Új privát üzeneted érkezett!

Most képzeltem el, hogy milyen jól fogok mutatni holnap a vonaton 2 gyerkőccel, babakocsival, meg egy bazi nagy hátizsákkal. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na megint laptető!

Levi már fel is ébredt, nem sokat aludt. Evett 60 tápot. Ha nem eszi meg a maradék 100-at akkor adok neki főzeléket.
Tegnap csak tápot kapott.
Ma már adtam neki sinlakot is gyümivel.
Eddig tartott a csoda.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Lehet, hogy Levivel kellene Emmát összegyúrni?!

Fél 10-kor ébredt, tegnap este pedig a Fókusz alatt aludt el. Becsókolt 210ml vízből készült tápit, és kb fél órája ismét alszik.
Elaludt a játszószőnyegén, én pedig visszacsempésztem őt az ágyába.

Titi!
Nagyon sajnálom, hogy Tamással ennyire eltávolodtatok egymástól. Remélem, nem lesz rosszabb, ha elmész.. :roll: Mondtad egyébként neki?
Apukád tudja a harmadik babót?
És Tamás hogy viszonyul a mostani terhességedhez?

Nem tudok okosat mondani, úgy vélem, nem is lehet. Mindenáron nem kell két embernek együtt maradni, de Ti még olyan fiatalok vagytok, és most jön a harmadik babátok, talán egy próbát még megérne, hogy visszataláljatok a másikhoz... Nem?
Vendég

Tettem hókifli recit a receptesbe!

d.dodó

Marcsi: rosszabb már nem lehet és Tamás szeret egyedül lenni itthon.
A húgomon kívül még senki sem tudja a családban a babucit.
Tamásnem foglalkozik a terhességemmel. Edyenlőre közömbös csak annyit mondot megint, hogy mekkora hasam lesz, ha már most ekkora. Sajna nekem semmi nem ment le Levi után, úgy nézek ki mint egy 8 hónapos terhes. Tegnap a genetikai váróban mondták, hogy a nagy terheseknek nem itt van az uh. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote]T írta:i még olyan fiatalok vagytok, és most jön a harmadik babátok, talán egy próbát még megérne, hogy visszataláljatok a másikhoz... Nem?

Sajna nem látok rá esélt. Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen borulátó és a Tamásban ez fel sem merül.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

utálom már, hogy örökösen csak panaszkodom.
Sajna most nagyon padlón vagyok. Nincs kedvem semmihez és minden csak idegesít...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nekünk nyugodtan elmondhatod, mi bánt!

apukádnál van net? Fogsz tudni nekünk írni?
Meddíg maradtok?

Hidd el, egyszer minden rendbejön!
Vendég

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!!

Gyors lesze, mert megyünk vásárolni...Viki megint nem akar enni

TITAA!! Mi van?? Elmész otthonról?? Hiába kerestem, nem találtam...Szegénykém!!! Hogyan segítsek??? Jaj, Olyan rossz, szomorú vagyok, hogy Te sem vagy boldog!! Jaj... :cry: :cry:

sz.andi

Tita: elhiszem hogy most minden szurke, de muszaly ha nem is rozsaszinne de vilagossa valtoztatni a dolgokat, mert 3 gyermeknek Te vagy a vilagon a legfontosabb es szuksege van rad meg nagyon sokaig.
Elhiszem partner es tars nelkul igen nehez, de a gyerekeidert fel kell allnod, hinned kell hogy lesz ez meg jobb is, menned kell elorek, akarnod kell!
Es buval belelten, stresszessen ez nem fog menni!
Talan jo ha tudsz pihenni, de tenyleg ne haraggal valjatok el!
Azt nem gondolom hogy most elmegy es akkor TAmas egyszer csak eszbe kap hianyoztok neki, ebbe a hitbe ne is dedelgesd magad.
Azert menj el, hogy pihenj, masra kncentralj, lenyugodj.
Probalj apukadnal alvason kivul setalni nagyokat, beulni egy templomba, meggyujtani egy gyertyat egy jo konnyvel a kezedben nem gondolkodni, nem novelni magadban a haragot Tamassal szemben, hanem megkeresni a szep es jo dolgokat az eletedben am imiatt folytatni kell, meghozza vidaman!
HAJRA!
Hozzam barmikor johetsz!
Vendég

Werus!
Tejszínes gombalevest csináltam + bolognais rakott husit.

Titi!

Remélem apudnál tudsz majd pihenni.

Tamás meg kapja be én üzenem! Mi az h mekkora lesz a hasad? Szégyelje magát!

Zsömi és Emma között kezd kialakulni egy kis bimbózó románc?

Dóri!

Laci is felszokott élesen sírni. A doktornénink szerint a fog miatt.

Márti!
Nagyon jók a slide képeitek!!!!

Kike!
Nagyon jók a kpek! Lurkók fényesítik már a csizmát?

Lilu, Rolkó, Oti, Bence várja már a mikut?
20150601134430

Viki babát az Isten éltesse!

Én sem találom: Tita hol írtad le, hogy elmész? De nekem végleg, ugye? Jaj, úgy sajnálom! Próbáljatok meg beszélni!!!

Kép
andkata

Viki!
Lilu vagyok. Anya megengedte, hogy írjak. Várom a Mikut nagyon. Puszilom a Lackókát!

Lilu
Vendég

pati!

megjött a csomag :D :D :D

köszönjük szépen. nagyon jó!!!! végre nem csak azt az egyet kell mosnom-szárítanom gyorsban ami volt :D :D

mostmár aztán tényleg adj püben számlaszámot hogy el tudjam küldeni az árat!!!!

vagy lányok valaki tud nekem pati szlaszámot???? :P 8)

Kép

Kép
timi1982

Szia Lilu!

De aranyos vagy! Megengeded majd anyának, hogy lefényképezzen az uj fülbevalóddal, hogy megnézhessük mi is?
Puszi!

d.dodó

Dobok gyorsan képet, és szaladok tovább. Sajnos Csabika lázasnak tűnik :cry: Ha felébred, megmérem... Most eléggé odavagyok :cry:

Kép

Puszi mindenkinek!!!

Véda
Vendég

Nem az igazi a kép, majd még próbálkozom, de most már elnyargalt, én meg megyek Csabi-figyelőbe!

Véda
Vendég

véda!
Gyógypuszi Csabikának!

Lilu!
Gyönyörű az új fülbevalód!

d.dodó

Sziasztok!
Vikinek boldog fél évet!
Nagyon szép Lilunak a fülbevalója!

Kép
dittke

dittke!
Mi vanveletek? mostanában alig jössz.

Sül a második tepsi hókifli....az első adagból már jól benasiztam :wink: .

d.dodó

De kár, hogy ilyen messze vagy! Én is ennék belőle. :D A nagyobbik pici lányom beteg volt a héten, és nem nagyon volt időm idejönni. A fiammal elég sokat kell tanulni, du. azért nem tudok idejönni. Estére meg a nagylányom túr ki innen!
Iza jól van. Kedden voltunk tanácsadáson, 7890gr. Próbáltam adni neki almalevet, de nem igazán tetszett neki. Kezd haladni előre, igaz nem mászik, inkább tolja magát. Valamelyik nap orra bukott. Előre lendült, csak a keze hátul maradt. :D

Kép
dittke

És amikor van egy kis időm, sehol senki!
Kép

Kép
dittke

dittke!
Én vagyok, csak közben sütőbe dobtam az 5. tepsi hókiflit ;).
Örülök, hogy jól vagytok. Remélem már a leányzód is meggyógyult!

d.dodó

Meggyógyult szerencsére! Ma már ment oviba! Nehogy lemaradjon a mikulásról. :D

Kép
dittke

Tita kitorolte a bejegyzeset.nem orokre megy el, csak kicsit pihenni.
Vendég

Megyek a gyerkőcökért!
Sziasztok

Kép
dittke

Sziasztok!

Nálunk ma Anyós nap volt így csak most tudtam jönni egy gyors bekukkra!

Titi! Én is kerestem,de hiába,hogy mi történt,de már látom Anyjuk írta,hogy kitörölted!
Anyjuk annyira szépen leírta,hogy majdnem sírva fakadtam és nem is tudok azon kívül mást mondani!
Annyira sajnálom,úgy megérdemelnéd,hogy minden rendbejöjjön!
Pont ma meséltem Anyósnak,hogy van egy ismerősöm akinek már van 2 babája és most várja a harmadikat........stb.,stb,stb., és ,hogy mennyi energiád van!
Tudod amiről beszéltünk!
És hogy még most is csokit raksz Apa zsebébe!
Tényleg kívánom,hogy úgy alakuljon az életetek ahogy szeretnéd!
Remélem Tamás is észbe kap hisz tudod "nem olyan rossz ember ő ",nyilván ezért is szereted! :wink:
Millió puszi nektek és remélem azért tudsz jelentkezni,ha mást nem majd csörgünk! Hova utaztok? Meddig maradtok? Tamás mit szól hozzá?
Vigyázz magatokra!

Wera! Nagyon cuki a cipő,én sehol nem kapok,de a barinőm jövő héten fog hozni.

Éjszaka? 21-kor elaludt,21:30-kor sikított,már nagyon fáradt voltam így úgy döntötttem velünk alszik,nem rohangálok!
Hát nemtudom,hogy a nagy ágy vagy a Viburcol segített,de 7-ig meg sem mozdult!!!!!!!!!!!

Andi! Vettél kúpot?
Hogy van Viki?
Sajnos mennem kell,mert Apa vigyáz majd Áronra én meg megyek vásárolni,dm-be meg nővérem szemüvegéértstb......

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Most vagyok először Lizy nélkül itthon amióta megszületett! :roll: :lol: :( Elvitte barátnőm sétálni, hogy nyugodtan be tudjam fejezni a sütést, és az eltakarítást! Kíváncsi leszek hogy végigüvölti e az utat.

d.dodó

Véda-Dóri! mi van Csabóval?

Nekem mintha ülnének a fejemen. Utálom ezt a szürke időt.
Fáradt vagyok, férjem is hulla, minden este 7 után ér haza. Vasárnap egy hétre megy Németországba, egy nap alatt levezeti az 1000 km-t, egyszerűen nem tudom rábeszélni, hogy induljon el szombaton, végig fogom izgulni, amíg kiér...Adél tuti meg lesz zavarodva, hogy nincs itthon az apja...
Na mindegy nem panaszkodom, ma nincs jó napom. :? :cry:

Kép
andkata

Nahát! Mi ez a pangás?!

Hókiflit ide is! :D

Na megyek a dolgomra, talán este még benézek.

És a mai poén:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dodó
Azért sütsz ennyi hókiflit mert nekünk is akarsz küldeni, ugye? Nem baj ha kihűl mire ideér, én úgy is szeretem!! :D

Titi
Bárcsak segíthenék jobb kedvre deríteni téged!!!! Puszi neked, és tényleg szólj ha bármiben tudunk segíteni!

Én sem vagyok ma toppon, de asszem túlélem.

Csajok!
Akinek már megjött szülés óta, mindenkinek normális havija volt vagy volt vmi különbség?? Nekem szokatlanul gyenge. Na nem mintha hiányozna, de olyan furi. Lehet hogy ez nem is az csak vmi bajom van??? :roll:

Ami
H&M-ben vettem a kis mamuszt Nórinak, de van cuki kis csizmája, szintén onnan. Ha szeretnéd megnézni lefotózom neked azt is :wink:
Nem semmi hogy Áron mekkorát aludt az éjjel. Mi megint sokszor keltünk. És Nóri is már napok óta velem alszik :oops:. Képtelen vagyok minden nyöszörgésre kimászni az ágyból...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.05 16:03-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ez az időjárás engem is kiakaszt, néha dob a fejem, néha meg tompán fáj, és egész nap totál álmos vagyok. :?

Viki baba: Boldog fél éves szülinapot!

wera: Szupik a ruhák! Menszi ügyben: nekem első alkalommal volt valami gynege, de több napok keresztül, mint egy menszi. Az azt követő menszi már "hagyományosan vacak" volt. :?

Titi: Szerintem is rádférne már végre ey kis pihenés, kikapcsolódás, és erre biztosan nagyobb lehetőséged lesz apukádéknál. De azért előtte mindenképp próbálj beszélni a pároddal, mert akármilyen is a viselkedése, azért legyen tisztába vele, hogy a közös gyermekeitekkel hova mész és miért. Remélem, nem fogtok ismét veszekedni, mert az nagyon nem hányzik most neked. Vigyázz magadra és a csöppségekre!

Orsi, mancsi Márti: Zsömi és Emma nagyon édesek együtt! Megbeszéltétek már a hozományt is? :lol:

mancsi: Ha esetleg bármikor kell valami segítség TB-vel , vagy esetleg a családodban valakinél nyugdíjjal kapcsolatban, szívesen segítek. És természetesen ugyanez vonatkozik itt mindenkire!

Orsi: Eltűnt már az a fránya csomó? Örülök, hogy Emmád jobban aludt és ezáltal te is. :)

Viki: Te egész sokszor készítesz tejszínes leveseket ugye? Vagy csak nekem tűnt ez fel? Komolyan, bár mi nem vagyunk levesesek, de megkívántam valami jó kis "becsinált" levest! :lol:
Lackó hogy van? Nem duzzadt az ínye valahol?

véda: Lilunak szépséges a fülbevalója! Csabinak jobbulást!

dodo: Raksz fel képet a hókifliről a recepted mellé? :oops: :D Lányod hogy viselte a sétát?

vkata: Elhiszem, hogy aggódsz a férjed miatt, de biztosan átgondolta a döntését. Erőt merít abból, hogy az út előtt még veletek is lehet egy kicsit. :) Gondolom, párszor meg fog állni út közben szellőzni egy kicsit, megiszik egy kávét, nyújtózik egyet és úgy megy tovább, annyira nem lesz az vészes. Az osztrák és német autópályák mindig szépen le vannak takarítva, még ha esik a hó, akkor is teljesen biztonságosan lehet rajta közlekedni.

Katák: Kérdezhetek? Mennyire javasoljátok vagy nem javasoljátok a Tantum Verde spray-t babáknak? Csak azért, mert a gyógyszertárban a férjemnek nem adták ki, arra hivatkozva, hogy túl nagy a hatóanyag tartalma, kisbabáknál még nem szabad alkalmazni. (Egyelőre nem fáj a torka Leának, de ha egyszer estleg összeszed valamit, nem akarok akkor rohangálni a gyógyszertárba, csak ezért érdeklődöm.) Előre is köszönöm a választ!

Én tegnap meg ma szinte csak sült túrógombócon élek, valami isteni finom! :oops: Ha valaki erre jár, még van belőle, szívesen adok. :lol:
fmarti

Az én férjem megy, Márti, de köszi :wink: :D

A Tantum verde sprayt lehet kicsiknél is alkalmazni. Imádom az okos gyógyszerészeket. Véda Csabijával is csodákat művelt. Ne hagyd magatokat lerázni!!! :)

Kép
andkata

Sziasztok!

Kriszti: :lol:

Titi! Nagyon sajnálom, nem lehet könnyű neked!

Sokat kellett visszaolvasnom és ilyenkor nem marad meg semmi!

Ja! MArcsi! Gratula Emmának a "kúszáshoz" !

Zsömi és Emma is nagyon tündérek együtt!

Kike! Kristin annyira látszik, hogy mennyire örül a Télapónak! Nagyon édesek!

Viki! Roli már várja a Mikulást. Reggel rohant oda hozzám, hogy dugjam el a cumijait, nehogy elvigye a Mikulás! :lol: Pedig mindig úgy kell elcsalni tőle.
Reggelre majd a bakancsába teszem az ajándékot. Csak azt sajnálom, apa nem fogja látni, hogy mit szól hozzá a gyerek! Vettem neki kocokot(cukrot), csokit meg egy távirányítós markolót! Jázmin egy keljfeljancsit kap.

Kép
szly27

Márti a Te leányod is tiszta apája, ahogy nézem. Hiába ezek a csajszik már csak ilyenek...:)

Kép
andkata

Hazaértünk! :lol: Hókifli úton van már?
De édes lehet Roli! :lol:

Kép
dittke

Gyerekek azon vitatkoznak, hogy 1 vagy 2 csizmát rakjanak az ablakba! :lol:

Kép
dittke

Dittke! Olyan aranyosak! Már úgy várom, hogy reggel legyen és meglássa az ajándékait!

Kép
szly27

Márti! Jók a képek a vonalzód alatt! És mostmár be tudlak azonosítani! Köszi!

Kép
szly27

Jobban izgulunk mint ők!

Kép
dittke

Bianka húzza a szobába Izát a kezénél fogva! :roll: És még tetszik is neki!

Kép
dittke

Akata!és persze mindenki!

Csabit viszem 6.15-re a dr.nénihez. 37,8 levonva a hője, ami tudom, nem vészes, de nem lehet őt lerakni, annyira sír, és látom, hogy beteg. egyszerűen látom az arcán, hogy beteg. Olyan kis elesett csórikám :cry:
Most alszik, adtam neki előbb Nurofent, hátha jobb lesz a közérzete. az kicsit segített, de nem oké,na.
Este beszámolok majd!

Véda
Vendég

akata: Ne haragudj, hogy ennyire elnéztem, nem tudom, miért a másik Kata maradt az agyamban. :oops: :oops: :oops: Köszi a megnyugtatást, akkor majd fogunk venni, és ha ne adj Isten használni kell, nyugodt szívvel adom majd a leányzónak.
Apának mondtam, megint megerősítették, hogy tőle van a gyerek. :D (Az én kedves anyósomnak a genetikai vizsgálat is kevés lenne...)

dittke: Gyerekeid nagyon édesek lehetnek! Olyan jó volt hinni a Mikulásban, én is mindig izgatottan vártam, mit rak a csizmámba. :lol:

szly: Szívesen! A te kedvedért tettem fel ilyen apás-anyás képeket is :D (úgy gondoltam, ilyen kicsiben kevésbé vagyok ijesztő :lol: ) Mit visz Rolinak a Mikulás?
fmarti

Nem is vagy ilyesztő!

Kép
dittke

véda: Remélem, semmi komoly gond nincs Csabidnál. Szegénykém, biztosan fáj neki valamij, ha ennyire igényli a közelségedet.
(Néha azt kívánom, teljen olyan gyorsan az idő, hogy már tudjon beszélni Lea, és el tudja mondani, mikor mi is pontosan a baja, nyűgje, hogy sokkal hamarabb tudjak rajta segíteni.)
fmarti

dittke: Élőben hidd el, rosszabb. :lol:
fmarti

Nem hiszem! :wink:

Kép
dittke

Sziasztok!

Hoztam nektek képeket, mivel toltam el a mai délutánomat... :lol:

Én varrtam!!!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi, egy kicsit sok lett... :oops:

Úgy vettem a steppelt anyagot, vatelinnel van bélelve+ volt itthon gyapjúm, az a belseje..
Vendég

Márti! Kocokot(cukrot, csak így mondja), csokit, meg egy távirányítású markolót hoz Rolinak a Mikulás!

Kép
szly27

Marcsi! Nagyon ügyes vagy! Tök jó lett! ment pü!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?