Lányok!
Köszönöm a Lilu-Csabi dícséreteket!
Marcsika!
Már tűkön ülünk! mi baj van az unokahúgoddal?
(Az én első gondolatom az volt, hogy nem a fiúkat szereti...)
Kike!
Vercsi kezére gyógypuszi! Autó-ügyben félig-meddig mi is így vagyunk. Nekem még nincs jogsim, így Apusra vagyok utalva...
Az ünnepi műsor biztos szép lesz, ha valami altatót énekelnek a kis Jézusnak, még Domi is bealudhat
Wera!
Shoppingolj, szivi!!!
És majd rakd fel, amit vettél, hadd csorogjon a nyálunk
A vásár közepette ugorj be valami habos kakaóra, és kényeztesd magad!
Titi!
Így van!!! Hol vagy???
Nem ám átpártolni a várandós topikokba!!!
Kriszti!
Édes Levi a popós képen. mi is narancsbőrözünk, Lilu is olyan volt. Elmúlik pár éves korukra, fiúknak hamarabb
Ági!
Szonja élvezte a Mikulásozást a Nagyival?
Akata!
Adél alvós pofijára nagy puszi! Tejci hogy áll?
Vkata!
Dorci 6 kilójához gratulálok!!! Most jó az étvágya?
Viki!
Lackó helyreállt?
Evelin!
Drukk az ideggyógyászhoz! Írj majd részletesen - ahogy szoktál
Tamara!
Meséltem férjemnek, meg anyunak Alekoról. Hogy Mikulás, meg minden... Ők is odavoltak, hogy milyen egy rendes ember
Lányok!
Éjjel arra ébredtem, hogy szörnyen fáj a lábujjam. Benőtt a köröm. Valahogy kiműtöttem, meg még reggel is folytattam... de eléggé fáj... Ciki szerintetek keresztelőre strandpapucsban menni?
Magam sem tudok, sírjak-e, v. nevessek?
Addig, meggyógyul, és kész!!!
Tegnap intéztem a TESCOban a Mikulást. Csabit Mamára bíztam. Ettől függetlenül édesen tologattam-ringattam a bevásárlókocsit...
Mögöttem álló bácsi aranyosan somolygott a bajusza alatt. Azt hittem szimpatizál velem. Á, csak szimplán hülyének nézett
Liluval beszélgettem este, mondom láttam 3000-ért egy zenélő dobozkát a TESCOban, olyat ami neked is van.
- Mit kerestél te a TESCOban?
- Csabinak ruhát vettem a keresztelőre... - hú, de jól kivágtam mgaam.
- Anyaaaaaaaaaaa, ne fárassz. A játékosztályon?
- ŐŐőőőő, izé....
De valamit elmagyaráztam, hogy ott is kellett néznem...
Nem tudom, meddig marad meg nálunk a Mikulás-feeling... A suliban már lehet, felvilágosították...
Véda