Sziasztok!
Kicsit lemaradtam az eseményekről, sajnos én is azok közé tartozom, akik nem tudják elégé jól beosztani az idejüket.
Lányok, nagyon kedvesek vagytok, hogy így agyonra dícsértétek Leát, még ennyi bókot egyszerre nem is kapott!
Persze az anyai szív ilyenkor olvadozik, mert az egy dolog, hogy az én szememben gyönyörű a gyerekem, de azért jól esik másoktól is hallani.
Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok ezzel egyedül!
Marcsi, ugye te kérdezted a lábzsákot? Én nemrég vettem egyet egy megbízható helyről (nagyon kedvelem a tulajt, első perctől szimpi volt, nagyon jó vele a viszonyom), neked is ajánlani tudom. Én ilyet vettem, de van itt mindenféle márka-tipus:
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=2776
Keresztlányodnál szerintem tuti a válás kavart be, csak nem figyeltek rá eléggé, ezért így hívja fel magára a figyelmet. Egy gyereket mindig megvisel a szülei válása, még ha utána teljesen normális a szülők közti kapcsolat, akkor is. (Én is elvált szülők gyereke vagyok, bár én szerencsére nem így dolgoztam fel a válásukat, mint tesód lánya, de nekem is voltak szélsőségesebb időszakaim.)
Kriszta: Levi baba nagyon aranybogár!
Kike: Vercsi kezecskéjére gyógypuszit küldök!
Én ma a jénaim tetejét törtem el, természetesen apró szilánkosra tört.
Utána porszívózhattam újra a fél házat, holott tegnap nyomtam az nagytakarítást... Még szerencse, hogy a gyerek jó távol volt, és nem pattant a szemébe.
Orsi: Emmádnak nagy puszit küldök, amiért ilyen ügyesen elaludt! Isten tartsa meg eme jó szokását!
Cumit hányfélét próbáltál? Mert enyém gyerek is csak egyetlen fajta cumit fogad el, pedig ezernyit próbáltunk. Szerencsére csak alváshoz használunk cumit, de arra nagyon jó, mert nyugtatja, meg tudja, hogy ha benyomom a cumit a szájába, akkor bizony alvás következik.
akata: Adélod igazi mintababa, irigylésre méltóan jól viselkedik.
Én párom is szőke volt kiskorában, most világosbarna, Lea is világosbarna most.
anyjuk: Anna megtáltosodott? Hála az égnek, legalább nem aggódik az anyukája.
szly: Kik mennek hozzátok vendégségbe? (Ha nem titok.
)
Ami: Próbáltátok már a Viburcol fogzásra? Nekünk bevált, de csak akkor adtam, mikor Lea nyűgi volt és piroslott az orcája.
Nekünk is van ám már fogunk, bár nem bújt ki teljesen, de azért a mi fogunk! (A jobb felső szemfoga bújt ki.)
Viki: Örülök, hogy Lackó jól aludt. A tegnapi sírást sajnálom, szerintem hamarosan neki is kibújik az első fogacskája.
Köszönjük, Lea jól van, odakint horpaszt a teraszon már egy bő órája.
Éjjel 2x kelt, egyszer evett, de szerencsére hamar visszaaludt, most nem kezdett el hajnalban felolvasást tartani a Háború és békéből.
magdolnam: Ide nem jönne el az a masszőr?
véda: Lilunak nagy gratula, ügyes kiscsaj! Csaba aranyos, már szinte komoly férfi! A navinak apa tuti örülne, a pasik nagy része oda van ezekért a kütyükért.
Én páromnak már volt vagy 5 féle navija, most is van momentán kettő.
dodo: Szupi, hogy jól aludtatok, irigykedem, mert mi legalább 2x ébredünk éjjelente.
bencuri: Sajnálom az autót, de az a lényeg, hogy senkinek nem lett komolyabb baja. (Párom is balesetezett pár hónapja, totálkáros lett az autó, de szerencsére ő megúszta pár karcolással. A balesetet okozó
elhajtott, így SEMMI kártérítést nem kaptunk a MABISZ-tól...
) Most egy roncs 20 éves Audival járunk, de legalább gurul és van benne fűtés.
Egyszerűen most nem volt annyi pénzünk, hogy előrántsunk pár millát a semmiből egy új autóra.
Szonjádról mikor láthatunk képeket?
kryss: Én sem tudok lépést tartani, de neked mégiscsak 3 gyereked van!!!
Azt hiszem, elküldöm, mielőtt valami fura módon eltünteti a babanet az irományomat.