Sziasztok!
Kicsit elmaradtam én is, mert ugyanazt a cirkuszt csináltam végig mint Manga
Hétfő-kedd ezzel telt, szerdára javulás és ma megint visszaestem.. tejcsi már csak pár csepp, pedig fejek
Fiona!
Édeskömény tea Dudunak is csak további panaszokat okozott, sőt az Infacoltól is üvöltött annyira görcsölt! Két dolog vált be: 1. az én Laktoherbem amit a tejcsiből kapott meg, 2. A Gripe Water (kb. 10 perc alatt megszűnteti neki a csikarást).
Depis csajok!
Én már végigcsináltam
Sajna azt is elkapja a gyermekágyi depresszió aki jó keménynek érzi magát!
(Ja és ez nem betegség!!!
) Ezt el kell fogadni, felismerni és megoldani!
Káromkodni én is szoktam pedig utálok
szintén a felfokozott érzelmek és a hormonok cserélődése miatt van, nem szabad megijedni.
Ha üvöltött a gyerek (ez a második hónapban volt) és emiatt ingerült lettem, leültem az ágy szélére, picit hallgattam majd nagy mosollyal odamentem és felvettem
Még egy gyerek sem lett beteg attól, hogy pár perccel tovább sírt
Most már felismerem a hisztisírást, az éhes-sírást, a hasfájás-sírást, az egyedül-vagyok sírást stb.stb..
Ha ez megvan már egyre könnyebb ez a fránya nehéz anyaság
Buksi!
NE haragudj, de nagyon jó kacagtam a védőnénis-gázszámlás történeteden!
Hidd el, nem te váltottad ki belőlük ezt! Ha megnézed az anyánk-korabeli nők házasságát, akkor még nem volt olyan fontos a szex, meg az apuci megtartása (aki amúgy is a kocsmában szórakozott). Most már ezek a nők is "felvilágosultak" elkapta őket az impulzív-erotikus légköre korunknak és segíteni szeretnének, ott ahol ők elrontották
Ha így fogod fel, akkor még véletlenül sem bánthatnak meg!
Ann!
Nagyon tetszett a párod "Ééén?"-je, nem lehetett sámli
Nagyon szuper, hogy így csíráztattok meg minden! Én nem tudok nagyon egészségesen főzni
A férjemnek csak az az étel amiben HÚÚÚS van
Én az olaszt tésztákat szeretem
Most vettünk egy kenyérsütőgépet (akit érdekel az egyik nagyáruházban akciósan 12900 Ft!). És most különféle kenyerekkel próbálkozom
Emese!
Tetszenek a képek!
Detti!
Szintén csudajó a két kép, szerintem ha egy kicsit világosabbak lennének, elmennének bármelyik magazinba reklámnak!
Heni!
A hastánc megintcsak jó volt! Bár nem túl szívderítő a hájaimat látni a tükörben
De lesz egy még jobb is!
Apa most már csodálatosan helytállt!!!!
Fürdetett, etetett és nagyon sokat játszottak!
Duduvakl tegnap voltunk dokinál:
6500 gramm
és már ehet almát (ezért ma kipróbáltuk!
)
Sajna ekcémás a lelkem, miért is örökölt volna tőlem jó dolgokat! Így kenegetjük, meg vigyáznom kell arra, hogy mit eszem. Hú, ha nem írtam valakinek akkor hatalmas bocsi, csak vissza kell ugranom az ágyba, mert már ráz a hideg
Ebből is látszik, hogy nem tudok meglenni nélkületek!!!
Millió puszi!!
Emő