Új privát üzeneted érkezett!

Evelin sajnálom!

Eliot remek kisfiú, és meglátod, minden statisztikát megcáfol majd!
Nektek továbbra is sok-sok erőt és kitartást kívánok!!!
Vendég

Köszi csajok!
Kimentem a nappaliba és ez fogadott:

Kép

Hú Andi! Kár,hogy ilyen messze vagy!
Most megyek és sütök egy kis hagymás tojást amíg Áron babám szundít!

Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Hű, Andi, de piszok jól néz ez ki!!! :twisted: De kivételesen nem haragszom mert maradt még pár szelet Apa tegnapi dobostortájából és most épp azt tolom befelé az arcomba! 8)

Kedves Amimami! Sajnálattal jelentem hogy pont tegnap jött meg, úgyhogy bizti nem vagyok újra kismami! Na nem mintha annyira bánkódnék, ráér még!
Áron annyira gyönyörű!!! Úgy szeretném már élőben is látni :D
Tényleg pont 1 éve voltunk uh-on???? Aztaaa!! Tökjó! :D :D

Tami - szívesen taliznánk veletek, de szombat sajna nem jó mert apósom Ferinapját akkor üljük. De jövő héten összefuthatunk valahol. A kari vásárt én nem annyira csípem a tömeg miatt, de majd megdumáljuk! :wink:

Marcsi - sajnálom hogy még mindig ilyen rossz passzban vagy! Neked is jót tenne egy kis kikapcsolódás. Bármi ami nem mindennapos elfoglaltság, hátha felvidítana egy kicsit! Kár hogy ilyen messze vagyunk! :roll:

Márti - köszi a kalciumos hozzászólást! Most már értem! :D

Titi - azta! Mitől van ennyi erő ebben a Leviben? :shock: Igazán jól hasznosítja azt a kevés kajcsit amit megeszik!!! :lol: Nagyon édes ahogy négykézlábazik!!
Aprócska kis tündérbogár! És ne is reménykedj, nem hagynánk hogy átmenj várandós topikba!!! :lol: :lol: :wink:
Tudtál aludni ma valamit amíg Levi csucsuzott? Nagyon átérzem a fáradtságodat, én is hulla vagyok még így is, nem tudom mit fogok csinálni 2-vel... :?

Na és most jöjjenek a mai szerzemények:

Ilyenünk van narisárgában 62-esben és imádtuk, de már naggyon szűk. És ez most le volt árazva...
Kép

Egy kis rózsaszín...
Kép

Body-k:
Kép

Enyém kari-szerkó :D :
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.04 17:48-kor.
Vendég

Jaj,de édes!Megzabálnám ha tudnám!
És Apa nagyon helyes pali :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin: Sajnálom a rossz híreket! Én is azt mondom, legyél továbbra is nagyon bizakodó, ahogyan eddig is tetted! Sok anya szemében vagy te példakép, akire felnézhetünk! Eliot - a te csodás kisfiad - örökölt a Te kitartásodből, erődből, és be fogja bizonyítani, hogy le tudja győzni az akadályokat - a Te segítségeddel.

Tudom, nagyon sok dolognak utánaolvasol, és igen nagy ismeretanyaggal rendelkezel, lehet, már erről is hallottál, de azért leírom. Tudom, ez nem pont Eliot problémáiról szól, de talán egy kis lelki erőt ad majd nektek. Én nagy csodálkozással figyeltem egy ismeretterjesztő filmben, hogy mikre képes az emberi agy, főleg kisgyermekkorban. Egy kisbaba fél agyát el kellett távolítani egy súlyos betegség miatt, és döbbenetes, de ugyan úgy éli az életét most már tizenévesen, mint azok a gyerekek, akik nem éltek át ilyen súlyos műtétet. Nagyon apró készségbeli eltérések vannak, de bizonyos dolgokban sokkal ügyesebb, mint a kortársai, mert az agya speciálisan alakult-fejlődött a műtét után. És talátam egy magyar nyelvű cikket is ebben a témában, ha esetleg érdekel:

http://index.hu/tudomany/felagy0714/
fmarti

Evelin nagyon sajnálom, de ezen is átsegited a sok erőddel, a Te kis Hősödet!
további sok erőt Nektek!
bencuri

Vera:szupik a ruhák-a tiéd is-bár felcserélted a cimkéket,így tiéd a bady :lol: De tényleg szuperek a cuccok!! :D áá,látom javítottad-nem szóltam :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Áron még mindig szép! Ahogy alszik, az meg... :D Ha lányom lenne... :D

Wera! Jók a rucik!

Csiguszt ide nekem is! :evil: Én holnap kipróbálom ezt az IQ sütit! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Evelin!

Ezt a kis angyalkát küldöm, hogy vigyázza a kicsi Eliot minden lépését

Kép
Vendég

Tita: te nem akarod a vibrucol kupot kiprobalni a reklam alapja Nyugalom a babanak nyugalom a csaladnak.
Vendég

Wera: irigylem a rucidat- foleg mivel en nem tudok tobbet rovid szoknyat folvenni, mert a combomon mindenutt hajszalerek megpattantak es undorito lila, piros alafutasos:(
Most mikor voltunk a vasarban nem voltak sokan.
Ha nem zuhog talizhatunk.
De akar kozelebb is, ne kelljen annyit utaznatok!Mi van ott a hev kornyeken?
Lurdy haz, de en azt annyira nem ismerem.
Vendég

Jaj Evelyn! Nagyon sajnálom! :( Sok erőt, kitartást nektek továbbra is!

Én feladtam az ajándékot! 8)

d.dodó

Tami - Westend jó esetleg nektek? Oda szívesen elmegyek, mert van babaszoba, tisztába tudjuk tenni őket ha kell és etetni is kényelmesebb ott. Tita felhomályosított múltkor hogy hogy tudok eljutni a 4-6 vilihez lépcsőzés nélkül. Így már könnyebb lesz valamivel az utazás, csak a hév-re kell föltenni a babakocsit.
Nehogy azt hidd hogy az én combom jól néz ki. Tudod, vendéglátós láb... de veszek fel harisnyát és nem látszik!!!! :D :lol: Amúgy meg lesz...om! Akinek nem tetszik ne nézze!! :twisted: :lol:

Jah, fullra lötyög egyébként a babakocsink tolókarja a lépcsőn leugratástól, vinnünk kell megcsináltatni :evil: Csak hétfőn és csüt-ön 4 órában lehet elérni a szervízt, és ma elfelejtettem felhívni. A rohadt életbe de pipa vagyok! :evil: :evil: Bocsi, ez most kitört... :oops:
Vendég

Muffin :wink: mi Veled vagyunk! Nagy ölelés Nektek! Sajnálom a rossz hírt!
magdolnam

Hű, sajnos én az ajándékkal még sehogyan sem állok! Előre is elnézést kérek attól akinek adok, de bizti kari előtt néhány nappal fogja megkapni! 8)
Vendég

Fogakról: Most volt itt a védőnő barátnőm, és mesélte, hogy nem csak a középső kettő, hanem még a mellette lévő, tehát bal és jobb kettes (alul is és fölül is) metszőfog és csak a 3-as a szemfog.

d.dodó

jo a westend, vettem berletet.
Szerda?
Vendég

wera: az en ajandekom sem lesz tulzottan elobb meg :oops:
Vendég

lányok! szerintetek az aventos cumisüveghez maga azt a részt, amit rácsavarunk kapható boltban?Pontosabban a szilikonos részére lenne szükségünk. Azért mert képzeljétek sorra szakadnak szét :shock: :roll: de nem tudom miért. Lehet mert minden evés után kifőzzük őket??? :roll:
magdolnam

Magdi - hát valószínű azért! De miért főzitek ki mindig?? Ilyen idős korban már nincs rá szükség. Napi 1x max, de én csak heti 1x szoktam. Egyébként szerintem lehet kapni, de inkább Avent szaküzletben. Érdemes telefonon megkérdezni van-e, én is úgy csináltam amikor a mellszívóhoz vettem szelepet.
Vendég

Magdi!

Lehet, én vettem. Már, ha konkrétan a cumi részre gondolsz...
(Én bababoltban vettem.)

Csak nagyon nézd meg, hogy milyet veszel, mert nekem sikerült olyat is beszereznem, amin ilyen és ekkora lyuk van:__

EMMA ELFORDULT OLDALRA!!!!!! JUPIÉ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ráadásul akkora lendülettel, hogy ha nincs ott a kiságy rácsa, hasra gurul! :shock:
Vendég

mert az emberem annyira aggódó apa, hogy csak na és vitának nincs helye.
Aventes szaküzlet :roll: Wera, merre található?

Igen Marcsi, arra gondoltam. Mennyiét vesztegetnek ilyet?
magdolnam

1300 ft-ért vettem 2db-ot de sima bababoltban... :roll:
Vendég

képzeljétek! Tegnap is voltunk babúszáson és Lizus látta a nagyobb gyerekektől hogy forognak és felülnek. Erre hasról hátra és vissza forgott, meg próbált felülni :D Olyan édes volt,ahogy hasizmozott :D :D :D
magdolnam

Vendég

hu, azért nem olcsó... kb ennyire gondoltam én is :roll: Nagyon ügyes Emma!
magdolnam

köszi :wink: , igen erre gondoltam!
magdolnam

Magdi
Ja! A cumi része??? Az dm-ben is van! :wink:

Egyébként:
1142 Budapest, Dorozsmai u. 52.
Tel./Fax: +36 1 363 29 03
Web: www.pro-mama.hu - www.avent.hu
Vendég

Látom minden baba ügyesedik napról napra! Lesz itt pakolás hamarosan... :twisted:

Csajok! Légyszi ne nézzetek hülyének de nekem is van most egy kínom! Eddig csak néha kóstinak adtam Nórinak főzelékeket, de most már tényleg el kell kezdenem adni neki minden nap és akkor ugyebár kimarad egy szopi. De nekem akkor már csöpög és fáj a mellem a következő etetésig. Ilyenkor mi van? Kifejjem? De akkor hogy fog beállni a kereslet-kínálat erre a változásra? Ha meg nem fejem ki akkor szenvedek... HELP :?
Vendég

Magdi - mondd meg Apának hogy Lizus hamarosan nyalni fogja a padlót, sőt a papucsotok talpát is ha épp nem néztek oda (lsd Nóri!!! 8) ), úgyhogy az ami egy alapos elmosás után a cumisüvegen marad, már tuti nem árthat neki! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

ebben sajnos nem tudok segíteni. De én fejnék, de nem akarok hülyeséget beszélni, hisz én nem szoptatok. Van egy ismerősöm, akinek sok a teje és a védőnői szolgálaton keresztül eladja a tejet
magdolnam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jó! Mindjárt megüzizem neki, ha visszajön az anyjától :lol: :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Wera, én szopi után adom a főzit és a gyümölcsöt...mondjuk nálunk este már nem elég a tej és pótlás helyett adom...Bocs, asszem ezzel nem segítettem...

Kép
andkata

Én úgy tudom,amíg kosti van ,és amíg nem szik annyit hogy jóllakjon,szopi,utána hami,ha meg már rendes hozzátáplálás van és megeszik annyit hogy jóllakjon,akkor hami,és utána meg lehet kínálni szopival.
Tehát azért szopi mindenképp legyen még,amíg nem eszik annyi főzit,hogy jól is lakjon,de majd Katákok jobban elmondják,és már négy éve csináltam a hozzátápit.
Viszont nekem mindig gond volt ha nem szopizta ki,mert már nem kellett neki,ha kifejed,nem igazán fog kevesebb lenni,csak becsomósodik,de nekem mindig becsomósodott,ha már főzit evett,és alig szopizott.
Na,ezt jól megaszontam,nem hiszem hogy sokat segítettem :roll: :? :oops: Mindenesetre nehéz dolog.

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
kike

Wera!
Fejjél, de ne annyit, mintha szopott volna, hanem csak annyit, hogy már ne fájjon! De azért még ne csökkentsd nagyon a mennyiséget, ráérsz majd két-három hónap múlva!

Kép
Kép
patr

Magdi : avent cumi mindenutt kaphato, nemolcsode van, es tenyleg tobb fele lyukmerettel.

Wera: fogalmam sincs, de mire kivalt a kaja egy szopit az azert tobb het.
Foleg ha nem jon be neki a fozi.
Neked persze hogy jobb ha lefejed,de ekkor marad a sok tejci tovabbra is, passz.
Vendég

Jaj Vera! Azért irigykedem egy nagyot! Olyan jó lenne szopiztatni még!!! ÚÚÚÚÚgy hiányzik!!!
Ez a gyerek nem eszik! :evil: Már nem tudom mit kezdjek vele. Most aludt el megint! Hát ennyire megkínozza ez a fog!!!

Na leírom mit evett. Ha nem érdekel, csak görgessetek tovább :oops: :oops:
05:10-180 táp
9:20 (körül) 180 táp (eddig milyen szép...)
Dél körül 70pép(kb.)
16:00 körül 50pép(kb.)2kanál krumplis főzi, 1kanál gyümi
17:00körül 2 kanál répás főzi

Ennyi!
Hiába próbálom a tápot, vagy a főzeléket, vagy a gyümölcsöt, ivólevet, vizet..semmi! Már nagyon elé vagyok keseredve!!!!!

Mit csináljak vele?? Miért nem eszik?? Eddig olyan jó evő volt! Szinte pontosan megvolt a rendszerünk, kaját is beleértve. Az alvással nincs gond, elalszik(van, hogy nehezen), de állandóan felriad, forgolódik..Tudom, hogy már írtam, de nem tudom mit csináljak.

Sikerült megcsinálni a csiguszt is, közben kb. 6X kellett megvigasztalni... nagy a bánatom!!! :cry: :cry:

Ne haragudjatok, hogy panaszkodom!! :oops: :oops: :cry: :cry: :oops:

sz.andi

Nagyon sajnálom, Andi!

Nyomd a folyadékot! Teát, gyümölcslevet, elfogad?

Kép
andkata

Andi - nagyon sajnálom hogy ennyie nem eszik Viki és nyűgi is! Nagyon megiviselheti ez a ronda fogzás! :evil: Sajnos nem tudok segíteni de nagy ölelés nektek!

A szoptatásról: eleinte nekem kimondhatatlan és végeláthatatlan szenvedés volt. Egyszerűen nem értettem mit tartanak benne annyira csodálatosnak az emberek. Persze most már tudom! Kb 2 hónapja érzem azt hogy ez tényleg mennyire jó és bennsőséges és egyszerű (mármint a tápszeres és egyéb kotyvasztással szemben). Most már tudom hogy nekem is hiányozni fog ha majd nem lesz. Fantasztikus dolog. És most már kezd vicces is lenni, mert sokszor ha ölbe veszem Nórit, bújik bele nagy tátott szájjal a mellkasomba, pedig full fel vagyok öltözve! Annyira bírom ilyenkor!! Nagyon kis ravasz! :lol:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget. Valahogy majdcsak beáll az új rend.

Kike- köszi a linket. Úgy látom nekem nagyon be kell tartanom mindent amit nem javasolnak x idő előtt, mert mi mindetten allergiásak vagyunk Norbival... :roll: Hát ez van.
Vendég

ez az, semmit sem!! Félek, hogy ki fog száradni!
Ok, messze van még, de akkor is!!!Megyek a gyógyszertárba nurofenért meg kúpért!

sz.andi

De hüle vagyok!
Írtam,közbe Apa bezavart,és frissítettem,pedig el sem küldtem,amit írtam.No mindegy.
Szóval
Vera:szívesen-és tényleg tartsd be hogy mit lehet,és mit nem-nehogy Nóri is allergiás legyen,így is ki van neki téve valamelyest hogy ti azok vagytok-sajnálom,mármint hogy allergiások vagytok.
Anyukám is az,meg asztmás is-tudom hogy pocsék.

Sajnálom a nem evést :? Türelem!

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok kérdeznék valamit. Vivinek csepegtettem az orrába orrcseppet, gondoltam közbe megetetem, majd leszívom neki, de közben elaludt. Nagyon gáz ha nem szívom le neki? Nem merem felébreszteni, egész nap semmit se aludt. Nem lesz baja ugye?

Kép
linda24

Andi:Szerintem hülyeséget fogok írni,de próbáld ki a tápot,kicsi kakaóval-tényleg csak az íze miatt-hátha! :roll: NesQik nyuszis kakaóval.

Nem tudom,mit lehetne kitalálni,azért egy próbát megér szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.12.04 20:07-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintem nem lesz baja,én orrcsepp után nem is szoktam leszívni,csak orrspré után.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:40-kor.
Vendég

Kike akkor megnyugodtam! :)

Evelin sajnálom a rossz híreket, de bízz benne hogy Eliot majd rácáfol a dolgokra. Hiszen annyira ügyes kisfiú, nem lesz semmi baj! És bármi is legyen, Eliot már most remek gyerköc!

Kép
linda24

Nézitek a fókuszt? Egy szájpadhasadékos kislány van benne.

Kép
linda24

Linda:örülök hogy megnyugtattalak,aludjon csak a kiscsaj-az a jó ha alszik! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Én nem nézem,Domi alszik-velünk van egy szobában,nagyok meg még dünnyögnek,meg várom Nővéreméket is. :roll:
Pedig nézném,most hogy szóltál.
Mi van vele,miről van szó benne?

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?