Sziasztok!
Csak kivancsisagbol kukkantottam be, hatha van egy kosza hsz., es mekkora meglepi ert! Alig gyoztem visszaolvasni.
Orulok, hogy mindenki jol van es a gyerkocok is szepen fejlodnek. Jo volt kepeket is nezegetni, tegyetek fel meg nyugodtan! Majd en is rakok fel fotokat, csak kicsinyitenem kell. Egy nyari kep van Lollirol, amit mar lekicsinyitettem, azt mindjart megkeresem es felteszem.
Mi is jol vagyunk, Lolli is szepen fejlodik. Angolul mar sok szot mond, magyarul kevesebbet. Pedig tobb magyar beszedet hall, csak valoszinuleg az angol nyelv konnyebb. Megerteni megerti a magyart is, csak a beszed varat meg magara. O is nagyon jokedvu es baratkozo tipus, mint Alida es nagy szineszno is a kiscsaj. Apaval szoktak tarsasagban eloadni es meg meg is hajol utana a kisasszony. Nem tudom, hogy emlkeztek-e regen, hogy kerdeztelek titeket a babajelekrol. Itt vannak ilyen foglalkozasok, de sajnos nem jutottunk el, mivel mindegyik messze volt tolunk es egyenlore nem vezetek Angliaban. Viszont vettunk dvd-ket, konyvet es csinaltuk itthon. Most mar nagyon megy a lanynak es szerintem az nem igaz, amit sokan mondanak, hogy visszatartja a beszedfejlodest, a jelelos babak kesobb szolalnak meg. Akik kifejlesztettek ezeket a jeleket, pont azt mondjak, hogy segitik a beszedfejlodest. Ezt en abbol gondolom, hogy pont azokat a szavakat kezdte el eloszor mondani, amiket mutogattunk is neki. Ketnyelvu babaknak meg kulonosen ajanljak. Szoval, ha lesz meg babatok, nagyon ajanlom. Persze kitartas kell, nem fognak a babok visszamutogatni rogton.
Tovabbra is jarunk zenebolcsibe, hetfonkent egy magyar anyukaval es a lanyaval szoktunk talalkozni, csutortokonkent egy masik magyar baratnommel es a lanyaval talizunk, penteken meg zenebolcsi utan a cseh baratnom es a kisfia szokott jonni hozzank vagy mi megyunk hozzajuk. Aprilistol pedig 1 heten 2-szer fog jarni delelott (szoval csak par ora) bolcsibe. Itt nincs ugy bolcsi, mint otthon, de amugy se adnam be, mivel en itthon vagyok. Ez meg igy pont tokeletes, mert nehany orat gyerekek tarsasagaban fog tolteni.
Edith, emlitette, hogy a fogyis topikba szoktam meg irkalni. Bar mar juliusban befejeztem a fogyozast, tartjuk meg a kapcsolatot az ottani lanyokkal. Azota se tudom, hogyan halaljam meg Edithnek es Szirwennek a 90 napos dieta javaslatat, ugyanis 13 kilot fogytam, ugyhogy boven beleferek a regi cuccaimba, sot most kevesebb vagyok, mint terhesseg elott.
Edith es Etterke picikejen latom a legjobban, hogy mennyire telik az ido! Hihetetlen, hogy mar ok is ilyen nagyok!
Nem semmi, hogy Eniko is hamarosan 2 gyermekes anyuka lesz! Nagyon csinos kismama, mint ahogy elozoleg is.
Bilis temaban en meg nem tudok segiteni, mivel mi meg nem kezdtuk el. Mar van bili es ruhastul nagyon szeret raulni Lolli, de puceran nem. Pedig nyaron otthon anyukameknal bilizett. Persze nem ugy, hogy szolt, de ok sokszor raultettek es sokszor ment bele pisi, kaki. En meg nem eroltetem, megvarom a tavaszt.
Rolunk roviden ennyi, remelem gyakran fogtok jonni mostanaban.
Puszi mindenkinek:
Olive