Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek,itt azért felfüggesztették a gyerekek uszodába szállítását,mert nincs biztonsági öv a kisbuszban-és ugye a múltkori baleset után,nem vihetnek gyerekeket olyan kisbuszok!
Bár nem bánom,fontosabb a biztonságuk,mint az úszás.

Kép
Kép
Kép
kike

A kiscsajnak is az volt a baja mint Eliotnak, csak ő már olyan 10-11 év körüli kislány, és most csinálják rajta a külömböző műtéteket. Fogbeültetés, meg ilyenek.

Kép
linda24

Felrobbanok!! Apával csúnyán összevesztem, pedig most ért haza!! Ehhez tehetség kell!!!!!

Mindegy, a lényeg, hogy nagyon okos....

sz.andi

Andi:mi történt?Mi a baj??

Ez nem igazság!Mindenkinek egészségesen kellene születnie!! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Ajjajj Andi...

nyugi...lehet, hogy nehéz napja volt... :roll: meg te is fáradt vagy...

Emma hason feltolja a fenekét, és tolja magát előre... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:38-kor.
Vendég

LASSAN ÁTÉR A FRANCIAÁGYON........... :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

:D :D :D Nagyon ügyes Emma!! :D
Nagyon cuki lehet,ahogy így elképzelem! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nem tudtam még visszaolvasni, talán holnap reggel...

DE:

KRISZTA!!!
ÍRTAM PÜ-T!!! OLVASD EL, MERT NAGYON FONTOS!!!

Véda
Vendég

Andi, sajnálom a nemevést és h apával összevesztettek!

Marcsi, édes lehet Emma! kérünk képet róla!

V.Kata, akkor majd én szurkolok h te legyél a következő kismami! Olyan jó h már igy tervezgetitek a második babót!
Nálunk nem hiszem h lesz több bébi :cry:
bencuri

Lányok valakinek van fini mézeskalácsos receptje? 8)
bencuri

Sziasztok!

most nincs időm visszaolvasni, majd holnap reggel :(

Egy kérdésem lenne a GYED-del kapcsolatban:

kérelmezni kell a gyeg időtartama alatt a munkáltatónál fizetés nélküli szabadságot??? :shock: miért?
ma mondták a férjemnek, de gondoltam megkérdezlek benneteket, nehogy valami átverés legyen :oops: én már csak ilyen parázós vagyok :oops: :oops: :oops:
attól ugyanúgy él a határozatlan idejű szerződésem?

köszi

Kép
kimma

Jó estét!

Képzeljétek, az anyatejes lányom az előbb nyelt el 100 ml tápszert.
Egyik szemem sír, a másik nevet.

Napok óta érzem, hogy estére szinte totál üres a cicim, de hát uyge nem átlátzsó, nem tudtam mi jön, mi nem. Mindenesetre nem nyeldekelt annyit, mint szokott.
Ma du. már óránként cicire raktam, de alig volt. Lefektetés után felsírt, na mondom, adok neki tápot.
Hát tud inni üveből!!!
(vajon hol tanulta?)
és a 100-at kétszri szopi után megette.

Nem örülö anyira, de olyan szép tápis babák vannak ebben a topikban, ha véletlen elfogy a tejcsi, akkor sem kell félnem, igaz?

Egyébként azért ilen óriás, mert már 3 hetesen (akkor még méricskéltem, béreltük a mérleget) egyszer 190-et evett :shock: :shock: :shock:

Tiszta anyja :P

Szóval ez nálunk új, mert Emmus még nem kapott tápit.
Ezért is írtam ilyen hosszan, bocs.

Voltak ma nálunk Mancsiék, Zsimi egy igazi örökmozgó, főleg az én lányom mellett.
Emma szerintem beleszeretett, mert olyan csöndes volt, utána meg sóhajtozott :P :P :P

Marcsi!

Gratulálok Emának!!!
(Már a kis drusza is fordul az oldalára :wink: )

Andi!
Sajnálom Apát!
Mármint nem őt, hanem téged, azaz a vitát.

Az enyém alatt lerobbant a vonat, úgyhogy csak éjfél fele ér haza, mot Szatymazo szerelik őket :P

Titi!
neked akartam még, hogy kitartás! Örülök hogy rendben a harmadik kis lurkó!

Vkata!
Drukkolok nektek!!! Legyél te következő kismami.

(Amúgy én sem állok meg egynél, ha rajtam múlik :D )

Húh, de hosszú lettem.

Jó éjt,
szép álmokat,
Orsi
Vendég

KIMMA!

Igen, én már azt kapom és írni kellett nekem is egy kérvényt a dirinek:)

Hogy miért, nem tudom.
Vendég

és a szerződésed él, mert ez szabadság. te is tanár vagy, ugye?

nekem is ez volt.
Vendég

Orsóanya:szerintem az a lényeg,hogy jóllakott! :D És amíg valamennyi tejci is van,az is jó :D De nem kell kétségbe esni a tápitól sem,persze én sem örülnék nagyon ha nem lenne elég a tejcim,de hát a lényeg hogy hamizzon,és nyugodt legyen,mivel tele a poci :D

Kép
Kép
Kép
kike

Orsi, nyugi-nyugi!
Adél 11 napos kora óta kap tápszert, mert addig csak fogyott, nemhogy visszanyerte volna a születési súlyát. Mondjuk én azóta is küzdök, hogy legyen tej, de a kezdeti nap 200 ml-t sikerült kb 700 ml-re feltornázni és Adél nem lett " felfújt" baba... :)
Szóval Emma azért még szophat hónapokig...Lényeg. hogy ne legyen éhes 8 nála ez müködik, mert a cumiüveget is elfogadta...). Hátha így nem kel fel majd óránként :wink: kiváncsi vagyok, majd számolj be!

Kata, mi van Veletek? semmit sem írsz magatokrók! Dórci?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Kimma, alá kell irni, de hogy miért azt én sem tudom!( egyébként nekem is határozatlan idejű a szerződésem.)
bencuri

Orsi, az a lényeg hogy ne éhezzen!
nem irigyelem a párodat jó későn ér haza, mindennap vonatozik szegény?
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:38-kor.
Vendég

sziasztok!

még élek én is, most olvastam vissza 2 napi termést.. nem volt egyszerű..megjegyezni meg szinte semmit nem tud az én agyam...
ma is dolgoztam és teljesen kiszívja az összes értelmet a fejemből...(na nem mintha túl sok szorult volna bele :lol: )

Orsi: köszönjük a vendéglátást mégegyszer! és nagyon örülök hogy Emma evett. szerinted kitől leste el hogyan kell cumisüvegből enni???? Kép
de annyira cuki Emma!! Zsömi küldi: Kép

Muffin: én annyira csodállak a kitartásodért! akkor is ha néha kiakadsz ami érthető! DE Eliot egy csodálatos, kiegyensúlyozott boldog kiskrapek és nagyon büszke lesz az anyukájára aki mindíg kitart mellette- és majd figyeld meg hogy rácáfol minden orvosi véleményre!!

Bencuri: nekem van tuti mézekalács receptem- már 3 éve mindíg ezt sütöm és nagyon bejött! Betegyem a receptesbe??

Marcsi: gratulálok Emma "mászásához" . Na látod eddig kis lusti volt most majd belellendül!

Tita: nagyon édes az UH kép és én látom a picurt ahogy integet! nagyon szép!

Kép
mancsi76

ja és az ajándék nekem is csak karira fog odaérni. Csak akkor megyek vásárolni ha anyu szabin lesz 15-e után. Én nem szeretek gyerekkel menni...és én sem hagyom soha a kocsiban. Beleszakadok, de akkor is becipelem a benzinkúton is fizetéskor.

Kép
mancsi76

Orsi: nem teszed fel ide a képet amit csináltál a picurokról??

képzeljétek összevesztek egy "könyvön" . Annyira arik voltak! Emma elkezdte olvasni Zsömi könyvét erre Zsöminek persze potn az kellett azon nyomban és elvette Emmától! :lol:

Kép
mancsi76

Véda! Válaszoltam. Bocsi, hogy csak most, de vendégünk volt, aztán fürdetés.... :oops:
De izgi amit írtál.... :D

Levi velem pancsizott. Hát mindketten élveztük. Jó sok vizet engedtem, szinte ele a kádat. bár félig úgyis én nyomtam ki a hájaimmal
Először tök meg volt lepődve, aztán rákapott az ízére, nagyokat pacsált, a sok vízben még lebeget is! :shock: :D

Na megyek aludni én is. Fiúk már húzzák a lóbőrt!

Jóccakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mancsi igen tedd fel légyszi! köszönöm! :D

aranyosak lehetek gyerköcök a könyvel, ez általában már csak igy van mindig az kell nekik ami a másiknál van! :D :D ismerős szitu a játszóról.... 8)
bencuri

kimma: Már a többiek is írták, de én is megerősítelek benne: valóban kell kérelmezni fizetés nélküli szabit a GYED idejére. És én még az okát is tudom. :P :lol: Erre azért van szükség, mert a munkaviszonyod tekintetében mindig rendezni kell a viszonyokat, jelen esetben azt, hogy miért nem mész be dolgozni. :D (Ugyanis a biztosítási jogviszony és a munkaviszony két különböző terület attól függetlenül, hogy van köztük kapcsolat.) A szülést követően szülési szabadságot vettél ki, most pedig fizetés nélküli szabit kell kérvényezni, amit a munkáltatónak a mi esetünkben kötelező megadnia. Amit én javaslok: Emci 3 éves koráig kérd, még akkor is, ha időközben úgy gondolod, hamarabb visszamész dolgozni. Abból nincs külön procedúra, viszont ha csak 2 éves koráig igényeled, és közben 3 éves koráig akarsz otthon maradni vele, akkor újból kérvényezni kellene a fizetés nélküli szabit. (...ahoz meg kinek van kedve?:D).
fmarti

marti: ezt mindenkinek kell? mármint kérelmezni a fizetésnélkülit??
most töltöttem kia GYED papí€rt de nem láttam ilyet benne- vagy csak hülye vagyok... :oops:

Kép
mancsi76

mancsi (Ugye te is Márti vagy? :oops: :lol: ): Miért lennél hülye? Nem érthet ehez mindenki! :D A Gyed igénylés az a TB-hez tartozik, míg fizetésnélkülit a munkáltatói jogkört gyakorlónál kell kérvényezni. A két dolognak nem sok köze van egymáshoz jogilag (bár a munkáltatód szólhatott volna, hogy mit kell tenned, honnan kellene tudnod).
fmarti

Jó éjszakát minden babának és mamának!
bencuri

bencuri: Nektek is jó pihenést!

Orsi: Ne aggódj, sok baba felnőtt tápszeren! (Az más tészta, hogy engem is nagyon rosszul érintett, mikor szembesültem azzal, hogy már nincs elég tejcsim. :cry: )
Aranyoak lehettek a csöppségek!

Marcsi: Emmád nem semmi!

Mennem kell, úgy sejtem, valami nyűgje van a leányomnak.

Jó éjt!
fmarti

Márti nagyon tetszenek az új képek! :D
bencuri

Orsi: a kepeket en szivesen latnam, ha mar nem lehettem ott, legalabb igy gyonyorkodhessek a gyerekekben!
Es a tap miatt ne aggodj, tudom milyen ezt megelni- meg akkor is ha Anna 2 napos koratol kap- de en minidg azzal nyugtattam magam inkabb egyen tapot, csak ne kelljen ehesnek lennie!
Annam mar csak kb 20 mlt kap naponta, sot ma annyi sem jott, es meg mindig szomoruva tesz, de ez van, ettol meg jo anyukaja vagyok!

Nekunk szupi estenk volt, papa kesobb ert haza mint gondoltuk, igy mar nem mentm ele boltba. Helyette rendet raktam , mig ok mokaztak.
Aztan mivel nem aludt Anna idoben elkezdtuk a furdest de akkorakat produkciozott hogy vegul jol elhuzodott. A pelenkazot nem igen fogjuk mar hasznlani, mert egy masodperc alatt atfordul, es tolat, stb, szoval igen veszelyes.
Atraktuk a nagyagyra kis csupasz popsival es o azonnal belendult, negykezlab popsi fel, es nyomta magat, sikerult elore fele is:)
aztan porges, forgas, tunderi volt, utana meg elasztatta a fel szobat:)
Nem ertem ha a ngykadba teszem a kiskadat alig rugkapal, de ha a szobaban furdetjuk akkor alig marad viz a kadban :roll:

Jol ki is faradt a vacsijat vegig alva ette , de mar ketszer felsirt.
Az van nalunk is mint nalatok Andi, fel fel sir, keservesen megnyugtatom alszik tovabb.
En is felirtam a kupot hogyvegyunk, mert az homeo, es azert a nurofen akkor csak veszesetre maradna.
A nem eveshez kitartas.
Nalunk most masfel hetig tartott, lehet nala is a foga lett volna?

JO ejjt mindenkinek!
Vendég

Evelyn!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Jó Reggelt!

Muffin! Sajnálom a rossz híreket! Kitartás Nektek!

Magdi! A cumi nem feltétlen a kifőzéstől lyukad ki mert Én is kifőzöm minden használat után és eddig csak 1 lyukadt ki!

Marcsi! Emma nagyon ügyes, hogy már forog és kúszik! Látod itt izgultál pedig nem volt rá okod!

Titi! Örülök a jó híreknek! Jó a fotó! A fiúk nagyon édesek!

Andi! Sajnálom a veszekedést!

Kike! Tényleg jobb, hogy nem mennek úszni mint hogy baj legyen!

Orsi! Ha tápot eszik az nem baj, legalább eszik!

Minden baba tündéri! :D
Vendég

Sziasztok!
Andi:Vikinek boldog hófordulót!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Andi! Vikinek Boldog Hófordulót!
Vendég

Jó reggelt!

Én lennék az első? (Nati 3/4 6-kor evett, és én is éhes lettem)

Patti: 1
Köszi :)

Muffin, sokkoló lehetett megtudnod ezeket a híreket Kép
Én is csatlakozom a többiekhez: Eliot a rácáfolás művésze, és ti pedig csodálatos szülei vagytok. Ebből csak jó sülhet ki, érzem. Minden rendben lesz a kissráccal!

Lányok, köszi a fizu nélküli infót! Nem tudtam.

Titi, csodaszép a babád! Örülök, h egészséges! Ki csinálta az uh--t?
Hihetetlen, hogy bírod ezt a mókuskereket!
Férjedre pedig inkább nem írok semmit... Kép

Minden baba édes, akiről fotót láttam!
Kúszó-mászó babák nagyon ügyesek!

Orsi: Ottó egyéves korában volt 8 kiló :lol:
A tápi miatt ne aggódj - Anyjuknak van igaza, a jó anyaság nem ezen múlik. A közvélekedés szerint a császárral szülők is rossz anyák...

Andi: kakaóscsiga receptjét feldobnád? (Ha még nincs fent)
Apaával kapcs. áramlott benned a csí? :)

Bencuri: mindjárt teszek fel mézeskalács-receptet, a mindmegettén találtam. Nem lehet abbahagyni, és még 5 nap után is omlós!

Véda: hogy van Lilu füle?

Wera: ha akarsz "tartalékot", fejd ki az összes tejet. Ha nem, akkor csak annyit, amennyitől nem feszül a melled.

Kike: tényleg fontosabb a gyerekek biztonsága, bár sajnálom, hogy emiatt marad le Vercsi az úszásról...

Még sok minden lenne, de képtelenség fejben tartani...

Ja: angyalka, köszönjük, hogy hinted nekünk az angyalport :D

Tegnap semmire nem volt időm, ma is csak így tudok jönni, hogy feláldozom az alvásidőmet... Anyuék végre ráérnek, így Anyu átjön Natira vigyázni, amíg teszek-veszek. A kamrát és a konyhát akarom kiganézni végre. És persze takarítani is kell, hétvégén jön a Mikulás, és Tomi tesói a gyerekeikkel.

A készülődésről jut eszembe: a lidl-ben tegnaptól akciós a Manna márkájú édes aprósüti, 1 kg 600 Ft! Ünnepekre jó gyorssegély lehet, és nagyon-nagyon finom! A keresztelőre is ilyet viszünk majd.

Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
bondi

Mire megírtam a litániámat, jól beelőztetek :)

Vikit Isten éltesse!

Kép
Kép
bondi

Adventi naptár 1.

Fésűs Éva
Karácsonykor

Karácsonykor
fényesek a felhők,
csillagokból
horgol a tél kendőt.
Ráteríti
hegyek tetejére,
fenyőágnak
jégrojtos a vége.
Karácsonykor
mindenki varázsol,
meglepetés
bújik ki a zsákból.
Szekrényeknek
titkos rejtekéből,
édesapám
legmélyebb zsebéből.
Karácsonyra
kalácsot is sütnek,
nincsen ennél
izgalmasabb ünnep!
Ajándékot én is
készítettem,
amíg készült
majdnem tündér lettem!

Kép
Kép
patr

Pati! Köszönjük a verset nagyon szép! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ma sem sokat leszek, mert megyek börzére Telkibe.

Kike, nálunk sincs öv az úszós buszban, kiváncsi leszek, hogy változtatnak-e valamit!
A börze után fotózok neked!

Timi, odaért a csomag?

Andi, Vikinek nagyon boldog felediket!!!

Kari angyalka, jó, hogy vagy, az ünnepek után fényderül kilétedre?

Kép
Kép
patr

szép reggelt!!!!!!!!!!!!

Muffin megfogjátok csinálni mint ahogy eddig minden akadályt jol vettek megy a +++++++++++++

andi:nálunk is vannak voltak nem evös hetek tarts ki

mi is sokat kinlodunk a foggal a nurofen jo eddig összesen 2 szer adtam és utána jol evett

Képimg][/url]
Kép
ronix

basszus ennyit irni?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem birom követni és mindenre reagálni

ma jön a lányom haza fözni is kell na meg dolgozni

JA MEGKAPTAM A FIZETÉSEMET( 3 HETET) TÖK JOOOOOOOOO

Képimg][/url]
Kép
ronix

Patr:ok,köszi :D

Na,ha mázlim lesz,nem lesz nyűgös Domi a miki ünnepélyen.Most alszik,fél kilencre kell menni az oviba.Kamera feltöltve,fényképezőgépben elemek kicserélve. :)
Majd csinálok képeket,és ha lesz időm,hozok mutatóba-ünnepély után megyünk vásárolni,szóval lehet hogy ma nem leszek!

Addig is szép napot mindenkinek! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Bár aztán kíváncsi vagyok,tudok-e Domitól fényképezni :roll: Apa kameráz,mindkettőt szerintem nem tudja,de Domi meg kapkod minden után :roll: Na,majd kiderül.Úgyis viszek neki játékot,legyen mit rágicsálnia.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Vikinek boldok hófordulót!!!! Most nézem....atyaég...!!! VIKI 6 HÓNAPOS!!!! :shock: :lol: :lol:
Ez a feledik szülinapod kicsi lány!!!

Hogy rohan az idő! :roll:
(mintha ma lett volna, hogy hoztam a hírt...)

Patr!
Köszönjük a szép verset!

Emmáról tegnap este nem csináltam képet, sajnos. De ígérem, igyekszem lefotózni, mert valóban érdemes... a feje lenn az ágyon, azzal túr, a segge pedig az ég felé... 8)
A lábaival pedig tolja előre magát...

Ma vasalás van porondon.....áááááááááááá..nem szeretem az ilyen napokat... pedig muszáj, vasárnap mégiscsak vendégek jönnek... hogyan fogok erőt venni magamon...

először is...úgy kezdem, hogy BEZÁROM AZ AJTÓT...hiába csenget bárki, nem engedek be senkit!
Tegnap is itt volt anyu, és lőttek az egésznek!

Sétálni is kellene, csak nagyon fúj a szél...remélem, abbahagyja.

Holnap reggel megyünk a sütikért. nyami bárcsak már itt lennének...

Apának szülinapja is lesz.
A Lillus pedig ma nem jön haza. Úgyhogy hozzánk csak holnap jön a Mikulás.
Benn marad a koleszban, mert szombaton előadások lesznek, régi Révaisok mesélnek a mai életükről. lesz ott repülőgép pilóta és plasztikai sebész is.
Mellesleg a Lilla azt rebesgeti, hogy orvos lesz..plasztikai sebész..hehe..majd ingyen felvarrja a ráncaimat... 8) 8) 8)

De akart már légiutaskísérő is lenni... :roll:
Vendég

Marcsi!
Nagyon boldog szülinapot Apának!! :D

Komoly szakát szeretne a lánykád-kívánom hogy úgy legyen! :D

Vercsi meg állatorvos akar lenni :lol:

Tényleg csinálj képet Emmáról,olyan cukika lehet :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Viki Cicának
Boldog Fél Szülinapot!

Kép

Megyünk csípőszűrésre, később jövök!
20150601134430

Jó reggelt!

Viki babának Nagyon Boldog 6 Hós fordulót!

Éjszakánk viszonylag jó volt. Levi 9 után elaludt, fél3kor ébredt, cumival rávettem, hogy aludjon még egy órát, aztán cici(!) alvás negyed 7ig, 80táp, és szunya fél 8ig.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Vikinek boldog hófordulót. Te jó ég. Fél éves a kicsilány!

Kike várjuk is ám a képeket. Ha majd ráérsz tegyél fel amiket majd csináltok.

Patr szép a versike mint mindíg! :)

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?