Új privát üzeneted érkezett!

Én is ugyanígy vagyok, már vagy kb. 6 éve, mindig begyullad, hol egyik, hol másik, és mikor elmúlik a gyulladás, akkor már nem megyek el a fogdokihoz :oops:
Vendég

Boboka látom azért te is itt vagyogatsz meg Betti is. Azt hittem már egyedül maradtam.

Ja és a Mikulás aki már vasárnap óta próbálkozik bemászni az ablakunkon. De még nem jöhet be. :wink: Csak farkasszemet nézünk egymással. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nekem már nincs bölcsesség fogam. Mindegyiktől megszabaditottak. Darabosan jöttek ki. Én már akkor nem vagyok Bölcs? :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ja mert az kimaradt, hogy már az első terhességnél is kinyílt a méhszájam, de akkor "csak" a 24. héten, a másodiknál meg a 21. héten, de a fiam végül koraszülött is lett. Igaz nagy súllyal 2 kiló fölött jóval.

Kép
Kép
Kép
constanze

Constanze

Hányadik hétre született meg a kisfiad?

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudják pontosan (mármitn kicsit bizonytalan volt a kiírás dátuma), 35 hetesnek saccolták. Szóval vele is sokáig húztuk azért.

Azért is érzem át a helyzetedet, mert én is a győri kórházban voltam, és annyi érzéketlenséggel kellett szembesülnöm! Pedig ez nem pénz kérdése!!

Kép
Kép
Kép
constanze

Akkor te nagyon közel lehetsz hozzám.

Kép

Kép
melcsike70

És tényleg hihetetlen hogy igy sikerült megtartanod a babát. Ez tényleg neked is egy nagy csoda.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem a Győri kórházban voltam, csak Bogikám volt ott, mert akkor tudod hogy csak ott van a koraszülött osztály. Én Óváron voltam. De itt sem jobb a helyzet.

Kép

Kép
melcsike70

Bár a szülésznők és ápolónők nagyon kedvesek és nagyon sokat segitettek nekem abban, hogy könnyebb legyen.

Kép

Kép
melcsike70

Most lépnem kell, de még ma benézek elköszönni tőletek. Mert ma megint megyek. De holnap már itthon leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Az volt. Hálát is adok érte minden nap!!

Meg azért, hogy senkire nem hallgattam, csak magamra! Legjobban az fájt, amikor azt magyarázták, hogy még, ha el is jutunk odaáig, hogy már koraszülésnek számít, akkor is korán fog jönni, és ne akarjak a két nagyobb gyerekem nyakára ilyen terhet hozni! De én tudtam, hogy akkor is a mi gyerekünk lesz, és szeretni fogjuk. De képtelen voltam újszülött babákat nézni, mindig arra gondoltam, hogy nekem sosem lesz ilyen...

Ne haragudjatok, hogy ezekről beszélek nektek, de nem igazán szoktam másokkal beszélgetni ilyen élményekről. Akik még nem voltak terhesek nem akarom őket rémísztgetni, mások meg nem akarják végighallgatni, hogy a "boldogságos" terhesség nekem mennyire rémálomszerű volt.

Kép
Kép
Kép
constanze

Constanze, ne butáskodj, nagyon meghatott a történetetek, és bátran írj le nekünk bármit. Sőt, ez nekem, nekünk inkább pozitív megerősítés, hogy soha sem szabad feladni a reményt.

Látod Melcsike, neked sem szabad sosem feladni :wink:

No, most dolgozok ezerrel, de kb. 1 óra múlva benézek újra:)
Vendég

Melcsike!
Barbarának boldog névnapot!
Vendég

Melcsike, én is boldog névnapot kívánok a nagy lánynak :wink: :lol:
Vendég

Lányok köszöni a BArci kedvesek vagytok. Vendégeink vannak. Itt van a rokon az unokás fényképekkel. Adtam neki a Bogiról egyet ajándékba. :twisted: Most mennem kell. Reggel irok majd.

Jó éjt lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Jó munkát Melcsike.

Jól tetted, hogy a fényképes rokonnak adtál egy képet a Picúrrol :wink: Ügyi vagy.
Vendég

Én vagyok ám, sehol senki?
Vendég

Ne hagyjatok dolgozni :roll: :twisted: 8)
Vendég

hello,meddig dolgozol???
én már itthon..

jaj,annyi szarság van már megint... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci, privi ment
Vendég

A Párom itt sündörög körülöttem és kérdezgeti, hogy érzem magam.....
Szegényke, ő is nagyon szeretné.
Ma elmentem futni és alig akart elengedni, de mondtam, hogy nyugodtan, engedjen el, még nincs oka, hogy ne.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Constanze,Doriss,Madamrekamé!

Constanze!
olvastam, hogy min mentél át, annyira összeszorult a szívem..
Nagyon ügyes és erős vagy,ami nekd sikerült, nekem sajnos nem.. :cry:
olvasni fogom a blogot..
A boldogságos terhesség, az nekünk nem lesz... :cry:
Doriss,Te hogy vagy?

Gyertek gyakrabban, ha tudtok, ismerkedjünk!

Melcsike,Te mit dolgozol????
Hidd el segít ám, hogy visszaszokj az emberek közé..annyira így voltam én is..

Most meg olyan mintha lenne rajtam egy páncél..és nem is lát senki, tényleg..már senki sem tapintatos, senki sem kérdez..csak mennek a napok..

Este mikor sétáltam haza a sötétben és megint inkább a temető felé húzott a szívem,(a férjem járt az eszemben, hogy délután küldött mms-t, lefényképezte a sírt, ohgy milyen virágot vitt,) ezt mondogattam magamban:
A szerelmesek megismerkedtek, összeházasodtak..és boldogan éltek, amíg meg nem halt a gyermekük.. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.12.04 21:40-kor.

KépKépKép
tünci28

Tünci, ez az a nagy büdös közhely, hogy az élet megy tovább.....És tovább is ment, ha akarjuk, ha nem.

Férjedhez nem azért mentél, mert tudtad, lesz Viola, hanem mert megszeretted,
Ő még ma is ugyanaz, tessék vele boldogan élni.

Betti
Kép
betti0412

ÉN néha olyan nagyon dühös vagyok, úgy napközben kap le, néha pillanatokra, néha percekre. hogy kire, és miért nem tudom, csak olyan tehetetlenül dühös vagyok. Van sokszor, főként decemberben olyan érzésem, hogy na majd mindjárt felébredek, mert ez nem velem történik. Ezek pillanatok, de megvannak minden nap.

Fene tudja, majd csak elmúlik ez is.
Fogamnak segített az a fertőtlenítő géz, de estére már kiesett, holnap tesz be újat a doktornő, csak az a gond, hogy megint megkínoz vele, éjjel megnyugszik a gyulladás, reggel meg felpiszkálja és délután, mire megint nem lüktet az egész fejem

Apropó, holnap megyek bálba ám!!!!!!!!

Betti
Kép
betti0412

Betti, én igazán szeretem és tényleg szépen élünk,igazán-igazán!!!

De mégsem tudnám azt mondani most, hogy boldog vagyok...:(((
Szerintem Ő sem ám...

Most komolyan, TE igen??

A fogad miatt együttérzek, de jó, hogy nekem már kész.. :D bár mivel nem volt hely neki, ezért csinált magának, sokszor begyulladt(szájzár) és végül elcsavarta alul két fogam, de már kinnt pompáznak..

KépKépKép
tünci28

Milyen bálba???

igazi báli ruha, meg ilyenek??? :D
tünci28

Tünci, ez már filozófia.
Azt mondja, aki jobban ért hozzá, hogy a boldogság nem függhet valakitől vagy valamitől, azt magadban kell megtalálni. Ha mindig függővé tesze dolgok megtörténtétől, sosem leszek boldog.
Na mondani könnyű.

Én boldog vagyok, van kinek éjjel megfognom a kezét, van kihez szólnom, látom a barátnőimet, akik egyedül vannak, milyen rossz nekik.
Boldog vagyok azért amim van, csak mindig elfelejtek hálás lenni érte, és az kell, amim nincs, de ha meglesz az is, újabb kívánságok jönnek, ördögi kör.

Betti
Kép
betti0412

A bál a párom cégének évzáró bálja. Biztos jó lesz, de azért nem annyira szó szerinti bál, elég a csini öltözet.

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Csajok, vagy csak Tünci, megyek aludni, majd reggel jelentkezem.

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Betti!

Mindjárt hazaér a párom, megpróbálom boldoggá tenni... :wink:
tünci28

Jó éjt Betti.
Vendég

megyek én is, mert
A:álmos vagyok
B:hulla fáradt is
C:megfagyok is

Pussz

LEDA?KISANYA??????????

KépKépKép
tünci28

Jó éjt Tünci.

Jobb hangulatot kívánok holnapra :wink:

Tegnap előtt anyuval voltunk vásárolni, és a gyerekosztály mellett mentünk el, és kicsúszott a számon, hogy most mennyi mindent tudnék az én Kicsikémnek vásárolni :oops: Hirtelen úgy elszégyelltem magam, mert anyu nagyon lelkis, biztos nagyon rosszul esett neki.
Vendég

Jó reggelt!

Nehéz volt az éjszakám, most mindjárt kel a Barci elviszem suliba és lefekszek. Bár éjjel aludtam, de most kicsit emékezek...... mára voltam kiirva Bogikával. :cry: Kettesben leszek vele napközben. De ne izguljatok nincs nagy baj, de szeretnék kicsit vele lenni.

Tünci

Privi megy!

Majd később elolvasom, hogy mit irtatok, mert látom elég sokáig fent voltatok. Addig is legyetek jók. 8)

Kép

Kép
melcsike70

szia Melcsike!

Veled vagyok gondolatban!!!!!!!!!!!!!
Sok-sok puszi!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

ezt olvassátok el..még jó, hogy nem így jártam..... :evil: :lol:

http://index.hu/politika/belfold/budapest/ver2154/
tünci28

Boboka,remélem ma pihenős vagy és nem kell menned!
tünci28

Köszönöm Tünci.

Ma nem dolgozol? Bár igy is nagyon korai vagy ma. 8) Keltenem kell a BArcit, mert mindjárt becsöngetnek az suliba 8-kor. Jó sora van mi? Félóra múlva becsöngetnek Ő meg még szunyokál. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Tünci panaszt kellene tegyél!!! Vagy legalább egy levelet küldj be a BKVnak!!

Kép
leda2002

Írtam nekik levelet(e-mailt) de nem válaszoltak..levan tojva, már röhögök az egészen..múltkor meséltem a melóhelyen, egy órát vihogtunk.. :lol: így utólag az egész röhejes...
tünci28

jó, hogy tudsz rajta nevetni már.. az jó.. csak azért mondtam, hogy legalább másokkal ne tehessék meg.. a sok állat!!

Kép
leda2002

Küldetés teljesítve Barci suliba, azt hitte ma szabad napos. :shock: Mondtam neki ne is álmodozzon róla, majd holnap. :lol:

Helló lányok!

Tünci én is elolvastam. Ez tényleg nagyon durva igy elbánni egy emberrel. Hál isten azért neked nem okozott lelki traumát. Ja és hogy téged nem dobáltak, össze-vissza. :?

Leda

Tegnap eszembe voltál, délután, mert szoktam nézni az AMAZING RACE-t és A........ban volt az utolsó versenynap. Jó sok hó volt akkor , nem tudom mikor készülhetett.

Lányok nagyon hideg van!

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Jó éjszakát! Gondolom mész alukálni. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!
Olyan fáradt vagyok, hogy ne is mondjam. Az esti bál gondolata most nem nagyon tud feldobni, csak azt látom benne, hogy nem tudok 8.-kor lefeküdni.....

Betti
Kép
betti0412

Kép télapó

Csak ma ennek a napja van.
Mindenkinek kívánom, hogy legyen "tele a cipője"! :D [/img]

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, de, dolgozok... :roll: Hát, alig élek...

Sikerült tegnap 2:15 körül elaludnom...

Még nem olvastam el a linket, de gondolom, miről van szó benne :cry: Mindjárt elolvasom.
Vendég

Tünci, elolvastam :cry: Elkeserítő :cry:

Leda, jó, hogy jelentkeztél:) Mi volt veletek, hogy ilyen sokáig nem hallottunk felőletek?

Kisanya, többiek, merre vagytok? Már kezdünk aggódni :oops: 8)
Vendég

Az én télapómat nem értékeli senki? :(

Betti
Kép
betti0412

Betti, én még ilyen csodaszép, aranyos, jól öltözött, jól fésült, szép szakállú, szép sapkás télapót még nem is láttam 8) :wink: :lol: :lol:

BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK :):):):):):)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?