Sziasztok!
Berni, Szeles GRATULÁLOK!!!!
Zsebi: Olyan jó volt olvasni a szüléstörténetedet, bárcsak valami hasonló lenne nálunk is.
Azért nem jelentkeztem, mert tegnap, hála egy parás dokinak egész nap rohangáltam és ájultam dőltem este az ágyba.
Szóval reggel elmentem CTG-re., ahol Domi az első 10 percben fent is volt, mozgott az a bigyó mint az őrület. Aztán bejött a nőverke és közölte, hogy most már nyugtassam meg (MI VAN??? Mindig az a baj, ha nyugodt???) mert szeretne olyan állapotban is felvételt. Mondtam ok, el is aludt, jött a normálisabb vonal, szívecskéje 130-1
50 között. Vége, leveszi rólam, mondja ok.
Erre kiviszi valami ügyeletes dokinak (mert a magánrendelőben nem volt bent az én orvosom), aki ránéz, és közli, hogy itt meg itt be van SZŰKÜLVE és, hogy miért??? Mondom neki, hogy mert ott aludt, de mondjuk előtte meg 180 a pulzusa, nem látja???? Erre kérdezi, hogy hol lakom. Miért?? Hol lakom? Miééééééért? - kérdezem, na akkor már felhúzott. Mire kiböki, hogy holnap vissza tudok-e jönni kontrollra.
Miért ha Csömörön lakom, akkor nem kellene visszajönni? ha Pesten akkor igen????????
Miért nem lehet azt kérdezni, hogy vissza tudok-e jönni? Miért kell beijeszteni az embert, hogy attól féljen, már hazamenni sem tud a kórház előtt. Ja meg megkérdezte, hogy úgy érzem-e a magzatmozgásokat mint azelőtt?????? Köszike.
Mindegy nem ragozom. Eljöttem, felhívtam a szülésznőmet, aki baromi aranyos volt, bementem a szülészetre a Tétényibe, ahol ripsz-ropsz egy helyes nővér megcsinálta a CTG vizsgálatot, az ügyeletes normális doki bejött és kérdezte, hogy mi a túrót csinálok itt.
Mondtam, hogy ez egy jó kérdés. Minden frankó, a CTG görbe gyönyörű...
Ja és egy adalék, a kórházban rendesen felrakta a CTG cuccot a hasamra a nővérke, így a méhtevékenységnél már 60-80-asakat mértek, amelyet 5 órával azelőtt a magánrendelőben egy egyenes csíkot mutatott, mondta is nagy okosan a nővérke, hogy mert nincs még méhtevékenységem.
Nem az nincs, csak azt a rohadt ketyerét tudni kell felrakni!!!!!!!
na jó nem dühöngök, hanem VÁROM DOMIT TÁRT KAROKKAL!