Sziasztok!
Visszaolvasni csak elég felületesen sikerült, de azért igyekszem lépést tartani.
Végül úgy alakult hogy ma volt vendégsereg nálunk, na de legalább már túl vagyunk rajta. 16-an voltak
Nóri egész jól bírta, csak f8-kor kezdett el nyűglődni, de nem csoda, az már neki fürdés idő, 8-ra általában már alszik a cicin lógva!
Mikor elmentek 9-kor, megfürdettük, elaludt és én még kitakarítottam... tudom, tiszta nemnormális vagyok, de utálom ha koszos a padló, főleg hogy Norca nyalja a parkettát
Linda - Nóri is már több mint 1 hete taknyos, napi 5-8 alkalommal szívjuk az orrát. Előtte pár perccel érdemes befújni Sterimarral, utána Nasivin baby-vel (de ezt csak 3-4x szabad naponta). Ma felhívtam én is a dr.nőnket h nem kell-e szednünk vmit mert nem igazán javul, de ő is azt mondta h gyógyszert nem akar adni, csak ha a füle is fájna vagy lázas lenne. Cebion csepp 2x5, és Calcium sandoz 1/4 tabi napi 2x, fél dl vízben feloldva. Azt hiszem neki mániája a kalcium, fogalmam sincs ez hogy jön a náthához, de talán a Katák meg tudják mondani...
Muffin - nagyon édesek a videók!!!
Timi - irígy vagyok a forralt bor miatt, én imádom (ha jól van elkészítve!)! Egészségedre!
Első fog tényleg az Ároné volt! Második a miénk...
TAmi - nagyon tetszettek a mai Anna-fotók!
Köszi még1x hogy bevitted a könyvet! Norbi is el volt ragadtatva Annától!
Mára ennyi voltam. Holnap elvileg kapok egy pár óra kimenőt Apától. Bemegyek a Váci utcába kicsit shoppingolni. Nórinak is kell pár cucc meg magamnak is szeretnék venni melltartókat + karira valami rucit amiben meg lehet jelenni. Persze loholás lesz mert ugye boci vagyok, de azért már várom!
Jóéjt!