Új privát üzeneted érkezett!

jaaajj, csajok, ne mááár... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jóéjt, Cseriani! Nincs ám messze Szekszárd, ha beugrok, sztem 3-4 km. :wink: Szívesen beugrok, az említett csajszi is befér...
Mindjárt folytköv, ármin ordít.

been

Szóval: nekem is mindegy, mennyibe kerül, bármennyivel beszállok! Részemről rád bízom, Dadomi, illetve: rátok; amiket itt leírtál, nekem jó ötletnek tűnik a koszorú formájával meg a virágokkal kapcsolatban.
Gondoltam, most, hogy elaludt végre mindenki itthon, visszakeresem Timesz hsz-eit, de nincs hozzá erőm... :cry:

been

Ha nem haragszotok meg érte, én belelapozgattam Timi hsz-eibe, és ez a kép anno nagyon tetszett, berakom ide, ugye nem baj???? Ha nem akarjátok, akkor majd kiveszem innen,oks?

[quote="timesz"]
írta:
timeszKép Anyával

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne vedd ki...

been

Az angyalok vigyázzák az álmod, Timesz...
Kép

been

Lányok, szörnyű ez az egész, muszáj bőgni :cry: :cry:

Remélem szegény Olikát nagy szerető család fogja körülvenni ezután is, hogy kicsit könyebb legyen neki :cry:

Dadomi, ha adsz számlaszámot, akkor én is utalhatok, az lenne a legegyszerűbb... De köszi Emma a felajánlást ;-) Egy ezres simán belefér, pénz nem számít ilyenkor... csak szép legyen! De nagyon szépek az ötleteitek, úgyhogy Rátok bízom, meg az idézetet is. Köszi hogy ott lesztek, mindannyiunk nevében :roll:

yuyu79

Lányok ne haragudjatok a betörésért én az augusztusi babásokba szoktam írni.. ahova Dadomi és Yuyu is ....ezt nem lehet kibírni zokogás nélkül!
hiszen én is anya vagyok, nekem is van egy kicsi fiam akinek szüksége van rám! Remélem a Jóisten megadja hogy felneveljük őt tisztességgel...

Gyújtottam egy gyertyát így ismeretlenül is!

http://www.freeweb.hu/mjd/gyertya/gyertya.php
Vendég

Sziasztok!

Cseriani,köszi hogy nem hagytál ki!

Részemről is ok az ezres. A koszorút és az idézetet pedig rátok bízom.

Dadomi, akkor én is átutalnám neked a pént csak adj meg egy számlaszámot!
dius02

Köszi, Boni!
Én is gyújtottam ma is azon a tegnap belinkelt gyertyagyújtóson.
Hjajistenem.

Dius, asszem, még nem gratuláltam neked a kistesóhoz! :D

been

Ani, "jobban vagy" lelkileg?

been

köszi Emma,jobban. Este nagyon kibőgtem magam,ne tudd meg,hogy nézek ki,legszívesebben napszemüveget húznék,olyan dagadt az arcom. Az oviban is jól megnézett mindenki,de tojom le.
Néha még el-elpityeredem magam,de sokkal jobb már. Tudom,hogy Timesz ezt nem hagyná,milyen mérges lenne érte,és tudom,hogy milyen életvidám csajszi volt. Megpróbálok mindig erre gondolni.
Az a csaj mégsem jön,nem tudja hova tenni a kislányát. De Emma ha esetleg be is jössz dadomiért elmegyek akkor is külön autóval inkább. Ne érts félre kérlek,nem veled van bajom,csak vagy én vezetek ha megyünk valahova,vagy mereven nézek előre,különben elég erős hányingerrel küszködöm. Ez akkor kezdődött,mikor Elizával voltam terhes,és nem is múlt el sajnos. Nagyon rossz érzés,gondolom más is van így. Pl. a hátsó ülésen nem is tudok utazni,mert az katasztrófa :?
Tömegközlekedést meg el is felejthetem,főleg a buszt.
Viszont tudom,hogy hol van Bonyhádon az evangélikus temető,így megbeszélhetjük,hogy találkozunk bonyhádon mondjuk a mol kuton,és onnan egymás után megyünk,ha te esetleg nem tudod.
Aztán döntsd el,hogy be akarsz-e jönni dadomiért,vagy sem.
Azt nem mondom,hogy dadomi döntsön,hogy kivel szeretne menni,nem vagyok ilyen gonosz :P
De tényleg csajok,ha valaki még akar jönni,csak szóljon.
Rékababa várom még a te válaszodat is.

tudom,nem ide tartozik,de szombaton meg elmegyünk Pestre,biztos láttátok a minimaxon,hogy lesz minimax télapó,meg a minimax szülinapja...na,ide megyünk :D
Vendég

Próbálok közben visszatérni a hétköznapokba... :cry:
Olvastalak benneteket a múlt héten, csak írni nem bírtam, írta egyőtök, talán Josi, hogy vékonyka a kislánya, és étvágytalan. Szerintem ne aggódj Josi, bár, ha úgy érzed, vidd el dokihoz természetesen... Én nem ismerek a Shultzon kívül gyerek-gasztroenterológust, öcsémet hozzá hordták anyuék, mert lisztérzékeny volt. Igen, ez kinőhetetlen, de a főorv miatt ő mégiscsak kinőtte :shock: , állítólag egy gyulladás okozta. Pesten a Tűzoltó utcában kiröhögték anyuékat, illetve a leletet... Namindegy.
Szóval: ti se vagytok nagyok, Josi, ne aggódj szerintem. Én 17 kilósan mentem suliba, alig akartak elengedni... Nem is nőttem nagyra, nem vagyok 160 centi, de senki a családunkban.
Gyerekeimnél már más a helyzet, hálistennek - vagy nem - apjuktól örökölték a testalkatukat, masszív kölkek, Hanna 18 kiló, a magasságát nem tudom, de jóval a derekam fölé ér, és Ármin is nagy gyerek lesz (ő most 12 kiló). Hát, balettáncosok nem lesznek, az biztos... Pedig Hanna is rossz evő, mégis alkatilag azért nem egy törékeny gyermek. Ármin viszont a vasszöget is...
Na, jó hosszú voltam; csak Josit próbáltam itten nyugtatgatni...
Devcsa, neked meg sikeres vizsgaidőszakot! :wink:

been

Cseriani, dehogynem ide tartozik, hát látod, én is rizsázok, próbálom oldani picit ezt a nagy-nagy szomorúságot...
Teljesen megértelek! :wink: Jól van, nekem az szuper lenne, ha a mol kúton találkoznánk; az ugye ott van annál az útnál, jobb oldalt, ahol be kell kanyarodni a városba a 6-os útról? Régen, mikor Andrist vártam, jártunk a Bruncvikhoz, sokat mentünk arra, de valahogy törlődnek ezek az emlékek... :cry: Továbbra is fenntartom ám, ha többen lennének Szekszárdról és környékéről, hogy nem fértek be a te kocsidba, hozzám is lehet jönni útitársnak. Dadomi meg menjen csak veled, legalább szóval tart, hogy ne legyél rosszul! :lol: :wink: (Bocs, Dadomi, tudom, h nem érted félre...) És akkor Bonyhádon én mennék utánad, mert fogalmam sincs, merre ez a temető.
Örülök, hogy próbálod összekapargatni magad kicsit a romjaidból, látod, Timesz is ezt szeretné. Figyel ám föntről aztán majd jól a fejedre koppint! :wink: Én is kivagyok eléggé, sírni nem tudok, bár az kellene... Fáj a fejem, és egyfolytában Timeszen jár az agyam. Ezt csak azért írom, hogy lásd: nem vagy egyedül, és nem veled van a baj...
Nah, tisztába vágom az uraságot aztán megyünk Hannáért.
Jah, még korábban kérdezted: azért délig van csak, mert délután 1-3-ig alvás van meg egy pici játék az oviban, ő meg nagyon nem alszik már délután, inkább legyen itthon velünk. Jól be is jött ez így. Szeret oviba járni nagyon, ha ott kellene aludnia szerintem nem szeretné, nameg van egy olyan probléma vele, hogy ott nem megy el vécére... :roll: Úgyhogy inkább kibírja azt a 3 órát pisilés nélkül, amíg ott van, fene se érti, pedig szegény ovinénik mit trükköznek vele, h becsalják pisilni, de nem... mondjuk eddig egyszer bepisilt már, de még az elején, azóta nem hálistennek.

been

tudom persze,hogy nem vagyok egyedül. Lehet azért is visel meg ennyire,mert az elmúlt pár hétben nem igazán voltam jól lelkileg.
Igen,az az a mol kút. Majd még megbeszéljük,hogy mikor találkozunk ott,ok?De figyu,ha nem baj küldd már el priviben vagy sms-ben a számod,ha még tudod az enyémet. Elfelejtettem,hogy neked már másik van,és hívtalak azon tegnp reggel. Kicsörgött egy darabig,de senki nem vette fel :?
Vendég

Dadomi,tényleg a bankszámlás befizetás a legjobb,add meg és utalom az ezrest!
Köszi a vígasztalást Emma,tudom én hogy nem lesz nagy növésű egyik lányka sem,meg nem is úgy néz ki azért Noémi mint aki éhezik,de van amikor borul a bili,ilyenkor jön a szigor ........de már csillapodunk :)

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Én benne vagyok a 1000 ft-ben is.Hisz utolsó útjára "kisérjük"(aki eltud menni)
Nekem is teszik a lila kombináció ,bár nem ismertem Timi ízlését.
Nagyon csinos ,szép anyuka(hú nehezemre esik azt mondani ,hogy volt :cry: bocsánat)

Ha belegondolok,hogy ő is ott volt az osztályon amikor engem befektettek ,de én mindjárt mehettem ,szülőszobára(2007,08.14.)
SZóval nem ismerhettem meg.A szobatársam meg ikrekkel volt terhes és visszatartáson volt vele is csak szülés után találkoztam, lejött meglátogatni.
A másik csaj akivel együtt feküdtem (sarokban lévő szoba 3-ágyas és a 3-dik ágy volt az enyém)szülés után szintén az osztályról jött le.
Sajnálom ,hogy nem találkoztam vele és nem ismerhettem meg.

Köszi a képet így legalább tudom ki (volt) ez a kedves anyuka.

Ani ,már rég nem ott lakunk,az Otthon utcán túl.
De talizhatunk bevásárlásnál is.dm-be is szoktam menni pelus ért meg a Tescoba is.
Nekem mindegy ,hogy hol ,de nem szeretek tartozni.

Nekem is az jutott eszembe ,hogy Zsombi csak pár héttel idősebb Olivérnél :cry: :cry: :cry:
Szegény alig isrmete anyukáját (ugye a kezelések után 1 napig nem is talákozhatott vele meg a kórházi ápolások.........)

Remélem Irgalmas volt hozzás jó Isten és nem voltak fájdalmai :cry: :cry: :cry:

Idézetek ,nagyon szépek,én rátok bízom.
berni611

Csillapodtok, akkor jó... :-)
Cseriani, más baj is van? Jaj istenem... :cry: NIncs kedved mesélni róla?
Küldöm priviben a számom, már a múltkor is ígértem, látod... :oops:
Apum hívott, hogy benne van Timesz a Népújságban, mármint a gyászhír. Nekünk nem jár, aztán szólt. Ők is teljesen el voltak hűlve, mikor meséltem nekik, mi történt. :?
Oks, te meg írd meg, milyen az ajutótok, bár nagyjából emlékszem a képre, de nem biztos, hogy megismerem. Bár, ha Dadomit mellé állítod mint különös ismertetőjegyet, akkor megismerlek benneteket biztosan... :)

been

Ja, meg még: érdemes volt itt nektek panaszkodnom, ma Hanna elment vécére az oviban... Az egyik barátnője, Abigél elkísérte. :D Úgyhogy most van nagy öröm.

been

Sziasztok!

Nem ismertek engem, az augusztusi topikból írok, ahonnan Julcsi is. Ildi tegnap megkérdezte tőlem nem ismerem e Timi-t, ekkor még nem sejtettem miért kérdezi. :( Ma mikor beléptem olvastam a topikotokban mi történt. Nagyon sajnálom, és együtt érzek mindazokkal akik szerették Őt! Ilyenkor mindig felteszem magamban a kérdést, hogy miért pont egy fiatal anyuka?? :( Egyszerűen olyan nehéz ezt felfogni. Remélem nagyon erős a családja! Hatalmas feladatot kaptak, pótolni kell egy édesanyát. :(
k.a.t.i.c.a

Vagyok én is csajok, csak a tegnap elmaradt teendőimet ma be kellett pótolnom, tegnap nem volt hozzá hangulatom...
Cseriani, örülök, hogy kicsit jobban vagy. Nekem mindegy melyikőtökkel megyek, aki értem jön elsőként azzal megyek :wink:
A koszorúról akkor döntsünk, hogy milyen legyen, az ár akkor 8-10 ezer között (ahogy kijön, lehet, hogy 8 ezerből szebbet tud csinálni, mint 10-ből - a kevesebb néha több), így mondom akkor a virágosnak.
Milyen virágból legyen akkor? (persze feltétel, hogy tudjon is szerezni olyan virágokat, színben és fajtában - ez sajna a virágnagykeren múlik)
Lehet akkor rózsa + liliom? Fehér vagy porcelánszínű rózsa és mellé mélybordó vagy sötét lila liliom? Meg ha szükséges, akkor apróvirág, ami "lazítja" kicsit a koszorút? És akkor az idézet a holdfényes legyen, amit írt Emma, hogy neki az tetszik (meg nekem is - de ettől függetlenül lehet más is)? Ha megjövünk az oviból át kell mennem megbeszélni az Annával (a virágos) konkrétan a dolgokat. Ja és a koszorú fajtája milyen legyen, hagyományos, vagy középen lukas kerek?

dadomi

Katica! Ez a feladat szerintem teljesíthetetlen, egy édesanyát nem lehet pótolni... :cry:

Emma! Nagyon ügyes Hanna! Ilyen Danival is volt kezdetben, de ne aggódj, megoldódik ám majd idővel! :)

dadomi

Ja bocsi, hogy a koszorúval nyaggatlak titeket, de azt szeretném, hogy mindenkinek megfeleljen, elvégre közösen visszük. Szóval nem szeretném, ha valaki kívánsága kimaradna.

dadomi

Ildi, igazad van. :( Viszont meg kell próbálniuk, és ez hatalmas feladat.

k.a.t.i.c.a

Dadomi, az én kívánságom egyezik a tiéddel, a formáját nem tudom, sztem hagyományos legyen talán jobban érvényesülnek ezek a szép virágok... Meg a szalagra az idézet mellé kellene valami ránk utaló, hogy "Babanetes lányok", vagy "Soha nem felejtenek a babanetes lányok", vagy valami ilyesmi... nem? Szerintetek?
És köszi szépen, hogy intézkedsz!

been

Emma! Nincs mit köszönni, én felajánlottam, ti éltek vele, ez így természetes, főleg most...
Ha a többieknek megfelel a fentebb említett változat, akkor ilyet rendelek, de amíg nincs leadva a rendelés, még lehet ötleteket írni.
Az egyik szalagra mehetne az idézet, a másikra pedig
pl:
- Soha nem felejtenek a babanetes lányok!
- Fájó szívvel búcsúzunk! Babanetes lányok
- Szívünkben örökké élni fogsz! Babanetes lányok

(lesek ám a panteon oldaláról, nem én vagyok ilyen költői :wink: )

dadomi

Nekem a 3. "tetszik" a legjobban.

been

Mentünk az oviba, ha bárkinek lenne más kívánsága fél 5-ig írja meg, Emma továbbítja nekem telefonon.

dadomi

szerintem is jó,amit eddig eldöntöttetek.
dadomi,szóval te tudod Emma számát :P
Jól van ám!!! :(

Az elmúlt bő 2 órában kekszgolyókat készítettünk Kristóffal holnapra az ovis télapó-ünnepségre.
Kb.másfél kiló kekszből. Szerintem éjjel is golyóformákat formázok a kezemmel(álmomban)... :roll:
Most még megyek,megcsinálom a diós félholdakat.
Aztán jövő hétvégére ismét sütni,először az oviba,majd itthonra. Meg megigértem az ovisoknak,hogy karácsonyra is sütök,csak még nem tudom,mit. Mondjátok,ha van valami jó ötletetek...
Vendég

Cseriani! Elküldtem neked Emma számát névjegyben. Emma utólagos engedélyével :oops:
Akkor ha mindenkinek megfelel a koszorú összetétele, rendezem a virágossal, csak biztos ami biztos alapon még előtte hazaugrottam.
Mit akarsz Cseriani sütni karácsonyra az oviba, apró sütit vagy kevert tésztájút? Apró sütishez van ötletem tök egyszerű tésztája van. Ha gondolod beírom valamikor.

dadomi

ok,írd be.
Rengeteg receptem van,de mindig szívesen fogadom az újakat.
Köszönöm szépen a telószámot,időközben Emma is elküldte priviben.
Megyek,mindjárt jövök...
Vendég

No akkor megrendeltem a koszorút... Inkább tortát kellett volna rendelni :(
Akkor rózsából és liliomból lesz a koszorú, a színeket is úgy mondtam neki, ahogy megbeszéltük, rózsából vagy fehér vagy porcelánszínű, liliomból pedig mélybordó vagy sötét lila. Mondtam neki, hogy inkább lila felé húz a szívünk, de majd a virágnagyker kínálata adja meg a végsőket, a kétféle színekből valamelyik csak kapható - hú remélem értitek, elég zavaros lett :oops: Hagyományos formájú koszorú lesz. Árban pedig szintén ahogy megbeszéltük, de a pontos összeg majd akkor lesz meg, ha kész a koszorú. Szerintem nagyon szép lesz ezekkel a virágokkal.
A leendő fuvarosomtól csak annyit kérek majd, hogy jöjjön értem házhoz, hogy ne kelljen cipelnem a koszorút, itt berakhatjuk az autóba.

dadomi

Köszi Dadomi, biztosan nagyon szép lesz és méltó Timeszhez.

been

Cseriani Őcsényig elvisz akkor a párom és onnan megyek veletek ha nem probléma. Addig el lesznek a dédinél Rékával.
Vendég

Emma! Annyira drága a kicsi fiad!!! :)
Képzeljétek csajok, kicsi Ármin sms-eket küldött nekem :D Persze nem árulom ám el, hogy mit írt benne :P

dadomi

rékababa persze,hogy jó. Majd megbeszéljük még,hogy mikor induljunk innen,ok?
dadomi érted meg persze,hogy megyünk házhoz,ne viccelj már...
De Emma,akkor ha tényleg nem érzed kerülőnek akkor bejöhetsz te is dadomiért,és akkor te sem mész egyedül.
Na,ez most jó hülyén hangzik,tipikus ha nincs ló jó a szamár is dolog,de ez nem így van,ugye tudjátok??? :oops: :oops:
Azt is megcsinálhatjuk,hogy mi is odamegyünk dadomiékhoz és onnan megyünk akkor már egymás után,libasorban,hmmm?????
Na,vélekedjetek...megyek,mert úszik a kisebbik,Szabóúr meg rumlizik...majd még jövök.
Emma neked is írok majd még!!!
Vendég

:) Küzdenek értem a csajok :P
No nekem tényleg mindegy kivel megyek, ha Emma sem akar egyedül, akkor szívesen megyek vele. De azt is megbeszélhetjük, hogy Emma is és Cserianiék is idejönnek hozzánk, feljöttök egy picit mielőtt indulunk, látjátok Domit is. Ha nem zavar benneteket, hogy kicsit lehet, hogy fel lesz még forgatva a lakás, mert elvileg holnap kezdjük a laminált padlózást a hálóban. Meg nem olyan szép a lakás, mint Emmáéké (a többiekét még nem láttam, bár Emmáékét is csak fényképen), de majd igyekszem addigra szalonképes állapotba hozni. Hm?

dadomi

dadomi én nem tudok túl korán elindulni itthonról,Zoli tíz körül jön el a munakhelyéről,minimum fél 11,mire hazaér,de inkább több.
Azért fél órát számoljunk Bonyhádig is,mármint a temetőig...
Tehát legkésöbb fél egykor el kell indulni Szd.ról.Rékababa ti mikor jöttök??? Mondjuk ha innen indulnánk háromnegyed 12-kor? Akkor tényleg picit fel tudnánk ugrani dadomiékhoz. Rékababa neked jó így?

dadomi dehogy zavar,megszoktam a felfordulást,hisz az elmúlt 4 évben folyamatosan volt valami nagyobb lélegzetvételű felfordulásunk-de már nagyon unom...És már megvan jövőre is a terv,a felső meg az alsó teraszt kell feltörni,újralapozni,párkányozni... :?
na,megyek,Kristóf elaludt,Eliza még küzd,most éppen apáján ugrál,belőlem már majdnem kinyomta a vacsorát :?
Folyamatosan pörög,én nem tudom,hogy bírja :P
Jó éjt nektek,holnap majd valamikor jelentkezem.Tízre az oviba megyünk,majd a reptérre,ide ismét helikopterrel jön a télapó :D
Vendég

Cseriani! Írtam privit!

dadomi

Est! EnyémÁrmin is borzasztó az utóbbi hetekben, kész kínszenvedés elaltatni. MOst az apjának sikerült. :D
Dadomi, köszönöm én is az invitálást, nagyon szívesen megnézném a kupitokat ááám! Csak az a gáz, hogy délnél előbb nem tudok elindulni itthonról, kb fél egy lenne, mire odakeverednék hozzátok, és akkor már indulni is kéne Bonyhádra nagyjából. Úgyhogy részemről, ha ti Anival mentek, akkor maradnék a MOL-kutas variációnál, ha nem gond! :wink:
De jó lesz, Cseriani a helikopteres Mikulás! Hannáékhoz is holnap megy az oviba, sajna csak sima "mezei" télapó, pedig biztos díjaznáka repülőset.. Jövő szerdán meg fényképezkedés lesz. Zajlik az élet... :D
Dadomi, dokumentációt kérünk majd az új géppel a lakásfelújítás végeredményéről! De akár a munkafolyamatról is jöhet... :wink:

been

Dadomi, nagfyon szép idézetet írtál a gyertyagyújtósra... :cry:

been

Cseriani nekem mindegy mikor indulunk, majd olyan 11 körül már szerintem mi Őcsényben leszünk.
Vendég

Nekem is küldjetek valami bankszámlaszámot vagy valamit privibe.
Vendég

Nekem is, nekem is :!:

yuyu79

Küldöm majd csajok a számlaszámot. De ráértek még, mert árat úgyis csak akkor tudok véglegeset, amikor kész a koszorú.
Most megyek elaltatom Domit (ha korán kel reggel, akkor fél 11-11 körül már alszik :D , aztán pakolok, kell a hely a padlózás miatt, kiköltöztetjük a hálónkat a nappaliba, aztán remélem nagggyon gyorsan visszakerül minden a helyére.

dadomi

Akkor jó pakolást!

Enikő meg szokott 9-10 óra körül is aludni 1 órát, ez most kimaradt, és még mindig nyűglődik, mert nem tud elaludni :roll:

yuyu79

hú lányok,Eliza hajnali háromkor felébredt és csak akkor volt csendben,ha simogattam a hátát,popsiját. Egyébként nyüglődött,sírdogált szép csendben.
De azóta is nagyon nyafis. Áttört neki megint egy foga,tuti az a ludas...
rékababa akkor 11.20-kor indulunk innen,ok?Melyik utcába menjek érted?
dadomi akkor nálatok meg ott vagyunk 11.40 körül,vagy kocsit késöbb,,remélem odatalálok,jártam is már arra,meg nagyon jól leírtad,köszönöm.
De akkor tényleg nem időzünk sokat,ok?
Emma veled meg akkor találkozzunk a kuton(ha max.fél órát számolok Bonyhádig,de én 20 perc alatt ott szoktam lenni),mondjuk 35-40-kor.
Dadomit majd kiteszem a motorháztetőre,akkor megismersz minket,ok? :P :lol:
Dadomi csak vicceztem ám!!!!!
Vendég

Cseriani! Biztos idetaláltok, nem olyan bonyolult az út hozzánk :) Meglesitek Domit, aztán mehetünk, hogy időben ott legyünk. Majd felmászok a motorháztetőre és integetek Emmának, hogy mi vagyunk :P
Na folytatom a pakolást :? És még el sem kezdtük a padlózást...

dadomi

Sziasztok Lányok!
ezer éve nem voltam már...nemsoká megyek dolizni,éjszaka 12 órában nyomom,ma az utolsó!!!!Timeszen jól kibőgtem magam én is.Dadomi hívott hogy mi történt.ez annyira szörnyű :cry:Istennek is csak a jók kellenek,látjátok...Nem ismertem Őt személyesen,de gyújtok érte egy gyertyát én is!milyen szép Timi ezen a képen..Dadomim!.Remélem jövő héten kapok szabit,szerdán megyek dokihoz,vagy csütörtökön,mit tudom én már pontosan,na mindegy,utána megcsörizlek!hétvégén jövök még egy kicsit közétek ha nem bánjátok!biztos nem fogok tudni aludni könnyen,teljesen átálltam éjszakai üzemmódra.minden jót nektek addig is,Babáknak puszi!
nettke76

Szia, Nettke, gyere gyakrabban! Hú, régen én is éjszakáztam, hogy meeennyire úúútáltam...
Nálatok mikor jön a Mikulás? Nálunk tegnap este megérkezett. Majd teszek képet! (Majdnem elbőgtem magam, mikor láttam tegnap a gyerekeim örömét, és eszembe jutott, hogy a kis Oli vajon hogy mikulásozik... Áááá...)
Hanna félt a télapótól, az ovistól, de azért odament hozzá, de lebukott a télapó, mert Hanna észrevette, hogy néni, és itthon azt mesélte mindenkinek, h néni volt a télapó... :roll: Mondtam neki, biztos már az összes télapó elment dolgozni az Északi-sarkról, és ide már csak télanyó jutott... :twisted: Bevette hálistennek. 8)

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?