Új privát üzeneted érkezett!

sina: az nagyon jó jel.
az össze kolleganőm aki az elmúlt egy évbe szült 5 voltak én vagyok a 6.,szóval az összes elmesélte, hogy aznap vagy szülés előtt közvetlenül egy nappal, feldagadt a szájuk, a szemük a kezük is teljesen pufók lett.
anyum is mesélte, hogy közvetlenül a szülés előtt úgymond eltorzul a kismamák arca...

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sina!
Nem besózva vagyok, hanem izgulok és félek!

De vhol van egy olyan érzésem, hogy az én Manóm nem nagyon akar ma vagy holnap kibújni! :roll:

Vki elkülené nekem a telefonszámos táblát mert nem találom hová mentettem!
Vendég
 


sina. na igen probalok nyugodtan hozzaallni. van mit csinalni, de minden megvar es szivesebben babaznek. azon meg nem aggodom, hogy esetleg nem lesz konyhank az elejen.

hajra odett! bujj ki! :)

KépKép
KépKép
mush589
 
 

 
 

Gabi! ne aggódja kaki miatt! Szerintem nincs minek kijönnie, mert felszívja a szervezete a növekedéshez! Akisfiam amikor született, három naponta produkált, akkor is úgy kellet kiimádkozni. Aztán mondta a dokink, hogy nem kell ezenm csodálkozni, mert hetente30 dkg-t hizik, meg no...

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


gaby. szerintem se izgulj a kaki miatt. a baratnom meselte, hogy az o kisfia is anyatejes volt, es volt 1 hetig nem kakilt!

kati. te ma nagyon rossz vagy!!!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


ennem kene valamit, de nem tudom, hogy mit!
kitalalom, aztan feltoltom a kepeket.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Szorsi! Priviben elküldtem!

Mushi! Legalább nem kell majd idegeskedned, hogy főzni kellene... ha nincs konyha :)

én ugy tudom az arc eltorzul , de az mas mint a vizes dagadas... azert hajra Sina!

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Kati! Vérnyomim már nem is tudom, hogy mikor volt mérve, de akkor is éppen dagadtam (volt egy időszak, hogy elmúlt) és még kicsit alacsony is volt. Azóta én egyszer mértem otthoni mérővel és ugyanúgy alacsony volt. Vizeletet viszont a múlt héten néztek, fehérje nincs, ezért nem aggódom. A kajával kapcsolatban pedig: annyi édességet eszem, hogy sósat legfeljebb levest eszem. Igyekszem figyelni, hogy minimális fűszerrel. A zöldséget sem sózom (korábban sem volt jellemző) és rengeteg folyadékot iszom! Belegondoltam, hogy mi lenne, ha nyár lenne....

Orsi! Hitetlen lettem! Nem hiszek a jelekben! :twisted:

Szorsi! A szüléstől félsz vagy az utána következő ismeretlentől? (Tábla sajnos nekem nincs meg!)

Mushi! Végülis a konyha nem is olyan fontos, hiszen a teli hűtő, sütő, mikro stb. kicsilánynak meglesz - reméljük, hogy tökéletes tejcsit kap majd anyukájától.... És akkor más nem is számít! :D
sinaszi
 
 


Gabi! Én is olvastam erről a dologról, hogy a gyerkőc azt a ritmust veszi fel, amit a pocakban az utolsó hetekben megszokott... kezdtem bízni benne, hogy nem igaz, mert nálunk Mesi az utóbbi napokban egész éjszaka fent van és napközben is sokat mozog! Így se éjjelem, se nappalom nem lesz!!!!! :cry:
sinaszi
 
 


Köszi csajok a megnyugtatást.

Sina: minden baba más, lehet, hogy nálatok nem lesz ilyen, és tutira Mesi lesz a legtündéribb Sinababa az egész világon :D

Nekem ez a telcsis tábla van, de asszem, ettől van egy újabb is :?

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.12.04 12:21-kor.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Köszike Kati megkaptam!

Elsősorban a szüléstől félek! Most még! :roll:

A szülés előtti jelekről csak annyit hogy: van(volt) több ismerősöm akinek már szülés előtt több héttel be volt dagadva az arca.
Pl: az én szám is be van már hetek óta, és van olyan reggel amikor úgy be van dagadva a kezem, hogy be sem tudom az ujjaimat hajlitani.
Nekem éppen azt mondta egy ismerős a lányos anyukák akik inkább daganak.
Úgyhogy szerintem ez sem mondható egyértelmű jelnek.
Vendég
 


Ja! És a ki, mikor szül kérdésedre: Nekem személy szerint a szám-név memóriám nagyon jó! Emiatt is imádtam a törit és mai napig tudom a születés-halál időpontját a legtöbb költő, író esetében, akiről tanultunk. (Az Árpád-házi királyok még általános iskolából vannak meg ugyanígy, mellé a legfontosabb intézkedések. A II. világháború is elég pontosan dátum szerint megy.... Rendszámok, telefonszámok soha nem okoztak gondot!) De valószínű, hogy Neked most Kristóf is úgy leköti az energiád, hogy nem ez a legfontosabb számodra! Mi csak vegetálunk, várjuk a nagy napot, itt lopjuk a napot a gép előtt, természetes, hogy jobban képben vagyunk! Majd nézz meg bennünket szülés után!!! :lol:
sinaszi
 
 


Sina: asszem, igazad van :roll: Számokból ált. én is atom vagyok, csak most másra állt rá az agyam.... :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Tejóég! :shock: :D

Én még ma le sem ültem a gép elé, erre mennyi oldal fogad, ahogy lehuppanok. :) Látom ahhoz képest, hogy már 1/3 részünk megszült még pörög a topik. :)

Láttam volt szó a kislány fülbevalóztatásáról. Manapság már gyakori (legalábbis jó pár ismerős így volt körülöttem) hogy nem lövette ki a kicsi a lány fülét rögtön.

Látom Orsi még mindig egyben.. Ejha. Picurka nagyon jól érzi magát odabent. :D

Noelka jól érzi magát odabent. Jaj, de olyan rosszat álmodtam :shock: inkább le sem írom, mert nagyon durva volt. :( No de a valóság a lényeg, Noel baba habár most épp alukál reggel pörgött nagyon. :D

Jósolgatások vannak, de egyéb semmi. Holnap meg NST, vizsgálat, UH meg a szüléstervem végre megbeszélem a szülésznővel meg az új orvossal.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Szorsi, Sina: hát én már minden szülés előtti jelet produkáltam és semmi!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Sina: csalántea??? Próbáltad már? Nekem segít a vizesedés ellen!!!

Itt volt a barátnőm és kaptunk az ágy fölé ilyen kis zenélős forgót! Tök édes!!!
Vendég
 


esik a hó nálunk! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Bocika!

Raknék én képet de olyan mélyre kell hajolni h feltöltsem, h várok míg lemegy a pocak és akkor 1000-rel töltök minden félét.
Köszönöm az építkezés befejezve idénre.Vagy lehet h a gipszkarton fel lesz rakva és a vezetéket be lesznek kötve attól függ a párom kollegái ideérnek-e és a főnök mennyire engedi el őket.
Hétvégén akart a párom vakoltatni majd látjuk az idő hogy engedi.Ja és a gázos talán a jövő héten jön.Szóval a páromnak vannak ám tervei :roll: Én szívem szerint már hagynám az egészet a fenébe.Majd jövőre.Lassan jönnek az ünnepek is a pénzt meg elviszik a munkások???? :roll:

Sina!
Én is hallottam h a "dagadás" már a szülés idejét jelzi.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Boci! Lehet még ilyenkor akármilyen vízhajtót magunkhoz venni? Csak mert én úgy tudom, hogy nem! De lehet, hogy rosszul tudom! :oops:
sinaszi
 
 


Aida! Ez azért van, mert mostanában hanyagolsz minket! A sok olvasása bünti! :)

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Bkatalin!
DE jó én szeretem a havat!
Lehet h egy jó kis söprés vagy dúrás be is indítaná a szülést.

Aida!
csak szépen sorban. :wink: Ez a 36 hét még ráérsz.Nekem azt mondták a 37.hét előtt ne szüljek mert akkor fejlődik ki egészségesre a tüdeje.Tehát kitartás.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Anita: ok, türelemmel vagyok!!!

Sina: ez természetes módszer, nincs tiltólistán. Kétnaponta megiszol egy bögrével az nem árt! Nekem használ!!! olyan rossz íze sincsen, bár én a málnalevél teát is simán nyomom!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Én meg csak zabálok-zabálok! :oops:

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Nekem is el kéne kezdeni inni a málnalevél teát? :shock:

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Sina: ja még egy "hasznos" (nekem ez is bejön): zuhanyozás vége felé (nem kellemes) egy kis váltófürdő térdig. Engedj a hideg vizet a lábfejedre és szépen lassan haladj a térdedig felfelé. Aztán ugyanez meleg vízzel. Egypárszor megcsinálod ez is hatásos!!!
Vendég
 


Nah, felkeltem...ma már másodszor

Sina: ilyen, hogy védőnő nincs nálunk: van a családorvos, hozza kell fordulni mindennel, ő küld tovább valamelyik szakorvoshoz. A terhesség alatt van a nőgyógyász, eddig összesen 4x kellett hozza mennem, őt meg is lehet fogadni szülni, de nagyon sokba kerül, és úgyis mindent a szülésznő csinál. Azt viszont nem lehet fogadni, az ügyeletessel kell szülni. Még szülés előtt kell választani egy gyerekorvost a kicsinek, ő majd meglátogat összesen kétszer, miután hazajöttem a kórházból...nagyjából ennyi. Na de ma már nincs lázam, reméelem este sem lesz :roll:

Boci: mi még szoktuk szeretgetni egymást apucival, minden nap sétálunk egy nagyot kettesben (ez nagyon jó, ezelőtt öt évvel, amikor fűzögetett, akkor sétáltunk ennyit), lépcsőznöm is muszály, mert a negyediken lakunk, de ezeket nem azért, mert siettetni akarom a dolgokat, türelmesen kivárom az időmet :wink:

Mush: nagyon édik a kis fafigurák, főleg a második tetszik nagyon

Enikő, Sarmon: köszi a szoptatós hozzaszólásokat, igy elsőre az ülve szoptatás jobban tetszik, meghallgattam volna még több vélaményt is, de majd kitapasztalom 8)

Orsi: mi betetetjük a kórházban a fülcsijét, 24 órát kell kékszeszben áztatni, és utolsó nap, mikor hazaengednek teszik be (abból a meggondolásból csak utolsó nap, h ha begyullad a füle, ne ott kelljen kezeljék)

Kati: remélem kisfiad minél hamarabb meggyógyul, küldöm a gyógypuszikat

Gabi: neked is köszi a szopis tanácsot, nagyon remélem, h kismanómnak lesz mit szopiznia. A többi majd kialakul
Én sem vagyok mindig napirenden, h ki szült, és mikor, és hogy, Aida oldalán nézelődök közbe- közbe, ott egész jól "nyilván vagyunk tartva" :lol:

Hű, mire a végére érek, azt hiszem, h mindet elolvastam, leirtam, amit akartam, egyet frissitek, és máris egy oldallal több van :roll: Nem tudom tartani a tempót...

Kép
galzsuzsa
 
 


Kép Mesi sapija és kesztyűje :)

Remélem, hogy nem lesz kicsi a nagy bucijára!!! :lol:
sinaszi
 
 


Anita: ne is mond, én is csak ennék meg ennék. Ez még ok, de nem valami hasznos dolgokat, hanem péksütit meg csokit mázsaszámra!!! A rendes kaját meg nem is kívánom!!! :lol:
Vendég
 


irt valaki berninek???
ahogy mar irtam korabban, en irnek, de az neki nagyon sokba kerul, ha nekem valszol. koszike

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sina! tök cuki ez a sapi!

Zsuzsa! Átadtam a gyógypuszit és úgy tűnik használt: elkezdett rosszalkodni! :) kösönjük... :)

Anita! söpörném én a havat, csakhogy itt nem marad meg! :(

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Boci: újabban én is az édességekre vagyok rákattanva, a fehércsoki a kedvenc, azelőtt nagyon ritkán ettem, mostanában majdnem minden nap :oops:

Kép
galzsuzsa
 
 


Bocika!
Elmentem menűs kajáért almaleves, hurka-kolbász tört krumpli, párolt káposzta.Ebből ettem hagytam a páromnak is.vettem friss kenyeret hozzá felvágottat ebből is ettem 1 szelet kenyér 6 szelet felvágott :oops: És akkor még a mandarin és a szaloncukor hol is vannak???

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Bella! Én is zabálok, de szinte csak édességet! Ráérünk később agyalni azon, hogy ez nem baj-e... Most fogjuk a manóra!

Boci! Köszi a tippet! Ez nem is olyan rossz! A melegvíz nagyon nem szokott jólesni, viszont a hideget borogatás formájában már próbáltam: nagyon jóóóóóóóó volt! Ezt biztos kipróbálom! :P

Zsuzsa! Jó, hogy elmúlt a hőemelkedés! Lehet, hogy csak valamit ettél, ittál vagy túlzottan felöltöztél!
sinaszi
 
 


Bkatalin!
De legalább nézni jó???
Eriknek jobbulást.Az már jó jel ha rosszalkodik vagy nem???

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Kati: ezek szerint inkább viseljünk el egy kis rosszalkodást a gyerektől, akkor legalább tudni, h nem beteg (vagy legalábbis már jobban van) 8)
Akkor legyen rosszalkodó gyerekem :wink: :lol:

Kép
galzsuzsa
 
 


Sina!
Én a viszereimre szoktam a váltó fürdőt, jobban mondva hideggel fejezem be.Azután krémezem.Hát mit ne mondjak "gyönyörű", ráadásul a combom amit még látok belőle. :(

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Ez a "hurka-kolbász tört krumpli, párolt káposzta"-dolog rendkívül jól hangzik! Apával kell beszélnem! Ennyit a sószegény kajcsiról! :oops: :lol:
sinaszi
 
 


lassan már nem ehetünk semmit mert minden sós :roll: és igy is ugy is van vízvisszatartásunk.Akkor legalább együnk jókat.Szülés után ugyse lehet. :wink:

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Rábeszéltél! :lol:
sinaszi
 
 


hurkaaaaa...én is én is!

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Kép Kép mai pocak
Kép szomszed kertje, mi tetonk
Kép az utcank

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mushi! Szép, nagy és szerintem igencsak le van ereszkedve! És a téli utcakép! Nagyon hangulatos!
sinaszi
 
 


en szeretnek hurkat!!!! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.12.04 13:38-kor.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


koszi
sajna mar csak egy kis latyak van belole. pedig jo lett volna,ha megmarad legalabb egy par orat...

Kép tegnap elotti praclik

Kép kiralylany elso alvohelye

KépKép
KépKép
mush589
 
 


sina.cuki mesi sapija es kesztyuje!

es vegul a regi konyhank helye
Kép

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!

Nálunk semmi változás!
Ma takaríthatnékom és rendrakhatnékom van. Örülnék, ha ez már valaminek az előjele lenne. Na de nem annak, hogy valamikor majd szülni fogok, hanem mondjuk ma.
Itt ebédelek a gép előtt és mindjárt vissza is olvasok.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


Anita: húú jó kis "kímélő" kaja!!! Én majd hétvégén eszem ilyeneket, mert megkezdődik a disznótoros időszak!!!

Mush: hát nem semmi poci. Jó nagy és tényleg lent van. Szép a téli tájkép. Itt meg csak az eső esik, esik, esik................. FÚÚÚÚJJJJJJ
Tök jó királylány lakhelye és nem semmi a praclid! :lol: :lol:
Vendég
 


húú csajok! Ezek a láb fényképek!! Mint valami anatómiai könyvben a dongaláb címszó alatt feltüntetett tanulmányfotók... :lol:


dagadt fej:
na az nekem is van, már inkább fujj, mint fej... Érdekes, mert Annával is így voltam, az asszisztens nő mondta is, hogy látja, hogy mindjárt szülök.. Ez kb. a 34. héten volt, Anna 40 hétre jött... :wink:

Taxis:
hát me fogom próbálni, csak az a bibi, hogy napközben állítólag szeret egy-két sört meiginni...

Húúú olyan éhes voltam már, hogy remegtem! átmentünk szomszédolni, Anna nem akart még jönni haza, én már akkor éhes voltam. Aztán haza, Annának ebédet adtam, utána tisztába tenni, lerakni aludni, a végén már azt hittem összeesem..:) Na de jól bfelzabáltam a hűtőt..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mush:nagyon jo a bölcsöje a babonak:Da lábaid viszont nem semmik.
a hasad meg télleg lefele néz:Dközeleg az idő :shock:

elhoztam anyostol a kész ágyneműket mert baldahint de ahhoz kell apa hogy felrakjam mert furni kell.majd utána megmutizom..

fülcsi:pont ma vettük meg.kis szivecskés.nagyon szép.keresztapukája vettem meg neki.ha van rá mod akkor berakatom de ha nem akkor majd 3 honapos kora körül.Hajnikának nem vállalták a korházban ugyhogy nemtudom hogy most fogják-e.

viszont tegnap kijött rajtam a fészekrako ösztön kiszanáltam a lomokat amire csak ÉN szerintem nincs szükség.-tök sok hely lett...:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


és hurrá.hivatalosan már csak 2 hetem van---....jo lenne ha már itt lenne a kisasszony a karomban...nem bánnám.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Mush!

Szép pocak! Neked is végig fut középen az a vonal. Nekem is! Dani fiamnál csak köldöktől lefele volt.
Nekem nem dagad a lábam, de gondolom ez nem baj.
Kitartás a konyhafelújításhoz.
Minden elismerésem, hogy még ezt is "eltűröd", bár muszáj.
Szép a királylány fekvőhelye!!!

Torzulás szülés előtt!

Hát nálam ez sem volt. Pedig figyeltem nagyon. Hiszen elég gyakran kellett kijárkálnom WC-re, megszabadulni a barnamacitól és akkor mindig néztem magam a tükörben és én nem láttam semmi torzulást. Csak annyi, hogy mivel nem sokat aludtam, így egy kómás fejet észleltem.

Bimbóvédő!

Egy pár oldallal ezelőtt volt szó róla. Daninál kellett használnom, mert nem tudott teljesen rácuppanni, de hál istennek egy pár hónap után elhagyhattuk.
Most is bekészítem, aztán meglátjuk kell-e.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?