Hello Lányok!
Hát tegnap jó hülye voltam. Egy héttel "idősebbnek" gondoltam magam!
Valszeg mér nagyon fáradt voltam.
Úgyhogy
Sosi!
Rögtön bepánikoltam, mert egyidősek vagyunk, de közben elfelejtettem, hogy én múlt hét pénteken, szóval 10+4 naposan voltam.
Mondjuk azt írjátok, hogy ez a 29,3 mm a 9+5 naposnak felel meg, ez sem valami megnyugtató... Pláne úgy, hogy épp, hogy csak betöltöm a 12. hetet számításaim szerint, amikor mennem kell nuchára. Remélem, azért nincs baj...
Köszi, hogy gondoltatok rám a barnázás miatt. Tegnapra elmúlt, ma egy pici volt reggel. Magnézium pezsgőtablit iszok ezerrel. Szerintetek az is jó? Rájöttem ám, hogy most lenne menzim, lehet, attól van. Mondta a védőnő annó, hogy mindig számoljam ki, mikor lenne, és olyankor fokozottabban ügyeljek arra, hogy ne erőltessem meg magam.
Anuk!
Remélem, minden rendben lesz. Bonyolult ez vércsoportos dolog. De Pocok kermény kis lurkó, és nagyon jól érzi magát odabenn, ebben biztos vagyok. Rodnak lehetnének olyan barátai, akik nem veszik el még jobban a kedvét!
Így is eléggé be van rezelve, gondolom...
Mimmi!
Sajnálom a pechszériádat, meg a lakókat. Az a cseppecske tuti, hogy az idegeskedéstől volt. Nálunk is ez a helyzet, csak nem albérlők, hanem rendes lakók. Káromkodnak, mint a kocsis, üvöltöznek egymással, és a anyuka szidja a két nagyfia k. anyját. Jó, mi? Ők is általában hajnalban (2-3 óra) csinálják a feszkót. Isteni arra ébredni. Plusz szerintem lökdösik egymást, mert olyan hangok vannak, mintha
testek zuhannának időnként a földre
Ezt csak vigaszképpen írtam le.
Noémi!
Elképzelhető, hogy a babát érzed már most. Végül is 14 hetes vagy már, és valaki hamarabb megérzi. De jó neked!!!
Csillagtáncos!
Remélem, minden rendben lesz!! Csak erre gondolj! Várjuk a híreket.