Új privát üzeneted érkezett!

Muffin! Sajnos muszáj mert ha nem fejnék ennyit már rég nem lenne tejem! :cry:
Vendég

Na, nekem is hozott egy nagy-nagy csomagot a Mikulás :P :P
Most szedtem ki Emma gatyójából.
A háta közepéig ért, kicsit büdös is, de a lányomtól kaptam!!!! :P :P :P :P :P
Vendég

Babu!

Nagyon ügyi vagy!
Én bennem sajna nincs ennyi kitartás.
Bár volt tejem, de most fogyogt, sztem nem kezdek már szaporításba :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jó reggelt ismét! :lol:
Aludtunk még másfél órát!

Betojok ezeken a képeken :D hogy Andi szavaival éljek, csúcs lappföldi bandánk van!

Kép
Kép
patr

orsóanya, ez nagyon jó volt! :)

KépKép
muffin

Este együtt fürödtünk, nagyon élvezte :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Andkata! Adél nagyon édi!
Vendég

Szép napot :P

Köszönjük jól vagyunk!
Vagyis jobban. Este kapott Germicid - C-t, hogy végre kipihenje magát, mert az is fontos lenne a gyógyuláshoz. Hát, ez valami hibás széria lehet, mert nemhogy nyugodtabb lett volna, úgy pörgött, rikoltozott az ágyában, mint akinek se búja, se baja :roll: De legalább nem volt nyűgös... Kb. f10-kor aludt el, és 3X u.úgy ébredt, mint mostanában szokott. Szopizott, visszaaludt, úgyhogy egyelőre még bírom a strapát :wink:

Kike!
Ne ijedj meg ettől a vírustól. Nálunk is volt ilyen, sőt! Lilu produkált olyat, hogy 20 percenként hányt. De "csak" pár órán át. Mikor már teljesen kiürült a gyomra, ritkultak szépen a hányások, 1 órára, majd 2 órára, végül elmaradtak, ő aludt egy nagyot, és jókedvűen ébredt :wink: Sztem okos a szervezet, tudja, hogy ha valamit ki kell dobni, azt kidobja, aztán megnyugszik... :D Jobbulást Kristinek!

Szabi! Eliot! Dórika!
Én pityeregtem, ahogy benneteket néztelek! Olyan boldogság, hogy vagytok...

Lilu már f7-kor Mikuzott. Olyan most, mint egy földre szállt angyal. Miku lvelet is írt neki, igazán rendes volt, mert nagyon megdícsérte. Lilu pedig fogadalmat tett, hogy miket csinál majd, és miket nem. Na, erre kíváncsi leszek!

Tegnapi sztori: gyógyszertárban Apa poénkodott, na már megint fizetni kell... Lassan ide hordjuk a fizunkat...stb...
Gy.kisasszony: - Nálunk faluhelyen azt mondják, ha már megcsinálni megtudtad, fiam, tartsd is el!
Apa: - Az biztos... De ha még megcsinálni se tudtam, akkor mi van?

Sztem gy. kisasszony nem értette, honnan tudna ő 3 év lombikozásról, én viszont majdnem bepisiltem a röhögéstől :lol: :lol: :lol: Mondtam is Apának, olyan dilis vagy, erre ő: Nyuszkó, így volt vagy nem így volt?
Így volt... :lol: :lol: :lol:
Milyen jó, hogy ezen már csak rötyögök, mert itt ez a 2 kis kincs, akiket imádok!

Véda
Vendég

Akata!
Adél Kép

Amég Apa Németo-ban addig így fogsz fürdetni? Jó ötlet!!!

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:34-kor.
Vendég

Sziasztok!
Patr!
Ha még nincs szám, akkor mondom a 14-est!

d.dodó

Jó reggelt!

Nagyon édi babákat láttam! Lizy jól bemutatott! :lol:

A kis Mikulások és a rénszarvas is nagyon aranyos!

Adél látom élvezte a nagy kádat.

Viki! Roli nagoyn örült a Mikulásnak. Végül is este jött, amíg ő fürdött, becsempészte az ajándékokat! Meg is találta rögtön. Olyan édes volt! Most is a markolójával játszik! Annak meg még jobban örült, hogy a Mikulás nem vitte el a cumijait!

Kike! Remélem Kristi jobban van. Én is a hányástól tudok megijedni a legjobban. Na meg a levihetetlen láztól.

Muffin! Szerintem is nagyon jó, hogy eddig is kapott anyatejet Eliot. Most meg már nem is hízik rendesen tőle, szóval nem is baj, hogy kap mást is. Egyébként meg még sokáig kaphatja, attól, hogy most kevesebb van.

Kép
szly27

VKata! Nekem sajnos nincsen a fagyóba! :D
Vendég

Dodó, már volt szám és vers is! :lol:
És a 14-es már volt is!

Kata, tök jók az együttfürdős képek.

Zsunak ma fellépése lesz a suliban az énekkarral, már izgul! Majd csinálok képeket.

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:34-kor.
Vendég

Nálunk 6 hósan a fejk. 43cm, a mellk. 40cm. Ez gond?

sz.andi

Köszönjük!

Jó ötlet Véda, csak ez sajna kétemberes feladat. Sose mernék kiszállni Adéllal egyedül a kádból.

Katus, ez úgy ment - kb fél óra volt- alapos fürdés, tisztálkodás mindenütt, 3x-i nagyon alapos kádmosás, majd vízeresztés, anya bele, Adél bele :)

Véda, a phenobarbitálnak néha van sajna ilyen hatása- a nyugtató hatás helyett. Annak örülök, hogy Csabó jól van :)
És Lilu is. Édes lehetett, mint ahogyan Roli is.

szép napot Nektek!

Kép
andkata

patr!
Közben észrevettem! :lol:

Minden baba nagyon szépséges. Mi nem vagyunk beöltözve, de elég északon lakunk, hogy a Mikulás segédjei lehessünk! :lol:

Lizy örült az ajándékának, azóta is azt figyeli. Majd lefényképezem!

Éjszakánk jó volt. igaz hogy 9-kor feküdt, de 10-kor már reklamált, de utána csak 3-kor, 6-kor és 9-kor ébredt!

Orsóanya!
Jó volt a Mikulás csomagos sztori! :lol:

Nekem nem hozott semmit a Miku! :( Apa cipőjében volt aji, az enyémben nem. :lol: :( Erre azt mondja ne szomorkodjak, utközben hátha találkozunk a Mikuval (megyünk délelőtt a városba). :roll:

kike!
Jobbulást Kristinek! Ilyenkor mondják, hogy hátha nagyob b kedve van a lurkónak szívószállal innia....viszont azt ilyenkor sűrűbben kell cserélni, mert nem lehet tökéletesen elmosni....bár ha nem vírus, akkor nem fertőződik vissza.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:35-kor.
Vendég

Szly:de jó lehetett Rolival mikulásozni! (meg az összes többi nagyobb gyerkőccel is) kicsit már várom, mikor már remegve várják, hogy jöjjön a mikulás!
Vendég

Jaj, Dodó Lizyjének még nem is reagáltam...

Dodó :P
Imádom, ahogy bemutat Lizy, és hozzá még olyan képet is vág :lol: :lol: :lol:

Akata :P
Étettem!
Akkor máskor se próbálkozzak Germicid C-vel Csabinál? Ez rá ígí hat? V. lehet, hogy ez csak egy egyszeri alk. volt?

Szly!
Elképzelem markolós Rolit 8)

Tamara!Andi!
A babáitok srása miatt együttérzek veletek. Az ember szíve ilyenkor tényleg megszakad... :cry:
De hamar elfeledik, ne féljetek, ez 1 rossz élmény volt nekik, viszont van millió szép, ami elnyomja ezt az 1 rosszat :wink:

Wera!
Miért vagy depis?
Mi sem Mikuztunk Apával... Viszont megölelgetett, meg mondta, hogy:Mondtam már, hogy szeretlek?"Ez elég volt Mikura nekem. Sztem tiéd Apa is odavan érted, csak nem olyan ajándékozós. Enyém se. Sosem tudja mit vegyen, ha meg vesz valamit, sokszor olyat, hogy :evil: de azért imádjuk őket, igaz? :wink:
Nonó náthás még?

Babu!
Emelem kalapom előtted!!! Szabi büszke lehet rád!

Evelin!
Hogy szokta mondani Viki "Ne izélj már, mert megizéllek!" Na, ezt most én üzenem! Még egy ilyet, aki hónapok óta horrorfej, meg horroretet (mert egy ilyen hosszú etetést lehet így hívni, nem?), meg egyedül lát el szinte mindent Eliot körül, és még így is 5 hónapig kizárólag anyatejjel táplálja, az nehogy szóljon már egy szót is magára! Tessék szépen összekanalazni azt az önbecsülést, na!

Véda
Vendég

Ezt most olvasás közben találtam, gondoltam bemásolom nektek:

"a dolgok nem azért fordulnak jóra, ha jóra fordulnak, mert az embernek valamiféle elképzelése van arról, mi lenne a helyes a jövőre nézve, hanem attól fordulnak a dolgok jóra, hogy az embernek helyes elképzelése van a jelenről..."

Napi üzenet-rovatunkat olvashatták:)

Na, viccen kívül, szerintem ez elég jó.
Vendég

Véda! Én sem kaptam semmit apa Mikulásástól. Mindig azzal nyaggat, hogy vegyek magamnak valamit. De valahogy olyan nehéz. Bemegyek a boltba, hogy most veszek valamit magamnak. És nézem és nézem a cuccokat és valahogy egyik sem jó. Aztán eltévedek a gyerekcuccok felé és mikor kijövök, a pénz elköltve, nekem persze ruha nuku, csak egy csomó gyerekcucc. Ezeknek jobban örülök, mintha én kaptam volna valamit. Csak legközelebb, amikor menni kell valahova és állok a szekrény előtt, hogy nincs egy cuccom se :twisted:

Csabi jobban van?

Kata! Tényleg olyan jó nézni ahogy örül! Imádom!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:35-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:36-kor.
Vendég

Véda! Köszi!
Vendég

Vkata!
Nurofent szoktam láz és fájdalomcsillapításra. A Germicid C most azért került szóba, hogy aludjon nyugisan végre egyet, mert már nagyon fáradt volt...
Tyű... 2 dobozzal vettem, és receptre sem volt olcsó... :?

Amúgy én úgy vagyok a lázzal, hogy szeretem. Persze csak nagyobb gyrereknél. Lilunál volt, hogy semmit nem adtam, mert bírta a 38,5-6-ot is, és másnapra már nagyon jól volt! Hiszek benne, hogy a láz renegeteg bacit elpusztít, és sokszor így nem is kell antib. De piciknél ilyet nem játszunk :wink: Amúgy, ha rossz közérzetet okoz a láz, akkor is adok lázcsillapítót...

Köszi A sok infót!

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:36-kor.
Vendég

Pár kép a Miku ajándékokkal:

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Hahó,
most csak egy képben jelentkezem:
látjátok, ahogy a karácsonyi dekorációt szögelem be a falba - egy húsklopfolóval?

(Hogy hova tehette a férjem a kalapácsot????)

KépKép
szkagi

Nálunk sincs ajándék, csak max. csoki, vagy csoki miku...Az én Mikumtól! Pl. én sem kaptam, reggel jött haza és :" jaj, elfelejtettem bemenni a boltba..."
Az előbb meg össze is vesztünk, de, hogy nekem azt mondja: Szeretlek...Kicsit elegem van ezen a szép Mikulás-napon...........................................

sz.andi

Jaj Andi! Tegnap elfelejtettem! :oops:

Boldog első fél éves szülinapot Vikinek!

Kép
szly27

Szly! Édesek a gyerkőcök!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon boldog Miklós napot mindenkinek! Hoztam nektek egy apróságot, egy kis zenés ajándék:

http://www.star28.net/snow.html

(Kattintsatok a linkre, majd a megjelenő oldalon írjátok be a keresztneveteket ékezetek nélkül, klikkeljetek a jobb oldali gombra és várjatok türelemmel :))

Babócákról édesek a képek, itt mutogattam őket páromnak, neki is teszett. (Bevallom, nekünk eszünkbe sem jutott beöltöztetni a lurkót :oops: , pedig nagyon édes itt mindegyik törpe!)

muffin: Úgy örülök, hogy továbbra is megmaradt az optimizmusod!!!! Könny szaladt a szemembe, ahogy elolvastam a soraidat, nagyon jó érzés fogott el. Nekem ez volt ma a Mikulás ajándékom. :)
Tejcsi miatt pedig ne legyen lelkiismeret-furdalásod, tényleg nem várható el tőled, hogy a nap 24 órájából 24-et talpon legyél és megfelelj a magaddal szemben támasztott elvárásoknak. :) Az én babóm csak 3 hós koráig volt csak anyatejes, pedig nekem nem is olyan sűrű egy napom, mint neked! Szóval inkább legyél magadra büszke, hogy eddig is így bírtad! Magaddal is foglalkozz kicsit, mert megérdemled, és mert Eliotnak boldog és nem hulla fáradt anyukára van szüksége. :wink:

patr: Köszönjük a szép verset, ez is nagyon tetszett!

kike: Örülök, hogy Kristi jobban van, és hogy van étvágya!

szly: Édesek a gyermekeid a játékaikkal, örülök, hogy Rolival szemben ilyen rendes volt a Mikulás. :lol:

dodo: Igen, én kértem fényképet a hókifliről, köszi! Nagyon jól néz ki. Én is csináltam régebben hasonlót, csak darált mandulával.

babuli: Minden elismerésem a tiéd, a kitartásodért!

véda: Megnéztem volna a gyógyszerész hölgy képét! :lol: Jópofi a férjed.

Orsi: Köszi a kedves sorokat, tényleg tanulságos. :) A Mikulás csomagodon jót nevettem, én is hasonlót kaptam ma reggel. :lol:

vkata: A "sima" Germicid kúp is ilyen drasztikus hatóanyagokat tartalmaz? :shock: Csak mert nekünk ez az egyetlen lázcsillapítónk van itthon (gyerekorvosunk csak ezt ajánlotta).

akata: Aranyosak vagytok együtt pancsi közben! :D

Nem tudom, kinek akartam még írni... Nem sokat pihentem most este, kicsit lyukas a fejem. Lea eléggé vacakul aludt, nagyon sokszor ébredt, alig bírt visszaaludni. Este 8-kor elaludt, de 9-kor is felébredt, bevágott még 130 tápot, pedig egy órával azelőtt evett meg 200-at. :shock: Aztán még kelt kétszer este, meg hajnalban fél 2-kor is. Utána volt izgalmasabb. Én kb hajnali 3:45-től 6-ig nem aludtam semmit, mert hol visszaaltatni próbáltam, hol azt füleltem, alszik-e. Reggel fél 9-kor hallottam, hogy magyaráz a kiságyában, mondtam apának, hogy menjen és etesse meg ő a gyereket, mert én most nem bírok felkelni az ágyból. :lol: De aranyos volt, mert szó nélkül ment etetni, játszottak egy nagyot, elvoltak, amíg én is magamhoz tértem. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen luxust megengedtem magamnak.

Na mostmár befejezem a regényírást. :oops: További szép napot Mindenkinek!
fmarti

Adél Maci nagyon szép!

Dóri!
Apa nagyon elemében volt! Miket kapott Lilu?

Szly!
[quote]A írta:nnak meg még jobban örült, hogy a Mikulás nem vitte el a cumijait!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rolkóba ismét beleszerettem, nagyon huncut a képen!

Patti!
Drukk Zsuzskának! Biztos nagyon ügyes lesz!

Márti!
Sajnálom az éjjelt! Pihenj ma napkközben h tudsz.
20150601134430

Hoztam én is egy Mikut, de később azért leszedem, nehogy Zsu szedje le a fejem!!
:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2008.12.06 23:29-kor.

Kép
Kép
patr

Viki: Megpróbálok... Akartam írni, hogy a tegnapi képek Lackótokról édesek! :)

patr: Édes a kis Zsu a sapiban! Készülsz már a hétfői vendéglátásra? :lol:
fmarti

Sziasztok!

Titi!
Sajnalom!
Megertelek,mert nekem az volt a mikulas ajandekom hogy apa vegleg elkoltozott :cry:
De nem leszek itt unnep ronto,inkabb egy kis vidamsag.

Mi is itt vagyunk vegre csak messzi foldrol jottunk:
Kép
Vendég

[quote="maverick"] írta:maverick

Megertelek,mert nekem az volt a mikulas ajandekom hogy apa vegleg elkoltozott :cry:

Micsoda????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
20150601134430

A Fiúk gyönyörűek!
20150601134430

Mav! :cry: Most megdöbbentem!
Ez nekem új! Vagy csak lemaradtam valamiről?
Sajnálom nagyon, tuti, hogy végleges?

Márti, csak annyiban készülök, hogy próbálok aránylag rendet rakni, de már nagyon várom!

Kép
Kép
patr

Pat!
Zsu nagyon szexi 8) Sztem gyorsan szedd majd le a képet, mert ha meglátja, neked lőttek :shock: :lol:

Viki!
Lilu állatorvos Barbie-t kapott ( :twisted: )... Nem bíííírom a Barbiekat, fogadalmat tettem, hogy én aztán soha semmilyen körülmények között nem veszek, mert a kislányok énképe, stb, stb... De amikor remeg érte, úgy szeretné :roll: Úgyhogy hozott a Miku. De ez a Barbie egész normális. Bár állatorvosnak nem néz ki, de olyan szép hosszú a haja , mint Vkatának :lol:
Csokit minimálisat kapott, de azért volt az is. Ja, meg egy hajdíszítő mifene. Csak nem jöttem még rá, hogy kell használni. Ilyen gyöngyöt a hjba varázsló csoda :D
Te mit főzöl majd karira?

Nálunk szenteste van a halászlő, a rántott ponty, ecetes krumplisaláta lilahagymával - nyami -, majonézes burgonya, és beigli. Másnap tyúkhúsleves, töltött képoszta, zserbó. Harmadnap változó. Idén lehet, hogy gyümölcsleves lesz, sült husival, és vegyes körettel.

Véda
Vendég

Mav!
A szívem egy pillanatra megállt... Ez nem lehet igaz! Legutóbb még ott voltak azok a tuti képek a 3 fiúval, meg olyan boldognak tűntetek... Hát, most kész vagyok...

Csabi és Bencus édesek! Meg akarom csókdosni őket!!!

Viki!
Én is elfeledtem írni, hogy tegnapi Lackó képekért odavoltam rendesen! Imádom, ahogy nevet és látszik az ínye :D

Azt írtam az előbb, hogy halászlő... De direkt nem törlöm ki! Hadd nevessen rajta az utókor!
:wink:

Véda
Vendég

Anyóséknál leszünk az ünnepkkor, előtte anyuéknál, így nem hiszem h fogok főzni, max. kukta leszek.

[quote]L írta:ilu állatorvos Barbie-t kapott
Mi a manó?
20150601134430

8)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:37-kor.
Vendég

Roviden es tomoren:
Hat ugy nez ki egyelore vegleges!
Elege lett belole,hogy mindig feltekeny vagyok es vadaskodom. (szerinte feleslegesen,szerintem nem)Mondta h akkor elmegy en meg h menjen. Aztan reggel jott es mondtam h sajnalom h vege. O meg mondta h o nem ezt mondta csak kicsit pihen. En meg mondtam h de en akkor most ezt mondom. Majd meglatjuk milyen lesz igy. Mar egy ideje mondogatja h nem ugy szeret mint reg,sose megyunk sehova,de a barataival talalkozgatni arra igenyt tart. Most lesz ideje. Ha szeret visszajon,ha nem akkor egyutt maradni se lenne jobb igy.

De a miku azert hozott nekem is csodas ajandekot(raadasul pont tole):ezt a ket kis izgo-mozgo renszarvas babyt :lol:

Eliot mikulas :D
Dorikank mikulasholgy :wink:
Es a kis renszarvas tesonk 8)
Zsuzska miku :shock: :D (patr:lesz nemulass :lol: )
Jazimn edesen jatszik. Es
Vendég

Es Rolko olyan kis huncut hogy megzabalom :D (ezt nemtom miert szedte le a vegerol)
Vendég

Mav!
Nagyon sajnálom :(
Annak viszont örülök, hogy ilyen jó kedved van... Legalábbis nem tűnik úgy, hogy elhagynád magad...
(Szerintem belepusztul a hiányotokba, és visszajön.)

Véda
Vendég

mav: Remélem, így boldogabb leszel, és nyugodtabb. Biztosan te érzed, hogy neked hogyan jobb, ezt senki más nem ítélheti meg helyetted. Azért sajnálom, hogy ide jutottatok. :( Szívből kívánom, hogy akárhogyan is legyen a későbbiekben, boldog legyél a kis drágaságaiddal!

vkata: Ha csak a szemem nem csal, én ezen a dobozon, ami nekünk van itthon, csak a Germicid feliratot látom. :lol:
Erre gondoltam:
http://www.pirulapatika.hu/210012441/adatlap

De láttam, hogy van Germicid-C is, majd elolvasom az összetételüket, és megpróbálom leszűrni, mi közöttük a különbség. (Bár gyógyszerész nem vagyok, tehát azzal sem leszek sokal okosabb. :D )
És köszönöm, hogy ilyen alapos vagy, hogy még a gyógyszerkönyvben is utána néztél!!! :wink:
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?