bírok felkelni az ágyból.
De aranyos volt, mert szó nélkül ment etetni, játszottak egy nagyot, elvoltak, amíg én is magamhoz tértem. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen luxust megengedtem magamnak.
Na mostmár befejezem a regényírást.
További szép napot Mindenkinek!