Új privát üzeneted érkezett!

Ibm! Mi 3-at kapunk egymás után!
Vendég

kike!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Dodó! Sehogy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Talán ahogy közeleg a karácsony mi sem írunk majd ennyit,vagy még többet?? :wink:

Kép

Kép
ibm

DRÁGA EGYETLEN KISMAMINK MERRE JÁRSZ?????

fÜSTJELET KÉRÜNK!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Levi popantyu cuki! 8)

Marcsikám, én olvastam tegnap amit irtál! és láttam h kitörölted!
sajnálom!

Lányok, én se tudok mit késziteni az ajándékba nem vagyok valami kreativ ilyen téren! és még az ajándékot is keressük, tegnap már nézelődtem.....

Véda, nekünk is van olyan kütyünk, de apának a telojában és ahhoz vettünk még valamit, ami olyasmi mint egy kis akis és ha azt bekapcsolja azzal müködik! ezt aztán jól megfogalmaztam :oops: :roll:

Ami, Áronról nem kaptunk képet :cry: , h milyen lett a haja! ?

Kike, buksisimi neked! megértem h rossz autó nélkül!
most nekünk sincs sajna összetört, hétfőn! elég szomorú vagyok miatta! de legalább apának és öcsémnek nem lett baja! :roll:
bencuri

Le sem merem írni...hasonfekve :shock: alszik :shock: a játszószőnyegen! :D
Én meg itt szagizom a főzelékét. Megkóstáltam, hát lehet nem kéne ezzel kínoznom... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Az éjjelünk jó volt, fél 9kor csucsu volt, fél 6kor kelt tankolni és utána még aludt 8ig.
Volt anyukám, nemrég ment el.

Viki nagyon cuki a telójával!

Babu!
Szabi pajti nagyon szép!
Dundi túlpörögte magát. Este 10 perc alatt elaludt, most délelőtt kb. 3 perc alatt.

Kriszti!
Levi popsi édes!!!

Orsi!
Emma ügyes volt! Meg Te is!

Evelyn!
Drukk mára!

Ároncinak gyógypuszi a fogára!

Dóri!
Lilu cica ügyeske volt!

Csabi drága nagyon szép!

Marcsi!

http://www.brendon.hu/productsearch/browser.aspx?mainmenu=uton&submenu=babakocsi-kieg&category=labzsak

http://www.labzsak.hu/
20150601134430

Sziasztok!
ASSZEM FEALDOM! ha olvasni es irni is akorok, nem sikerül, es mar a csak olvasas sem :cry:
Egyszerüen itt ragadok a gep elött, a haztartas meg nem halad...es a karacsony is mindjart itt...szoval nem tudom, Nektek hogy sikerül en nagyomn tehetsegtelen vagyok az idöbeosztasomban...
DE MINDENKINEK MINDEN JOT KIVANOK ES AZERT GONDOLOM BEKUKKANTOK IDÖNKENT; DE EZ IGY NEM MEHET TOVABB!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Viki, örülök h kisszerelmünk kipihente magát! :D
bencuri

Márti!
Hogy aludtatok? Szép Lea hogy van?
20150601134430

[quote="bencuri"]V írta:bencuriiki, örülök h kisszerelmünk kipihente magát! :D

Puszi! Kérek képet a Csajunkról!
20150601134430

Kryss ezt én is igy érzem néha, de néha kell lazitás is......
bencuri

már keressem is! :wink:
bencuri

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228383461.4468.jpg[/img

Egyenlőre ennyi sikerült,nemtudom mivan a géppel egy csomó mappát nem nyit meg amit meg igen nem győzőm kivárni!
Mindjárt újraindítom!
Majd csinálok normális háttérrel is már leég a pofámról a bőr,hogy mindig csak a ruhák lógnak a radiátoron,de ezek mindig az ő nyálas pulcsiai! :oops: bocsi

Kép

Kép
ibm

Megjöttem a nyílt napról, Zsu nagyon ügyes volt, külön megdícsérték, hogy milyen szépen olvas! :lol:
Szabolcs szabadságon van, (direkt szabit vett ki, mert hogy ma lett volna a tali! :lol: ), rohanunk ezer felé, remélem lesz időm rendesen visszaolvasni, igaziból csak az adventi naptár miatt jöttem!

Kép
Kép
patr

Lányok!
Köszönöm a Lilu-Csabi dícséreteket!

Marcsika!
Már tűkön ülünk! mi baj van az unokahúgoddal? (Az én első gondolatom az volt, hogy nem a fiúkat szereti...)
Kike!
Vercsi kezére gyógypuszi! Autó-ügyben félig-meddig mi is így vagyunk. Nekem még nincs jogsim, így Apusra vagyok utalva...
Az ünnepi műsor biztos szép lesz, ha valami altatót énekelnek a kis Jézusnak, még Domi is bealudhat :wink:

Wera!
Shoppingolj, szivi!!!
És majd rakd fel, amit vettél, hadd csorogjon a nyálunk :lol: :lol: :lol:
A vásár közepette ugorj be valami habos kakaóra, és kényeztesd magad!

Titi!
Így van!!! Hol vagy???
Nem ám átpártolni a várandós topikokba!!!

Kriszti!
Édes Levi a popós képen. mi is narancsbőrözünk, Lilu is olyan volt. Elmúlik pár éves korukra, fiúknak hamarabb :wink:

Ági!
Szonja élvezte a Mikulásozást a Nagyival?

Akata!
Adél alvós pofijára nagy puszi! Tejci hogy áll?

Vkata!
Dorci 6 kilójához gratulálok!!! Most jó az étvágya?

Viki!
Lackó helyreállt?

Evelin!
Drukk az ideggyógyászhoz! Írj majd részletesen - ahogy szoktál :wink:

Tamara!
Meséltem férjemnek, meg anyunak Alekoról. Hogy Mikulás, meg minden... Ők is odavoltak, hogy milyen egy rendes ember :D

Lányok!
Éjjel arra ébredtem, hogy szörnyen fáj a lábujjam. Benőtt a köröm. Valahogy kiműtöttem, meg még reggel is folytattam... de eléggé fáj... Ciki szerintetek keresztelőre strandpapucsban menni? :( :lol: Magam sem tudok, sírjak-e, v. nevessek?
Addig, meggyógyul, és kész!!!

Tegnap intéztem a TESCOban a Mikulást. Csabit Mamára bíztam. Ettől függetlenül édesen tologattam-ringattam a bevásárlókocsit... :oops: Mögöttem álló bácsi aranyosan somolygott a bajusza alatt. Azt hittem szimpatizál velem. Á, csak szimplán hülyének nézett :roll: :lol:

Liluval beszélgettem este, mondom láttam 3000-ért egy zenélő dobozkát a TESCOban, olyat ami neked is van.
- Mit kerestél te a TESCOban?
- Csabinak ruhát vettem a keresztelőre... - hú, de jól kivágtam mgaam.
- Anyaaaaaaaaaaa, ne fárassz. A játékosztályon?
- ŐŐőőőő, izé....
De valamit elmagyaráztam, hogy ott is kellett néznem... :roll:
Nem tudom, meddig marad meg nálunk a Mikulás-feeling... A suliban már lehet, felvilágosították...

Véda
Vendég

Adventi naptár 3.

Bernáth William:
Karácsony
Hó nem szitál. Az ég derűs.
Csupán az este hűs.

A szív örül: Jézusra vár.
A lélek: fénysugár.

Havatlan pusztán mély a csend
egy csillag megjelent.

Az arcokra kíváncsiság
mély áhitata szállt.

Idézve látom múltamat…
a gyémántos havat.

S míg lelkem Jézust keresi:
szívem békével van teli.

Kép
Kép
patr

Na mégegyszer!

Kép Kép

Mennem kel?áron felébredt,még majd próbálok benézni!

Kryss! Néha én is így érzem,de már olyan rég együtt vagyunk,hogy nem lehet lelépni!
És ha nem olvashatok egy napig már elvonási tüneteim vannak!

Na jók legyetek!

És Marcsi! Mostmár megöl a kíváncsiság!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.05 12:41-kor.
bencuri

patr!
Ez megint egy szép vers volt.

Nagyon helye Áron baba. És Szonja is!

d.dodó

Áron imádnivaló! Gyönyörű szemű! 8)
bencuri

Tényleg Patti el is feljetettem még megköszöni a virtuális naptár! nagyon teccccik! :D
bencuri

Szabi Kép
Áron Kép
Szonja Kép

Andi!
Azt álmodtam, hogy te húztál :D
Erre ne válaszolj semmit! :wink:

Véda
Vendég

Szonja nagyon cukker!

Áronnak imádom a hatalmas szemeit!

Levi felkelt. Már meg is manikűröztem. Megegyeztem vele, hogy húzhatja a hajamat, ha haggya levágni a körmét. Bejött! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Áronnak és Szonjának! Kép
Vendég

kriszta!
Te akkor nem vagy benne az ajándékozásban??
Tényleg, lakás dolog hogy áll?

d.dodó

nagyon szépek a babák :D :D

Timi:köszi a képet! :D

Most volt itt a védőnőm.mondtam neki a Vercsi kezét-mondta hogy vigyem el a bőrgyógyászra,meg mondtam a Domi pofiján mindig jelen lévő foltot,mondta hogy van egy új kenőcs,utána néz és felhív-mert nem elég szerinte a babaolaj rá,mert ezt valami dermatitisz vagy mi a szösz okozza-lehet hogy most hülyeséget írtam :oops:

Meg mondtam hogy a nődoki miket mondott a csomóra-fel volt háborodva :? hogy ennyire le...ák a nőket.

Prevenár még mindig nincs :? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Nápolyit eszek-rásegítek a csí áramlására :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó! Én sajna nem. :( Majd Nyuszikor! :D
Lakás. Kitaláltuk, hogy mi hogy legyen. Hétvégén kezdjük.
Jövő hét pénteken nem tudom mi lesz, de mennek a villanyórát hitelesíteni vagy mi, és ott kell lennem 8-112-ig. Hát nem tudom hogy fogom csinálni az üres lakásban való gyereknevelést. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja,meg kérdezte adott-e valami papírt a nőgyógyász,mondom ne,na mondja,akkor azért mert félti a valagát,mivel elküldött,és semmi vizsgálatot nem csinált!Lehet benne valami :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Anyucik!

Bár lenne varázspálcám, hogy beteg babucikat gyógyítsak, kívánságokat teljesítsek, lakásokat varázsoljak tisztává... de nem vagyok tündér, sem varázsló, csak egy kicsi örömhírhozó angyal.
Amit látok-hallok, továbbítom a Főnökömnek, hátha Ő tud megoldást apró-cseprő vagy nagyobb sóhajaitokra :)

Ne vesszetek el az ünnepi forgatagban, legyen időtök szusszanni, mosolyogni és örülni :)
Közeleg a karácsony :)

Röppenek tovább, de hamarosan visszatérek!
kari.angyalka

Kari.angyalka:olyan jó hogy benéztél,máris mosolyt csaltál arcomra! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kari.angyalka, olyan jó h megint jöttél! nekem is nagyon jól estek a kedves szavaid! várunk vissza mielőbb! :D
bencuri

kari angyalka!
De jó, hogy itt vagy nekünk!!

d.dodó

Kri angyalka! De jó,hogy jöttél!
Köszönjük!
Reméljük kari után megmutatod igazi énedet! :wink:

Áron most evett egy üveg alma-banánt+adtam rá őszilevet,remélem nem köt bele a banán! :wink:
Ha ő is úgy akarja ma du. megyünk fotóztatni,Anyunak karira akarunk a két fiúról egy szép fotót keretbe+Apa keresztszüleinek képeslapot küldeni.
Ha kész lesz majd feldobom.
Remélem nem lesz bömbi!
Az a baj,hogy eléggé időhöz vagyunk kötve,nővérem 4-ig melózik és csak utánna tudunk menni,Áron meg kb. 5-től aludni szokott!
Most vizeztem be a haját meg szárítottam mert égnek áll,hát most kb. ugyanolyan!
Na megyünk játszani,aztán ebéd után kéne postára is mennem!
Remélem nem fog esni addig!

Wera! Vajon még a váci utcában??????

Kép

Kép
ibm

Kari Angyalka! Köszönjük Neked a kedves szavakat! :D
Vendég

hat ithon ragadtunk, epp minden keszen allt hogy induljunk boltba postar, stb, mikor kineztem es latom eik az eso :twisted:
Szoval nem mentunk sehova, mert mindenkepp kendovel kellett volna mennem ,mert sok mindent kellett volna vennunk, ernyot meg nem akartam mert nincs annyi kezem.
Tan delutan, ha akkor sem, hat ez vna mas lesz a kaja...

Mav: miert tuntel el megint?????????????
Vendég

Sziasztok!

Muffin megy a drukk ezerrel!!

Patr nagyon szép a mai vers is!

Véda nagyon ügyes Lilu én is gratulálok neki.

Wera kalciumot megfázásra? Az inkább allergiára van nem? Akkor nálatok se jobb a dokinő mint nálunk.

Szegény Vivi annyira beteg, tiszta takony, és köhög is, felhívtam a doktornőt azt mondta hogy adjak neki sinecod cseppet. Katák az jó köhögésre? Aztán két nap mulva meg köptetőt.

Kép
linda24

Szia Kari Angyalka! Jó hogy megint bekukkantottál! :D

Csajok, Levinek ízlett a főzi! :shock: Amúgy Univer Vegyes Zöldfőzelék (megjegyzem, hogy sárga)
Úgy látszik nem lesz válogatós. Ezt is apájától örökölte. Egyre jobban hasonlít rá. :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kérek szépen drukkokat!

Lilu jó kisjány vót, oszt megyünk fül lyukasztásra...
Másodjára.
Az első beforrt :?

Véda
Vendég

Kari angyalka!

Ölelés Neked!

Véda
Vendég

Véda, megy a drukk!
bencuri

Véda! DRUKK!
Vendég

Véda! Drukk nagyon! +++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Jelentem elmentünk sétálni, és jól esett!!!

Mutatok képeket a régi-új kocsinkról...

Kép Kép Kép

Bencuri!
Gondoltam, hogy te olvashattad, mert egyszerre voltunk itt.

A tesóm lánya lopott. :cry:
nem is keveset, és persze lebukott.

A részletekl rosszabbak.
Vendég

lányok,
most fogok felrobbanni!!!!

Éjszaka leállt a fűtés, reggel 18,3 C-fok volt a lakásban!!!! :shock: Nándi érezte is, mert 3-kor trombitált, de csak megetettem és visszaájultam az ágyikóba... úgyhogy egyre jobban kihűlt a szoba...
Reggel Zoli felélesztette a kazánt, és azt mondta, most fűt, nem kell szerelő :evil: kisebb csetepaté után megígérte, hogy kerít egy szerelőt.
Na, mikor jön a szerelő?

HÉTFŐN
:evil: :evil: :evil:

Az egy dolog, hogy ha hétfőig leáll a fűtés, akkor mennyire fagyunk meg itthon, de hogy ne tudjak emiatt elmenni a talira :evil: :evil: :evil:
ez már több a soknál!

Ó, és a reggel amúgy is katasztrófa volt, későn ébredtünk, rángatni kellett a két gyereket, mindannyian vacogtunk, Szonja hintázni akart :shock: én agyonütni akartam őt emiatt :?
Zoli meg ment az anyósomhoz :evil: én meg kínlódtam a két gyerekkel
10-re jött a védőnő, úgyhogy Nándi nem tudott aludni :?

A fejem is fáj

Az autóban már megint pirosan világít a benzinmutató :shock: a kicsivel nem szeretek tankolni menni, mert nem merem az autóban hagyni, amíg fizetek, de kiszedni sem szeretem, mert ő is utálja :? :? :?

Tényleg, ti tankolásnál benthagyjátok a gyerkőcöt az autóban, amíg fizettek? Én nem merem :? :oops: Az nem érdekel, ha a kocsit elviszik, de ha a gyerekkel bármi történik, belepusztulok

KépKép
szkagi

Az egyetlen jó a mai napban a babanet olvasása

egyetleneim,
jó veletek
:D :D :D

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Véda! Nem válaszolok, de azért jó érzés, hogy velem álmodtál! :wink: Rémálom... :lol: :lol:

De szépek a babák!!

Kari. angyalka, örülök, hogy jöttél, de sztem Te tényleg közülünk való vagy! Patr??Potyka??Viki???Tami??? Na jó, nem találgatok, de azért jó, hogy jöttél!

Voltunk egy nagyot sétálni! Jól esett, bár pocsék idő van! Ettem egy kürtős kalácsot :lol: :lol:

Itt nincs sajnos forralt bor, kürtős is csak egy helyen, jó messze innen. Itt semmi karácsonyi hangulat! Pedig szeretem!

Na megyek szétnézek a sütis néne sütijei között, valamit sütni akarok!

Marcsi! Mit lopott?? Húú!

Jaj!! TIMI!!! Mi is most akarunk venni navit! Nekem is leírnád pü-ben?? Nagyon érdekel! Bocsi :oops: Köszi!

sz.andi

Ági! Én kiveszem a kocsiból a gyereket! Nem hagyom benne! Ő is utálja, de inkább nyafogjon, minthogy valami baja legyen. Bár az alatt az 5 perc alatt...
Nyugi! Nincs egy másik szerelő, aki hamarabb ki tudna menni??
Kérünk Gyerkőc fotót!! Mind a kettőről!!!

sz.andi

Ági:sajnálom a kazándolgot :? de jó hogy kiharcoltad a szerelőt,bár jöhetne előbb is :(
Szerintem se hagyd a kocsiban-pláne pesten :? persze más városban sem,én sem merném!
Mondjuk én vezetni sem...de ugye nincs is mit :roll:

Véda:megy a drukk!!

Marcsi:nagyon jó a babakocsi-sajnálom a lopás dolgot :?

Megyek dolgomra,ma még semmit nem csináltam!!Panaszkodáson kívül :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?