Sziasztok!
Örülök, hogy Szisz, Meme, Docka is végre írtak már egy pár sort
.
Most én sem tudok többet írni.Éppen ablakokat takarítottam, Robó alszik, függönyök száradnak. Ilyen termékeny voltam ám már én ma
.
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, csak röviden.
Zit: köszi a feljődésről írtakat, aranyos vagy, hogy megnyugtatsz vele Te is
.
Cory: Balu nagyon aranyos, mennyit változott te jó ég!!
Szisz: Boróka nagyon aranyos, micsoda kényelem , kérem szépen. Jó a függőágyatok is
.Bizti nagyon kényelmes lehet
.Én is elfogadnám
.
Vera: Bencinek azok a hatalmas szemek. Mit akarsz, korához képest olyan "peckesen" ül, hogy namég
. Édes falat.Köszi , hogy a PO címet részletesen leírtad. Amúgy rugikon kívül milyen rucik vannak még belőle? Itt nálunk ugyanis a bodyn és a polón kívül nem láttam még mást.
Docka: Andris habkirályfis képe lenyűgöző. Milyen kis vagány képe van
Meg huncut mosolya, meg huncut szép kék szeme, meg....na egyszóval szép fiatok van
.
Ann: köszi a levelet , végre MEGKAPTAM
. Sok jó dolog van benne, majd átböngészem. Chamomillát még nem próbáltam, azaz a gyógyszertárban csak 30 volt, most rendeltettem 15-öst. Remélem ideér
.
Zsizsa: fogzási fájdalom Robónál valóban csak esténként van, remélem már mielőbb előbújik és nem okozz neki fájdalmat tovább
.
Klarissza: örülök, hogy írtál, tessék jönni, ha nem is tudsz sűrűn írni, de maradj velünk
.
Evés: mi is úgy vagyunk, mint Veráék Bencikéje, enni enne Robó ki tudja mennyit, de kb 1 alma és 1/2 körte(ez csak egy példa, de kb ekkora adagokat eszik)az elegendő, a többi kijön nála is. Fö tápláléka még mindig a tejcsi. Délelőtt és délután eszünk ilyen finomságokat. Eddig: alma, körte, őszibarack, sütőtök, répa, burgonya, meggy, szőlő volt a menű.
Mosás: változó nálunk, van mikor gépben mosom. Általában az ő rucijait külön mosom, de nem azért mert nem mertném a mi ruháinkkal.Van mikor mostanában a nagyobb foltok miatt kézzel is mosok egy két ruhadarobot, főleg ha van időm rá
. Ölblítőt használok, szerencsére szép a bőre Robónak
.
Szopi közbeni izzadás Robónál is előfordul.
Megkaptuk a Liberós játékokat is. Más újdonság nincs. Még mindig az etetőszék keresőben vagyok, itt sajna Berényben nincs semmi választék, Nagyobb útra meg most a járvány miatt nem akartunk elindulni.
Kérdeztem múltkor a muffinról, csak nem írtatok. Szerintetek sima kuglóf formában is lehet sütni??Vagy ti kimondottan ilyenformában sütitek. Még nem csináltam soha,de ha tudtok valami egyszerű, kezdőknek való receptet megköszönném.
További szép napot mindenkinek: Anita