Új privát üzeneted érkezett!

most az rossz ha Lizy nem szédült el?

d.dodó

Akata, köszi!
Te is ügyes vagy :lol: kellenek ilyen napok is :)

muffin, mint dodó, én is elszédültem, a gyerek nem :)
bizts lassú voltam.
Apa monnyon le és hordja a büdi ruhákat! :twisted:
de jó lesz nektek - pihi és síelés.... mmmm...

Véda: neked és Csabinak Kép

Kép
Kép
bondi

a hosszú alvás ellenére Adélnak se jó ma semmi....
Melegfront?

Kép
andkata

sziasztok

köszi a biztatást! Tamara, neked is.

nem komoly munka amúgy, de kreativitást igényel, én meg estére szellemi hulla vagyok, sajna.

ezért kicsit kiakadtam, de majd megoldom.

oltásos babáknak megy a drukk!
(hogy ne legyen láz)

másra most nem tudok reagálni, mert Emma itt ficeg az ölemben!
Vendég

Légyszi, segítsetek!!

Tudom, hogy mindig csak kérés..ne haragudjatok!!

Nagyon szeretnék apának venni karácsonyra igazi skót szoknyát..volt egy neki, de az anyukája eltüzelte, azt hitte valami rongy...na mindegy, és szeretném meglepni vele.
Imádja Skóciát , álma, hogy eljusson oda, de eddig még nem sikerült. Na a lényeg, hogy nem tud valaki olyan helyet, ahol lehet venni? Én nem találok. Még a neten sem. Olyan béna vagyok, ha keresgélni kell. De már tavaly is szerettem volna venni. Francba.

Ne haragudjatok, hogy csak ezért jöttem :oops: :oops: :oops:

sz.andi

De ha szabásminta van valahol, az is jó! Van egy frankó varrónő... :lol:

sz.andi

bencuri

Kép
Kép
patr

Patti ua. találtuk! :D
bencuri

Köszi csajok, ezt sikerült megtalálni. Egy kicsit drága. de ha nem lesz más, akkor ez marad. Szabásmintát én is kerestem, de azt egyáltalán nem találtam.Pedig az lenne a jó!
Egyébként ez valami szex-shop :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Bencuri Viki, és milyen gyorsak voltunk! :lol:

És én közben még főzök is! Na? Zsolti meg a szőnyegen nyikorog.

Kép
Kép
patr

Patti, :D
nekem a kezembe van a nyöszörgés! megyünk is lassan fürdeni ! este még remélem tudok jönni!
bencuri

Dunci mosolyogva ébredt! Kérdeztem is tőle h mire volt jó akkor a délutáni cirkusz? Erre kiröhögött! Büdös kölke!

Dóri!
Nagy simi Csabicinak!

Bondikám!
Te is hatékony vagy!
20150601134430

d.dodó

Dodó!!! köszi szépen!!!!!! Ez jó lesz! ebből sztem sikerül leszedni! Puszi! :lol: :lol:

Mondjuk egy angolost nem árt szerezni :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.03 19:01-kor.

sz.andi

Muffin! Én is forogtam jázminnal, de nem szédült el. Én viszont megéreztem!

Kép
szly27

Nálunk a nyöszörgés már a kádban van, apával! De persze ott nem nyöszörög!

Kép
Kép
patr

sz.andi!
Örülök ha segíthettem! :)

d.dodó

Timi, úton a csomag! Bocs, hogy ennyit tököltem! :oops:

Kép
Kép
patr

Mikor is kell legkésőbb postára adni az ajit?? Kérdezték már egy páran, de nem láttam a választ :oops: Van egyezményed dátum? :D

sz.andi

Muffin:olyan jó,hogy raktál fel videókat is Eliot blogjába!Olyan édes!! :D :P

Patr:Nem tudom elég-e a 74-es,mert amit múlt hónapban itt vettem Dominak rugikat,éppen hogy csak jó :?
Hálózsákba,meg jó a vékonyabb is,és nagyobb-árat,gem képeket tudnál írni,és rakni,akár pü-ben is-köszi.Majd lemérem Domi rugiját hosszra,hogy annál nagyobb legyen,ha így jó.Mert a számozásra nem merek adni.

Kép
Kép
Kép
kike

Andi, mindenki csak kérdezi, de senki nem tudja a választ!
Szerintem érjen oda 24-ig!

Kép
Kép
patr

Viki itt zizeg mellettem. Éppen telefonál...

Kép Kép Kép

sz.andi

Oké Patr! Akkor lehet, hamarabb feladom. Mondjuk legyen a 15.-e.

sz.andi

Én szerintem holnap vagy holnapután feladom, ha lejutok a postára!

d.dodó

kivel beszél Viki? :D
édes! :wink:
nekünk is van ilyen bodynk! 8)
bencuri

:lol: :lol: sztem az apukáját hívta, még nem jött haza melóból. itt nyöszörög, megyek.

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:44-kor.
Vendég

Muffin :P
Megcsináltm. Csabi beleszédült kicsit, bár elég gyors lehettem, mert el is szédültem, és majdnem elestem közben :oops: :lol:

Lilu meg apa most értek haza, kalandos helyeken jártak. holnap mesélek!Fürizünk!

Mindenkinek jó éjt!

Véda
Vendég

Most olvastam vissza alaposan!

Lehet hogy az én lyánykám a legdagibb a topikban????? :shock:
(lányok közt persze)
9 hetesen volt 6 kiló.
Most kicsit megijedtem.
Ugye ez nem baj?

És Otinak így hogy fog tetszeni??, :lol:

Jó éjt csajok, szép álmokat.
Vendég

Muffin én is megcsináltam Vivi se szédült el nem láttam hogy a szeme oldalra menne, én viszont elszéldültem. :)

Kép
linda24

A.Kata és Linda bejelöltelek titetket iwiw-en 8)
bencuri

én lánykám ma este volt 6470 g! :D
bencuri

Bencuri épp most néztem meg az iwiwet, hát néztem érdekesen hogy ki is vagy, de miután megnéztem a közös imerőseinket, rájöttem hogy a babanetről lehet valaki. De mostmár akkor tudom ki vagy. :D :D

Kép
linda24

Óóóó,
Vkata,
nem jössz hétfőn? :( Pedig már felturbóztam magam a problémamegoldásra!

Anyjuk,
te jössz?

És én válaszolnék a pizzás kérdésre is (ha elsiklottam volna a válasz felett, akkor bocs) IGEN, rendeljünk pizzát!!!!!

Bondi,
szépen fogó tollat vettél? Jaj, mintha magamat hallanám :roll: bár mostanában én csak bevásárlólistákat írok,a hhoz minek :oops: :oops: az összes szép tollamat meg a lányom bitorolja :shock:

Na, át kell adnom a gépet apatársnak.
Jó éjt mindenkinek, babás álmokat 8)

KépKép
szkagi

Agi: talan megyunk, meg nem allt ossze a fejemben a kep, de Mancsi mar felajanlotta vele mehetunk.
Meglatom, hogy allunk a hetvegen, mekkora lesz a felfordulas, mert nekem hetfo mindig a teszek veszek vasarolok, fozok nap( hetvegen probalok ilenekkel nem foglalkozni) de tenyleg nem tudom elore megmondani.

Anna jol van nem lazasodott be, epp hogy hoemelkedese lett. Ez az allando felsiras meg a foga lehet, mert a napkozbeni "alvasnal" is csinalta.

Probaltuk megmerni, es nem hizott egy cm rt sem :shock: :cry: :roll: :shock:
Ez lehetseges? Ez nagyon nagy gaz?

VKata: meg jo hogy van telod :lol: Bocsi, nem gonoszkodni akartam ezzel.
Bar amennyi progid minidg van nem csoda ha valamire nem tudsz emlekezni.
Dorika angyalka hogy van?

a posta tok kiszamithatatlan foleg karacsony elott szerintem mindenki adja fel amint tudja, bar akkor sokal nehezebb kivarni a szentestet a felbontassal de legalab izgi!
Vendég

hali!

én még nem tudom feladni a héten a csomagot az tuti 8)
már megvan hozzá a nagyja, de még van amit nem sikerült beszerezni, nah meg még meg is kell csinálni... ha meg elrontom, akkor még kezdhetem elöröl a találgatózást :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

patr! köszi
akkor már csak pü-ben irjad a szlaszámot és az összeget... vagy benne van a csomagban? vagy utánvétes???

anyjuk!
szerintem nem gáz ha nem nőtt. nem mindenki egyforma, és majd bepótolja. meg ha már kicsit hizott az jó.

tali... már megint tali... hmmm.... valaki nekem adhatná karira hogy eljöttök :D :D :D

muffin!
én nem csináltam. mi néha még játszani se tudunk mert bukik... szóval ettől szerintem nem szédülne, de bukna....

viki nagyon tünci. biztos már most a fiúk rajongói telefonjait fogadja... 8)

Kép

Kép
timi1982

én meg épp forraltborozok 8) én akit a hideg is kiráz a bortól... de most hogy vendégeink voltak muszáj volt inni, és tök fini volt. habár mig másnak lecsuszott 3 pohárra is, én még mindig az egy csészémet iszom, és ráadásul az én csészém volt a legkisebb... olyan kis kapucsinós méretű 8)

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Visszaolvasni csak elég felületesen sikerült, de azért igyekszem lépést tartani.
Végül úgy alakult hogy ma volt vendégsereg nálunk, na de legalább már túl vagyunk rajta. 16-an voltak :twisted: Nóri egész jól bírta, csak f8-kor kezdett el nyűglődni, de nem csoda, az már neki fürdés idő, 8-ra általában már alszik a cicin lógva! 8)
Mikor elmentek 9-kor, megfürdettük, elaludt és én még kitakarítottam... tudom, tiszta nemnormális vagyok, de utálom ha koszos a padló, főleg hogy Norca nyalja a parkettát :twisted: :lol:

Linda - Nóri is már több mint 1 hete taknyos, napi 5-8 alkalommal szívjuk az orrát. Előtte pár perccel érdemes befújni Sterimarral, utána Nasivin baby-vel (de ezt csak 3-4x szabad naponta). Ma felhívtam én is a dr.nőnket h nem kell-e szednünk vmit mert nem igazán javul, de ő is azt mondta h gyógyszert nem akar adni, csak ha a füle is fájna vagy lázas lenne. Cebion csepp 2x5, és Calcium sandoz 1/4 tabi napi 2x, fél dl vízben feloldva. Azt hiszem neki mániája a kalcium, fogalmam sincs ez hogy jön a náthához, de talán a Katák meg tudják mondani... :wink:

Muffin - nagyon édesek a videók!!! :D

Timi - irígy vagyok a forralt bor miatt, én imádom (ha jól van elkészítve!)! Egészségedre! :wink:

Első fog tényleg az Ároné volt! Második a miénk... :wink:

TAmi - nagyon tetszettek a mai Anna-fotók! :D Köszi még1x hogy bevitted a könyvet! Norbi is el volt ragadtatva Annától! :wink:

Mára ennyi voltam. Holnap elvileg kapok egy pár óra kimenőt Apától. Bemegyek a Váci utcába kicsit shoppingolni. Nórinak is kell pár cucc meg magamnak is szeretnék venni melltartókat + karira valami rucit amiben meg lehet jelenni. Persze loholás lesz mert ugye boci vagyok, de azért már várom! 8)

Jóéjt! :wink:
Vendég

Jó Reggelt!

Tegnap voltunk a dokinál. Szabi meg kapta a Prevenart kicsi sírás volt csak.

Szabi 5 hónapos méretei: 8050g és 66-67cm.
Kép a tábliba!
Kép

Muffin! Jól értetted, hogy a Mendel Károly lakóparkban laknak mert az a neve! Megnéztem a térképen, hogy merre van a Ti utcátok! Idénre már nem igérek Talit mert APa csak karácsonykor lesz úgy szabad, hogy megyünk Maglódra!

Viki! Lacusommal mi történt, hogy sírt? Ő ilyet nem szokott!

Viki, Anna és a többi babácska is tündéri! :D

Ma megyünk Apának Mikulást venni! Szabinak is nézek valamit mikura!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:44-kor.
Vendég

Jó reggelt!
Nem kaptam még számot! :shock: :cry:
Mennem kell, mert a Zuzsiéknál nyílt nap van a suliban!
Mi lesz így a mai adventi naptárral!

Ja Ági akartam írni, hogy a csokis ötleted nagyon tetszett! :lol: Jövőre olyat kaptok! :lol:

Kép
Kép
patr

Jó reggelt! Ma megyünk az ideggyógyászhoz (a 'rendeshez' mármint akihez úgy kórházi kereteken belül járunk) :) Kíváncsi vagyok nagyon hogy mit mond, mert most fog érdemben nyilatkozni az MR-ről. Szorítsatok. Nincs szükségem újabb depis időszakra...
Aztán mehetünk a füldugóért mert elkészült. :)
Délután meg óráim lesznek ha nem mondom le őket, de nincs semmi kedvem megtartani őket. Bár utána meg úgy volt hogy megyünk vásárolni (kapnék cipőt) de nem tudom hogy lesz-e energiám az órákhoz.
Köszi a videó dícséreteket. Tegnap este tettem fel egy újat, ezt érdemes megnézni. Eliotnak próbáltunk adni sütőtök-alma-sárgabarackot. Hát olyan fejeket vágott... Nézzétek meg. :) nagyon vicces. :)
Na most húzok mert készülni kell. Tényleg szorítsatok...

KépKép
muffin

patr 3

KépKép
muffin

Jó reggelt mindenkinek!

Patr!
Ha addíg nem jön senki más, akkor 5.

Nekünk extra döbbenetes napunk volt a tegnapi...
Nem is tudtam elmesélni.. pedig leírtam, aztán kitöröltem.
Még egy kicsit emésztem, de majd ha tudom, elmesélem...

Nálunk minden oké, apa is kezd jól viselkedni. Lillu tegnap hazajött, mert ma matekversenyre megy, és elengedték a kollégiumból. Ma reggel ment vissza, kicsit kómás vagyok.

Voltatok már úgy, hogy meg tudtatok volna verni valakit? Mert én nagyon ritkán jutok el ide, de most sikerült!

Van a városban egy baba- használtcikk kereskedés. Oda vittem be a másik babakocsimat, már 2 hónapja. plusz jónéhány kismamaruhát, amiket el is adott a csaj. elvileg okt. 20-án kellett volna kifizetnie. a babakocsi még megvan.
Csakhogy nincs nyitva a bolt. Hol a gyereke beteg, hol a cipőfűzője....
Mindíg más időpontot mond, és persze mindíg közbejön valami. Mostmár elfogyott a türelmem, kérem a pénzemet, és vissza a babakocsit, mert tárolni itthon is tudom, de akkor legalább tudom, hogy megvan.

Nem tudom, mit tegyek vele!!!! De annyira mérges vagyok... van nekem gyerekem, akit eltartsak!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Muffin! Tényleg nagyon édi arcokat vág Eliot! :D

Marcsi! A csaj kapja be!

Kata! Köszi! Dórinak szupi szerintem a 6 kiló mert ő lány! :D
Vendég

Viki, Kike! Hol vagytok? És a többiek?
Vendég

Sziasztok!

Babuli:köszi a hiányolást,vagyok,csak zugolvasok :oops:

Ma tiszta dili vagyok ismét :? amihez biztos hozzájárul az is hogy tegnap megjött :?
Türelmetlen,és idegbajos vagyok :evil:

Jó lenne ebben a hónapban bérelni egy napra autót,de 7 e-ft,egy napra :evil: pedig annyi mindent el kéne intézni,és ilyen hidegbe,busszal,babakocsival,gyerekkel-áááááá :cry:

Útálom hogy nincs autó :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok segítsetek!

Állítólag rögtön itt a csaj a babakocsival, és én azt gondoltam, praktikusabb, ha már abban viszem Emmát, mert a másikat nem igazán szeretem, mert nehéz. A sportkocsiban. Viszont kellene nekem hozzá babakocsiba bundazsák, olyan, ami beleköthető. Kersegéltem, de nem igazán találok, hátha valakinek jobban sikerül...
meg árban is elfogadhatónak kellene lennie...
olyan 5000 körül.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?