Új privát üzeneted érkezett!

LINDA. IGAZ MEGKÉSVE,DE NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

RÉKA BABÁNAK PEDIG BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT :)

Kicsi betegeknek jobbulást.ez a fránya takonykór.
sajna ahogy az országban máshol élő ismiktől hallom ...hányós-fosós is tarol már :( :evil:

Évi.Ti is gyógyulgassatok CSongival.

Látom mindenki díszítget.mi is a nagyját ma megcsináltuk-igaz ehhez tegnap 4óra hosszat keringtünk (OBI,Praktiker,Cora). :lol:

CSajok.voltatok a vasút-modell kiállításon.mi ma megnéztük a lurkókkal.tetszett mindenkinek :) Utána még az igaziakat is meg kellett nézni velük :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok! :D

Jelentem, jobban vagyunk :)

Díszítés... hááát engem még nem csapott meg az ünnep szele :P nincs ihletem egyenlőre. Még adventi koszorúnk sincs :oops: de: szülinapomra 2 mikulásvirágot is kaptam :) szeretem őket :) hátha meghozzák a hangulatom... és előbányászom a karácsonyi cd-ket is...

Kép
pimelinda

Sziasztok!!!

Minden kis és nagyobb betegnek mielőbbi gyógyulást!!!!

Rékának pedig boldog hófordulót :)

Díszítés.....hát elővettem már én a karis díszeket de engem valahogy még nem igazán érintett meg a karácsony szele..lehet csak én vagyok ilyen mostanában??? Az az igazság,hogy a suli mellett nem igazán van hozzá sem időm sem energiám, szégyen de még a nagytakarítás is elmaradt nálunk most :( De egyszerűen nincs rá időm, dec.23-án még oktatáson leszünk lesz 6 óránk :( Na nem panaszkodom tovább végülis én választottam :)

Rékának!!!
Kép

Kép

KépKép
diÁcska

Réka Boldog Hófordulót!!!!!!!

A mi hétvégénk elég mozgalmas volt
Pénteken a nagymamámnál volt az ügyelet 210 volt a vérnyomása,kapott nyugtatót vérnyomáscsökkentőt+amit ő még bevett
Ma voltunk nála délután rendben volt minden,este jött a telefon hogy rosszul van szúr a szive,átmentünk hívtam neki a mentőt(mert pénteken azt mondta az ügyeletes ha hétvén még rosszul lesz ne is őket hanem rögtön mentőt hívjunk)és most bevitték Jászberénybe a kórházba,holnap hívom hogy mikor mehetek hozzá

Robika,megtalálta a télapóra vett építőkockákat azóta ezzel játszik,szal gondolkodhatok!
Ja és kiabál hogy Kata,Kati mikor melyik jut eszébe,az apa idáig pa volt most hétvégén kiegészült apára,vagy ha mondjuk neki hogy apáé,anyáé,mamáé,papáé azt tökéletesen mondja ő is,a télapóra azt mondja bácsi :wink:

Karácsonyi hangulat,hát nagytakarítás és talán utána

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Mi tegnap megint szülinapoztunk, megint duplán ünnepeltünk, ugyanis anyuval egy napon van a szülinapunk 8)
szal megint jól bekajáltam :? a túrótorta, amit én csináltam anyunak egész jól sikerült :) délutánra 2 szelet maradt.
Réka jobban van, már tegnap délelőtt óta nem szörtyög az orra :D este mégis nyűgös volt, még a cici sem kellett neki, ringattam, ő meg a hajam cibálta, közben ordított :( 11 után csendesedett el.
5 hónapos súlya 9960 g.

Vali, köszönjük. Mindenki megérti, hogy most a sulival foglalkozol, és nem takarítasz :wink: amúgy a dec. 23. tanítás elég gáz, még az a jó, hogy nem vizsga.

Katlina, köszönjük neked is. Nagymamádat sajnálom :( remélem csak átmeneti rosszullét volt, és már jól van.

Kép
pimelinda

Sziasztok!!

Betegeknek jobbulást!!

Linda: Utólagosan bár de nagyon boldog születésnapot, és Rékának boldog hófordulót kívánok.

Tündi: Nagyon jók a képek. Luca egyre jobban apja. Remélem jó volt a házavatós buli. Jó pihenést és vásárlást kívánunk. Mi is megyünk Szentendrére 3 napra már nagyon várom csak az indulást nem tudjuk még vagy 17-én vagy 18-án. Habár mi rokon láttogatásra megyünk de legalább egy kis levegő változás lesz. De addig is még kétszer fogjuk láttni a kis babócánkat így legalább gyorsabban fog telni az idő. Lacihoz megérkezett már a Jézuska? Mit szólt?

Ha írok nektek akkor babóca is mindig üdvözöl benneteket :) napközben pedig nem mindig aktív még, vagy csak még én nem érzem meg.

Nagyon úgy tűnik nem csak a gyerkőcöket érte utól a betegség hanem férjemet és engem is, de az anyukám se maradt ki a sorból de szerintem ez azért van mert szombaton egész nap fát vágtunk meg pakoltunk az esőben.

Katlina: A nagymamádnak mielőbbi jobbulást. Az én mamám pénteken haza jöhetett a kórházból végre.

A karácsonyi hangulat még engem se ért utól de a héten már ráveszem magam hogy kidekoráljam a lakást, és még ajándékokkal se állok sehogy. De legalább a héten csütörtökön megyünk Uh-ra a kórházba és onnan pedig megyünk megveszük magunknak a fényképezőgépet nekünk ezt hozza a Jézuska. :P

Mindenkinek Szép Napot!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Móni: Ment privi. :P

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Képek, ha nem bánjátok :wink:
Kép Kép
Kép Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Mi is még itthon. Voltunk tegnap a Gryllus Vilmos koncerten, nagyon jó volt! Izgultam, hogy Marcinak hogy fog tetszeni, hát végig lenyűgözve figyelte. Jó sokan voltak, mi meg korán bementünk, hogy legyen hely elöl. Marcit végig lekötötte az 1 órás műsor, és utána mondogatta, hogy "tetszett nekem". Én meg sokszor csak az ő arcát néztem, ahogy figyelt, annyira édes volt :)

Andi! Mi voltunk a kiállításon is, oda szombaton mentünk. Nagyon klassz volt, mi is úgy élveztük a párommal, mint a gyerekek :) Marci is egy csomó ideig nézegette.

Évi! Jobbulást nektek!

Móni! Remélem, Luca is jobban van már! Én is várom a karácsonyt. Tegnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún.

Kriszti! Jobbulást nektek is! azért remélem, nem te vágtad a fát! :shock:

Melinda! Azta milyen jó húsban van a babuci, nagyon aranyos :)

Ma délután megyek tortát rendelni!
judit_79

Sziasztok!

Először is a betegeknek jobbulást kívánunk!!!

Mi megvagyunk,rohan az idő :? Hétvégén anyóséknál voltunk.Elmentünk Békéscsabára is kicsit vásárolgatni,Lucának megvettük az ünnepekre a rucit,meg egy melegítőt kapott a C&A-ból,de most nem volt valami nagy választék.
Ma délelőtt meg corában voltunk,délután praktikerben.Holnap már itthon leszünk :)

Linda,ezt a súlyt nevezem :) Mostanság én is beettem a finomságokból,mindennap el tudnám viselni az éttermi és ünnepi lakomákat :wink: :P
Boldog hófordulót utólag is Rékának!
Kriszti,jóban leszünk mi a pocilakóval is :wink: Örülök,hogy mamádat hazaengedték.De neked azért sztem nem kellene már az erdőben fát pakolnod :!: A csütörötki uh-t megoldjátok akkor?A következőre mikor kell menni?Szóljál majd!!

Katlina,remélem jobban van a mamád!Robika úgy látszik tudja,hol vannak a dugi helyek :D

Vali,hát nem írigyellek a 23.-ai tanítás miatt :shock: :? A takarítással majd utoléred magad!

Andi,fel is dísztettétek a házikót?Vagy még csak bevásároltatok?

Judit,Maci mikor mehet bölcsibe?Jó élményekkel távozotatok akkor a koncertről.Énekelgette is a dalokat?

Nóri,felétek mizujs?

Móni,örülök,hogy Lucusnak nem kell már a kengyel,és gratula neki a négykézláb álláshoz! :) Szépen be fogja hozni a lemaradását! :)

Erika???És a többiek?

Kép
Kép
tundi24

Szió!

Linda, micsoda hurkák :lol: Egyébként szerintem az arca egyre jobban hasonlít rád! Bár apát még nem láttam :wink:

Tündi, jó kis programjaitok vannak, nem nagyon unatkoztok! Most már tessék egy kicsit otthon is lenni!

Kriszti, nekem is az jutott eszembe, hogy nem kellene már neked esőben fát pakolni... vagy csak felügyeltél a családra? Mamás jobban is van, hogy hazaengedték?

Vali, rá se ránts a takarításra, nálam sem volt és nagytakarítás tuti nem is lesz.... :? Azért 23-án suliban ülni...brrrrr.... kitartás!

Judit, örülök, hogy tetszett a Gryllus! Olyan édesek tudnak lenni, amikor ennyire figyelnek. Meddig kell még otthon maradnotok?

Hú, Katlina, gondolom megijjedtetek a mamád miatt. Mi újság azóta, jobban van?

Évi és
Kép
csongianya

Linda!
Nagyon szép méretei vannak a lánykádnak!És persze nagyon aranyos a képeken is!

Mama jobban van köszönöm az érdeklődést,orvossal persze nem tudtam beszélni mert délután már nem volt benn,majd holnap délelőtt megpróbálom telefonom elérni

Holnap nagytakarítást tervezek :(

Kriszti,és is csak azt tudom írni mint a lányok visszább a tempóbol,pihizz egy picit többet,és a nagymamádnak jobbulást

Tündi!
Használjatok ki minden percet :wink:

vali!
Kitartás a sulihoz!!!!

Nóri?????????

Szilbee????????

Erika????????

Na és a többiek???????????????????

Kép

Kép
katlina

MeLINDA! Boldog névnapot kívánok!

Kép

Nóri! Merre jársz? Rég nem írtál! Remélem nincs baj!

Katlina, örülök, hogy a mamád jobban van. Hát igen, ezek az orvosok már csak ilyenek, úgy kell körözni őket, hogy tudj velük beszélni....
Nagytakarításhoz kitartást kívánok! Robika is segít :wink:

Ivett, tudtatok még tegnap Fanninak is cipőt venni?

Évi és
Kép
csongianya

Szép napsütéses napot Mindenkinek!

Linda:Nagyon Boldogd Névnapot Neked :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Melindák! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Köszi az érdeklődést! Megvagyunk. A fiúk betegek... talán a nehezén már túl vannak.
szilbee

Sziasztok!

Melindáknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Tündi! Gondolom, most nektek gyorsan telik az idő :) Mi a jövő hét végén készülünk Békéscsabára.
Igen, Marci néha énekelgetett, legalábbis mozgott a szája :)
Bölcsibe majd a jövő héten megy. Ezen a héten tuti hogy itthon marad, aztán meg itt lesz anyósom egy pár napig, akkor vele is lesz.

Még mindig vannak tüszők a manduláján :? Csütörtökön megint mehetünk vissza.
Bementünk a munkahelyemre is Marcival ma délelőtt, mindenki el volt tőle ragadtatva, hogy milyen aranyos, barátságos, ő meg csacsogott, mindenkivel barátkozott. Oyan szövege van már egyébként... Amikor mentünk az sztk felé, megjegyezte: "Ragyogóan süt a nap" aztán: "Tetszett nekem, amikor a vonatokat néztük. Rengeteg dolgot tanultam."
Én meg csak lestem, meg vigyorogtam :D
judit_79

Melindák Boldog Névnapot!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Szisztok!

Melindáknak nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Tündi: Szerintem is jóban lesztek nagyon :) szoktam neki mesélni Lucáról is :wink: Igen a csütörtöki uh-ra Zsolti elvisz majd kérünk autót kölcsön de az is lehet, hogy Attilával megyünk mert neki is dolga van Szolnokon a Praktikerbe, Cora stb és ha végeztünk a kórházba mi is oda mennénk egyébként. Jakabhoz 15-én kell menni majd 16 órára de addig majd beszélünk.

Évi: Azt nem mondanám, hogy jobban van a mamám hanem csak azt, hogy haza engedték mert már nem tudtak vele mit kezdeni. Hát a fa pakolás már csak a magam módján csinálgattam, amikor elfáradtam akkor bementem pihiztem meg megcsináltam a kaját közbe. Akkora segítség már nem vagyok mint régen voltam sajnos és ez kicsit bánt persze tudom, hogy terhes vagyok és nem mennek már úgy a dolgok csak ugye mindig azt hallani, hogy a terhesség nem betegség. Persze azért megpróbálok a tempóból visszafogni mostmár.

Vali: 23-án suli hát ez szerintem nagyon borzasztó :x

Linda: Nagyon ari Réka olyan kis husis :D

Katlina: Köszi szépen majd átadom a mamának. És Én is jobbulást kívánok a tiédnek. Az orvossal hála nekünk nem volt bajunk mert őszinte volt és mindig elérhető is, megmondta hogy mikor lesz bent így nekünk nem kellett körözést kiadni :) , hogy beszélni tudjunk vele.

Az összes kis beteg pedig gyógyulgasson tovább.
Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Linda és Meli nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!!

Kép

Évi,programban nincs hiány,nem is tudom,hogy ez most jó-e vagy sem :wink: Ma nyugi van,holnap előrehozott névnap Lucának,hogy legalább egyik ünnepen legyen már együtt a család.Csütörtökön este mikulás a laktanyában,pénteken meg már megy is apa vissza :( :(
Nálatok apával mi a helyzet?Keresgél melót?Vagy dolgozik most is?

Szilbee,jobbulást nektek is!Ha lesz egy kis időd,dobsz majd egy decemberi táblit?

Erika,mindjárt szülinap:) Készülsz már? :wink: :P

Judit,nektek is mindjárt szülinap :wink: Jöttök csütörtökön a Mikulás ünnepségre,vagy a ti alakulatotoknak máskor lesz?
Nem semmi szövege van Marcinak :) Kimamázhatja akkor magát egy kicsit.

Kriszti,a 15-én ráérek :wink: A 4D-vel kapcsolatban mit döntöttetek?

Katlina,sikerült elérni mamád orvosát? Nagytakarítás összejött?Robika segítkezett?

Nincs vmi ötletetek hogy a holnapi korai vacsira(5óra) mit főzzek??Annyira nincs öteltem,apa sem tudja :roll:

Kép
Kép
tundi24

Melindák!

Boldog Névnapot!

Kép
szilbee

Ezer bocsánat,tényleg van még 1 Melindánk :oops:

Neki is Boldog névnapot! Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket.

Szilvi: jobbulást a gyerkőcöknek, remélem nem komoly.

Linda: lehet h..e kérdés de a mai napon nem voltatok véletlenül Szolnokon, egy papírdepóban, a Zrinyin? (ha nem bocsi, de mintha Réka babát láttam volna..)

Kriszti: pihizz már....terhesség nem betegség, de dolgozni sem kell ezerrel :D :D

Judit: mi is voltunk koncerten, Rolinak is tetszett, igaz néha rohangálni kellet utána, főleg mikor elől a gyerkőcök között rohangált elől a színpad előtt (talán láttattok is), meg sokáig egy asztalon csücsültünk, h ő is lásson valamit.

Tündi: apa már megy is vissza pénteken? De legalább tartalmasan töltitek a napokat. És jön még az idén? (karácsony, újév?)

Kép
bmeli78

Meli,apa sajnos nem jön már haza ebben az évben,majd csak február végén vagy március közepén :? :cry: De utána egy ideig nem megy!!! :D

Kép
Kép
tundi24

Melindáknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Tündi:

Már pénteken mennek is vissza? :shock: :( Nnnna, pont most azon agyalok, mit főzzek holnap. Csupa olyan dolog jut eszembe, amihez kell darálthús, ammeg pont nincs itthon. Fasírt, bolognai, rakott kel....Fogggalmam sincs, mit főzzek.... :roll:

Készülök a szülinapra, bár még mindig nem találtam ki, milyen tortát rendeljek (magunknak). Talán egy katicás fog nyerni....az biztos, hogy a Marcipánból rendeljük. És a hétvégén egy helyes kis ruhát is vettem neki, hogy csini legyen a lány a nagy napon.

Kriszti: terhesség nem betegség, de azért vigyázz magadra. Kímélni muszáj magad. :wink:

Ennyire futja, itt van anyukám, a netgyűlölő. :lol: :lol:
jaimee1

Tündi! Sajnos mi nem megyünk most a Mikulás ünnepségre, mert addig hezitáltunk, hogy menjünk-e vagy sem, mire lecsúsztunk a jelentkezésről. :( Nem baj, majd jövőre.
Ó,akkor használjátok ki ezt a pár napot... De most már legalább túl vagytok a felén!

Nálunk is bolognai volt a hét végén (saját receptem szerint!) Tegnap még azt ettük (Marci ebédre is meg vacsorára is -nagyon szereti :D ) de most már lefagyasztom a megmaradt szósz.

Bmeli! Mi is elöl voltunk, asszem a 4. sorban ültünk. Sajna nem ismertelek fel titeket, mivel még nem láttam nagyobb képet rólatok :)
Úgy örülök, hogy Marcit ilyen programokra el lehet vinni, és értékeli is!

Ja igen, torta! Tegnap nagy nehezen odataláltam a Zagyva cukrászdához - csak az rémlett, hogy valahol a Plusz környékén van... Aztán kiderült, hogy hétfőn-kedden zárva :cry: Remélem,ha holnap rendelem, akkor péntekre kész lesz?? Mert péntek délután akarom elhozni. Szombaton jönnek Anyuék.
judit_79

Sziasztok!!!!

Judit!
Mi általában szülinap előtt 2 nappal szoktunk tortát rendelni a Zagyvában csak azért,hogy friss és finom legyen :) Milyen tortája lesz Marcinak egyébként?
Biztos vagyok benne,hogy elvállalják nagyon rendesek :)

Ma megkaptuk a múltheti dogákat....lett megint 2/db 5-ösöm meg lett 3-asom is :( De végül is jó eredménynek számít mert ezt lett a legjobb jegy szinte az osztályban....ez statisztika volt :( Nem tudom minek kellett egyátalán ezt nekünk tanulni......áááááááááááá mindegy végül is ez eddig a legrosszabb jegyem ennél rosszabb ne legyen :D

Tündi!!!
Még nem is mondtam olyan jók a képek amiket feltettél :) Luca milyen nagylány már olyan szép :)

Az oviba pénteken megy a miki nem tudom Dia mennyire fog meglepődni :) Tavaj még nagyon becari volt tőle :D

Andi!!!
Mizu nálatok minden oké???? Mikor megy hozzátok az oviba a miki??? Holnap Makaival leszünk gondolj rám létsziiiiiii :)

Melindák !!!!
Boldog Névnapot nektek!!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Hali.

Vali.akkor holnapra vigyél kávét+kólát :lol: :lol: :lol: kitartás
Gratula az eredményekhez.Hát a 23-a tényleg gáz :( De hogy vígasztaljon,mi is járunk majd szombatonként (egész nap)....és még a január eleji vízsákról nem is beszélek..:( Tanulásra persze semmi időm sincs,egész nap csinálom a könyveléseket

A miki péntek délben érkezik az oviba..tán vonattal...legalábbis ezt olvastam.este pedig suli után jön hozzánk is :) :)

Judit.én előző nap reggel szoktam rendelni a tortikat.nekünk is a Zagyi a favorit-szinte mindent megvalósítottak eddig amit kértünk :)

Linda.nagyon jók a képek.hát nem semmi a csajszi súlya :) csak szopi van még?

Katlina.a mamának jobbulást!!! majd azért írj még,hogy mi van vele

Csajok.tuti mézeskalács recije van valakinek??????? bevallom még soha nem csináltam :oops:

Szilvi.fiúk náthásak voltak? én is titta nátha vagyok,fáj a torkom...szerintem a suliban kaptam el...mindenki köhögött stb.stb.

és

MELINDÁK.NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

KépKép
KépKép
cleo27

MÉG FOLYT.

Tündi.vettünk díszeket,égőket-és idebenn meg is csináltuk a díszítést .kívülről nem szoktuk,majd ha készen lesz a ház teljesen..akkor :)
Igaz a hóspray-vel befaragtam,mert hiába rázom fel rendesen...amint kész és ráfújom az ablakra...elkezd "olvadni"...és folyik le :evil: ilyen még egy évben sem volt :(

Évi.Nektek javul a náthi?

Nóri.Elmót sikerült már megvenni.ma voltam megint a Corában,láttam van nagy is.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Judit: Már megnyugtattak a lányok, én is csak azt tudom mondani, hogy ha pénteken rendeled, akkor is készen lesz. :wink: Milyen lesz egyébként????
jaimee1

Cleo: recept!

Egy másik fórumból hozom, áll nagyon fincsi.....

Mézeskalács

76dkg liszt, 34dkg porcukor, 2evőkanál szódabikarbónát, kevéske őrölt fahéjat, 10 szem porrá tört szegfűszeget összekeverünk. Hozzáadunk 5dkg margarint, 4 egész tojást, 4 evőkanál mézet és az egészet jól összedolgozzuk. A tésztát kis pihenés után 3mm (tényleg nagyon vékonyra kell) vastagra nyújtjuk. A süteményeket kiszúró-formákkal kiszaggatjuk vagy éles késsel előre megrajzolt formákat kivágunk. Megkenjük felvert tojással és sütőpapíron vagy lisztes, vajas tepsiben közepesen meleg sütőben világosbarnára sütjük.

Díszítés: amikor már kihűltek, akkor a cukormázhoz 2 tojás fehérjét nagyon keményre felverünk és hozzáadunk 24dkg porcukrot és jól elkeverjük. Akkor lesz jó, ha fejre állítjuk az edényt és nem jön ki a massza. Ezután beletöltjük egy új nylonzacskóba és kivágjuk a sarkát, de csak egy pici lyukat, és már lehet is díszíteni a mézeseket. A máz egy egész éjszaka szárad.

ebből az adagból kb. 400 darab lesz - állitólag

Kép
bmeli78

Andi! Nem nátha... vmi vírus. Magas lázzal kezdődött (1-2 napig is eltart ez a része), aztán köhögés... és csak a vége felé van pici orrfolyás.
Dávid most nagyon carul köhög... majd bevetjük du-án a Sombucus Nigárt. Az segít felszakítani a cuccot, ha már a Sinupret semmit se hat.

Vali! Azok tök jó eredmények!! 8)

Tündi! Majd csinálok táblit... most még sok a dolog a fiúkkal... addig is...

:!: Akinek van megosztani való infója a tábliba és a Nagy tábliban nincs benne, az küldje el nekem pü-ben. A topikot nem tudom most még követni.Köszi!

Pussz!
szilbee

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! Kép

Szilbee, gyógyuljatok gyorsan!

Andi, köszi. Csak szopi van még.

Vali, tényleg jó jegyek, ne aggódj :wink:

Meli, boldog névnapot kívánok neked! Kép
Nem minket láttál. Már csak ritkán járunk be Szolnokra... a karácsonyi ajándékok nagy részét is netről intézem..

Kriszti, tényleg vigyázz magadra, és lassíts, élvezd ennek a pár hónapnak minden percét!! én bizony megbántam, hogy a 36. hétig dolgoztam, és nem csak magunkkal foglalkoztam.

Kép
pimelinda

meli.

köcce a receptep.aztaa...400db :lol: :lol: hát el fogunk szórakozni a gyerekekkel :)

Szilvi.írnál erről a Sombucus Nigár-ról??? homeos?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Úgy tűnik Babóca megköveteli magának a pihenést. Tegnap délután óta valami rettentően szarul vagyok. :cry: Este majd leszakadt a csuklóm annyira fáj és még most is nagyon fáj nem tudom mitől mert nem emlékszem rá hogy megrántottam volna lehet valami izületi gyulladás arra mi a jó? Ráadásul szinte egész éjszaka hánytam hajnalba aludtam el amikor Zsolti elment dolgozni most kivételesen 6-ra ment és 6-ig is lesz, de a jó hír hogy holnap egész nap itthon lesz. :D Úgy érzem, mint akin átment az úthenger egymás után kétszer. Szóval úgy nézz ki a hétre betervezett nagytakarítás és díszítés elmarad :cry: .
Holnap megyünk a kórházba uh-ra 11.30-ra van időpontunk. Szokták tartani magukat az időponthoz :?: Vagy ez csak formaság? Mennyivel előtte érdemes oda menni szerintetek, mert előtte még lenne egy kis dolgunk Szolnokon és azért kérdezem, hogy mikor induljunk el itthonról. :)

Igérem megfogadom tanácsaitokat és többet fogok piheni. :)

Tündi: A 4D ultrahanggal kapcsolatban úgy döntöttünk, hogy majd a 30 hét körül megyünk el.

Vali: Gratula a jegyeidhez. :)

Andi: Sok sikert a mézeskalácshoz és számolj majd be hogy sikerült. Én egyszer próbálkoztam de a kukába landolt. :(

Linda: Én a hányás miatt csak a 8 hétig dolgoztam. De az biztos, hogy semmi más nem fontos csak Babóca és csodálatos érzés tudni, hogy Ő itt van. Úgy gondolom az Isten nekünk adta a legnagyobb ajándékot az életben ÉLETET tudunk adni. :D

Most megyek vissza fekszem mert mindjárt lefordulok a székről nem tudom mi ez. De rendesen levert a lábamról az biztos. :cry: Remélem nem valami vírus és Babócának nem lesz baja.

Köszönöm a sok jó tanácsot!!!! És azt, hogy így ismeretlenül is segítetek.

Szép napot!!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtatást, akkor biztos kész lesz Marci tortája időben :) Nem tudom pontosan,milyen legyen, talán vonat vagy autó formájú. Majd csak mutatnak valami katalógust, amiből választani lehet.

Vali! Gratula az 5-ösökhöz, és a 3-mas sem rossz! Statisztikából pláne! Brrr. nekem az volt a másik nagy mumus a főiskolán (a számvitel mellett)...

Szilvi! Mielőbbi jobbulást Dávidnak!!

Kriszti! Vigyázz magadra, és pihenj sokat! A nagytakarítás megvár!
Szerintem ha 11:30-ra van időpontod, nem érdemes korábban odamenni... Én nem nagyon tudom, hogyan van ez a kórházban, egyszer mentem oda UH-ra, de akkor ott volt a saját dokim, és behívott soron kívül. Mindenestre úgy tudom, elég jó készülék van ott, hátha ezúttal a nemét is megmutatja a babuci :)
judit_79

Sziasztok!

Kriszti, nekem meg a térdem fájt hasonlóan a te könyöködhöz. Vasárnap-hétfőn alig tudtam menni. Tuti nekem is izület volt, mert nem csináltam semmit, egyszer csak el kezdett fájni. Nem tudom terhesen mit lehet rá kenni-szedni. Talán kérdezd meg a dokidat!
A hányás-elesettség nekem nagyon valami vírusos dologra utal. Próbálj pihenni, és inni, amennyi benned marad! (vagy még epére gondoltam, az is tud furcsa dolgokat produkálni)
UH-ban én már nem tudok neked mit mondani.

Vali, Makai Palira gondoltál? Még mindig tanít? Érdekes óráid lesznek... :wink:
Gratula a jegyekhez! Hát megmondom őszintén én őrült büszke voltam magamra, amikor a fősulin a statisztikám 3-as lett elsőre! Kb. 90%-os bukás volt nálunk! Szóval ér az annyit neked is, mint másból az 5-ös :lol:

Tündi, nem, apa nem dolgozik. Elkezdett egy tanfolyamot (ADR, veszélyes áru szállítás) jó sokba kerül...., na mindegy. Ebben az évben már nem dolgozik.
Most kiment az anyukájáékhoz. Lesz otthon egy kis nyugi.

Szilbee, jobbulást a fiúknak! Neked meg kitartást!

NÓRI????

Tündi, jó gyorsan telik az idő :( Pénteken már megy is vissza apa? Pihizzetek addig! Mit kap Luca?

Judit, nagy szövege lehet Marcinak! Gondolom is, hogy mosolyogtál magadban, miket tud ez a gyerek!

Andi, Csongi orra tele, én javulgatok. Eldöntöttétek már melyik suliba megy Zsoltika?

Évi és
Kép
csongianya

Andi! Igen homeos. Nehezen szakadozó köhögésre szokták adni. (Erről Linda bizti többet tud.) Nekünk általában 4x2 gyolyót kell Dávidnak adni. 1 napon belül hatni szokott. Öööö ... több nem jut róla így septiben eszembe... :oops:
szilbee

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak többnyire kukuccsolok :) Igazából semmi különös nem történik,csendben,nyugalomban telnek a napok.Na jó,az,hogy csendben,kicsit erős volt :lol: ennyi gyerek mellett :)

Kis betegeknek mielőbbi gyógyulást még mindig!!! :)

Mi már csak kicsit vagyunk taknyik,meg reggelente köhög még Lucus,napközben már szinte alig.Felüléssel próbálkozik a drágám,kapaszkodik a nadrágjába és úgy húzná föl magát hasizomból :lol: Én jókat mosolygok rajta,de ő komolyan betud gurulni,hogy nem akar sikerülni :)

Vali:Itt is gratula neked :) Pucca :)

Linda:Kis édi husibaba Rékus :) ő teljesen rendbe jött már?Vasárnap sütöttem "verden beste"sütit,mind megettem egyedül :oops: na jó pár falatot kapott Milán is.Másnap kereste apa,mondtam erről már lekéstél :lol:

Judit:Nagyon cuki lehet Marci :) Milánom is tud néha olyanokat mondani,hogy csak nézek :shock: Igazi kis szövegláda és mindenben utánoz minket.
Jó nektek és Erikáéknak,mindjárt szülinapoztok :) Mi majd január,február :)

Tündi:Kihasználni minden pillanatot :)

Kriszti:Csatlakozom az előttem szólókhoz,igaz a terhesség nem betegség,de megengedett a nyugalom,pihi időnként :) Én pihentem amennyit csak tudtam,persze ez a 3.terhességnél kicsit nehezebb volt,hisz ott volt az örökmozgó Milánom :)
Tudomásom szerint nemigazán alkalmazhatóak az izületi betegségekre javasolt kencék a terhesség alatt(legalább is van olyan),de mindenképp orvosoddal konzultálj.Folyadékfogyasztát mindenképp forszírozd,de inkább többször keveset és ne szénsavast.Epe?Hááát,nekem Lucus hozta elő,sajna voltak elég kemény görcseim is :( sokszor négykézláb másztam a földön,ügyelet,stb :cry: Sokszor azt éreztem szétszakadok :( Szülés előtti éjjel is keményen begörcsöltem(most jut eszembe lehet ez indította be a szülést?ugye 1 hónappal jött korábban Luca)és közvetlen szülés utáni éjjel is :( 2x szóltam a nővérnek,rosszul vagyok,azt mondta bizti szülés utáni izomláz,3.-jára majdnem négykézláb másztam ki,hogy mostmár szóljon orvosnak.Komolyan annyira carul voltam,hogy olyan pánik félelmem volt,azt éreztem reggelre meghalok :(
Aztán még volt egy-két görcs,majd elmentem uh-ra ahol megállapították több apró,mobilis kövem van.Ezután Vali ajánlott nekem egy "lötyikét"amit 1 hónapig ittam,azóta nincs semmi problémám,kop,kop :)
Ezt most csak azért írtam le,mert Évi eszembe juttatta,nehogy magadra vedd :) És én mindig epét hánytam a terhesség alatt,nem kevésszer :(
Az uh időpont,én mindig mentem kicsit előbb,volt,hogy hívtak pontosan,de sajnos előfordulhat kis csúszás :( Akár orvos,akár az előző paciensek miatt :?

Na,jó hosszúra sikerdtem :P eldugulok mostmár,megyek kávézni :) Ja,én meg holnap fogdokihoz megyek megint :( Előtte tescozunk,még van kevés hiány ajándék terén és az adventi koszorúmrúl még hiányzik a gyertya,mindig elfelejtem,de ma fölírom :oops:

Na pusszantás :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Jaimee! olyan jót nevettem, hogy Anyukád net gyülölő. Az enyém meg totál függő, általában pont akkor tudok irni, amikor itt van.

Vali! Gratula a vizsgáidhoz nagyon ügyi vagy. Majd ird meg mit szólt Dius a Mikihez.Mi szombaton megyünk Attila munkahelyére Miki buliba.

Kriszti! Szerintem pihiz sokat.Remélem a hányós dolog nem komoly. Amikor én jártam uh-ra még nem volt időpont.

Atika pár napja elkezdett kúszni, nem győzőm Anta apró játékait elpakolni.
Lehet,hogy mostanában megint kevesebbet irok majd,Apa mától szabin van, idén már nem is megy dolizni.
Probálok takaritgatni itthon, de nagyon lassan haladok.És sajnos megint beteg lettem, és Antónia is köhögünk.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Vagyok én, vagyok, mden nap olvaslak benneteket, magamban válaszolok is, meg hozzászólok....ööö...de jó lenne 1 titkárnő :wink: ...leírni már nincsen kedvem :oops:

Betegeknek JOBBULÁST!!
Lili is taknyos, de szerencsére ennyi....szerintem már javulófélben.

Elmohoz még mindeg nem jutottunk ki. Viszont a mostani Cora kat.-ban van Elmos dvd akciósan. De kérdem én magamtól, minek? Tizenakárhányadiknak? :roll:

Ma bekopogott a Télapó a bölcsibe :wink: . Nagy szenzáció volt. A szomszéd ovi udvarán meg ott ücsörgött kint délután is, oda is odamentünk. Egészen addig vígan dalolta Lili a Télapó itt van-t, mikor elé értünk, akkor még kibökte a nevét, aztán néma csend :lol: Még "cukrot-diót-mogyorót" sem vett a kosárból. Remélem, pénteken nem az én nyakamból fogja nézni :lol:

Holnap mama vonszolja el Lilit as bölcsiből, mert én meg itthon sütöm a sütit 4 után majd, péntekre. Péntek 3-5-ig Mikulásünnepség.

Ja...MELINDA! BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Katlina! Mi van mamáddal??? Takarítással?

Lakásdíszítés nálunk nincsen....viszketítiszem van már tőle...és még hol a vége :roll: ? Viszont egy jó nagy takarítás nagyon kéne....

No...most írtam. Majd jövök megint....egyszercsak :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mama jól van köszöni szépen,holnap már jöhet haza!

Takarítás!
Hát elkeztem de nem látom az alagút végét :twisted: ,segítség hílyában Robika is segít nekem ami néha roppant kellemetlen tud lenni,létrára felmegy zokszó nélkül meg ilyesmi,szóval kivagyok

Díszítést takarítás utánra terveztem,de lehet hogy karácsonyig sem végzek :wink:

Na megyek is gyerekem szólt hogy kaka van :wink:

Kép

Kép
katlina

sziasztok!

Kezdhetem előről..Luca kitörölte az irományomat... :twisted:

Tegnap nem tudtam jönni,mert sütés-főzés volt az esti névnapozásra.jól sikerült,fényképek feledésbe merültek :roll: Fél9kor mentek el a vendégek.Luca kapott egy póni családot kiegészítőkkel,fa öltöztetős macit,fa kirakót,takarítószettet,fp-s kiskutyát,és egy nagy fa kockát amin van húzogatós játék,mágnestábla,formabedobó.

Sajnos rohan az idő,holnap du megint jön a búcsú :cry: de utolsó 3 hónap következik :D

Nóri,örülök,hogy írtál végre! :) Majd számolj azért be,hogy sikerült a Mikulás buli a bölcsiben :) Lilcsinek is mennek a gyógypuszák :)

Kriszti,mi volt uh-n?Minden okés?Melyik doki volt?Rendes volt?Jobban vagy már?

Katlina,biztosan végzel majd vele ne aggódj :) Úgysincs más aki megcsinálja helyetted gondolom :)

Letti,gratula Atinak a kúszáshoz! :) Jajj lesz Antónia játékainak,meg az elérhető tárgyaknak :wink: :D

Móni,fogdokinál mi volt?Megsütöttem a verden bestét,ha legközelebb csinálsz elmennék hozzád megnézni,mert kicsit vékony lett a tésztája,de nem lett annyira ronda :wink: az íze meg isteni lett :) :)

Szilbee,javulgattok már?

Évi,de legalább nem ül otthon tétlenül apátok!Nézd ezt az oldalát.Mondjuk én sem igazán örülnék ha nem melózna :?

Judit,sikerült megrendelni a tortát?Milyen lesz?Marci jobban van már?Kár,hogy nem jöttök a mai ünnepségre :?

Vali,jók ezek a jegyek szerintem,nincs okod szomorkodni :)

Andi,vonattal érkezik a Mikulás?Ez jóóó :P Várják már a gyerkőcök egyébként?

Bocsánat ha nem reagáltam mindenre,és mindenkinek!!! :oops: Holnap estétől újra egyedül,és akkro jobban tudok már jönni.

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Levente javul, de Dév kruppos lett. Nagyon megszenved vele szegény...
szilbee

Sziasztok!

Ma 4.-szer is jártunk a fülészeten... Marci meggyógyult, halleluja! És nem is sírt, miközben a doktor néni megnézte, nagyon büszke is volt magára! :D
Viszont ma nem aludt délután, itt volt a barátnőm, Marci is pörgött egész nap, meg játszottunk vele. Most már elég nyűgöske.

Katlina! Hát igen, ismerős, így elég nehéz takarítani... :roll: Mi most lépünk abba a korba, hogy Marci időnként egyedül is eljátszik, ha látja, hogy nem tudok vele foglalkozni. Ez nagy változás, mert eddig nem volt ilyen! De most pl. nem ártana lemosni az ablakokat, annak pl. nem mernék nekiállni, amíg ketten vagyunk itthon Marcival. Pedig nagyon rájuk férne.

Tündi! Én is sajnálom így utólag, hogy nem megyünk ma az ünnepségre, pláne hogy a bölcsisről is lemarad, bár nincs információm arról, hogy megy-e oda a Mikulás. Azért számolj majd be, milyen volt! :)
Na, megrendeltem a tortát is tegnap, remélem finom is lesz. A kék autót választtam, a rendszámtábláján Marci felirattal. Csak egy pár fényképet mutattak, de szerintem ez biztos tetszeni fog neki!

Szilvi! Szegény Dév :( Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Móni! Aranyos lehet Lucuska, ahogy próbál felülni :) Neki is jobbulást!

Letti! És nektek is! Mennyien betegek mostanában :(
Azért tehetnél fel majd képet Atikáról, biztos nagyot nőtt már! :)
judit_79

Sziasztok

Judit. örülök,hogy rendbejött Marci.melyik dokinéninél voltatok?
Majd kérünk ám képeket a tortiról+ a kis szülinaposról

Tündi.aha,valamiféle vonatszerű járgánnyal megy holnap 12-kor a Miki :lol: majd beszámolnak róla a gyerekek,hogy milyen is volt :)

Szilvi.jobbulást Dévnek.kapott gyógyit rá? hát igen...ez fiúknál gyakori sajnos.Nálunk is Zsolti a köhögősebb ...
Köszi a homeos infót.be is szerzek én is belőle...ismerjük azt a tipusú köhögést,úgyhogy jó ha lesz itthon.

Évi.a Belvárosiba megyünk! sok csoporttársa is oda jön (megjegyzem 15nagycsopis van a vegyescsoportban) és bizi így ismizni is fog ezt-azt.De bizti tudod miért döntöttünk a Belvárosi mellett. :) -jobb mint az Újvárosi egy fokkal
:lol: -és anyuékhoz ugye ez a körzetes :),meg persze 2perc az ovitól.Tényleg...akkor Sziszi is minden reggel majd kíséri Zsoltit suliba...háát érdekes lesz. 8)

Télapó kinél mikor fog járni? nálunk mindíg 5-én este jön. :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tényleg Évi! CSongi nem akar Ben10-zel bizniszelni? ha már nem használ ezt-azt lehet vennénk tőle :)

Na...Makaihoz nekünk is van "szerencsénk"...

Vali.Nagy Erzsébet tanít titeket? nekünk holnap vele lesz előadásunk.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hi!

No, csak el akarom újságolni, hogy tegnap nagyon elkiabáltam a dolgot, hogy Lili javulófélben :cry:
Este 10-től csak üvöltött kb. 2 órát. Aztán nagy nehezen elaludt a hónom alá kuporodva, de, mint nyúl a bokorban.
A fülét fájlalta.
Aztán hajnalban köhögött nagyon, babyluuf volt a gyógyír rá.

Dokihoz elmentünk, és kiderült, hogy kifolyt a füle :shock: :cry:
Azóta is ezen vagyok kiakadva. Hogy nem volt erősebb tünet, mint hogy néha-néha mondta, ha kérdeztük, hogy fáj a füle??? Se láz, se semmi. 10 perc múlva meg mindig közölte, hogy "nem fáj fülem, meggyógyult".

Úgyhogy melegítés, mosás, infra....

Mondtam dokinak, hogy sűrűn fájlalja a fejét. Majd mennünk kell szemészetre, meg laborba is :x Ha mind2 negatív, még neurológia is becsúszhat. De valószínű, hogy a füle miatt van.

No, ennyi...pá

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri.

Szegény Lilcsi.gyógypuszi neki.mikor kell kontrollra menni?
fejfájásról: kerilányomnak is sokat fáj a feje,de anyukája is megfigyelte,hogy olyankor ha van valami kis baja...nátha,láz stb.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Óh, Elin, már megint... megszenvedtek a fülecskékkel :? Csináljátok végig a vizsgálatokat, hátha van valami kósza baci, ami benne van, és az okozza ezt a sok fájdalmat!

Andi, Ben10 eladás??? Áhh, még a pici kori játékait is sajnálja, nemhogy a tavalyit :wink: :lol: Olyan kis gyűjtögető a lelkem, és oda nem adná semmi pénzért. Úgyhogy marad a bolt :wink:

Ja, megérkezett tegnap a gombfoci asztal. Reggel fél 8-kor hozta a postás. Még jó, hogy éppen itthon volt a férjem, gyorsan levitte a tárolóba. Jóóóó nagy! Gondolom lesz öröm karácsonykor!

Tündi, jaj, megint búcsú... nehéz lehet! De tényleg nézd a jó oldalát, már CSAK 3 hónap, és visszakapod a férjecskédet :lol:

Judit, halleluja, hogy meggyógyultatok!

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?