Szasztok
Tényleg nagy a pangás ... éljen a babaeső
(már nem tudom követni... tényleg jó lenne egy táblázat... a nickem az egyébként belekerülhet...)
Holnap jön a védőnő razziázni, a lakás romokban... ez van, ha nem tetszik neki akkor rakjon rendet mert én nem fogok... (pedig ma délig aludtam de akkor sincs kedvem rendet rakni... Lilla 5 perc alatt úgyis disznóólt csinál... )
Tök durva egyébként ... éjjel Luca kétszer is ébresztett, utoljára meg csak rajtam volt hajlandó elaludni, 8-kor Lilla is elkezdett óbégatni, Luca kajált egyet, férjem nagy nehezen felkelt, megetette Lillát -szegénynek tegnap műtötték ki a bölcsességfogát úgyhogy nagy teljesítmény volt mert fájdalomcsillapítón él azóta- mi meg Lucával visszazuhantunk aludni... a tápolás után Lilla is bezuhant mellém -még soha nem csinált ilyet- és együtt aludt a család délig... eszméletlenül jó volt:))))) Holnap meg felajánlották a szüleim, hogy eljönnek érte így lesz egy Lillamentes szabadnapom amikor aludhatok amennyit csak akarok:)))) (Lilla meg jól jár mert a szüleim elviszik a játszótérre stb.)
Luca egyébként egyre éberebb, ma pl. majdnem egész délután ébren volt... vagy evett vagy óbégatott, hogy éhes és/vagy fáj a hasa... ha végre kakilt akkor éhes lett, ha meg evett akkor kakilnia kellett... Mostanában ez a napirend
Délutánig kisangyal és alszik, délutántól mondjuk 11-ig kajál/nézelődik/óbégat, utána alszik, éjjel néha ébred, hajnalban rámköltözik aztán alszik tovább kisebb kajálásokkal délutánig... Könnyű baba de szerintem az antibiotikum betett neki egy kicsit, kell egy kis idő, hogy helyreálljon (kialakuljon?) a bélflórája...
Mush: Bocsi, ha jól emlékszem azt kérdezted, hogy tud rajtam aludni Luca... Hát én simán a hátamon fekszem ő meg mint egy kisbéka a hasamon/mellkasomon szunyál... ez így jó stabil, csak ugye az ember csak nem tud mélyen aludni mert nem mer mocorogni. Én egyébként valamennyire be szoktam ilyenkor takarózni, Luca válláig szoktam magunkra húzni a takarót (sima vékonyabb gyapjú, nem vastag paplan). Az ideális nekem az lenne ha mellettem feküdne az ágyban de egy 140 széles ágyban ez nehezen megvalósítható sajna... (anno Lillánál mellettem aludt, de akkor közvetlenül az ágy mellett volt a rácsoságy így nem féltem attól, hogy legurul éjjel a földre... most meg majdnem a földön van az ágyunk így a bölcső már túl magasan van ahhoz, hogy megállítsa... Luca meg szeret elmászni álmában, általában a mellkasomon alszik el és reggelre már majdnem a nyakamban van:)