Új privát üzeneted érkezett!

én????KépKi van lőve!!!! Majd vagy 3-4 év múlva! Vissza akarok menni dolgozni egy kicsit! Te esetleg?? :lol: :lol:

sz.andi

többet eszik, nagyon jó evő volt!! oké, ha nem rám gondoltál!

sz.andi

Ami: Tamással annyi van, hogy már nem is beszélünk. Kivagyok attól, hogy Nem veszi észre, hogy segítségre lenne szükségem és hogy nincs egy kedves szava sem. Tegnap jól összevesztünk, mert épp csináltam a kaját és hallom, hogy mondja Olivérnek, hogy nem tud neki mesélni,mert Levivel kell foglalkoznia és a 2 együtt nem megy. Erre elvettem tőle a gyereket betettem a játókába és folytattam a dolgomat. Levi persze elkezdett üvölteni, mire idegesen kikaptam a járókából. Erre Tamás el a karta tőlem venni, hogy így nem viselkedhetek a gyerekkel és majd ő vigyáz rá. Erre én nem adtam és ez így ment percekig. Sajna eléggé kiabáltunk egymással....
Sajna már itt tartok. :cry:
Nem vagyok büszke magamra, de semmi pozitívat nem kapok és már nincs miből erőt merítenem.
Azóta nem szóltunk egymáshoz....

Tessék végre jövök és megint csak negatív vagyok.

Na megyek megpróbálok aludni Levi épp elaludt. (kivi vagyok meddig!)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami!
Én??? Miért pont rám tippelsz?

d.dodó

Titi! Azért a feszültségbe és a nagy fáradtságba belejátszhat a terhesség. Én legalábbis gyerekek és éjszakai kelések nélkül is hulla voltam az elején. Olivér is rosszul aludt pici korában? Na nem is zargatlak! ALudj amíg tudsz, gyorsan sokat! :lol:

Kép
szly27

dodó! csakmert pont írtzad,hogy még nem jött meg! :wink: :wink:

de amúgy csak egy tippem van:wera!

bocsi de bébi már a kezemben!

titi! :cry: :cry: :cry: :cry:
aludj jól! most megyxek orrszívó porszívózni! :roll:
ha tudok jövök

jók legyetek

pussz

Kép

Kép
ibm

Ami!
Amióta a gyogyit szedem nem jön meg....ez a Cerazett hatása! Szóval szülés után csak egyszer volt, mert októberben elkezdtem a gyogyit! ;)

d.dodó

Na,milyen ügyes babák vannak itt! :D :P

Titi:nagyon édes orrocskája van a kis jövevénynek! :D
Nagyon sajnálom az Apa gondokat!
Szégyellje magát hogy nem segít! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Megrendeltem az ebédemet. Nincs itthon semmi, eső esik, Levi alszik, fel nem keltem, hogy boltba menyjünk.

Titi! Édes szívem, kitartás! Lesz még milliószor jobb, meglátod! Nekem sem könynű ezzel az eggyel, de néha átvállalnám tőled Levidet. Csak hát messze vagyok... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam az eseményekről, sajnos én is azok közé tartozom, akik nem tudják elégé jól beosztani az idejüket. :oops: :lol:

Lányok, nagyon kedvesek vagytok, hogy így agyonra dícsértétek Leát, még ennyi bókot egyszerre nem is kapott! :D Persze az anyai szív ilyenkor olvadozik, mert az egy dolog, hogy az én szememben gyönyörű a gyerekem, de azért jól esik másoktól is hallani. :oops: Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok ezzel egyedül! :lol:

Marcsi, ugye te kérdezted a lábzsákot? Én nemrég vettem egyet egy megbízható helyről (nagyon kedvelem a tulajt, első perctől szimpi volt, nagyon jó vele a viszonyom), neked is ajánlani tudom. Én ilyet vettem, de van itt mindenféle márka-tipus:

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=2776

Keresztlányodnál szerintem tuti a válás kavart be, csak nem figyeltek rá eléggé, ezért így hívja fel magára a figyelmet. Egy gyereket mindig megvisel a szülei válása, még ha utána teljesen normális a szülők közti kapcsolat, akkor is. (Én is elvált szülők gyereke vagyok, bár én szerencsére nem így dolgoztam fel a válásukat, mint tesód lánya, de nekem is voltak szélsőségesebb időszakaim.)

Kriszta: Levi baba nagyon aranybogár!

Kike: Vercsi kezecskéjére gyógypuszit küldök!
Én ma a jénaim tetejét törtem el, természetesen apró szilánkosra tört. :? Utána porszívózhattam újra a fél házat, holott tegnap nyomtam az nagytakarítást... Még szerencse, hogy a gyerek jó távol volt, és nem pattant a szemébe.

Orsi: Emmádnak nagy puszit küldök, amiért ilyen ügyesen elaludt! Isten tartsa meg eme jó szokását! :wink:
Cumit hányfélét próbáltál? Mert enyém gyerek is csak egyetlen fajta cumit fogad el, pedig ezernyit próbáltunk. Szerencsére csak alváshoz használunk cumit, de arra nagyon jó, mert nyugtatja, meg tudja, hogy ha benyomom a cumit a szájába, akkor bizony alvás következik. :D

akata: Adélod igazi mintababa, irigylésre méltóan jól viselkedik. :) Én párom is szőke volt kiskorában, most világosbarna, Lea is világosbarna most.

anyjuk: Anna megtáltosodott? Hála az égnek, legalább nem aggódik az anyukája. :)

szly: Kik mennek hozzátok vendégségbe? (Ha nem titok. :oops: )

Ami: Próbáltátok már a Viburcol fogzásra? Nekünk bevált, de csak akkor adtam, mikor Lea nyűgi volt és piroslott az orcája. :) Nekünk is van ám már fogunk, bár nem bújt ki teljesen, de azért a mi fogunk! (A jobb felső szemfoga bújt ki.)

Viki: Örülök, hogy Lackó jól aludt. A tegnapi sírást sajnálom, szerintem hamarosan neki is kibújik az első fogacskája. :)
Köszönjük, Lea jól van, odakint horpaszt a teraszon már egy bő órája. :lol: Éjjel 2x kelt, egyszer evett, de szerencsére hamar visszaaludt, most nem kezdett el hajnalban felolvasást tartani a Háború és békéből. :D

magdolnam: Ide nem jönne el az a masszőr? :roll:

véda: Lilunak nagy gratula, ügyes kiscsaj! Csaba aranyos, már szinte komoly férfi! A navinak apa tuti örülne, a pasik nagy része oda van ezekért a kütyükért. :D Én páromnak már volt vagy 5 féle navija, most is van momentán kettő. :roll:

dodo: Szupi, hogy jól aludtatok, irigykedem, mert mi legalább 2x ébredünk éjjelente.

bencuri: Sajnálom az autót, de az a lényeg, hogy senkinek nem lett komolyabb baja. (Párom is balesetezett pár hónapja, totálkáros lett az autó, de szerencsére ő megúszta pár karcolással. A balesetet okozó elhajtott, így SEMMI kártérítést nem kaptunk a MABISZ-tól... :evil: ) Most egy roncs 20 éves Audival járunk, de legalább gurul és van benne fűtés. :lol: Egyszerűen most nem volt annyi pénzünk, hogy előrántsunk pár millát a semmiből egy új autóra. :cry:
Szonjádról mikor láthatunk képeket?

kryss: Én sem tudok lépést tartani, de neked mégiscsak 3 gyereked van!!! :lol:

Azt hiszem, elküldöm, mielőtt valami fura módon eltünteti a babanet az irományomat. :lol:
fmarti

Márti, nálunk piroson hajtott át aki összetört, de mivel apa meg kanyarodott hiába hivtak volna rendört!ja és a csaj azt mondta letagadja h piros! milyen ember az ilyen .......
nekünk mondjuk van casconk, de elég magas az önrész azt is mire kifizetjük? meg miből? inkább nem is bosszantom magam! :cry:
de nézük a jó oldalát hogy nálatok se lett semmi baja a férjednek!
megértem h nem vágtok bele most új autóba, nagyon felvitték a lizingeket is..... :cry:
bencuri

ja és képet ma raktak egyet Szonciról!
bencuri

ja és képet ma raktak egyet Szonciról!
bencuri

ja és képet ma raktam Szonciról már! 8)
bencuri

fmarti!
Szemfoga? Akkor mégiscsak lehetséges hogy az jön ki először? Lizynek a jobb alsó szemfog helyén van bedagadva.

d.dodó

Márti! Nem titok! Egy Rolival egyidős kisfiú és az anyukája jön hozzánk. Annak idején sokat sétáltunk a gyerekekkel az utcán és szóba elegyedtünk. Azóta sokat voltunk együtt baba mama klubban vagy csak játszótéren, vagy sétálni. Most hogy ilyen rossz idő van, rég látták egymást a fiúk és így most eljönnek.

Akik mostanság jelentkeztek, te is Márti, nem raknátok fel magatokról is képet? Mondjuk babával! Nekem néha még most is nehezemre esik megkülönböztetni titeket :oops: Meg hogy melyik baba kié, talán így könnyebb lenne!

Kép
szly27

patr: Köszönjük az újabb verset, nagyon szép volt ez is!

bencuri: Most már látom Szonjádat, (csak most jutottam odáig az olvasásban :oops: ), nagyon édes!

kariangyalka: Köszönjük, hogy újra eljöttél, és hogy próbálsz segíteni nekünk! Ránk fér! :lol: Gyere máskor is!

Ami: Áronnak szépséges szemei vannak, ezt én is csak megerősíteni tudom! :)

linda: Vividnek mielőbbi jobbulást!

wera: Én is úgy tudom, hogy nagyon jó a Calcium megfázáskor, mivel segíti az enzimatikus folyamatokat, közvetetten immunrendszererősítő hatású. Én is szoktam inni Calcium Sandoz + C vitamin pezsgőtabit, ha náthás vagyok.

véda: Füllyukasztás hogy ment?

marcsi: Emmádnak továbbra is valami hihetetlen a haja! :shock: És nagyon szépséges is a leányzó! :)

Ági: Sajnálom a fűtést. :( Fejed fáj még?

Titi: Nagyon aranyos a minibabócád már most is! És a nagyobbak sem kevésbé! Sajnálom, hogy ennyire kimerült vagy, nem könnyű ez a helyzet az biztos! Érthető, hogy a kimerültségtől nem vagy a toppon. Családból nincs senki, aki segíthetne kicsit?
A járóka nagyon jó!

dodo: Jobban vagy már? Hasad?
A védőnőm azt mondta, hogy gyakori, hogy a szemfog az első fog, ami kibújik, hiába írnak mást a könyvek. :D Csak tudja, már 25 éve védőnő. :lol:

bencuri: Akkor az a csaj is egy szemétláda volt!!! :twisted: Az ilyenekkel nem írom le, mit csinálnék, de semmi szépet az biztos! Nálunk az volt, hogy egy kanyarban párommal szemközti autós átment párom sávjába (lecsapta a kabyart), tehát frontálisan ütköztek volna, ha párom nem rántja el a kormányt. Ő az árokban kötött ki, kisodort pár fát, fejjel lefelé állt meg az autó. A másik kedves autóstárs pedig továbbhajtott, még mentőt sem hívott! Szerencse, hogy párom nem halt meg a helyszínen, ilyenkor áldom az eget, hogy jó autónk VOLT.

szly: Én nem vagyok túl fotogén, és a végén még rémálmaitok lennének! :lol: Mellesleg alig van rólunk közös kép, mert ugye mindig én fotózok, így vagy egyedül van lefotózva a kiscsaj, vagy apájával. De azért majd megpróbálok valami fényképet csinálni.
Elhiszem, hogy nem igazán tudsz megjegyezni minket újakat, de gondolj akkor bele, nekem milyen meló, hogy a bandatagokat beazonosítsam! Nekem Vikin kívül mindenki új! :D :D :D

Kínzom a gyerekemet a hozzátápival, ma paradicsomos krumplifőzit kapott, annyira ez sem jött be neki. Úgy nézett ki, mint egy kis vámpír, de a legjobb az volt, mikor elkezdett buszt vezetni teli szájjal... :shock:
fmarti

parom attette a telojarol a kepeket, igy ma sem usztok meg:)

Az egyik kedvenc kepem: Kép

csak ugy: Kép papa etetett

Kép sunyi
Vendég

Tamara az alsó kép olyan mintha nem is Anna lenne...De nagyon édes.

Nem jegyzeteltem, így biztos kimarad egy két dolog.

A Calciumnak ödémacsökkentő hatása is van, ilyenkor a nyálkahártyaduzzanatot csökkenti, avval is segít. Mondjuk én rutinszerűen nem adnám egy megfázásban.

Bencu-Viki! Sajnálom az autó dolgot...Szerencse hogy a fiúkkal minden ok...Szerintem ilyenkor érdemes rendőrt hívni, mert be tudják mérni a dolgokat. Na mindegy, lényeg hogy nem lett bajuk. Ez vonatkozik, Márti a Te férjedre is.

Tita, annyira sajnálom a nem alvást! Nem jó, ha magatok közé veszed? Egész éjjel tologatsz? Cumi, semmi sem segít?
Jó lenne, ha tudnál pihenni...

Pati, köszi a verset! Nagyon szép!!! Jobban alszik Zsolesz?

Kari angyalka! Köszi a szép gondolatokat!

Marcsi, sajnálom. A húgomnak meg az öcsémnek ( sőt persze nekem is, csak másképpen) voltak nehéz időszakaink a szüleink válása után. Ettől még nem lesz romlott és züllött...
Te jól vagy nőgyógyászatilag???

Márti! Adél tényleg nagyon jó kislány. Csak akkor zizzent, ha fáradt. Olyankor viszont egyenesen visít. Mindegy, igyekszem úgy alakítani, hogy tudjon pihenni és akkor nincs baj...Lea szépséges! Csak próbálkozz a hozzátápival!

Andi! Próbálj valamit fogzásra! Minden ok, amit Ami írt, a Nurofen sokat szokott segíteni...

Bocs lányok, másra nem ellékszem, kicsit szétcsúszott napunk van.
Adél bevittem a papám irodájábam, megcsodálták, elmentünk ebédelni, na addigra kipurcant, úgyhogy úgy ettem, kb 10 perc alatt meg az ebédet, hogy karomban volt (és beletúrt pl a kukoricába :) ) Hallgatta a visítást az étterem egy ideig. Hazafelé kicsit szundított, de csak fél órát, ugyhogy most raktam le nemrég újra. Remélem nyomja kicsit.

Kép
andkata

hali lányok!

gyorsan kéne nekem az az oldal ahonnan marcsi (azt hiszem marcsi) rendelte a borostyánláncot...
nem tudom a címét. google meg hoz ki többet és nem tudom melyik volt az ahonnan ő rendelte.

köszi!

Kép

Kép
timi1982

Mary!
Jók a képek! Látom az apa etet képen az orrában van az étel :D.

fmarti!
Köszi, már nem fáj a hasam!

d.dodó

[quote="fmarti"][ írta:fmartib]
Kínzom a gyerekemet a hozzátápival, ma paradicsomos krumplifőzit kapott, annyira ez sem jött be neki. Úgy nézett ki, mint egy kis vámpír, de a legjobb az volt, mikor elkezdett buszt vezetni teli szájjal... :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Én is éppen ezt csináltam, de semmi nem akart ízleni Vikinek! De legalább nem vezetett buszt :lol: :lol:

Pontosabban eddig megevett mindent, de most sztem a foga miatt, semmi nem kell neki! Most aludt el...

Jaj, de szép Anna!!!! Ha Viki fiú lenne...

sz.andi

Kata! Köszi szépen! Apát le is küldöm meló után a gyógyszertárba! Gondolom tudni fogják ott. Mennyiszer lehet adni belőle??

sz.andi

Timi! Én nem is tudom, pedig én is filóztam rajta! Minnyá nézem!

sz.andi

sz.andi

Andi!

3x
Asszem úgy 2.5 ml-t, de ez benne kell legyen! Ha nincs, utánanézek...

Kép
andkata

Sziasztok!
Én ma csak füstjeleket tudok adni, reagálni nem.
Zsolti éjjel egytől fél ötig csak cicin érezte jól magát, majd fél ötkor végleg felébredt! Hatkor ugyan elaludt újra, de nekem fél hétkor már kelni kellett!
Zombi vagyok, de lassan már tudok félálomban létezni!

Kép
Kép
patr

Anna bébi! Kép Nekem is az első tetszik a legjobban! Szegényt a papa jól megetette! :lol:
Levi még mindig alszik. Az előbb odamentem megnézni, hogy lélegzik-e. Hülye vagyok? :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Levi cica nem krónikus kialvatlanság miatt sír ennyit? Most legalább bepótolja...egy részét...:)

Kép
andkata

Lehet, de tehetné éjjel, így megint nem fogunk aludni. Vagy kitudja ezek után.. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok csajok. hát nem jöttem jó hírekkel. Ugye ma kaptuk meg az MR eredményét is, mert eddig nem láttuk hogy mi van. És az van, hogy nem csak annyi van amit eddig tudtunk. :( De azt hiszem én már számítottam erre. Van egy 15 mm-es ciszta az agyában, és az egyik agykamrája nagyon tág. Ezen kívül is vannak még dolgok, de azok mind szakkifejezések és egy részéről én sem tudom hogy mit jelent. Jövő héten kell mennünk EEG-re, aztán idegsebészhez hogy eldöntse hogy mi legyen a cisztával. Aztán meg egy millió helyre megint. Persze megint kibuktam, de apa jófej volt mert eljött a melóból hogy velünk legyen és már kicsit megnyugodtam. Mostmár aztán végképp nem tudjuk hogy mik a kilátások, de innentől kezdve igazából mindegy is. napról napra fogom fel a dolgot és örülök minden apróságnak. Ennyi. :(
(ja, és generalizált hypotoniája van, de ennek ellenére úgy tűnik hogy nincs elmaradva egyenlőre a mozgásban, megmutatta a támaszt is meg a fordulást is, és még vigyorgott is a dokira, aki ettől odáig volt és mondta, hogy neki nem is kell több.

KépKép
muffin

Sziasztok!

A www.babacsoda.hu-ról rendeltem a borostyánláncot.

köszönöm a megértő válaszokat. szerintem is a válás hozhatta ezt ki belőle. Sajnos az édesapjával nem a legjobb a kapcsolata...
magával sem elégedett, mert közel 100kg.

Erről ennyit.
a történetet kitörlöm, csak nektek szántam, nem akarom, hogy évek múlva valaki ezen csámcsogjon.

a tesómmal az imént beszéltem, már van címük egy tbányai pszichológushoz, akit felkeresnek.

a suliban és a koleszban is maradhat, a többit meglátjuk.
Vendég

Ja, és Akata Te kérdezted...

Sajnos nem vagyok jól...az a gond elmúlt, de ismét fáj a hasam.
én már nem tudok ezzel mit kezdeni... :cry: csak vagyok egyik napról a másikra...
Vendég

Jajj, Muffin! Istenem! Most sírtam egyet én is...
Nem is tudom mit mondhatnék...+++++++
Nagyon szeretlek Titeket! Nekem Ti vagytok a lelkierő mintaképe!Eliot eddig is sokmindenben meghazudtolta az orvosokat, ez után is fogja!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

köszi marcsi!

Kép

Kép
timi1982

meg persze andi neked is!

de ugy látom teszveszen olcsóbbra jövünk ki bnőmmel. ott 2-re van annyi kedvezmény hogy a postaköltséget futja :D

Kép

Kép
timi1982

SZiasztok!

Muffin - nagyon sajnálom hogy megint rossz hírek! :cry: De az jó hogy nincs lemaradva a fejlődésben. Eliot erős és ügyes fiú, reméljük ezután is ilyen szépen fog fejlődni és megmutatja a dokiknak hogy léteznek még csodák! Evelyn nagy-nagy ölelés és puszi nektek!

Folyt köv csak vissza kell olvasnom!
Vendég

Muffin! Nagyon sajnálom, nem is tudok mit írni! :cry:

Kép
szly27

Muffin: nagyon sajnalom a rossz hireket!
Iszonyat lehet ezt hallani, felfogni, megelni!De olyan nincs, hogy mindegy!
Minden napotok egy csoda!
Nagyon sok erot kivanok!
Vendég

Evelin, hívj fel vagy írd meg pü-ben ha van kérdésed!
Nagy ölelés Nektek! Annyit gondoltam ám Rátok!

Kép
andkata

Meglátod minden jobban alakul majd, mint gondolod! Annyira képlékeny ilyenkor még a kis agyuk!!!

Kép
andkata

Kér valaki?? :lol: :lol:

Kép

Még meleg, a sütőben a köv. adag!

sz.andi

ÚÚÚ, ez nem jókor jött! Ne haragudjatok!

Evelin!!!!! Jaj, istenem! Az jutott egyből az eszembe nekem is, mint Krisztinek, hogy nagyon szeretünk Titeket!!! Még akkor is, ha személyesen nem ismerjük egymást!
Nem is tudok mit mondani! Ügyes kis fickó!!! Erős legény...

sz.andi

Evelin én is nagyon szeretlek Benneteket, de ezt úgyis tudod! És bármikor, ha segíthetek!!!

Kép
andkata

Jajj Evelin,nagyon sajnálom! :cry:
De ő egy kis csoda,és továbbra is az lesz,és megmutatja hogy mire képes,eddig is sokkal több mindent csinált mint gondolták az orvosok,és van kivétel-és Eliot az!!Neki minden sikerülni fog!!!Puszi neki,és nektek!!
Ne add fel,te-ti vagytok a legerősebbek,akiket csak ismertem!!
Hatalmas ölelés nektek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Evelin! Sajnálom,hogy ilyen hírt kaptatok,annyit gondoltam én is rátok,mint szerintem itt mindenki!
Tényleg a lelkierő mintaképei vagytok!
Kicsi Eliot már annyi mindent megoldott,bízunk benne továbbra is!
Nektek pedig további erőt és kitartást kívánok!

Mi voltunk fotózáson,Áron nagyon jól viselte pedig már nagyon álmos volt.
Csütörtökön lesznek kész,majd megmutizom,csináltattunk egy családit is.

Andi! KÉREK!!!!!!!!!!!!
SOKAT!

Asszem mára elköszönök,holnap jövök.

Jó éjt mindenkinek!

Ezt most csináltam:

Kép

Kép

Kép
ibm

ÁRON!!!!!!!!Kép

Húú, győzzünk válogatni!!

Ami! Én nagyon szívesen adnék, fini is lett! Gyere! Meg még jöhet más is! Szívesen látlak. Itt egy kis csigusz-tali nálunk?? :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Áron annyira szép :P kislánynak is beillene :D
nem megsértődni,nem azért írom-csak tényleg szép gyerek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Evelyn!
Kép
20150601134430

Áronci és Anna nagyon szépek!

Dundi aludt v 3 órát délután. Benyomott egy kis szilva-alma lét, eléggé ízlet neki.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?