Jó reggelt Lányok!
Kata, végre túlvagy rajta! Gondolom, hogy ilyen események mellett nem tudsz a babára koncentrálni, és a karácsony - mivel egy meghitt ünnep - csak rátesz egy lapáttal. De gondolj arra, hogy valamiért megkaptad ezt a nagyszerű ajándékot a sok rossz mellé, és pár hónap múlva lesz egy kisbabád!
Egyébként egyetértek azzal, amit Anuknak írtál! De az is igaz, hogy most egy érzékenyebb időszakot él ő is. Szerintem most még foggal - körömmel kell küzdenie a kapcsolatért, hiszen a babának is az lenne a legjobb. Persze, ha nem megy, nem kell erőltetni. Engem is anyukám nevelt fel, és egy percig sem sínylettem meg ezt, sőt! Úgy gondolom, hogy két olyan szülővel, akik állandóan veszekednek, vagy esetleg az egyik semmibe nézi a másikat..tényleg rossz lett volna!
KIsmanó! Gondolom, hogy kiborultál az eredmény láttán! Azt hiszem én kérném az amniocentézist...de igazából én tudom, hogy gyenge lennék egy beteg gyerekhez...Egyébként szerintem ennek az egésznek a kockázatát - mármint a vetélést - annyira "felfújják". Valahol olvastam, hogy már kevesebb mint 1%.
Egyébként meg tényleg van egy csomó fals eredmény.
Amit a sejtbanktól kaptam abban ez áll:
"A Kombinált teszt átlagosan 83%-os hatékonysággal szűri ki a Down kórral sújtott terhességeket úgy, hogy kb. minden 28. (!) kiszűrt várandós esetében igazolja a kromoszómavizsgálat a Down kór jelenlétét."
Tehát 27 téves fals pozitív eredmény...
Benta, akkor ennyit ér az oltás...bosszantó lehet!
Igen a 4D Genesisbe megyek! Telefonon nagyon kedvesek voltak, már nagyon várom! A férjem még alszik, de amint felkel átadom neki az ajándékot!
És holnap délig folyamatosan arra koncentrálok, hogy egészséges lesz mint a makk, mocorogni fog, és persze megtudjuk a nemét!
BVigh, én is kérek kölcsön majd cuccokat..de azért vásárolok is, bár igazából karácsony után fogom kezdeni, mivel most az ajándékokra költünk, meg kapunk ugye már cuccokat is a fa alá. Ha mondjuk már megvan erre a pénz, akkor persze nem kell elsietni. De nekünk még egy kis lakásátalakítás is lesz..szóval inkább időben elkezdem! Másrészt azért egy terhességben lehetnek komplikációk is...pl. feküdni kell. És szeretnék mindenben részt venni!
Ácica, köszönöm! Most már mentegetőzök, mert a képen tényleg nem látszik a szőr! De igazából tényleg van! A barátnőm múltkor meglátta és kikerekedett szemmel nézte!
Sajnálom, hogy ilyen sokáig dolgozol, de remélhetőleg amint bejelented nem kérnek tőled ilyen dolgokat! Neked aludni kell éjszaka! Jobb félni mint megijedni alapon, ne várd meg amíg Prüntyőke jelez!
Na megyek, elkezdem a napomat! Ma már muszáj ajándékot vennem, meg van egy csomó dolgom, majd délután még benézek!