Sziasztok!
Itt vagyok én is,csak többnyire kukuccsolok
Igazából semmi különös nem történik,csendben,nyugalomban telnek a napok.Na jó,az,hogy csendben,kicsit erős volt
ennyi gyerek mellett
Kis betegeknek mielőbbi gyógyulást még mindig!!!
Mi már csak kicsit vagyunk taknyik,meg reggelente köhög még Lucus,napközben már szinte alig.Felüléssel próbálkozik a drágám,kapaszkodik a nadrágjába és úgy húzná föl magát hasizomból
Én jókat mosolygok rajta,de ő komolyan betud gurulni,hogy nem akar sikerülni
Vali:Itt is gratula neked
Pucca
Linda:Kis édi husibaba Rékus
ő teljesen rendbe jött már?Vasárnap sütöttem "verden beste"sütit,mind megettem egyedül
na jó pár falatot kapott Milán is.Másnap kereste apa,mondtam erről már lekéstél
Judit:Nagyon cuki lehet Marci
Milánom is tud néha olyanokat mondani,hogy csak nézek
Igazi kis szövegláda és mindenben utánoz minket.
Jó nektek és Erikáéknak,mindjárt szülinapoztok
Mi majd január,február
Tündi:Kihasználni minden pillanatot
Kriszti:Csatlakozom az előttem szólókhoz,igaz a terhesség nem betegség,de megengedett a nyugalom,pihi időnként
Én pihentem amennyit csak tudtam,persze ez a 3.terhességnél kicsit nehezebb volt,hisz ott volt az örökmozgó Milánom
Tudomásom szerint nemigazán alkalmazhatóak az izületi betegségekre javasolt kencék a terhesség alatt(legalább is van olyan),de mindenképp orvosoddal konzultálj.Folyadékfogyasztát mindenképp forszírozd,de inkább többször keveset és ne szénsavast.Epe?Hááát,nekem Lucus hozta elő,sajna voltak elég kemény görcseim is
sokszor négykézláb másztam a földön,ügyelet,stb
Sokszor azt éreztem szétszakadok
Szülés előtti éjjel is keményen begörcsöltem(most jut eszembe lehet ez indította be a szülést?ugye 1 hónappal jött korábban Luca)és közvetlen szülés utáni éjjel is
2x szóltam a nővérnek,rosszul vagyok,azt mondta bizti szülés utáni izomláz,3.-jára majdnem négykézláb másztam ki,hogy mostmár szóljon orvosnak.Komolyan annyira carul voltam,hogy olyan pánik félelmem volt,azt éreztem reggelre meghalok
Aztán még volt egy-két görcs,majd elmentem uh-ra ahol megállapították több apró,mobilis kövem van.Ezután Vali ajánlott nekem egy "lötyikét"amit 1 hónapig ittam,azóta nincs semmi problémám,kop,kop
Ezt most csak azért írtam le,mert Évi eszembe juttatta,nehogy magadra vedd
És én mindig epét hánytam a terhesség alatt,nem kevésszer
Az uh időpont,én mindig mentem kicsit előbb,volt,hogy hívtak pontosan,de sajnos előfordulhat kis csúszás
Akár orvos,akár az előző paciensek miatt
Na,jó hosszúra sikerdtem
eldugulok mostmár,megyek kávézni
Ja,én meg holnap fogdokihoz megyek megint
Előtte tescozunk,még van kevés hiány ajándék terén és az adventi koszorúmrúl még hiányzik a gyertya,mindig elfelejtem,de ma fölírom
Na pusszantás