Cseriani, dehogynem ide tartozik, hát látod, én is rizsázok, próbálom oldani picit ezt a nagy-nagy szomorúságot...
Teljesen megértelek!
Jól van, nekem az szuper lenne, ha a mol kúton találkoznánk; az ugye ott van annál az útnál, jobb oldalt, ahol be kell kanyarodni a városba a 6-os útról? Régen, mikor Andrist vártam, jártunk a Bruncvikhoz, sokat mentünk arra, de valahogy törlődnek ezek az emlékek...
Továbbra is fenntartom ám, ha többen lennének Szekszárdról és környékéről, hogy nem fértek be a te kocsidba, hozzám is lehet jönni útitársnak.
Dadomi meg menjen csak veled, legalább szóval tart, hogy ne legyél rosszul!
(Bocs,
Dadomi, tudom, h nem érted félre...) És akkor Bonyhádon én mennék utánad, mert fogalmam sincs, merre ez a temető.
Örülök, hogy próbálod összekapargatni magad kicsit a romjaidból, látod, Timesz is ezt szeretné. Figyel ám föntről aztán majd jól a fejedre koppint!
Én is kivagyok eléggé, sírni nem tudok, bár az kellene... Fáj a fejem, és egyfolytában Timeszen jár az agyam. Ezt csak azért írom, hogy lásd: nem vagy egyedül, és nem veled van a baj...
Nah, tisztába vágom az uraságot aztán megyünk Hannáért.
Jah, még korábban kérdezted: azért délig van csak, mert délután 1-3-ig alvás van meg egy pici játék az oviban, ő meg nagyon nem alszik már délután, inkább legyen itthon velünk. Jól be is jött ez így. Szeret oviba járni nagyon, ha ott kellene aludnia szerintem nem szeretné, nameg van egy olyan probléma vele, hogy ott nem megy el vécére...
Úgyhogy inkább kibírja azt a 3 órát pisilés nélkül, amíg ott van, fene se érti, pedig szegény ovinénik mit trükköznek vele, h becsalják pisilni, de nem... mondjuk eddig egyszer bepisilt már, de még az elején, azóta nem hálistennek.