Hű, Andi, de piszok jól néz ez ki!!!
De kivételesen nem haragszom mert maradt még pár szelet Apa tegnapi dobostortájából és most épp azt tolom befelé az arcomba!
Kedves Amimami! Sajnálattal jelentem hogy pont tegnap jött meg, úgyhogy bizti nem vagyok újra kismami! Na nem mintha annyira bánkódnék, ráér még!
Áron annyira gyönyörű!!! Úgy szeretném már élőben is látni
Tényleg pont 1 éve voltunk uh-on???? Aztaaa!! Tökjó!
Tami - szívesen taliznánk veletek, de szombat sajna nem jó mert apósom Ferinapját akkor üljük. De jövő héten összefuthatunk valahol. A kari vásárt én nem annyira csípem a tömeg miatt, de majd megdumáljuk!
Marcsi - sajnálom hogy még mindig ilyen rossz passzban vagy! Neked is jót tenne egy kis kikapcsolódás. Bármi ami nem mindennapos elfoglaltság, hátha felvidítana egy kicsit! Kár hogy ilyen messze vagyunk!
Márti - köszi a kalciumos hozzászólást! Most már értem!
Titi - azta! Mitől van ennyi erő ebben a Leviben?
Igazán jól hasznosítja azt a kevés kajcsit amit megeszik!!!
Nagyon édes ahogy négykézlábazik!!
Aprócska kis tündérbogár! És ne is reménykedj, nem hagynánk hogy átmenj várandós topikba!!!
Tudtál aludni ma valamit amíg Levi csucsuzott? Nagyon átérzem a fáradtságodat, én is hulla vagyok még így is, nem tudom mit fogok csinálni 2-vel...
Na és most jöjjenek a mai szerzemények:
Ilyenünk van narisárgában 62-esben és imádtuk, de már naggyon szűk. És ez most le volt árazva...
Egy kis rózsaszín...
Body-k:
Enyém kari-szerkó
:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.04 17:48-kor.