Sziasztok!
Eddig olvasó üzemmódban....
Baba!
Kitartás!!!! Legalább szuper lesz a hasad! Gondolj erre!
Lilla!
Ahogy írtad első mondataidat, már tudtam mi lesz a vége.
Egyébként ma nálunk nagyon hamar elaludtak a fiúk, tök fáradtak voltak. Mondjuk ma korábban keltek magukhoz képest.
Mi volt az orr-fül-gégésznél? Mi jövő hét kedden megyünk vissza kontrollra.
Cat!
Tényleg szívás ez a kocsi. Attila is Vectra párti (opelből)....
, csak nekünk még a régebbi van.
Edit!
A kisapartman vagy a 2 egybenyitható szoba az olcsóbb? Mi az olcsóbbat választanánk.
Írj majd csütörtökön, hogy mi volt a dokinál.
Brigi!
Köszi már jobban vagyok, amikor újra lementem a dokihoz, kaptam másik antibigyót és az segített. Viszont a fulladásra a helyi tüdőgondozóban nem hajlandóak normál gyógyszert felírni és dec. 15-re kaptam időpontot, (hol van az még???), úgyhogy elmentem egy magán tüdőgyógyász-allergológus dr.nőhöz. Kaptam egy szuper gyógyszert, azóta az nehéz légzésem is sokkal jobb.
Szóval ebből lábalok ki, de helyette jött más. A derekamnál csigolyaív szakadásom van, ezt tudom már rég, csak nem mentem el gyógytornászhoz. Most viszont sos bejelentkeztem, mert nagyon fáj az egész és az egész bal lábam zsibbad, alig tudok menni. Szóval mindig van valami.....
Borkánál tuti tesó féltékenység van, nem lehet könnyű.
Most én is bajban vagyok Vendellel, mert vele is többet kellene foglalkozni. Gergő mindig kiharcolja a figyelmet és emiatt Vendel többször "hanyagolva" van. Persze próbálunk ugyanannyit foglalkozni mindkét gyerekkel, de Gergő valahogy mindig előtérbe kerül. És most jön elő , hogy pl. itthon mindig fejbefágja Gergőt valamivel, bántja, minket meg provokál mindenféle rosszasággal. Tudom, hogy a figyelmünkért van, de olyan nehéz elviselni ilyenkor a viselkedését. Agyon tudnám csapni ilyenkor, annyira felbosszant és mérges vagyok rá. Aztán próbálom magam lehiggasztani, hogy miért is van ez az egész. Aztán ahogy kettesben vagyunk, olyan kis aranyos, megölel, megszorítja a nyakam, hogy ő ennyire szeret. Ilyenkor tényleg nagyon jó lenne a külön-külön foglalkozás velük. Próbálok most még többet figyelni rá. Itthon bántja Gergőt, a bölcsiben viszont szüksége van rá, mert ő a félénkebb. Úgy megy be, hogy megfogja Gergő kezét. Itthon meg püföli. Persze azért sokat játszanak együtt, de ez a dolog eléggé zavar.
Remélem panaszkodom és helyrejön minden.
Detti!
Egy gyereket én sem fényképeztettem volna...
Amúgy mi is lemaradtunk a fényképezésről, mert pont akkor voltak betegek. Bár a fél csoport az volt, úgyhogy várták újra a fotóst, persze nem jött.
Csajok!
Nálatok mikor van az utolsó evés és az milyen jellegű? Gondolom mindenkinél máshogy van, csak kiváncsi vagyok. Nálunk olyan összevissza van és este is ezsünk, de lehet, hogy akkor már nem nagyon kéne..., na meg az ivás!!! Este elkezdenek vedelni, szó szerint. Gergő sokszor 8 dl. Azért bosszant, mert reggel totál átázik a pelus, nyakig pisis. Hogy lesz ebből ágytisztaság?????? Nappal tök jó, sosem pisilnek be, de az éjszaka!!!! Pár napja csak 2,5 dl ihatnak, de utána folyamatosan nyígnak ital után.
Nettke!
Sárinak jobbulást!!!!! Mikulásozni muszáj!!!!!