Új privát üzeneted érkezett!

Bocs a duplázásért. Kép

Vic, szerintem a paradicsomleves volt a bűnös. Nálunk legalábbis a többitől nem volt gond.

Boró
femõke

Vic!
A paradicsomot ha lehet kerüld mert allergia keltő!!!! És ha hajlamos a gyerek az ASZTMÁRA akkor azt kihozza.
Dorka mellesleg most már lehetne akár miniszterelnök is! öööö....
Puszi: Emese
semese

SziasztokKép

Köszönjük szépen a dicséreteket, majd ha hazajöttünk Csepelről a hétvégén, csinálok albumot abból a sok képből amit most készítettem manófalviról.

Emő: (titkosügynök Kriszta)Kép
Milyen volt a helyzet mikor hazamentél hastánc után? Beszámolót kérünkKép

Emese
Rakott krumpli gyorsan megvan, én sokszor manóval a kezemben gyártom, de most nagy segitségem van, mert a párom itthon van szabinKép
Reggelit gyorsan megoldottam: hot-dog
A kajálással úgy vagyok hogy lassan mindent enni fogok, csak figyelem manót hogy tetszett vagy nem neki. Sajna a káposztát nem kultiválja, nem is ettem eddig, csak hát anyum tegnap csinált töltött kápit és nem birtam neki ellenállni.

Kéne csinálnunk egy mit fözök ma rovatot, talán könnyebben konyhatündérkednénk. Mert szerintem nem csak én szenvedek abban a dilemmában, hogy mi legyen az ebéd vagy a vacsi, de a párom mindig azt válaszolja: mindegy. Ez akkora segitség, hogy mondtam is papamacinak, hogy a legközelebb kap egy tányért és ráirom hogy mindegyKépKépKép

Kriszti
Tökre irigykedem, már az idejét se tom mikor mozdultam ki, pocakosan se tudtam elmenni a sok korházasdi miatt, de ahogy elnézem még vagy két évig sehova, de azért bizakodom, hogy talán összetudom hozni.

Hoemosok:
Kérdésem lenne, szerintetek van valami jó kis bogyó ami belülről segitene megszabaditani az ember fiát a lábgombájától. Kivülről keni canestennel, meg egy csomo mással is probálkozott,de nem nagy a siker, hamar kiszárad a bőre és nem tudja megállni hogy ne vakarja.
Gondoltam hátha van valami bogyesz ami ezen tudna hathatósan segiteni. Várom jó tanácsaitokatKép

itt van még egy kép manófalviról:

Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Kép
Boró, te konkrétan hol veszed a csírát? Nekem itt a tudós Bioboltban (ami rajta van a listádon is) azt mondták, h olyan nincs, csak mag van, amit csíráztatni lehet. Max. majd ha Bpn járunk beszerzem ott, ahol te. Kép

Ági, fürcsis kép nagyon édi Kép
Lábgombára nem tudok semmit, de megpróbálok utánanézni.

Vic, szegény pocifájós Dorka! Kép Remélem, elmúlik neki hamarosan! Viszont nagyon ügyi a sok beszédével Kép

Pussz
Ann
annann

Ann,
én a Marczibányi téren, a bio-piacon, vagy ha ott járunk és van (újabban lehet kapni!), akkor a Metro áruházban. Kép Más áruházban még sajnos nem láttam.

Ági, csomó féle sz(a)ert Kép ír a homeós könyv bőrbántalmakra. Fene se tudja, Neked épp melyik kellene. 1 homeodoki biztos tudna segíteni. Kép
Nálunk midegyet nem lehet enni. Ha nincs kérés, azt esznek, amit kapnak. Ha épp nem tudok főzni, mert leköt a fiam, akkor hideget kapnak, illetve keressenek a spejzban-hűtőben. Kép

Boró - 1 kézzel
femõke

Ann Szívem! Én már a Kaiser's-ben (Damjanich utcai), és az InterSparban (Árkádi) is láttam a bio részen. Van mindenféle csíra.
Amúgy nem nagy kunszt csíráztatni, én szoktam régebben búzát. Volt egy csíráztató edényem, de azóta a tesómnak adtam. Viszont nélküle is lehet könnyen. Nedves pelus, meleg környezet. Csak naponta le kell öblíteni a magokat, hogy ne pálljanak be.

Gyerekek! Front van ma? Annyira le vagyok strapálva! Megyek lepihenek.
Puszpusz: Detti
Detti

Köszi a csírainfokat, jó hír ez a Kaisers + Interspan Kép
Én most csíráztatásra adtam a fejem, van már itthon pici bogyesz. Kiolvastam, h mit kell vele csinálni, de nemtom mi lesz ebből... millió mini bogyó - és hogy fog kinézni, ha kicsírázik? Kép
Dettike, hogy gondolod ezt a pelus dolgot? nedves pelusra teszem a cuccot?

Fruzsiék meg holnap mennek haza KépKépKép Hurráhurrá, már olyan kivi vagyok, pedig bizti nem ud még pár napig jönni!

Pusszancs
bénabéla Ann
annann

BénaBélaAnn!
Én így csináltam: műanyag tálca, bele langyos, nedves anyag (sztem textil pelus is jó). Anyagra rászórod a magokat, lefeded vmvel. Cél, hogy párás legyen, és langyi helyre teszed. A búza olyan 3-4 nap alatt jön ki, a brokkoli is. A lencse 1-2 óra alatt... Ha nem bújna ki 1 nap alatt, akkor a következő napon én át szoktam öblíteni, hogy ne pössedjen be.
Pusssssz Detti
Ja, asszem nekem most jött meg. Igazságos ez?
Detti

sziasztok!

köszönjük a képre a dicsérő szókat! Kép
csodaszépek-huncutok a babáitok egytől-egyig, nagyon szeretem nézni őket! a két valentin-napos husimanó pedig imádnivaló volt! Kép

vic! nagyon örülök, hogy nincs baja dorka szívének!!! őszintén szólva nekem gyanús volt, hogy annak idején nem írtad, hogy teljesen egészséges, de így megoldódott a rejtély. Kép

én zöldhagymát nem ehetek, és túl sok tejet. Kép

mi amúgy a felsőbb osztályos topicban szimplán írni szoktuk, hogy ki mit főz/eszik aznap, hogy ötleteket adjunk. az egyik lány azt mondta, nekik minden héten van egy tésztás, rizses, zöldséges, főzelékes, meg nem tudom milyen nap, és ezen belül a férje döntheti el, melyik mi legyen pontosan.

mi második napja apátlanok vagyunk Kép. tegnap nagyon rendesek voltak a gyerkőcök, barni most először aludta át az éjszakát a saját ágyában. kivi vagyok ma mi lesz...

hicu, hogy zajlott a hastáncos este? most már muszáj elmesélned!!! Kép

nekem nem egyszerű meglépni itthonról, mert nehezen megy a fejés, bár ha boldival együtt megyek, simán megszopiztatom akárhol.
múltkor volt egy hosszabb kiruccanásunk, bálban voltunk, hát boldi gyakorlatilag átaludta az eseményt Kép most vasárnapra van egy színházjegyünk, viszont nincs egy kanyi lefejt tejem sem - és azt sem tudom, mennyi kéne! Kép

jaj, emese, én aztán ölök-halok a táncért, mindegyikért! nézni is imádom, csinálni pláne, boldi előtt épp ír sztepre jártam, és mennék most is... (hozzáteszem, két botlábam van, csak a lelkesedésem határtalan Kép)
miért nem akarod, hogy bárki táncos legyen a családból? ennyire rossz tapasztalatokat szereztél a mamád pályájáról?

ez a csíráztatás izgin hangzik Kép tényleg brokkolimagot is lehet? és milyen ízű a csírája?

senki nem volt vevő a muffin-receptjeimre Kép

befejezem, megpróbálom letenni boldit, már zsibbad a bal felem Kép

jóéjt,
heni
gesztenye

Dettike, igenis igazságos!! Nehogymájólérezdmagad!!! KépKépKépKép Nagyon szar??? Kép Én remélem, h nekem most pár kimarad Kép
Csírához még annyit: mivel fedjem le???? és mennyit csináljak egyszerre? És egyáltalán hogy néz ez ki????? Jujj, de izgi!!!! Mindegy, má egy napos! Majd kiderül!

Heni bál, színház, naggggyon jó KépKépKép
Muffin receptek jöhetnek, de én még arra várok, h múljon el a járvány, h utána feljussak Pestre a Zikejába és vehessek muffinsütőt!
Apa hova lett, dolgoz?

Na pusszancs, jójéjt!
Ann
annann

Ann! Ha lapos a tálca (milyen lenne??), akkor elég folpackkal. Csak hogy pára képrődjön alatta. Ne túl sűrűn szórd ki őket, szóval ne egymás hegyén-hátán legyenek. Amúgy olyan ki nagyon üde színű ki növénykezdemények lesznek, amiről Boró képet rakott fel, azok már nagyon előre haladott állapotban vannak. Háááát, hogy mennyit csinálj, azt nem tudom, mert a búza sztem hót sz@r, édeskés, és kb 10dkg-ot csináltam, de a tesóm ette meg Kép (nem azért, mintha kár lenne belé..., azóta a csíráztató edényemet is neki adtam)

Heni! A muffin receptek persze, hogy jöhetnek, bizti nagggyon finomak. Várom! Én tegnap gyömbéres-marcipánosat sütöttem. Isteni volt. De hogy fogank így lemenni a kilók?
A brokkoli csíra kicsit csípős. Lehet retket, újhagymát is csinálni. Ezek is csípősek kicsit, és saliba jók.

Ja! Állítólag lehet bioboltokban kapni magokat, inkább ilyet vegyetek, mint veteményboltit!
Hí a FőnökÚr. Puszka: Detti
Detti

Detti, köszike, majd átszervezem, mert most egymás hegyén hátán vannak, csak jöttem, h megmondjam, h elkezdtek csírázni!!! KépKépKép
Pusssszancs!!!
A
annann

Sziasztok!

Micsoda izgalomba jöttetek a csírától! Kép Hajrá Lányok, csíráztassatok! Jelszó: Éljünk egészségesebben!!! Vicces, hogy pont én kiáltok fel így, aki a húst is hússal ette eddig. Kép Na de a kölökért mindent, ugyebár, s megsúgom Nektek, hogy nem is olyan rossz a más se. Kép

Másik más Kép: jár vki közületek baba-mama tornára? S az ezt követő kérdések: hova, mennyiért, mikor? Merthogy menni kéne, mert a séta kevés, attól nem fogy a pocakom. Kép Merthogy sajna elég tekintélyes van még mindig. Kép

Heni, nekem sincs még muffinsütőm, de azért receptet írhacc. Majd gyűjtögetem, hogy 1x majd megsüssem. Ma nálunk almáspite lesz. Kép Apa rakottkrumplit kért még, de a 2 együtt ... hát nem is tudom. Lehet, hogy nem pászol, de azért összehozom. Kép Igazából már 1 jó kis füstöltcsülkös szárazbab-levest (eztet így köll írni????????) ennék lilahagymával, de babot még nem merek. Vagy merjek? Kép

Ann, Detti,
Fruzsinak változott a mobilszáma? Merthogy kűdtem gratuláló sms-t, oszt le se ... Kép No sebaj. Jön még ő Pöttömökbe panaszkodni, hogy fáradt! Kép

Detti Kép
Azt mondják, amíg éccaka szoptatunk, addig nincs. Nekem még nincs, pedig hajnalban szopizunk+fejek. Bár néha fájdigál a hasikó, meg kevesebb a tejcsi is. Majd figyelni fogom, hogy mikor, mert lehet, hogy így jelez, hogy készülődik. Legalább ha már jön, akkor nem ér váratlanul. Kép

No megyek sütkérezni - bár most inkább kifeküdnék napozni, valami jó kis szélvédett helyre, esetleg 2-3000 m magasan. Kép

Boró
femõke

Jut eszembe, Zitus már régen járt erre, no meg a táblicsku is hiányzik. Kép Nektek is?

Többiek is bejelentkezhetnének. Ha csak annyit írtok, hogy köszi, jól vagyunk, vagy helló ma nyügik, akkor is. Legalább tudjunk ennyit egymásról. Merthogy ugyebár mindannyian tudjuk, hogy nem egyformák a manók és vannak nyűgös napok, meg zombis napok, meg mosolygós napok, meg kerek, meg szögletes ... ja ezek csokik. Bocsi. Kép Kép Kép

Boró
femõke

Boróci!!! Én szopiztatok este 9-kor, aztán 1/2 4-kor, 7-kor, 8-kor, 9-kor és 10-kor. Van, hogy ezek összeérnek. Aztán 10 után du. 2, 4, 5-6, 8...
Aztán úgy nézem, hogy ez már az. Hacsak nem újult ki vm. belső sérülésem. De csak nem.
Megyek én is süttetni a hasimat.
Detti

Sziasztok!

Igaz, hogy nagyon eltüntem, mert 3 napja tiszta nyügi a gyerek. Szinte már állandóan csak kézben van, mert másképp nem türi. Kb. 5 percekre tudom csak letenni, és utána éktelen sirásba kezd.

Mára már odáig fajult, hogy éjjel 1-től óránként (!) kell szoptatnom. Ha nem adok cicit akkor sir és már semmi sem nyugtatja meg. Még az ölben babusgatás sem. Kép
Szerintem nem is éhes, csak a cicin tud megnyugodni.
Pár napja már elég hasfájós és kaptunk a gyerekorvostól rá ESPUMISAN cseppeket, ami a pukikat oldja fel a beleiben. Először ugy tünt, hogy segitett, de mára már elvesztettem a reményt.

Hajnal 6 óta ébren is van a baba és nem igazán lehet elaltatni. Inkább csak 5-10 percekre hajlandó egy kicsit lehunyni a szemét.

Bevetettem már mindent: Ittam laktoherb-et, már abbahagytam a tejtermékek fogyasztását is (sőt csak kenyeret meg hust merek enni), adtam neki édeskömény teát cumisüvegből (szerette, de nem mertem sokat adni) , espumisan cseppeket, sétáltunk, ringattam, cumi (ez is bejött vagy 10 percekre), aztán cici-cici-cici hegyek....stb.

Kicsit már kivagyok.

Fiona
fiona

JA! Eszembe jutott még egy kérdés is.

Manóka, Te hátha tudod a választ!

Tegnap előtt eljött a dokinéni és lelápiszolta (ezüst nitrát) a baba köldökét, mert már több mint 14 napos volt és nem esett le neki.
Már a korházban is gáz volt, hogy amikor hazamentünk még viszonylag nyers volt a köldökcsonkja. Ugy engedtek haza, hogy naponta többször kell alkoholozni és hintőporozni.

Erre tegnap leesett egy hosszabb száraz csonk, de látszik, hogy az alapja meg ott maradt.
Most már nem tudom megfogni a tisztogatáshoz pedig még van alul egy elég nyers rész.
Most mit csináljak vele?
Továbbra is alkohol és hintőpor?
fiona

Sziasztok!

Igazad van Boró! Ha az ember lánya végre a Pöttömök közé tartozhat, akkor igenis vegye a fáradtságot,és jelentkezzen be! Punktum Kép Elvégre babával a kézben olvasni, az egy dolog,de írni!

Teljesen kész vagyok. Megjelent a védőnéni,újra megtekintette alvó kisfiamat,majd leült egy kicsit dumcsizni,ha már erre járt. Nagyon tekervényes úton eljutott onnan,hogy ő nagyon szeret engem, pihenjek sokat,egyek szépen rendesen, egészen odáig,hogy a férjemet nem szabad elhanyagolni,és ő is igényli a törődést. nyugodtan menjek el, vegyek egy szexi fehérneműt,egy szép sálat,stb.,és dobjam fel a házasságunkat,mert ahhoz,hogy szépen felneveljük Vencelt,kell a jó házasság. Nem teljesen értettem,amikor elment,egyből rohantam a tükörhöz,hátha valami reggelimaradék lóg a számon, vagy ilyenek,hogy ennyire aggódik a házasságomért. "pedig még apa macinacijában nem is láttál"-gondoltam nevetve,majd elképzeltem azt a csini selyemcsoda sálat,ami majd jól megmenti a házasságom. De ezútán befutott a díjbeszedős nő,aki raccsol,pösze,dadog, nem is értem,miért érzi úgy ,hogy társalognia kell,megcsodálta Vencelt,és elkezdett arról beszélni,máskor milyen csinos szoktam lenni, és hogy vigyázzak,mert a férjemnek szüksége van a csinos kis feleségére. na itt lettem teljesen kész! Ezek tudnak valamit a férjemről,vagy mi van? És azóta nézegetem magam. O.k.,van még egy kis pocim /súlyban nem is jelentkezik/,rámférne egy hajfestés,és hát nem kiskosztümben ücsörgök itthon, de azért hogy egy nap ketten is így lehúzzanak! Gyorsan bejelentkeztem fodrászhoz,holnap reggel nagy-nagy változáson fogok keresztülmenni!

Hú,azért itt nem semmi bevállalós kismamik vannak:színház,hastánc,bál,stb. Gratulálok! Én még fodrászhoz is úgy megyek,hogy itt van alattunk,és akár vizes,félig levágott hajjal is rohanok,ha kell Kép

Detti!
Szerintem azért még ne ijedj meg,nekem is volt már valami kis vérezgetés, de bizos csak egy kis emlékeztető,hogy s mint volt ez hajdanában ! Mondjuk,ha az éjszakai szopi ezt befolyásolja,a helyzet jelen állása alapján én még két éva múlva sem fogok menstruálni Kép

Ann,Detti és egyéb informatikai guruk!

Még mindig a képfeltevés: szóval szól,hogy a pixel nem o.k., beállítom,de utána meg valami olyat ír ki,hogy nem lehet nagyobb 1kbyte-nál, ami tudom,hogy hülyeség,de ezt írja ki! Gratulálok, még megfogalmazni is képtelen vagyok a bajomat Kép Azér' segíccsetek má' !

Ann!

Tejcsibogyók: ha már van mindkettő,akkor hogyan szedjem őket? De nekem olyan konkrétan írd le,hogy a hülye agyamnak ne kelljen sokat főnie, hogyan is kezdjek neki Kép Köszike!

Na,most jól bejelentkeztem,puszi nektek!

Buksi
kisbuksi

Fiona! Lehet, hogy pont a laktoherb, meg az édeskömény - ánizs b.szik ki vele. Az enyémnek az volt a nyűgje a tejtermékeken túl.
Már kb. 20 napja no tejtermék, 1. héttől no laktoherb, és no hascsikarós sírás. De van helyette másmilyen.
Most olvasom a köldökösdit. Én is így jártam, hogy az alja maradt. Fültisztítóval, és alkohollal kentem, amíg be nem gyógyult. Minden pelenkázás, és fürcsi után. És hexaclorophenes hintőporral is rámentem az alkohol után. Mára tök jó.

Detti
Detti

Buksika!
Az Infrenban én az Image, Resize/resample-ben a %-ot állítom át 50-re. Ennyi.
Kép
Abban meg biztos vagyok, hogy nem vagy elhanyagolt. Én 2 hete újra járok szoliba (a lökött szolis csaj azt mondta, hogy megsavanyodik a tejem Kép ilyen okos csajszit!!!), ma pedig megyek este manikűrbe. Pont 5 hete szültem, és pont 5 hete nem voltam. El tudot képzelni? Jobb ha nem.
A jóindulatúakat pedig sz. le. Irigykednek. Nagyobb örömük ne legyen az életben. Fel a fejjel na! Detti
Detti

SziasztokKép

Fiona, köldököt sztem is alk + hintőpor továbbra is. Hasfájós nyügire simán chamomillát adnék neki, mint ahogy Haminak is szoktam.

Buksika, ez azért durva!!! É nemtom hogy most nézel ki, de gyanítom, h észrevennéd, ha lene vmi gáz! Fodrász attól ftlenül nem rossz 5 let, én is 7főn megyek! Kép Egyébként nemtommicsnyálnék a díjbeszedő csodacsini nénivel, ha beszólna! Kép
Bogyókat má leírtam neked mélbe, Te!!!

Én Dettivel ellentétben negyedelem a képet. Nekem van olyan gomb, h HALF, azt nyomom 2x, utána ok, utána mentés másként Kép

Kép

Még jövök, pusssz
Ann
annann

Detti,Ann!

Komolyan mondom, el vagyok ájulva. Gyors válasz, segítség képanyaggal, most már csak a hülyének nem fog menni Kép Azért majd csak du. próbálkozom,most nem bírnék elviselni több kudarcot KépKépKép

Detti!

Manikűr?! Hahh! Én tavaly októberben voltam utoljára,akkor Te el tudod képzelni? Hogy savanyú lesz a tej a szolitól... ez jópofa! Miért nem mondtad,hogy "inkább bebarnul és kakaó lesz, Te hülye p..a?" Nem vagyok elkenődve,csak úgy elgondolkodtam, egy új frizi azért biztos jót fog tenni.

Ann!

Jó-jó leírtad,de nem úgy,hogy tudtad volna melyik bogyót szerzem be,és azt főleg nem,hogy kettőt is. Nekem azt írd,hogy "reggel felkelsz ,vegyél be 1-2-3-4... szemet U vagy A-ból, utána délben..." Tudod,hogy én is ééééééértsem Kép ha már itt járunk, mi újság ezzel a chamomillával? Mikor,hol,mennyit,hányszor,hogyan? Tudom Ann,hogy ennek ellenére is szeretsz ! Kép

puszi
kisbuksi

sziasztok!

csak sebesen: a muffinrecepteket meg lehet sütni sima tortaformában és tepsiben is, és utólag szeletelni, úgyis nagyon finik!!!

megyek visszaolvasni Kép

puszi
heniék
gesztenye

Sziasztok Lányok!

Én a joghurt tortáért vagyok oda. Meg az az igazság hogy azt én is meg tudom csinálni. Kép
Ugyhogy ma csinálok is!
Hát Heni tudod amikor napi közelségből látod ballettosok életét akkor nem annyira vonzó (lehet hogy lusti vagyok? ) . Igy vagyok a színházzal is, ott nőttem fel és hát elég sok mindent láttam...
Pusz, napi bejelentkezés megvolt: Emese
semese

Nézzétek a büszke apa lefotozta a gyermekét!!! Kép
Férfiak!!!!Kép
Kép
semese

Emese, kép, nagyon tuttttti! Kép Mondom apának, hogy, jöjjön nézze meg, apa lefotózta a gyermekét... Jön, nézi... "ééén??"-kérdi KépKépKép Aztán rájött: a zsiráf nem stimmel Kép Nekünk is ilyan babakocsink van - színre is!

Buksika, sztem is kakaó lesz a tejcsiből KépKépKép Én imáááádom a kakaót - ellenben a szolit nem annyira. Most ápolatlan, férjbenundortkeltő nőszemély vagyok???? Akkor is én is én is medvelány akarok lenni!!!!!!!!!!!! KépKépKép
Bogyóról majd mingyá'!

Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Teljesítem "kötelességemet" és bejelentkezem, ha mán így ránk lett szólva. De igazat adok.

Én is mostanában annyira ki vagyok bukva, hogy az utóbbi időben állandóan morgolódok, magamba beszélek (akkor is morgolódok) és rákaptam a káromkodásra is, amin nemcsak a környezetem, de magam is meglepődtem. Ez utóbbit anyósom jótanácsai hozták ki belőlem, aki minden este felhív, elmondja a tutit. És mostanra kiderült, hogy rossz anya vagyok. Na kösz szépen, a ku...va életbe, gondoltam, de ezt már nem ejtettem ki hangosan.

A hét első három napját a WC-n töltöttem (ezért se jutottam internet közelbe Kép). Nem tom mit ettem, vagy vírus volt-e, de minden kijött, Ettem, 2 perc múlva rohanás, a végén már a háztartási kekszet és a sima folyadékot sem tudtam bent tartani, mindezt iszonyatos hascsikarás előzte meg. Hát ilyen velem még az életbe nem történt. Féltem, hogy elmegy a tejci is, mert no kaja, no folyadék. Abban a 3 napban minden ok. volt, nem volt jele annak, hogy tejci el. Most 2 napja óvatosan elkezdtem feltölteni igencsak üres gyomromat, a hascsikarás megmaradt, a kajának már csak a fele jön ki, de a tejci odavan!!! Perzse felkelni sem volt erőm, nemhogy fejni, és hiába szoptattam "igény szerint", úgy látszik ez nálunk nem jó, fejni kell.
Ma reggel újrakezdtem és csak 70 ml-t tudtam kisajtolni, ami a korábbi 240 ml-hez képest semmi, pedig szükség lenne rá, mert estére semmi nincs és én is a reggeli lefejtet adtam (volna) oda este a kismanónak, aki persze egyre keservesebben sír.
Gondoltam nem baj, ma úgyis megyünk dokihoz, megmondom neki, hogy megcsappant a tejci, a baba meg bömböl, mert éhes. Erre kioktatott, hogy eddig is túletettem, és már nem is 3, hanem inkább 4 óránként kellene szopnia, és biztos, hogy van elég tejem, csak ne adjak neki annyit enni. Na köszönöm, anyós és doki együtt egy kicsit már nekem is sok!!!

Oltást is kaptunk ma, mert tegnap voltunk 2 hónaposak. Szegénykém nagyon sírt, de azóta alszik.

Hát ez van velünk.

Manga
manga

Ann!
Párodnak igaza van! Akár ő is készíthette volna. Lehet hogy a takaró Hamit rejti! Ki tudja?! Kép
Vagy a párom dugi gyerekét!? Kép
Vagy pl Detti Levijét! Nekik is ilyen kocsijuk van.(Mármint a márka)

I tt ülök és röhögök nem semmi lehetett a párod, gondolom valami egész máson járhatott az esze.
Jól meg vagyunk áldva, egy pasi akit láthatóan a babakocsi és a zsiráfos takaró jobban érdekli a gyereknél,és egy másik aki bármit bevállal amit mondanak neki miközben fogalma sincs mit csinált és mit nem! Szupi! Kép

pusz: Emese + a láthatatlan Bömbi
semese

Van ám egy másik kép is hátha az előzőn nem látszana elég jól a gyerek.
Kép
semese

Manga! Én nem akarok k. okos lenni (nem is tudok) de nem folyamatosan termelődik a tej, ahogy szopizik? Este télleg kevesebb, de ez állítólag élettani jelenség.
Amúgy én most tuti büszke vagyok, mert este el kell húznom, és Apuci egyedül marad Babóval, és ezokán fejnem kellett. Én ugye nem szoktam. De most reggel óta 220-at kisajtoltam, Maszat meg ugyanúgy lakmározott. Legalábbis nyeldekelt. Kép

Ann Drágám! Mán hogy lennél Férjundorkeltő attól, hogy nem méc szoliba. Nekem undor pikkelysömörös a képem, és direkt jó neki a kvarcolás, de csak heti 1*, és 6 percre. Ellenkező estben 2* annyi Elocomot kell felkennem Kép Meg hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretek járni, olyan jól átmelegít, és a hangulatom is jobb lesz.
Mostanság különösen depresszív vagyok. A kakaóról pedig ne beszéljünk, mert az a kedven ételem, és már időtlen idők óta nem ittam tejet, mert Levi csikart. (Azért néha iszom forró vízzel, tej nélkül Kép)

Ja, káromkodás: sajna estére én is besokallok néha, és kicsúszik 1-2 cifra a számon. Reggel az Uram megjegyezte, hogy mitől vagyok ilyen dühös, és ez neki ijesztő. Hát mától megpróbálok befelé káromkodni. Kép

Emese! Tutti a kép. Nekünk is ilyen a kocsink, csak más színben. Így én nem tudom az Uram megtréfálni.
Detti

Nekem most ez a kedvencem. Azaz 2 kedvencem:KépKép
Hehehe
Detti

Sziasztok Kép

Buksika mél ment részletes leírással a tejcsinálóról mégeccer Kép
Egyébként a chamomilla se csodaszer, csak Hami tüneteire illett, adtam neki és bevált Kép Fogzásnál sokaknak beválik. Egyébként meg a tünetek alapján kell szert választani, na Kép

Manga, nem irigyellek... Nagy önbizalom szükséges a gyerekneveléshez, hogy mindenkit a kellő pillantaban tudj elküldeni a francba Kép Tejcsit meg ügyesen visszacsinálod és kész Kép
Egyébként én még 20ml (húsz milliliter) tejnél többet egyben nem láttam. ennyi volt a max., amit anno le tudtam fejni. Nem is fejek azóta Kép

Detti, ez a fickó csodaédes!!! Főleg a fürcsis kép!!! KépKépKép Apájának mutattam, naon teccett neki, első kérdés: hány tonna??? KépKépKép Mondom, mint Hami Kép Vagy már megelőztetek bennünket? De ez nem verseny és kész KépKépKép

Kakaót én minimanó korom óta iszom - kb 2 éves - minden nap: én zzal működök!

Na megyünk sétálni, bár lehet, h vissza is fordulunk, mert voltam lent és úgy fújta a port a szél... Kép
Cupp
Ann
annann

Sziasztok!
Kicsit elmaradtam én is, mert ugyanazt a cirkuszt csináltam végig mint MangaKép
Hétfő-kedd ezzel telt, szerdára javulás és ma megint visszaestem.. tejcsi már csak pár csepp, pedig fejekKépKépKépKép

Fiona!
Édeskömény tea Dudunak is csak további panaszokat okozott, sőt az Infacoltól is üvöltött annyira görcsölt! Két dolog vált be: 1. az én Laktoherbem amit a tejcsiből kapott meg, 2. A Gripe Water (kb. 10 perc alatt megszűnteti neki a csikarást).

Depis csajok!
Én már végigcsináltamKép Sajna azt is elkapja a gyermekágyi depresszió aki jó keménynek érzi magát!Kép (Ja és ez nem betegség!!!Kép) Ezt el kell fogadni, felismerni és megoldani!

Káromkodni én is szoktam pedig utálokKép szintén a felfokozott érzelmek és a hormonok cserélődése miatt van, nem szabad megijedni.
Ha üvöltött a gyerek (ez a második hónapban volt) és emiatt ingerült lettem, leültem az ágy szélére, picit hallgattam majd nagy mosollyal odamentem és felvettemKép
Még egy gyerek sem lett beteg attól, hogy pár perccel tovább sírtKép
Most már felismerem a hisztisírást, az éhes-sírást, a hasfájás-sírást, az egyedül-vagyok sírást stb.stb..Kép Ha ez megvan már egyre könnyebb ez a fránya nehéz anyaságKépKépKépKépKép

Buksi!
NE haragudj, de nagyon jó kacagtam a védőnénis-gázszámlás történeteden!Kép Hidd el, nem te váltottad ki belőlük ezt! Ha megnézed az anyánk-korabeli nők házasságát, akkor még nem volt olyan fontos a szex, meg az apuci megtartása (aki amúgy is a kocsmában szórakozott). Most már ezek a nők is "felvilágosultak" elkapta őket az impulzív-erotikus légköre korunknak és segíteni szeretnének, ott ahol ők elrontottákKép Ha így fogod fel, akkor még véletlenül sem bánthatnak meg!Kép

Ann!
Nagyon tetszett a párod "Ééén?"-je, nem lehetett sámliKépKép
Nagyon szuper, hogy így csíráztattok meg minden! Én nem tudok nagyon egészségesen főzniKép A férjemnek csak az az étel amiben HÚÚÚS vanKép Én az olaszt tésztákat szeretemKép
Most vettünk egy kenyérsütőgépet (akit érdekel az egyik nagyáruházban akciósan 12900 Ft!). És most különféle kenyerekkel próbálkozomKép

Emese!
Tetszenek a képek!Kép

Detti!
Szintén csudajó a két kép, szerintem ha egy kicsit világosabbak lennének, elmennének bármelyik magazinba reklámnak!

Heni!
A hastánc megintcsak jó volt! Bár nem túl szívderítő a hájaimat látni a tükörbenKépKép De lesz egy még jobb is!Kép Apa most már csodálatosan helytállt!!!!Kép
Fürdetett, etetett és nagyon sokat játszottak!Kép

Duduvakl tegnap voltunk dokinál:
6500 grammKépKép és már ehet almát (ezért ma kipróbáltuk!Kép)
Sajna ekcémás a lelkem, miért is örökölt volna tőlem jó dolgokat! Így kenegetjük, meg vigyáznom kell arra, hogy mit eszem. Hú, ha nem írtam valakinek akkor hatalmas bocsi, csak vissza kell ugranom az ágyba, mert már ráz a hidegKép Ebből is látszik, hogy nem tudok meglenni nélkületek!!!KépKépKép

Millió puszi!!Kép
Emő

hicudzsi

Sziasztok!

Hú, annyit írtatok, hogy nem lehet követni! Kép
Sajna én általában csak este tudok géphez kerülni egy rövid időre.

Ági, Detti, nagyon jók a képek! Kép Emese, a Tietek különösen szenzációs! Kép Kép

Kaja: én nagyjából mindent eszem (káposztát nem szoktam), nem vettem észre, hogy bármi is bántaná Dani hasát. Nálam sem ártana áttérni valami egészségesebb táplálkozásra, mert szörnyű, hogy miket eszem. Asszem csíráztatni nem fogok, de itt van egy Kaiser's a közelben, és majd megnézem, van-e csíra. Hátha csodát tesz! Kép (Több lesz a tejem.)

Hicu, irigyellek, hogy meg tudod küülönböztetni a sírásokat! Kép Én most, négy hónap elteltével sem. Kép Még szerencse, hogy Dani egyre kevesebbet sír.

Fiona, Nálatok is ez lesz hamarosan!! Tarts ki!!! Kép Szerintem a köldökcsonkot kezeld továbbra is úgy, mint eddig. Rosszat nem hiszem, hogy tehetsz vele.

Manga, remélem, hamarosan teljesen meggyógyulsz, és a tejcsi is visszajön!!!

Olyan bátrak vagytok, lányok, hogy kimozdultok! Én is, mint Buksi, inkább itthon vagyok. A babát még csak párszor, rövid időre hagytam itthon. Lefejt tejem szinte semmi (csak éjszaka tudok fejni, napközben egy csöpp sem marad a szopik után), és mire eljtok valahova, indulhatok vissza szoptatni. Azért a fodrászt már én is megejtettem. Kép A babával is csak párszor mentünk el itthonról (a sétán kívül), pedig én elég mászkálós típus vagyok. Mondjuk múlt hét végén is voltunk vendégségben, holnap megyünk a dédihez, az jó lesz! Kép Ahogy egyre nagyobbak lesznek a babák, egyre könnyebb lesz! Kép

Pindur
pindur

Fiona,

Először is hidrogén peroxiddal pezsegtesd jól ki a köldökét. Rosszul néz ki a dolog, de egyáltalán nem fáj neki.
Én semmit sem használtam rá, csak fürdés után tiszta fültisttítóval kitöröltem. Mert, ugye ha beszórod a hintőporral, azt valahogy ki is kellene majd szedni. Itt a klinikán sem csinálunk vele semmit, csak jó alaposan kitöröljük.
De a hidrogénnel nagyon szépen ki tudod tisztítani. Fecsit, vagy csppentőt használj.
Az édeskömény az serkenti a bélmozgást, úgy hajtja a szelet. De lehet, hogy attól fáj pont a hasa.Az általad írt csepp is tartalmazza. Én is ittam a teát 3 napig, a gyerek sírt is rendesen. Próbáld meg az Infacol cseppet, azt nagyon sokan dícsérik. Esetleg Gripe Water, ez olyasmi, mint a szódabikarbóna.
Remélem, tudtam segíteni.
manóka

manóka
manóka

Csajszik! Hazajöttem a regenerációból. És sokkal jobban vagyok. Szebb az nem biztos hogy lettem..Kép

Drága Édes Fruzsikával Képbeszéltem délután. Végre otthon vannak, és holnap meg is látogat minket. Remélem. Mármint itt a topikon.
Jó zúzós az első éjszaka, remélem Neki jobb lesz mint nekem volt. 10 percenként riadtam fel, hogy szuszog-e, sír-e, rajta fekszem-e mert elaludtam véletlen szoptatás közben.... brrrrr.Kép

Ann! A Levi ÓrásBébi 5160gr. volt az esti Képmérésnél. Én azon aggódok, hogy kipukkad egyszer. És tényleg nem verseny. Remélem nem lesz egy súlyproblémás dagi..
Ja! Apuci bevallotta, hogy jó kemény derbi volt, a 3 óra, míg nem voltam otthon. És szinte hiába fejtem le azt a 220-at keservesen, 80-at volt hajlandóKép cumisüvegből meginni. Jó ideig bekapni sem volt hajlandó, pedig Avent újszülöttes. Vagy az 1 hónapos már túl nagy fiúnak érzi magát ehhez?
Puszka: DettiKép
Detti

Sziasztok!

Hétfőn vagy kedden kimentettem a hozzászólásokat, hogy válaszologatok és írok nektek, de azóta nem tudtam "hozzátok férni" és így már érvényét vesztette minden, amit írtam Kép. Pedig lett vagy 2 oldal wordben. Na mindegy Kép

Bébink a héten náthás volt, szívtam porszívóval a nóziját és nagyon jól tűrte.

Kedden voltam 6 hetes kontrollon és minden OK. Dokibácsi nem javasolja a fogamzásgátlót, amig szoptatok, addig semmiképpen és utána sem az előzetes problémák miatt. Na majd meglátjuk. Kép

Doktornéni meglátogatott bennünket szerdán és megdícsérte Liliánát, szépen fejlődik. Már 3,59 kiló. Kép Holnap lesz 7 hetes. Kép Anyatejci a menszesz elmúlása után kicsivel nőtt ill. visszament az eredeti mennyiségre. Halál fárasztó egy-egy etetés (esetleg peluscsere-szopi-böfi-táp-böfi-esetleg peluscsere és ha sikerült teljesen lebukni magát, akkor átöltöztetés), de hát ez van, mindig újult erővel állok neki. Mire végzek amúgy, addigra jön a következő etetés, mert cumiból is álmában eszik és ha elalszik kifolyik a táp a szájából, vagy félrenyel.

DettiKép
Egy hónapostól a 2-es cumit adhatod neki, bár mi is csak egy hete álltunk át rá.

Talán még aktuális abból, amit megírtam. (Remélem lesz hamarosan ADSL-ünk és akkor mindig naprakész leszek)
PindurKép
Merre laktok? Nálunk itt a gyógyszertárban mindig van 5CH-s UrticaUrens és egyszer sem mondták, hogy hiánycikk lenne.

Súly: Jó nektek, akik visszafogytatok. Rajtam van még 10 kiló, szörnyűűű. De ha nem eszek akkor az a pár ml tej sem lenne. Ja és pár napot nem szedtem a hoemos bogyót, hát azon kívül, amit szopizott a pici, nem tudtam fejni.

És mindenkinek egyenként megdícsértem a bébijét is az itthoni komponálásomban. Kép De le sem merem írni, nehogy valaki megsértődjön, mert nem tudom, mettől meddig olvastam el a hozzászólásokat, amikor írtam. És ha kimarad valaki az gáááz Kép

Sok pusz
Noémi
noémi

Így próbálja tartani a pici fejét Kép

Kép

Noémi Kép
noémi

Bocsi mindenkitől!!!Kép

Igazatok van, hogy be kellene legalább jelentkezni, mert bizony azért olvasgattalak benneteket és sokat gondoltam rátok, de ez a pár nap tiszta izgalom volt! A férjem egy elég nehéz tantárgyból vizsgázott és mit szépítsem már volt egy sikertelen kísérlete Kép Így minden teljesen rám hárult, sőt még a szobából is kirekedtem, mert zavarta ha itt pötyörészem... Megértem, mert én is ilyen voltam, No meg ha már ugyebár itt voltam, akkor be kellett számolnom rólatok és megmutatani a képeket és hát ez nem tett jót a tanulásnak.

Visszanéztem a képeket Detti, Noémi, Ági nagyon aranyosak a picurok!
Boró tetszett a lucernacsírádKép

És Emese tényleg tuti a fotó, amint hazatér Miskolcról a férjem, mert tegnap vizsgázott és átment Kép neki is megmutatom.

Ann nagyon teteszett a férjed reagálása, hogy állsz a csíráztatással?
Ja és természetesen addig nem is akartam jönni, amíg a táblát újra nem szerkesztem, tehát lássuk!
<pre>
Anyuka Baba A baba szülinapja A baba adatai Testvérek 2004. február 21-én tölti
KépFruzsi Márk 2004.02.16. 3700g/57 cm 6 nap
Fiona Benedek 2004.02.03. 3550g/53 cm 2 hét 4 nap
Gigi Virág 2004.01.21. 3300g/48 cm 4 hét 3 nap
Detti Levente 2004.01.17. 3550g/56cm 5 hét
Andi Peti 2004.01.12. 4000g/55cm Kitti 4ésfél éves 5 hét 5 nap
Victoria Dorka 2004.01.08. 3500g/52cm 6 hét 2 nap
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03. 2660g/51cm 8 hét 4 nap
Manga István Mátyás 2003.12.19. 3650g/56cm 9 hét 1 nap
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 9 hét 2 nap
Ágiboszi Dániel 2003.12.09. 3440g/52cm 10 hét 4 nap
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08. 3550g/56cm Johanna 7éves és Balázs 5és fél 10 hét 5 nap
Kisbuksi Vencel 2003.12.03. 1560g/43cm 11 hét 3 nap
Heni Boldizsár 2003.11.13. 4000g/57cm Barnabás 2001.09.21. 14 hét 2 nap
S.Emese Andris 2003.11.08. 3160g/52cm 17 és 14 évesek 15 hét
AnnAnn Hanna 2003.11.04. 3490g/56cm 15 hét 4 nap
Kriszti Gergő 2003.10.31. 3750g/60cm 16 hét 1 nap
Hicudzsi Édua 2003.10.30. 3800g/54cm 16 hét 2 nap
Pindur Dani 2003.10.21. 3120g/55cm 17 hét 4 nap
Dzita Ferenc Mátyás 2003.09.29. 3200g/51cm 20 hét 5 nap </pre>

Magunkról annyit, hogy nem tudtam ellenállni Kisbuksi ötletének és tegnap, hogy megtudtam a férjem sikeresen levizsgázott megcsináltam a szivecskés rucit és abban várjuk haza. A nővéremmel tegnap le is fotóztuk, majd felteszem.

Puszi és ígérem sűrűbben jövünk!
zitus

Az aláírás is lemaradt, úgy látszik félig még alszom!
Kép

Zita és Matyi ( a ma még árvák!)
zitus

Sziasztok!

Nemsokára írok bővebben is,de előtte segítsetek,lécci! Manó egyik szeme nagyon erősen váladékozik /sárgásat/. Nem fáj neki,bár bizonyára zavarja. Mit csináljak? Kamillával törölgessem,vagy mi? Bocsi,csak úgy bepánikolok mindentől!

Buksi
kisbuksi

KisBuksi!
Anyatejjel is ki szabad mosni (a Kismamában olvastam - nekünk nem hozott nagyobb javulást). De ha van otthon desztillált víz, akkor az a legjobb. A kamilla allergizálhat (de van, aki azt ajánlja)! Nálunk ilyenkor (ha sárgás volt a váladék) csak a dokinéni által felírt szemcsepp használt (gyógyszertári), de azzal nagyon gyorsan elmúlt! Csak egyszer húzd végig a vizes steril vattát a szemecskén, aztán vegyél egy újat. A szemcseppet majd bele kell cseppenteni a szembe.
M. (néha kukkolok) Kép

KépKép

KépKép
2in1

Buksi,
Próbálj kérni gyógyszertárból Neomicin szemcseppet,hátha adnak recept nélkül is.Eljárás, mint Marcsi írta kintről befelé.

manóka

manóka
manóka

Buksika! Mi így jöttünk ki a khból. Óránként kamilla, 1 törlés 1 pamacs. Ill. Neomycin szemcsepp (ezt csak receptre adnak), ezt is óránként csöpögtettük. Bár szintén receptre lehet kapni, az Uramnak adtak nélküle is, jó az Irgamid krém is. Nekünk ez mulasztotta el. Jól be kell kenni a szemhéja alá is. kegyetlenül hangzik, de nem fáj. Levi nem ordított.
Ja, és arra vigyázz, hogy az egyik szeméből át ne menjen a könnye, vagy a szemcsepp, kamilla stb. mert arra is átragad a fertőzés. Kép
Gyors gyógyulást Nektek! (Én kb. 2 hét alatt kúráltam ki, mert állandóan visszajött az alattomos!)
Detti

SziasztokKép

Hahó bázis itt az elveszettek, jelentkezünk. Este jöttünk meg a háromnapos csavargásunkból. Nagyi látogatóban voltunk Csepelen. Egész jól elvoltunk, csak szegény manónak volt rossz az éjszaka, mert kb 200 fok meleg volt és itthon nálunk 21 fok szokott lenni és abban szeret aludni.
Viszont két nap is akkorákat sétáltunk, hogy izomlázam lettKépKép Manó persze végig aludta a sétákat, utána meg kis virgonc volt, akkorákat tud már kacagni, mosolyogni olyan édi olyankor.
Sőt kezdi felfedezni a hangját is, kedvence az eeeezésKép

KisBuksi
Voltunk a plazaban és van ott egy gyógyszertár, ami tart homeos dolgokat, vettem is Urtica urens 5Ch-t és a hölgy még egy kis füzetecskét is adott hozzá homeos szerekről.

Most megyek mert manó ugyan elaludt a cicin és beraktam a kiságyába, de korai öröm volt, fent vanKép

Betegeknek gyors gyógyulást, tök arik a képek, annyira édesek a manócskákKép

Ági

Ui: AnnAnn nekem is elküldhetnéd a bogyoszedés modozatait, nagyon megköszönném.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Köszi csajok a tippeket,már túl vagyok az első ijedtségen,majd csak kigyógyulunk ebből is Kép Ma amúgy drasztikus változáson ment keresztül a frizurám,remélem jól felcsigáztam mindenkit,de majd csak hétfőn rakok fel képet, most inkább kihasználom a hétvégét apával Kép Ja! És ma bátran elvittük Manót az Auchanba, kis Vencel a nagy áruházban! Nagyon jól érezte magát, aludt legalábbis,ebből gondolom. 2 és fél órát voltunk távol, így éppen csak megúsztuk az evés előtti afrikai éhező gyereküvöltést. Mit hittek volna rólunk,hogy itt koplaltatjuk ezt a pici fiút ?!

Na befejezem,jó hétvégét!

Buksi
kisbuksi

SziasztokKép
Buksika, persze h kigyógyultok, 1-2 nap és kutya baja se lesz! Hajadat várjuk ám! Kép Én holnap megyek. Kép Mi influenzailag nem megyünk Auchan és tsaiba, pedig már hosszú listám van, h mi kéne... Kép majd márciusban!

Ági, mél ment Kép

Zita, Matyi tündéri!!!! Kép Mit szólt apa?
Csírák nőnek, mint a bolondgomba, még 2 nap és megkóstolom! Kép

Noi, Liliána nagyon ügyi. Hamcsinak is van ilyen rugija, de mindjárt kinövi, mert 60as. De van 67is, az zöld, olyan kis zöldalma benne Kép

Ma torna nap van du, de előtte lestrapálom magam házimunkilag és még a lépcsőházban is én vagyok a soros, h nehogy jól érezzem magam...

Cupp
Ann
annann

Sziasztok,

Jelentem: Én, mint másik elveszett is megkerültem. Mostanában babalátogatós napok voltak, így készülődtünk, vásárolgattunk, pakolásztunk stb.

Zita,
Matyi nagyon édes!

Kisbuksi,
Nekünk csak egy napot kellett a Dorka szemét törölgetni, de akkor az anyósom javaslatára felforralt és aztán lehűtött vízzel tettük.

Noi, Ann,
Dorkának is van ilyen rugija, csak nekünk lilában és még mindig nagyon lóg Rajta olyan nagy. De mi nagyon szeretjük, nagyon praktikusan vannak rajta a gombok.

Detti,
Levinek tényleg jó étvágya lehet, ha 3550 grammról 5 hét alatt 5160 gramm lett. Biztosan jó tápláló lehet a tejcid is, hogy ilyen szépen gyarapszik a Kismanó.

Nálunk Dorka a tegnapi mérés alapján 6 hetesen 4450 gramm (3500- ról indult).

Tegnap lementünk a Mammutba, s ismét vettünk Dorkának egy K's Kids játékot, a Rock and Roll Tom- ot, ami egy tök ari kék színű teknősbéka és a pocakjában egy átlátszó gömb van benne kis golyócskákkal, amik ugye csörögnek-zörögnek, ha megrázzuk. Aztán megint kinéztük az Éhes Pelikánt is, azt majd szerintem karácsonyra fogjuk Neki megvenni, mert Dorka épp akkorra lesz olyan nagy, hogy tud Vele játszani.

Aztán délután ismét babalátogatás volt, és még egy ilyen márkájú játékot kapott, egy Júlia nevű babát, ami szintén egy csörgő és van hozzá egy sípolós plüsslabda. Szóval mostmár majdnemhogy ennek a márkának a rajongói lettünk, mert szinte minden játékunk innen van, holott senkinek sem mondtuk, hogy mi ezeket "gyűjtjük".
Na, már megint ingyen reklámot csinálok. Tényleg felhívom mostmár a céget, hogy adjon nekünk jutalékot ezért:-)

Mi is holnap megyünk a Budaörsi Auchanba. Van most valami jó kis babás akció?!

Puszi,

Vic
Victoria

Itt van Rock'n'Roll Tom. Hát nem ari, főleg a szeme és a nyelve? És mostmár befejeztem a reklámozást! (Ááá, úgysem bírom ki, hogy ne osszam meg Veletek, ha kapunk vagy veszünk valami édes kis játékot!)

Kép
Victoria

GYors bejelentkezés megvagyunk megyek rakott krumplit gyártani.
Mindenkinek pusz: Emese +alvásközbenásítozós Bömbi
semese

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?