Jó reggelt!
Én lennék az első? (Nati 3/4 6-kor evett, és én is éhes lettem)
Patti: 1
Köszi
Muffin, sokkoló lehetett megtudnod ezeket a híreket
Én is csatlakozom a többiekhez: Eliot a rácáfolás művésze, és ti pedig csodálatos szülei vagytok. Ebből csak jó sülhet ki, érzem. Minden rendben lesz a kissráccal!
Lányok, köszi a fizu nélküli infót! Nem tudtam.
Titi, csodaszép a babád! Örülök, h egészséges! Ki csinálta az uh--t?
Hihetetlen, hogy bírod ezt a mókuskereket!
Férjedre pedig inkább nem írok semmit...
Minden baba édes, akiről fotót láttam!
Kúszó-mászó babák nagyon ügyesek!
Orsi: Ottó egyéves korában volt 8 kiló
A tápi miatt ne aggódj - Anyjuknak van igaza, a jó anyaság nem ezen múlik. A közvélekedés szerint a császárral szülők is rossz anyák...
Andi: kakaóscsiga receptjét feldobnád? (Ha még nincs fent)
Apaával kapcs. áramlott benned a csí?
Bencuri: mindjárt teszek fel mézeskalács-receptet, a mindmegettén találtam. Nem lehet abbahagyni, és még 5 nap után is omlós!
Véda: hogy van Lilu füle?
Wera: ha akarsz "tartalékot", fejd ki az összes tejet. Ha nem, akkor csak annyit, amennyitől nem feszül a melled.
Kike: tényleg fontosabb a gyerekek biztonsága, bár sajnálom, hogy emiatt marad le Vercsi az úszásról...
Még sok minden lenne, de képtelenség fejben tartani...
Ja: angyalka, köszönjük, hogy hinted nekünk az angyalport
Tegnap semmire nem volt időm, ma is csak így tudok jönni, hogy feláldozom az alvásidőmet... Anyuék végre ráérnek, így Anyu átjön Natira vigyázni, amíg teszek-veszek. A kamrát és a konyhát akarom kiganézni végre. És persze takarítani is kell, hétvégén jön a Mikulás, és Tomi tesói a gyerekeikkel.
A készülődésről jut eszembe: a lidl-ben tegnaptól akciós a Manna márkájú édes aprósüti, 1 kg 600 Ft! Ünnepekre jó gyorssegély lehet, és nagyon-nagyon finom! A keresztelőre is ilyet viszünk majd.
Szép napot nektek!!!