Nah, felkeltem...ma már másodszor
Sina: ilyen, hogy védőnő nincs nálunk: van a családorvos, hozza kell fordulni mindennel, ő küld tovább valamelyik szakorvoshoz. A terhesség alatt van a nőgyógyász, eddig összesen 4x kellett hozza mennem, őt meg is lehet fogadni szülni, de nagyon sokba kerül, és úgyis mindent a szülésznő csinál. Azt viszont nem lehet fogadni, az ügyeletessel kell szülni. Még szülés előtt kell választani egy gyerekorvost a kicsinek, ő majd meglátogat összesen kétszer, miután hazajöttem a kórházból...nagyjából ennyi. Na de ma már nincs lázam, reméelem este sem lesz
Boci: mi még szoktuk szeretgetni egymást apucival, minden nap sétálunk egy nagyot kettesben (ez nagyon jó, ezelőtt öt évvel, amikor fűzögetett, akkor sétáltunk ennyit), lépcsőznöm is muszály, mert a negyediken lakunk, de ezeket nem azért, mert siettetni akarom a dolgokat, türelmesen kivárom az időmet
Mush: nagyon édik a kis fafigurák, főleg a második tetszik nagyon
Enikő, Sarmon: köszi a szoptatós hozzaszólásokat, igy elsőre az ülve szoptatás jobban tetszik, meghallgattam volna még több vélaményt is, de majd kitapasztalom
Orsi: mi betetetjük a kórházban a fülcsijét, 24 órát kell kékszeszben áztatni, és utolsó nap, mikor hazaengednek teszik be (abból a meggondolásból csak utolsó nap, h ha begyullad a füle, ne ott kelljen kezeljék)
Kati: remélem kisfiad minél hamarabb meggyógyul, küldöm a gyógypuszikat
Gabi: neked is köszi a szopis tanácsot, nagyon remélem, h kismanómnak lesz mit szopiznia. A többi majd kialakul
Én sem vagyok mindig napirenden, h ki szült, és mikor, és hogy, Aida oldalán nézelődök közbe- közbe, ott egész jól "nyilván vagyunk tartva"
Hű, mire a végére érek, azt hiszem, h mindet elolvastam, leirtam, amit akartam, egyet frissitek, és máris egy oldallal több van
Nem tudom tartani a tempót...