Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon jó!!! De ügyes vagy! Emma bizti nem fog fázni.

Kép
dittke

Ügyes vagy Marcsi! Hétalvótól lehet ilyeneket csinálni, de jó! Adél ma keveset aludt és nyűgös... :(

Márti, orssza nexus anyóssal? Mi baj?

Véda, nagyon sajnálom! Mégis a füle??? Jobbulást a kicsi drágának!

Kép
andkata

Márti: akartam írni, rossz...

Kép
andkata

Sziasztok!

Titi, sajnálom, de ezt úgy is tudod! Nem hiszem el h Tamás nem kap észbe már.....

A.Kata, puszika Adélnak, lehet hogy őt is megviseli ez a vacak idő!

Viki, Bence nem igazán beszél igy nem tudom várja-e? Ja és múltkor voltunk a Camponába és a padokon vannak mikulások gondoltam lefotozom vele, oda se akart ülni mellé!

Véda, gyógypuszi Csabinak!

Lillu szép csini lettél és ügyes voltál!

Mindenkinek köszi a recepteket! Dodó szerintem kipróbálom a hókiflid!

Marcsi nagyon ügyi vagy!
bencuri

Viki nagyon boldog féléves szülinapot!
bencuri

Marcsi: Te nagyon ügyes vagy! Gyönyörű lett a lábzsák! Ás Emma még gyönyörűbb benne. :)

szly: Majd meséld el, mit szólt a meglepihez a kisfiad, szerintem odáig lesz! :D

Kata: Lehet, Adélodat is ez az időjárás zavarja, ma Lea is ösze-vissza evett-aludt önmagához képest.
Igen, elég érdekes a viszony anyósommal, meg mondjuk apósom sem piskóta, de ez nem újkeletű dolog. Az anyós szemében én mindig is egy galád fúria leszek, aki elrabolta tőle az ő egyetlen kisfiát. (Páromnak nincs testvére.) Néha annyira irigykedem azokra, akiknek jó a viszonya az anyósával, mert én ha aranyba lennék foglalva, akkor is valószínűleg találna bennem kivetnivalót a drága mama. (Mondjuk hogy miért nem gyémántba vagyok foglalva. :lol: )
fmarti

Tita draga volt itt kicsit, haaat, a szitu nem tul fenyes kilatasu....de tan ha meg nem is old semmit hogy elmegy, de nem csapjak egymast a felgyulemlett feszultseg miatt.

Oszinten az o vallan levo "terhek" kozul egy is megtori az embert nem hogy ez igy mind egyutt: varandos egy `veletlen` babyvel, Levi nem evese, Levi nem alvasa, es Tamas. Meg jo hogy Oliver ilyen jo fiu, na meg hogy Tita egy talpraesett csaj.

Veda: Csabinak gyors gyogyulast! De hat nem ugy volt hogy meggyogyult mar? szegeny mi lappanghat benne....

Kata : a punnyadt vacak napot sajnalom! Igyal meg egy jo forro teat, az nem melenget at picit, hogy melegseg jarjon at belulrol is?

Dori: milyen rendes baratnodtol hogy bevallalta Lizyt!

En megint kibuktam egy sima hetkoznapi vasarlast nem tud elvegezni az ember, mert mindneki mindent megvesz, es lepni nem lehet es sorok mindnutt es sz.rnak elore engedni kendoben Annaval, es semmi nnics ami akcionak van hirdetve.
Most karacsonyig ne egyunk? vagy nyitasra menjek reggel ahhoz hogy kenyeret, felvagottat meg ilyeneket vegyek? Es honnan lesz meg a maradek ajandek a sutihez valo....A bolondok haza! Meg jo hogy mekkora a szegenyseg, meg valsag van, stb.....
Andi, nagyon aterzem mit utalsz! En is utalom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tamara, tényleg mindenhol ez van, mi ezért nem mentünk ma a tescoba, majd holnap ha anya vigyázz a gyerekekre! és tényleg az emberek többsége tojik a fejedre hogy gyerekkel vagy! minket főleg az idősek szoktak előreengedi, a fiatalabbaknak ez általában nem jut eszébe! :evil:
örülök h volt nálad Titi és beszélgetettek egyet, szegénykémnek tényleg nem egyszerű a helyzete!

Evelin, merre vagy? tudom a tegnapi hirek miatt van h nem jössz, de azért jelentkezz majd! sokat gondolunk rátok! Ja és apával is mindig beszélgetünk Eliotról és Rólad és a Férjedről hogy milyen nagyszerű szülők vagytok!
bencuri

Marcsi!
Nem semmi! Ebbol te megtudnal gazdagodni! Gondolom az anyagkoltseg boven a bolti labzsakok ara alatt van. Gyogyoru lett!
Vendég

Dóri!
Csabicimnek jobbulást!

Marcsi!
Nagyon ügyit varrtál!

Szly!
Rolkó édes lehetett a cumi eltevéssel!

Döbrögi Uraság
Kép

Szép Fickó Mackó
Kép
20150601134430

Lackó nagyon cukorfalat!

Jaj, Tamara Tita nem akar valami végérvényeset csinálni? ?? Aggódom komolyan miatta...
Sajnálom, hogy ne volt túl eredményes napod...

Kép
andkata

Hát, néha én is idejutok!

Viki!! Ugyan tőlem nem kérdezted, de Zsu nagyon várja már a Mikulást! Már kipucolta a csizmáját, sőt Zsolti cipőjét is kipucolta (biztos nagyon koszos lehetett :lol: ) Rakott tejet is a Mikulásnak, és most percenként nézi, hogy megjött-e már! :lol:
Lackó nagyon jóképű uraság! :D

Kata, tesód jól van? Kell még nektek overall? Mert én eltettem nektek! Hétfőn odaadom!

Kép
Kép
patr

Vendég

Patti!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Később jöttem ám rá h a Szépszemű Zsuzskát kihagytam a felsrolásból! Bocsi!

Kekszet is rakjon a Mikunak!
20150601134430

most mar tenyleg biztos soha tobbet nem hagyom egyedul Annat!
Jott anyos meg elotte felhizott hogy jon menjek le. Hat mivel Anna nem aludt el igy 6 korul, meg anyos is fel oraval kesobb jott mint igerte, Annat a foldre tettem es lementem, es tenyleg nem voltam lenn sokat (ami anyos beszelokejet ismerve nagy szo) de en ilyen keservs sirast meg eletemben nem hallottam mint ami vart fenn.
istenem ugy sajnaltam, megerezte hogy nem vagyok a lakasban es hogy senki nem segit rajat ha o keri.
Nagyon kellett sirjak csak oleltem magamhoz es megigertem soha nem hagyom egyedul ot!
Szornyu volt!
Vendég

Tami, ez tök jó! :D

Kép
Kép
patr

Viki, semmi gond, két napja csak verselni járok ide, nem csoda, ha nem jutott eszedbe!

Kép
Kép
patr

Patti: es jon a MIkulas?
Vagy csak ejjel titokban?
Vendég

Tesó teljesen jól van,de pörög ezerrel, úgyhogy nem is jön sajna hétfőn. A Krisztina barátnőmet még nem tudom.
Milyen overall? Beszéltünk róla? dinka vagyok ma, bocs! :oops:

De mindent elhozok, mert Evelin van olyan drága, hogy szállítja a popónkat!

Kép
andkata

Viki, máris rakja! :D

Tami, ha sikerül, akkor még ma este jön, de ha ilyen szoros emberfogásban őrzi a csizmákat, akkor csak reggelre! :lol:

Kép
Kép
patr

Kata, semmi gond :D Mondtad, kéne overall, én meg mondtam, hogy amit Zsolti kinőtt, az rátok jó lenne idén télen. Kár, hogy nem jön Julcsi!

Kép
Kép
patr

Jaj, de jó! Köszi!!!

Next time feltétlenül, azt mondta :lol:

Kép
andkata

Tami: köszönöm a délutánt és a finom sütit, nagyon jól esett! Jó volt nálatok!

Bocsi attól aki késöbb jött és addigra kitöröltem amit írtam! Csak nem akartam, hogy sok idegen is olvassa.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Voltunk dr.néninél. Valami vírusos nyavaja. Kérdeztétek, hogy Csabi már meggyógyult-e a múltkoriból. Igen, a torokfájásos cucc elmúlt a Tantum verdétől. Volt 1 jó hetünk, és most jött ez. Meg ugye fogzik is erősen...
A lényeg, hogy komolyabb baja nincs. Megy a C-vitaminos gyógynövénycsepp, tengervízes orrspray, orrszívás, Nasivin orrcsepp, és igény sz. Nurofen...

Rohanok a Mikunak kitett kiscsizmát megtömni!

Holnap jövök!
Puszi Mindenkinek!

Véda
Vendég

Muffin! Anyuék szomszédjának is Dandy Walker szindrómás gyereke született. Sajnos ő születése után nem sokat élt! Mariann készített egy honlapot! Ha gondolod olvass bele:

http://dandywalker.mindenkilapja.hu/

Kép
szly27

Boldog Mikut mindenkinek!

Ez a tiétek! (bocsi Tami a tolvajlásért)

http://trl2.tv:80/View/?v=c37c57e7d9d14 ... dec3fb6f6c

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Kristi olyat hányt sugárba hogy még én is megijedtem tőle :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi: befizethetek nálad egy ilyen zsákra?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Zsuzska nagyon sok ajándékot érdemel h ilyen kedves a Mikuhoz!

Lilunak
elfelejtettem írni h mi is pusziljuk! Csabicinak jobbulást!

Kike!

Mitől hányt? Túlette magát?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.05 20:34-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:35-kor.
Vendég

Veda: Csaba kiralyfinak gyors gyogyulast! Es fajdalommentes ejjszakat!
( meg multkor irtad a szekely himnuszt: en is nagyon szeretm, annyira gyonyoru, meg a nagymama tanitott ameg, zongorazni is tudtam....)

Szegeny Kristi, valamit osszeszedett, vagy tul sok csokit evett?

Tita: koszonjuk!
Hazaertetek rendben? Csorgot at tudtad venni?
A ruhat akkor ha elo tudod kotorni nagyon megkoszonom( csak legyen jo).
A lanc remelm valamit hasznal, de ha nem legalabb megprobaltad :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:35-kor.
Vendég

Nem tudom sajnos,hogy mitől,itthon nem is evett semmit,két falat zsemlét csak.
Az oviban volt káposztás tészta,és mint láttam,egész tésztadarabok is voltak a között ami kijött.De nagyon megijedtem,meg Vercsi is szegényem,pont nézte a Kristit,ő meg csak mondta hogy fáj a hasa,és zsupsz,az ágya,a párnája,a szőnyeg.Már pont lefeküdtek.
Adtam neki normaflort vizben,és elég sok vizet is ivott utána,jól megszomjazott szegényem.
Mindenesetre ha többet nem lesz,akkor megmondom az ovónőnek hogy ha még valamikor lesz káposztás tészta,Kristi ne egyen belőle-lehet hogy nem bírja a gyomra?

Kép
Kép
Kép
kike

megint hányt kétszer-mit csináljak???ügyelet-ki fog száradni-segítsetek-mit tegyek?? :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nyugi-nyugi! Tudom borzasztó ha hány egy gyerek! De egy ekkora 3 hányástól nem szokott kiszáradni. Most várj egy kicsit, kb fél órát és utána itasd csak! Hideg vizzel és először csak két korty, majd kis szünet, megint 2 korty. Amíg nem nagyon lepedékes a nyelve nem aláárkolt a szeme és nem bágyadt nagyon ( mondjuk este ezt nehéz megmondani) nincs kiszáradva. Ha még sokszor előfordul, viszont meg kell mutatni, Tuti valami vírus, nem a kaja....

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:36-kor.
Vendég

Kata: :wink:
Vendég

:wink: :D

Kép
andkata

Nálunk megjött a Mikulás! :)

Kép
Kép
patr

Jaj, Kike, jobbulást Kristinek! Remélem nem lesz nagyon pocsék éjszakátok!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Délután vendégségben voltunk, azért nem voltam. És ahogy hazaértünk, már fürdés volt, aztán igen nehezen akart Lizy elaludni!

Na, repítek még egy kis hókiflit annak aki kér! Hagytam direkt itthon is.

kike!
Kristinek jobbulást kívánok...és remélem ha vírus is, a többiek nem kapják el!

véda!
Csaba királyfinak is jobbulást! Gyógypuszikat!

titi!
Tényleg, apukádéktól tudsz majd jelentkezni neten, vagy nem? Remélem legalább ki tudod magad pihenni!

Mary!
Ilyen mikulásost én is kaptam! :)
Jaj, rossz lehetett, hogy így sírt utánad Anna! Ma én is itthagytam Lizyt, míg felmentem a felsőszomszéd magyarokhoz diódarálóért! De ő akkor aludt!

Jaj, szita az agyam...nem tudom mit akartam még!

d.dodó

hu Katak milyen egy hurom pendultok:)
Patti:mar meg is nezte Zsuzska, vagy igazi beoltozott Mikulas volt?

Aleko haza jott, nagyon elvezte a Mikulasosdit:) Mondta csomo embernek oromot okozott vagy megnevettette.
Holnap megy megint.
Szoval ha valaki ingyen gesztenyet akar, latogassa ot meg:)
Vendég

Tita mondta van ott ia net, csak nem tudja mennyire fog mukodni, de megprobal jelentkezni.
Vendég

Sziasztok!!

köszönjük szépen a köszöntéseket!

Titi! Pihend ki magad, reméljük sikerül, bár nem tudom a rendes storyt, de nagyjából kivettem...reméljük ez majd segít!! Azt tudod, ugye, hogy Téged is nagyon szeretünk???!!!

Kike!! Jobbulást Kristinek!!!

Katák!! Nagyon egyszerre! Milyen gyorsan jön az orvosi segítség :lol: :lol:
Tényleg! Katák és Ami!! Ti is kaptátok a Gyurcsány féle 20000ft-ot? Bár abból mondjuk kb. 8 maradt. Sztem én megkaptam, azért lett ilyen "sok" a gyed, a párom is megkapta. De én nem vagyok benne biztos, mert nem láttam a bérjegyzékemet!

Már úgy várom a jövő mikut!! Meg a jövő karácsonyt! Akkor már Viki is jobban fel fogja fogni a dolgokat! Olyan jó lesz!!!

Ma voltunk vásárolni a nagyapával és nagyon jól viselkedett!!Végig!! És még evett is. Na nem annyit, mint szokott, de többet, mint tegnap!

Ami! Beadtam a kúpot is meg a nurofent is, kb. 3-ig volt jó. Addig aludt, mint a bunda! Utána megint csak forgolódott álmában!
Mondjuk ma csak nurot adtam neki, kíváncsi leszek!

Na megyek még teszveszelni, keresek etetőszéket...

sz.andi

Marcsika!! Nagyon ügyi vagy!! Milyen jó lenne, ha én is tudnék varrni...

Véda!! Csabi Szépséges Királyfinak is gyógyulást!! Szegéynkém!

Tami! Valamelyik nap porszívóztam és Viki a másik szobában volt. Tök jól eljátszott, de mire odaértem...annyira sírt, a szívem szakadt meg!! Vele sírtam én is, hogy miért olyan fontos az a szar porszívó, miért nem a gyerekkel foglalkoztam!! Nagyon keservesen sírt!! Na akkor megfogadtam én is, hogy soha többé nem csinálok ilyet, nem hagyom egyedül, amíg ilyen kicsi!! Na jó, nem azt mondom, hogy pl. wc-re nem megyek el, de hangos dolgot nem csinálok, vagy ha mégis, akkor 10 mp-ként ránézek!! Na mindegy, nagyon lelkiismeret-furdalásom volt!!! Megértelek!

sz.andi

Időm nem volt, remélem, mindenki jól van!

Csak azért jöttem, hogy boldog Mikulást kívánjak nektek! Kicsit hosszú, remélem, lesz türelmetek végigolvasni!

A Mikulásról és a rénszarvasokról:
1. Egyetlen fajta ismert rénszarvas sem tud repülni, de több mint 300
000 olyan élő organizmus létezik, amely még besorolásra vár, és bár
ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, emiatt mégsem zárhatjuk ki
azt, hogy a Mikulás repülő rénszarvason közlekedik.
2. A földön 2 milliárd (2 000 000 000) 18 éven aluli gyerek van. De
minthogy a Mikulás nem törődik hindu, zsidó, buddhista vagy mohamedán
gyerekekkel, így a munka a 16,1 %- ára csökken (321,3 millió).
Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent.
Fel kell tételeznünk, hogy mindenhol akad legalább egy rendes gyerek.
3. A Mikulásnak, hála a különböző időzónáknak és a föld forgásának
(24 helyett) 31 óra áll rendelkezésére az ajándékok kihordására (ha
feltételezzük, hogy keletről nyugatra halad, ami logikusnak tűnik).
Ebből az következik, hogy 822,6 látogatást tesz másodpercenként. Ez
azt jelenti, hogy 0,001 másodperce van minden egyes háznál, hogy
lepakoljon, beugorjon a kéményen, megtöltse a zoknikat, a többi
ajándékot szétszórja a fa alatt, visszamásszon a kéményen keresztül és
felpattanjon a szánra. Ha feltételezzük, hogy a szóban forgó 98,1
millió egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén (ami persze nem
így van), akkor két ház között a távolság 1,275 km. A teljes út pedig
117 millió (117 047 750) km, nem számolva azokat a kitérőket, amiket
még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.
4. Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1050 km/s (1050
kilométer per másodperc) sebességgel halad, a hangsebességnél
3170-szer gyorsabban (Egy hagyományos rénszarvas kb. 25 km-t tesz meg
egy óra alatt, ha nagyon siet).
5. A szán rakománya egy újabb érdekes kérdés. Feltéve, hogy minden
gyerek egy kb. 1 kilogrammos ajándékot kap (ami röhejesen kevés),
akkor a télapó szánja mintegy 321 300 000 kg- ot nyom. Nem számítva a
Télapót. (Aki ha tényleg minden otthonban megeszik egy kis édességet,
mondjuk 2 szaloncukrot, akkor az út végére pontosan 2 943 000 kg-ot
hízik, de ettől az apróságtól most eltekintünk.) Egy hagyományos
rénszarvas max. 150 kg-ot képes elhúzni a földön. Még ha
feltételezzük, hogy a repülő rénszarvas (lásd: első pont) tízszer
ennyit képes elhúzni, akkor is minimum 214 200 kell ahhoz, hogy az
egész szánt (Télapó nélkül) elhúzza. Ez a sok szarvas 353 430 tonnára
növeli az egész pereputty súlyát. Csak összehasonlításképp jegyzem
meg, hogy ez négyszer olyan nehéz, mint az Enterprise nukleáris
meghajtású anyahajó.
6. Ha ez a 353 400 tonna súlyú szán 1050 km/s-os sebességgel
közeledik, akkor nagy légellenállásba ütközik. A légellenállás felhevíti a
rénszarvasokat. A két vezér rénszarvas másodpercenként 143 000 000 000
000 (143 trillió) Joule energiát nyel el. Elhanyagolható idő alatt
égnek el, (eközben 234 000 000 000 decibel erejű robbanás hallatszik)
kigyújtva maguk mögött a többi rénszarvast. Az egész szán (a
rénszarvasokkal együtt) 4,26 ezredmásodperc alatt ég el. A télapót,
akire eközben 297 500 N centrifugális erő hat, 120 kg-os télapó esetén
(ami nagyon kevés), 8 207 123 kg-os erő préseli a szán háttámlájához.

...de én hiszek a Mikulásban..

Kép
Kép
bondi

Csajok!

Nagyon köszi az aggódást, nagyon jól esik. Úgy tűnik megint csak én csináltam a bolhából elefántot. (De minden igaz amit leírtam, már aki olvasta és nem túloztam)
Ma mikor Tamás hazajött, mint akit kicseréltek. Nagyon kedves volt, még puszit is kaptam és nagyon kedvesen beszélt mindenkivel (gyerkőcöket beleértve), vigyázott rájuk amíg én kaját csináltam stb. Mikor mindtam, hogy holnap elmegyünk pár napra meglepődött és kérdezte, hogy biztos jó lesz ez így nekem (hajlamos vagyok meggondolni magam percenként). Mondtam, hogy igen, mert így mind a ketten tudunk pihenni és ő nyugodtan tudja csinálni a dolgait a gépen.
Kérdezte meddig maradunk és mivel nagyon kedves volt mondtam, hogy keddig.
Bár lehet, hogy a mikulásos készülődés dobta fl ennyire. (Olivérrel csizmát pucoltak!)

Most lehet, hogy hülye libának néztek, de tényleg kilátástalannak éreztem az egészet a hónapok óta húzódó állandó veszekedések és negatív hangulat miatt. (Már elég régóta egy kedves szava sincs hozzám) A mostani állapot sem fog sokáig tartani ahogy magunkat ismerem, de ez erőt ad a folytatáshoz. A pihi meg jól fog esni, de legalább örömmel jövök haza. Rajtam nem múlik semmi!

A láncot ráadtam Levire, kivi vagyok milyen éjszakánk lesz. Valaminek már segítenie kell, mert megőrülök!
Pati:ha ez nekünk bejön te is kipróbálhatod! :wink:

Tamara: A csörgőket nem vettük át, mert hívott a fickó, ha nekem nem sűrgős akkor ne menjek az Árpád hídhoz, hanem hétvégén elviszik az anyósáékhoz akik Újpesten a Nyár utcában laknak és tőlük könnyedén elhozhatom. Ez nekem is jobb így, főleg, hogy Levi elég nyűgös volt.
Úgy sajnálom annát a sírás miatt!!! Kép
Anyósodnak nagyon rossza a kisugárzása.... Kép

Katák: mostmár nem titkolhatjátok tovább, hogy ti mindig összebeszéltek!!! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Titi!

Örülök, hogy jól sikerült a mai estétek...!!! :lol: :lol: :lol:

remélem ,használni fog a lánc Levinek!Majd megmutatod?
Emma alszik. Kicsit nyüglődött este, lehet, hogy a finomfőzi volt az oka?
(hülye anyja azt adott neki) ő meg megette, mert mindent megeszik... :roll:

Titi!
Komolyan gondoltad a rendelést!
Sajnos nem merek vállalni, én nem tudok varrni... :? Csak próbálkozom..

Anyagot viszont szívesen veszek bárkinek, ha kell. CSak sbarnában van. 1390 ft volt 1m, és 150cm széles. én 70 cm-t vettem
Vendég

Jaj, nem is meséltem Lizy milyen aranyosan viselkedett a vendégségben.

fmarti!
Asszem te kértél képet a hókiflihez (ha nem te akkor bocsi)..raktam képet!

d.dodó

Bondi!! Én is hiszek a Mikuban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tita!! Most picit jobb kedvem lett, hogy jól sikerült az estéd, legalább az apukádnál kicsit nyugodtabban leszel. Jobb lesz így (a picinek is), ha nem idegesíted még pluszban magad! Reméljük így tényleg sikerül pihenni és feltöltődni!!!

Megyek aludni, bár sztem a kúpot be kellett volna adni, nyugtalanul alszik picur!

Jó éjszakát!!!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?