Sziasztok!
Ez az időjárás engem is kiakaszt, néha dob a fejem, néha meg tompán fáj, és egész nap totál álmos vagyok.
Viki baba: Boldog fél éves szülinapot!
wera: Szupik a ruhák!
Menszi ügyben: nekem első alkalommal volt valami gynege, de több napok keresztül, mint egy menszi. Az azt követő menszi már "hagyományosan vacak" volt. :?
Titi: Szerintem is rádférne már végre ey kis pihenés, kikapcsolódás, és erre biztosan nagyobb lehetőséged lesz apukádéknál. De azért előtte mindenképp próbálj beszélni a pároddal, mert akármilyen is a viselkedése, azért legyen tisztába vele, hogy a közös gyermekeitekkel hova mész és miért. Remélem, nem fogtok ismét veszekedni, mert az nagyon nem hányzik most neked. Vigyázz magadra és a csöppségekre!
Orsi, mancsi Márti: Zsömi és Emma nagyon édesek együtt! Megbeszéltétek már a hozományt is?
mancsi: Ha esetleg bármikor kell valami segítség TB-vel , vagy esetleg a családodban valakinél nyugdíjjal kapcsolatban, szívesen segítek.
És természetesen ugyanez vonatkozik itt mindenkire!
Orsi: Eltűnt már az a fránya csomó? Örülök, hogy Emmád jobban aludt és ezáltal te is.
Viki: Te egész sokszor készítesz tejszínes leveseket ugye? Vagy csak nekem tűnt ez fel? Komolyan, bár mi nem vagyunk levesesek, de megkívántam valami jó kis "becsinált" levest!
Lackó hogy van? Nem duzzadt az ínye valahol?
véda: Lilunak szépséges a fülbevalója! Csabinak jobbulást!
dodo: Raksz fel képet a hókifliről a recepted mellé?
Lányod hogy viselte a sétát?
vkata: Elhiszem, hogy aggódsz a férjed miatt, de biztosan átgondolta a döntését. Erőt merít abból, hogy az út előtt még veletek is lehet egy kicsit.
Gondolom, párszor meg fog állni út közben szellőzni egy kicsit, megiszik egy kávét, nyújtózik egyet és úgy megy tovább, annyira nem lesz az vészes. Az osztrák és német autópályák mindig szépen le vannak takarítva, még ha esik a hó, akkor is teljesen biztonságosan lehet rajta közlekedni.
Katák: Kérdezhetek? Mennyire javasoljátok vagy nem javasoljátok a Tantum Verde spray-t babáknak? Csak azért, mert a gyógyszertárban a férjemnek nem adták ki, arra hivatkozva, hogy túl nagy a hatóanyag tartalma, kisbabáknál még nem szabad alkalmazni. (Egyelőre nem fáj a torka Leának, de ha egyszer estleg összeszed valamit, nem akarok akkor rohangálni a gyógyszertárba, csak ezért érdeklődöm.) Előre is köszönöm a választ!
Én tegnap meg ma szinte csak sült túrógombócon élek, valami isteni finom!
Ha valaki erre jár, még van belőle, szívesen adok.