Új privát üzeneted érkezett!

Kép Mászókát is Apa csinálta Kép Bogi nagy mászókás!
Vendég

Bocsi a sok képért!!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Lányok hogy rakjátok be ezeket a vonalzókat??????
Olyan béna vagyok! :oops: Pedig tök aranyosakat találtam!

Ja és valaki kérdezte már, hogy mi lesz az ünnepi vacsi.
Hááát én idén is bajban vagyok ezzel.
Az biztos, hogy lesz halászlé, de a többi....... :?: :?: :?:
Nálunk tavaly volt aszaltszilvás gönygölt hús, volt afrikai harcsa fehérborban(nekem nem jött be :? ) Volt bajor csülök apósom miatt(a hagyományos kajákaz szereti) meg volt egy olyan szüzérmés ragus valami aminek nem tudom a nevét, de minden van benne(pörkölt alapra, paradicsom, zeller, oregano, piros arany, a végén tejszín és camambert sajt) Én is kaptam a receptet és nagyon-nagyon finom!!!!!!!!!Tavaly mindenki hozzánk jött, de idén nem szeretnék ekkora felhajtást!
Anyósom velünk karácsonyozik szenteste,másnap jönnek szüleim és tesómék a gyerkőkkel(így kapásból 12-en leszünk) 26-án valszeg mi megyünk sogórnőmékhez, és Apósomék jönnek valamikor(ők elváltak anyósommal ezért kell külön)
Szentestére kéne vmit kitalálni, mit szoktak halászlé után???????
Még halászlét sem csináltam soha! :oops: :oops: :oops:

Szóval jó lenne, ha írnátok Ti is ötleteket!

SZERINTEM BERNI MEGSZÜLT!!!!!!!Annyira izgi! Valakit nem értesít????

Ma mosom a játékokat, holnap már szabin van Apa, megyünk megkuksizzuk a Batthiány sulit!

Majd jövök.......

Puszi Lányok!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Még mindig egyben... :-( Pedig már szülnék!!! Esküszöm, ez a várakozás a legrosszabb... Tegnap egész nap takarítottam, mostam, főztem, hátha a fészekrakó ösztön, meg a mocorgás elindít valamit, de semmi... Holnap megyek CTG-re, kíváncsi leszek, mit mondanak.

Cunami!
Nagyon köszönöm a babaúszásos infókat!

A házatok nagyon szép, a kert meg egyenesen gyönyörű! És főleg az tölthet el büszkeséggel benneteket, hogy nagyrészt a ti munkátok van benne! Az a mászóka nagyon tetszik! Párom szerencsére szintén eléggé ezermester, ilyet (vagy egyszerűbbet) ő is fog építeni Zsófinak.

És a munkáddal is nagyon szerencsés vagy! Ez az otthon dolgozás nekem is szimpatikus lenne! Nálunk is van szuterén a ház alatt, ami most kihasználatlan, itt akár én is tudnék valamit dolgozni, na de mit???

Gabusz!
Ismerem a Marketet. Építőiparban ki ne ismerné őket… :-D ott vannak mindenhol! Sokat szállít a cégünk nekik, na nem közvetlenül, hanem alvállalkozón keresztül.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Sylph
Igazad van, hogy a gyerkőcök közelében akarsz lenni, nekem is az lenne a legjobb, de ha az anyagiak győznek muszáj lesz visszamennem. Amúgy egy multinál vagyok/voltam marketinges. Nem egy gyerekbarát hely.

Orsi
Gyönyörű a házatok. Bárcsak már mi is így néznénk ki. :lol: A kert nálunk hasonlóan rossz állapotban van és valszeg. jövő tavaszig/nyárig marad is. Nagyon ügyes a férjed, a mászóka is nagyon szuper.
A vonalzóval én sem boldogultam az elején. :lol: Sylph írta le nekem, hogyan kell. Megtalálod a 87. oldal alján.
Az előző oldalon kérdeztem tőled és erre tényleg kíváncsi vagyok ezért újra megkérdezem: télen is mentetek babaúszásra? nem fázott meg?

Berni
Most már csak néhány nap és meg lesz Zsófi. Lehet ctg-ről már haza sem engednek. :lol:
Ha lehet ilyet mondani, akkor a legjobbkor mész el szülni. Az építőipar nagyon megérzi ezt a válságot. Mire vissza akarnál menni meg remélhetőleg már kiheveri.

Szép napot!
Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Kép
A kertünk a felső ablakból fotózva. :lol:

Gabi

Kép
gabusz

Gabusz!
Én is áldom a sorsot, hogy pont most szülök! Nem elég, hogy az építőipar sz*rban van, még a cégünknél is ügyvezető váltás várható jövőre. Na ez sem szokott sok jót hozni... Ráadásul én értékesítőként dolgoztam, bennünket az elért forgalmunk alapján mértek, hát az most tuti visszaesik...

Jól néz ki a kertetek!!! :-D

Titkon én is abban reménykedek, hogy CTG-ről nem engednek haza. De semmi jósló fájást nem érzek az utóbbi napokban. Bár mint tudjuk, ez nem jelent semmit. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Cunami!
A www.mindmegette.hu-n találs komplett menüket.
Vannak külön adventi sütemények és karácsonyi menük is.
Én nagyon szeretem ezt az oldalt, mert rengeteg recept van, ha nem találnád szólj megpróbállak elkalauzolni.

Bocs, de rohannom kell.

Ibernuska!

Szorítok Neked!!!

Sziasztok
Vendég

Orsi,
Odaadnád ezt a szűzérmés receptet? Nagyon jól hangzik. Nálunk tavaly mustáros csirke volt, szenteste mi itthon vagyunk most már négyesben, 25-én megyünk anyukámékhoz, másnap anyósékhoz. Anyu a halászlé után rántott halat szokott csinálni francia és majonézes krumplisalátával.
Ui: Elvitted mind a 3 kisképet?

Gabusz,
Tényleg jó a kertetek :D Merrefelé laktok? Ott a háttérben is jó kis házak vannak.

Berni,
Próbáltad már a meleg fürdőt? Lehet hogy csak népi babona, de nekem nagyon jól esett, az utolsó héten hétfőtől minden este beültem egy jó kis meleg kádnyi vízbe és szombaton megindult a szülés Zsombornál. Hol fogsz szülni?

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok Csajok!
Hűűűű de jó ez a pörgés! :D

Berni! Te még egyben????? :shock: KITARTÁST NEKED!!!!!!!!
Most már tényleg nincs sok hátra!!!! :wink:
Csiribiiiiii-csiribáááááááá, szüljél meg egykettőre!
Hahóóóóó Zsófi baba, lemaradsz a télapóról! :D
Munka: Én is irodista voltam, de 3 gyerek mellett nem megyek vissza! Nekem sokat jelent, hogy itt lehetek a gyerekek közelében.
Kicsit ómódi vagyok, szertném ha itthon ebédelnének, és mindig tudnám melyik gyerek éppen merre van stb. :oops:

Hááát ha nektek is lenne valami lehetőség, törni kel a buksit!
Engem mindig is vonzott a szépségipar, wellness, egészséges életmód stb.. Így jött a masszázs, ezen belül több ág van, van a fogyasztómasszázs, vannak a kozmetikai masszázsok(csoki, mézes) és van a hagyomásnyos svéd! Amikor elkezdtem a sulit, inkább a kozmetikai masszázsok vonzottak és most, hogy megtanultam mit jelent a fájó mialgiás csomókat feloldani, egy izmot rendesen megfogni kiemelni, átgyúrni, valahogy kicsit hókusz-pókusznak tünnek ezek a divatmasszázsok! :oops:

Gabi!!!

Látom nálatok is a mediterran stílus jön be! A kerteteket meg ha hiszed, ha nem én már látom csodaszép zölden! nagyon jó a panorámátok!!!! Merre van a ház?

És Úszás!!!! bakker írtam hétvégén egy tök hosszút és elszállt az egész! babaúszásra mi szeptemberben kezdtünk járni, és pont a tél miatt hagytuk abba, mert én is paraanyú voltam! :oops:
Nekem is horror-nak tűnt kijönni a meleg vízből a mínuszokba! :shock: Pont ezért csak 3 hónapot jártunk, de Bubu nem is szerette igazán! Vagyis addig bírta amíg nem merítettük be a víz alá szegényt, utána meg folyton sírt! :cry: De többi babát látnotok kellett volna! Irígykedve néztem, ahog ydobálják őket a vízbe!

A vonalzós hozzászólást nem találtam meg mert leragadtam a fogyis témán! :D :D :D
Sylph! Húúúúúúúúú Te ennyire nem híztál????
Le a kalappal előtted!
Én Bubuval 24 kilót, a lányokkal 19-19 kilót híztam! Az össze terhességet 86 kilósan zártam! :oops: :oops: :oops:
Most 2 kilóval vagyok kevesebb mint a gyerekek előtt!Pont 1 éve kezdtem fogyizni, karácsony után és 4 hónap alatt lement az összes felesleg! :P
Én sosem diétáztam terhesség alatt, annyira jólesett hogy megehettem mindent! :oops:
Kép 2007.december

Kép 2008. március

Zsand! Nagyon kösziiiiiiiiiiiiii, átbújom az oldalt! :wink:

Ma tekertem egy órát míg Bogi aludt, még be kéne festenem a hajamat, holnapra is kéne főznöm, mert anyósom vigyáz a gyerekekre és nem biztos, hogy hazaérünk ebédre....
Közben Bubuért menni oviba, meg mosnom kell a játékokat is.

Majd még bekuksizom

Puszika: Orsi
Vendég

Sziasztok!

Orsi, masszőr? Jó tudni! :lol: Szólj, ha nyitsz! :lol:
De gyönyörű a kertetek! Irigy-irigy.... Nekünk olyan gyér mindig a füvünk :( Mikor ideköltöztünk, elszórtak némi füvet, itt-ott ki is nőtt, de azóta, mi is sokat javítottunk a dolgon, van gyerekeknek játszórész, kerti kiülő, sütögetőhely.... Nagyon szép a házatok is! És nagyon ügyesek vagytok! Nálunk inkább apum az ezermester, nála mindent ő/mi készítettünk.
Én ma összerendeztem a játékokat és holnap reggel visszük.... :D
Nagyon jól nézel ki a képen! Ügyes vagy, hogy van kitartásod edzeni, meg fogyizni! Nekem biztos nem lenne, de nincs is rá szükségem, megint mínuszban vagyok. Pocakosan volt meg a normál testsúlyom, 65kg, a 180cm-hez! Most 53 vagyok és küzdök, hogy feljöjjön rám pár kiló.... :wink:

Ünnepi vacsi: anyuéknál mindig kolbásszal dugott karaj van, franciasali, krumplipüré, kaszinótojás..... de én még tanácstalan vagyok. :?

Berni, lehet a Mikulás hozza, majd Bernit! :lol:

Gabi, én is az anyagiak miatt fogok majd dolgozni. De Pestre nem igazán járnék be. És képzeld épp ma hívott a főnököm, hogy nem akarok-e szabásznak visszamenni...... hát a szívem szakad meg, de nem mehetek....
Jól néz ki a kertetek! :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:03-kor.
sylph

Ja, Orsi!
Vonalzó: lap tetején :arrow: segédletek :arrow: profil :arrow: letekered a profil információhoz :arrow: az aláírás terülerte beírod a vonalzók kódját :arrow: lap aljára tekered :arrow: elküld gomb és kész! :D
sylph

Húúúú Andika!

Most vettem észre hogy írtál, teljesen átsiklottam feletted! :shock:
Recept!

Na majd utána nézek a pontos arányoknak, csak lefirkantottam tavaly, de emlékezetből a következők voltak benne:
Szűzérme
gomba
paradicsom
zeller levél
pirosarany
oregánó
fokhagyma
tejszín
camambert sajt

Nekem első körben sehogy se jöttek össze ezek a dolgok, de tényleg isteni lett!!!!!!Elkérem a pontos arányokat!!!
Fénykép szerintem igen, nálam most 3 van! De hogy került hozzám????? :shock: Majd viszem akkor!

Sylph! Aztaaaaaaaa de gyönyörűűű kismami voltál!
180cm vagy??? Húúú igazi model alkat!!!! Na én hozzád képest stöpszli vagyok :oops: Csak 168 cm magas vagyok és 58-59 kiló
De azért az nagyon jó, hogy nem kell fogyiznod! Nekem az édességek a gyengéim!Már előre félek a karácsonytól, beigliiiiiiiiiiiiiiiiii, nyam-nyam :P

Na most hogy mondjátok a a majonézes dolgokat! Nálunk(szüleimnél) is mindig az volt! Hidegen sült husi, meg egybefasírt tojással, kaszinótojás, majonézeskrumpli, francia sali! Egy időben nálunk is az volt, de aztán meguntuk! Lehet megint vissza kell egy kicsit térni rá! A rántott halhoz illene a majonézes!
Na még én is agyalok, de tényleg nagyon jó receptek vannak a Mindmegette oldalon!!!!!Köszi Zsand!!!!!!!!!!!!

Ja mi is holnap visszük be a játékokat, már mindent kimostam, átmostam, letöröltem!Bárcsak láthatnám ki kapja meg! Bár én biztosan zokognék, elég sírós vagyok!Meglátok egy aranyos babás reklámot és sírok! Vagy tegnap néztem a Viasat 3-on a A nagy házalakítást! Na azon rendesen bőgtem!

Viszont nagyon szomorú vagyok! Kiderült Apósomról, hogy rosszindulatú daganat van a tüdejében! 74 éves, egész életében dohányzott! :( Most még bízunk abban, hogy nem áttétes és műthető!:(

Na megyek ledőlök egy picit, csimók mind alszanak, de hogy Sylph milyen csinos, nem térek ezen napirendre! :D

Puszi Lányok!

Orsi
Vendég

Sziasztok!

Én ezt a linket találtam, ha valakit érdekel. Jó likőr és bonbon receptek vannak rajta.
http://www.karacsonyvarazs.try.hu

Kostyika
Még épül a ház, tavaszra tervezzük a beköltözést. Amúgy Parkváros, Törökbálinthoz közeli rész.

Orsi
Én is bejelentkezek hozzád, ha megnyitsz. :lol: :lol:
A gyerekek mellett csináltad meg a sulit?
Mi is a panorámába szerettünk bele. Egy ismerősé volt a telek és 25 éve ott állt üresen, építeni akart rá, de nem jött össze neki. Mi meg jókor kérdeztünk rá, hogy nem akarja-e eladni. :lol:
Akkor jól éreztem, hogy nem az igazi a téli úszás, marad a baba-mama torna. Csinos vagy nagyon a márciusi képen. Akkor most tulajdonképpen miért is fogyózól!? :lol: :lol:

Sylph
Mindig irigyeltem azokat, akik nem tudnak hízni. Az ember bármit megehet büntetlenül... Álom, álom. :D
Most mondjuk én is jó vagyok, de már tudom, hogy vége lesz a szoptatásnak és jönnek vissza a kilók. :cry:
Elhiszem, hogy most fáj a szíved a munka miatt, de biztos találsz majd a környéken is neked tetsző állást.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Orsi
Sajnálom az apósodat, remélem nem áttétes és meg lehet műteni. Szörnyű ez a rák.

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!
huuu a mindenit,mennyit írtatok :lol:
Kilók.Hát én sajni nem vagyok egy nádszál.Én így nemterhesen vagyok 80kiló :oops:
A Szabival 65-el kezdtem a terhességet,2éves koráig szopizott,és egy deka nem ment le rólam.No és bakker,olyan jókat tudunk enni,persze vacsira :lol:

Orsi!Nem semmi,mit varázsoltatok a házból telekből.Nagyon szép lett!!Ügyesek vagytok,és nagyon ugyes a párod.Nekem spec a mászóka nagyon tetszik :lol:

Gabi!Akkor mi egész közel lakunk(fogunk lakni) egymáshoz.Mi parkváros legvégén lakunk.Bár van egy olyan érzésem,hogy ti a Törökbálint felé menő út közelében laktok(ahol a fanevű utcák vannak),mi meg a túloldalon,ahol a munkás nevű utcák vannak(Fényező).
Na majd jövök még,csak rendet kellene tennem,mert jönnek Kostyikáék :lol:
És beza a Szabi 3perc alatt leamortizálja a kecót,és behozza az összes mocskot az udvarról.

mimi12

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Irtam egy tök hosszút, erre error és eltünt minden!
Na hozok egy kv-t magamnak és újra leírom!
Kér még valaki?
Kép :-)
Vendég

Na szóval!

Gabi!

Húúú de mákotok volt a telekkel!!!!!!!!!!!!

Igen a gyerekek mellett csináltam a sulit, elvileg készen vagyok már csak a vizsga hiányzik, mert átrakták januárra! Ez azért kellemetlen, mert eredetileg november végén lett volna a viszga és addigra végeztem is a gyakorlattal, de most még muszáj járnom, hogy benne legyek a dologban, ne legyen szünet. Most már csak heti 1x megyek, de eddig 2x, volt hogy 3x! Iszonyatosan kiveszi az embert a 4 óra gyakorlat, de nagyon szeretem csinálni!Csak most már nagyon sok, hogy állandóan szivességet kell kérnem anyósomtól! Amúgy van mit bepótolnia, mert 8 évig fasírtban voltunk és csak most tavsz óta felhőtlen a kapcsolatunk! 5 évig semmit nem segített, de ha igen abban se volt túl sok köszönet.
Anyukám meghalt még gyerekkorormban, a szüleim(nevelőmamim) még dolgoznak, Bp-en laknak, így nem tudnak segíteni! De szerintem a nehezén túlvagyok! :D
Húúú de jól elkanyarodtam! :oops:
Szóval dolgozni csak májusban fogok, január végén lesz egy műtétem,kb 6-8 hét a felépülés, de amúgy is akkor akarok komolyabban foglalkozni ezzel ha készen van a szalon lent!
Már tervezgetem, annyira imádom ezeket a dolgokat!!!!!!!!!! :D :D :D

A mostani szobát, csak úgy sebtében, rendeztem be itthon talált dolgokból, de szerintem nagyon kis hangulatos lett! Mindjárt mutizok képeket!:wink:

Fogyi! Jó kérdés, mivel nekem a 60-62 kiló lenne a normális, mert elég izmos vagyok, az 58-at csak úgy tudom megtaratni, hogy eszem mindent :oops: és kb 2 hónap alatt elérem a 60-at és utána 2 hétig diéta és edzés, szauna. Aztán megint van 2 jó hónapom! :D :D :D De CSOKI NÉLKÜL NEM ÉLET AZ ÉLET! :wink:
Na most van a csokimentes diétázós, edzős két hetem!
Hétvégén kaptunk egy szép libamájat anyósomtól, kisütöttük hájban! Gondolhatjátok, kenyérke, lilahagyma! :P ma meg eddig egy kis nyers káposztát ettem paradicsommal és virslivel. :(
Vacsi helyett iszom a Ultra loss shake-et!

Mimi, ne aggódj, leszel Te még 65!!!!!!!!!!!!! :wink: Én sem hittem hogy egyszer az életben visszafogyok!
Andikával jó traccspartyt, nyáron csinálhatnánk egy össznépi baba-mama talit! Ti gondolom már mind ismeritek egymást! sajnálom, hogy csak most találtam a topicra, annyira aranyosak vagytok!!!
Tudtátok, hogy felétek épül az új ovi????? MÁZLISTÁK!!!! :D

Nem tudok képet csatolni, lehet tiltólistára raktak annyit raktam fel! :D

Pusz: Orsi
Vendég

Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Vendég

Hú, lányok! Nagyon sokat írtatok, nem tudom, mikor sikerül visszaolvasni, Gézuval kórházban voltunk, most jöttünk haza, ha lesz egy kis időm, meg energiám, akkor írok holnap!

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!
Andival most találkoztunk először.
Még úgy istenigazán innen nem ismerek személyesen senkit :lol: (egy másik csapatból viszont ismerem a csajokat)
Kilók.Én még szülök egy gyereket,és majd utána gondolkodom a fogyin.Bár nem tudom,ez közel 40évesen,hogy fog menni?? :lol:
Bár agyilag még 12vagyok :lol:
Ovi.Persze,hogy tudom.Itt épülne gyalog 3percre.De még a gazt sem kaszálták le.Gondolom idén már nem is fogják...

mimi12

Zsand!
Köszönöm, hogy szorítassz!

Kostyika!
János kórházban fogok szülni. Remélem nem a reggeli vagy az esti dugóban jön rám a szülhetnék. Páromnak haza kell érnie melóból, Bp. V. ker., és tömegközlekedéssel jár, szóval kb. min. 1 óra kell neki, mire hazaér. És még be is kell vinnie, ami az Alkotás úton elég gázos...

Kádban nem ültem, mióta terhes vagyok. Ott csak a forróvíz jön be nekem, az meg nem tesz jót a babának. Most egy barátnőm mondta, hogy neki a doki a mellszívó használatát ajánlotta anno a vajúdás beindulására. Ha betöltöm a 40. hetet és még mindig semmi, akkor kipróbálok mindenféle praktikát...

Orsi!
Nagyon jól nézel ki!!! Azt hiszem a vendégköröd egy része meg is lesz a topicról. :-D Én is szeretnék hozzád benevezni masszázsra. Nagyon-nagyon imádom és már ezer éve nem voltam! Ja és ha vizsga előtt kell gyakorolnod, szólj nyugodtan! :-D

Apósod miatt drukkolok! Mikor derül ki, hogy műthető-e?

Még én sem találkoztam személyesen a többiekkel. Ebben a baba-mama taliban én is benne vagyok pár hónap múlva. :-D

Sylph!
Azta, milyen vékony voltál még terhesen is! Én most úgy nézek ki, mint egy bálna. De szó szerint. A versenysúlyom nekem is 75-80 kiló, 174 cm-hez.

Gabusz!
Tényleg baromi szerencsétek volt a telekkel!!! Valóban állati a kilátás. Nálunk a tetőtérből lehet ellátni Százhalombattáig és még tovább, no meg Pestig. És állati szép naplementéket is tudunk nézni.

Mimi!
Mi is baromi jókat eszünk a párommal. No és hát persze mikor máskor, mint este! Mióta ismerjük egymást, együtt hízunk. :-D De enni jó!!! :-D De szülés után (persze nem egyből) szeretném visszanyerni az eredeti formámat.

Kép
Kép
lbernuska

Dolli!

Mi van Gézuval????? :shock: Jaj írj ha van egy kis időd!!!!!

Mimi!

Na ez a lényeg!!!!!!!!!!!Két gyerek között teljesen felesleges teljesen visszafogyni! :wink:
Na ha Te vagy agyilag 12, akkor én kb 8! :D :D :D
Néha elgondolkodom, ha valaki látna miket játszom a gyerkőkkel,beutalnának a sárgaházba! Ja már ott vagyok! :D
Ja még el sem kezdték az ovit építeni! Hurrá! :? Bár tudjuk hogy mennek itt Érden a közintézmények átadásai! Na reméljük az ovira nem kell éveket várni!!!

Berni!

Szerintem este fogsz szülni és nem lesz dugó!
Nekem is kéne egy masszőr, de olyan aki házhoz jönne!Annyira kénylemes a masszázságyam, néha Apa megmaszíroz rajta, de olyan rossz hogy nem tud rendesen!
Az én hátam is tele van csomókkal, ropogok rendesen ahogy masszíroznak!
A sok terhesség, túlsúly, a görnyedés a szoptatások alatt, a csimók állandó emelgetése.... de hisz tudjátok! Képzeljétek 3 éve volt lumbágóm! :shock: Én azt hittem ez öregek betegsége, mint kiderült, tipikus kismama betegség! És persze szoptatás alatt hogy még fájdalomcsillapítót sem tudtam bevenni! :?
Most hogy megtanultam, tudom, hogy a musculus latissimus dorsi-m fáj! :D :D :D Na így már sokkal jobb!
Rájöttem!!!!!!!!!! Apát is be kéne iratni a suliba!

Apa ma túlórázik, holnaptól szabin van, nem akar munkát hagyni!
Lányok annyira rossz, hogy ilyen korán sötét van! Nyárom mi este 8-9 felé jöttünk be a kertből! Most meg! :?

Láttátok a vonalzóimat???
Vendég

Orsi!
Jol kiszámoltátok a gyerekek jövetelét :lol: :lol: Ahogy nézem,hamar le mennek nálatok a szülinapok :lol:

mimi12

[quote="mimi12"]O írta:mimi12rsi!
Jol kiszámoltátok a gyerekek jövetelét :lol: :lol: Ahogy nézem,hamar le mennek nálatok a szülinapok :lol:

:D :D :D :D

Hááát ja, hülye gólya menetrend szerint közlekedett felénk 2 évenkén beugrott hozzánk :D

De most itt a vonalzón tényleg muris, hogy 4 éve alatt "lezavartuk" a 3 gyereket!
Vendég

Sziasztok!

Orsi, köszi! :oops: :oops:
Én is kiváncsi lenék ki kapja meg a játékainkat, remélem jó helyre kerülnek!
Sajnálom apósodat!
Nagyon szuper a szoba! És biztos kényelmes az az ágy is!
Jók lettek a vonalzók! :lol:
Még én sem taliztam senkivel, de egy-két nyári összejövetel jó lenne!

Gabi, már nézelődtem, eddig is, hogy mik a lehetőségek itt munkaügyben, de nem sokmindent találtam... :? lehet vállalkozok majd :wink: :roll:

Dolli, mi van szegény Gézuval?

Lányok most délután felraktam egy égősort a konyhába, hogy milyen hangulatos.... :lol: teljesen karácsonyi hangulatom lett! :lol:

Na, lépek is... jó éjt mindenkinek!!!
sylph

Szééép Jó reggelt Mindenkinek!

Már fent vagyok 5 óta, tiszta izgalomba! Ma már szabin van Apuci, és megyünk az első konzultációra a doktorbácsihoz!
10h-ra van időpontom, előtte beszaladunk a jétékokkal az SZTK-ba és bekuksizunk a suliba, oviba is.
Hazafelé meglátogatjuk szegény Apósomat.
Délután vendégem lesz, így ha hazaérünk örült módon pakolom a házat! :wink: Anyósom vigyáz a csimókra, tegnap este megfőztem nekik egy rakottkelt.
Szóval biztosan csak este felé leszek!
Addig jó kislányok legyetek, írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom! :D Szegény Danielle Steel könyvem megállt a 197. oldalom, mióta Benneteket olvaslak! :oops:

Dolli!!!!!! Mi van Kicsi Gézával?????

Bernimami még egyben vagytok?????

Sylph! Köszi a vonalzós eligazítást, végül Téged majmoltalak, mert ezek a vonalzók nagyon cukik!A Nagyonbabán vannak még aranyosak, de ha én 3 gyereket berakom, betölti a fél oldalt! :oops:
Karácsonyi égősor! Nekem ezek "csicsák"annyira hozzátartoznak már a karácsonyi észülődédhez, hogy ha nem lennének nem is tudnám, hogy karácsony van! Az a baj, hogy én már alig várom, hogy díszítsem a házat, de szilveszter után lebombázom az egészet, mert akkor már unom! Sokszor a fenyő sem éli meg a vízkeresztet! :oops: De most jó! :D
Bárcsak lenne fehér karácsonyunk!!!!!!!Nem is tudom mikor volt utoljára! Tényleg Érden hol lehet szánkozni????Van valami jó kis dombos rész?
Mi a vadasparkhoz szoktunk menni, vagy Battára.

Ja még valamit akartam kérdezni!
Van valakinek kutyája??????Mi tavaszra szeretnék egy beagle-t, kinéztem a kenelt is, Apa azt mondja, hogy lehet azt már le kéne foglalni! Illetve hány hetesen lehet elhozni a kiskutyákat???
Meg ha én nem szeretném a lakásba, akkor ugye inkább késő tavaszi kutyus legyen, hogy már ne fázzon kint!
Húúúúúú jó hüle vagyok a témában, de még sosem volt kutyusunk!
Én egész életemben szerettem volna kutyát és csak most 30 évesen jött el az ideje.

Na megyek készülök, teljes tatarozást kell magamon csinálni! :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Orsi!
Én nagy kutyás vagyok,van 2 kutyán,és imádom az állatokat.
Csak Beaglet ne!!!!
Nagyon aranyosak édesek cukipofák.DE!!! Falka kutya!
Nem egyedüli kutyának való,nem érzi jól magát ha nincs kutyatársa,vagy egyedül van otthon.Szétszed mindent,szeret megszökni,csavarogni.
Tudom,hogy nagyon cuki pofája van,de vadász kutya a javából!!Gondoljátok jól meg!
És bármilyen kutyátok is lesz,azt azért tartsátok szem elött,hogy az első életévében krátereket fog ásni a kertbe :lol:
Én lánykutya párti vagyok amúgy.Velük is van gond,az tény,de nem pössentik le a thujákat fákat,házfalat.Viszont tüzelnek,és akkor jönnek a fiúkutyák.De ha valaki nem szeretne kiskutyákat,akkor meg kell műttetni,és nincs gond.
Mindenképp valami kisebb fajtát szeretnétek?

mimi12

Sziasztok!

Milyen jó hogy így beindult ez az oldal. Így mire végigolvasom sajnos csak kevés időm marad írni.

Csajok!!!
Van www.mindmegitta.hu is ott nagyon jó italok vannak kakaótól kezdve likőrig minden!!!

Bocs, de megint rohanok!!!!!!!

SZIASZTOK!!
Vendég

Sziasztok!

De jó, hogy ilyen sokat írtatok. Azt hiszem gyakrabban kell jönnöm ha lépést akarok tartani. :lol: :lol:

Mimi
De jó, hogy szomszédok vagyunk. :lol: Megnéztem az utcátokat a térképen, kb. 5 perc autóval tőlünk. Fenyőfa az utcánk neve. Poén volt, mert 2 éve karácsony előtt 2 nappal írtuk alá az adásvételit. Abban az évben kicsit drága volt a fenyőfa.... :D 8)
Mesélj erről az oviról, nem is hallottam még róla. Mikorra tervezik, hogy elkészül? Tényleg a csatornáról tudtok valami közelebbit? A nyáron valamikor beléptünk a társulásba, de hogy mikor lesz ebből csatorna...
Az egyik kolléganőmék Beaglet tartanak itt Pesten, lakásban. Akkor most már tudom, hogy miért szedi szét a lakást rendszeresen mire haza érnek.
Képzeld tegnap Milán ajándékba megkapta a gyerekevőeszköz készletet a Sparból, nagyon édes.

Orsi
Libamáj...Nyami-nyami :lol:
Nagyon szép a szalonod, egyre nagyobb kedvem van egy masszázshoz. :lol:
Én sem ismerem a többieket, mert előtted néhány héttel csatlakoztam. A tali jó ötlet, majd berendezkedünk és tartok házavató baba-mama talit. :lol:
Szépek a vonalzóid. A gyerekeknek megmutattad őket? :lol:

Dolli
Várjuk Gézuról a híreket!

Berni
A melegvizes fürdőt azért nem ajánlják a terhesség alatt, mert kinyílhat tőle a méhszáj. Pont emiatt a végén megindulhat tőle a szülés. Én még hallottam a lépcsőzést, nagy séta, takarítás, összebújás apával... 8) Nekem a takarítás jött be. :lol:

Sylph
Van már ötleted a vállalkozásra?

Gabi

Kép
gabusz

Gabusz!
A húgomék eladásra építettek házat pár éve a Fenyőfa utcában :lol:
Szép környék az is :lol:
És igen,ha a lámpánál el kanyarodok Törökbálint felé,akkor pillanatok alatt ott lehet lenni.
Mi is itt szép helyen vagyunk.Egyetlen gáz van,hogy a közlekedés az szinte egyenlő a nullával.Ha nincs autó,akkor gáz van.Itt a busz az jó ha óránként jár :cry:
No de majd változik egysze ez is.
Csatorna.Mi már megkaptuk a csekkeket,és elvileg idén az első részletet be is kell fizetni.Nekünk mázlink van,mert iker házban lakunk,és közös lesz a szomszéddal a csatorna,vagyis 1 csatorna lesz,és feleződik az összeg.Így meg tudjuk csinálni azt,hogy 1évre előre befizetjük a csekkeket,és akkor egy ideig nincs gond.Így fejenként,havonta valami 1300ft körül jött ki.
Óvoda.Na az itt lesz 1 utcával odább tőlünk.Tényleg gyalog 5percre.De még semmit nem csináltak.Nekem valami olyan rémlik,hogy kb 1év múlva kéne,hogy elkészüljön?De erre nem esküszöm,mert én is csak innen onnan hallottam itt a szomszédoktól.

mimi12

Orsi!
Itt mifelénk lehet szánkózni. :lol:
Itt van olyan utca,ahol ha leesik a hó,autóval végig nem mész,mert olyan meredek :lol:

mimi12

Sziasztok!

Jelentem, még mindig egyben. Bár ma elég sokat görcsölök, és Zsófi is nyomul a kijárat felé. Este megyünk CTG-re.

Tekiroll!
Hogy van Gézu? Mi volt a kórházban?

Cunami!
Zabálni való a fotón a kiskutya! :-D Nekünk egy keverék kutyunk van, idén tavasszal született, menhelyről hoztuk. Imádjuk, de mivel nem ismertek a felmenői, nem nagyon tudtunk rá készülni, milyen természete is lesz. Külsőre németjuhira hasonlít, csak kisebb és rövidebb szőrű kiadásban, de iszonyatosan kajla. Ja és igaza van Miminek: egy csatatér a kertünk! Aknásítva van. Mondjuk erre számítottunk. :-D De nekünk nincs is olyan szép kertünk, mint nektek. :-D Kb. 6 hetesen hoztuk el a menhelyről, néhány napig még a garázsban aludt a drága, de nem nagyon bírta a bezártságot. Aztán párom épített neki egy olyan kutyaólat, ami 5 cm-es hőszigeteléssel van kibélelve minden oldalról. Basszus jobban hőszigetelt az ő lakhelye, mint a miénk. :-D

Gabusz!
A vadászkutyáknak iszonyatosan nagy a mozgásigénye, kertesház udvara sem elég nekik, nemhogy egy lakás. Sajnálom az ilyen kuttyokat... :-( Lakásba Westie meg hasonló zsebkutya való.

Mimi!
Annak idején nézegettünk eladó házakat felétek is. Hát ott tényleg van egy-két brutálisan meredek utca! Hogy jutnak be az ott lakók a házaikban? :shock:

Mi olyan házat kerestünk, ami azért busszal is elég jól megközelíthető. Nekem meg szempont volt az aszfaltos, csatornás utca is, ami itt Érden eléggé ritka. De sikerült ilyet találnunk!!!

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!
Hajrá hajrá jóslók!!

Mi itt egyenes terepen lakunk.Viszont a főút túl oldala az tényleg iszonyat meredeken megy lefelé.Szerintem ha ott le esik a hó,akkor gyalogolnak,vagy repülnek :lol:
Szóval itt mi jól tudunk közlekedni autóval,és félig aszfaltos az utcánk is.Viszont a busz az ritka mint a fehér holló.
De valamit valamiért.Nagyon szép helyen lakunk,csönd és nyugalom van,tárva nyitva lehet az ajtó,normális szomszédok vannak,közel az erős mező.
Szóval nekünk ez a nyugi és csend,meg ér annyit,hogy a közlekedés viszont nem túl jó.(de csak fejlesztik egyszer azt is)
No meg nem utolsó sorban,bár ikerház a miénk,de a kert nagyobb része a mi kertünk,és kb 300n-öl(nagyonnagy).Amikor mi nézelődtünk,akkor a forgalmasabb lenti részen,kb 20milla volt egy 50-60éves romos ház,aprócska telekkel.De a ház tényleg olyan volt,hogy sírva fakadtunk majdnem.Koszos lepukkant és az alapig be volt repedve az egyik sarka,kb 70-80nm-es volt.
Ez 17mill volt,és festeni kellett.Bár igz van mit csinálni rajta,de kb 15éve épült 120nm és van egy 60nm es betonozott garázs(a ház alatt),.Szóval tuti jó a szigetelés alulról,jó a tetőszerkezet,és a garázst is be lehetne építeni(ha telne rá) :lol:
Szóval messzemenően olcsóbb volt ide jönni,és jelentősen kevesebbet kellett kell a házra költeni.Itt valójában a saját kényelmünk miatt alakítgattunk ezt azt,meg a mi izlésünk szerint.De ha nem nyúltunk volna hozzá,úgy is jó lett volna.
Csatorna??Háát majd lesz valamikor,talán egyszer nemsokára :lol:

mimi12

Sziasztok! Bocs lányok, nem tudom, mikor fogok tudni visszaolvasni, igyekszem azért, de szerencsére nagy volt itt a pörgés, míg nem voltunk! :wink:

Gézu befulladt vasárnapra, kaptunk egy asztmás státuszt, úgyhogy van állandó asztmamegelőző gyógyszerünk, hátha a következőkben ezt elkerüljük. Úgy néz ki, hogy a sok vacak vírus, baci, ami légúti fertőzést okoz, nálunk ide vezet. :?
Egyébként alakulunk, Gézu ezerszer jobban van, most igazából már "csak" a kórházi napokat próbáljuk kipihenni.

Mimi! Ez a csatornázós összeg így tényleg mázli. Mikorra ígérik, hogy lesz?
Mi volt kutyunk nem csak az első évben túrta fel a kertet, hanem folyamatosan. Az volt a buli, mikor az edényét meg belökte az aljába, és nekünk kellett kiszedni.

Sylph! Vasárnapra én is nagyon terveztem a karis hangulatot, vettem adventi koszorút, bár eredetileg csinálni akartam, de akkor már betegek voltunk, nem volt energiám. Majd jövőre! :) Jah, és megint úszok az ajándékokkal, hiába tervezgettem nagyon előre. Azt hiszem, jövőre januárban kezdem a készülődést! :)

Orsi! Nagyon klasszak a vonalzók, így legalább naprakészek vagyunk belőletek is! :)
Nagyon szép a házatok!
És masszázs nekem is jól jön majd. Igazából még sosem voltam, pedig mindig tervezem, mert eszméletlen a hátam, és tudom, hogy jót tenne. Ez nekem is új, hogy tipikus kismama betegség a lumbágó.
Apósodnak szurkolok, hogy műthető legyen, és rendbejöjjön.

Na egyenlőre ennyi fért bele, agyilag még nulla vagyok.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Csajok! :D
Húúú látom majdnem mindenki benézett ma!
Annyira édes vagy Berni!!!!!!!!!!!!! Most már tényleg minden üzid azzal kezdődik, Még egyben vagyunk! :D :D :D
Kiváncsi vagyok mit mondanak CTG-n!!!! Vagy lehet már csak szülés után tudjuk meg? :wink:

Amúgy központi részen vagytok?
Nálunk egy utcával arrébb van csatorna, nálunk nincs! Bár anyagilag így jobban járunk, nekünk van egy nagyon szuper ásott kutunk, és arról megy az öntözőrendszer és a wc, mosógép is! :D
Na azért így is jó sok vizet pacsázunk el, de ha duplája lesz a számla a csatona miatt..... :?

Mimi! Háááááááááát most jött el az a pillanat amikor lemondtam a begle-ról, már többen próbáltak lebeszélni, hogy nagyon szökős, és kaparós, de ezen a téren hajthatatlan voltam, de most döntöttem! Ha lesz egyáltalán most tavasszal kutyus, akkor max egy westie lesz! Amit max beengedek a nappaliba. Talán az nem szedi szét a kertet, szereti a gyerekeket, vidám természetű, befér a kocsiba(mi sokat jövünk-megyünk).Apa nagyon nem szereti a kutyákat, illtve nem nem szereti, csak nem szereti!
HOGY ÉN MILYEN HÜLYE VAGYOK!!!!!!!!!!!!!! :oops: :D :D :D :D
Szóval nem utálja, csak nem úgy rajong érte mint én!Arról hallani sem akart, hogy kutyaláb átlépje a küszöbünket, na az én hüle tisztaságmániám se, de most ez a kaparás, szökés nagyon megijesztett!!!!!!!!!!! Inkább naponta 3x porszívózom, mint rohangáljak a kutya után!Szóval most még Apa is belemenne hogy egy ilyen pici kutyus bejöjjön!Gondolom vannak praktikus dolgok, amivel tisztán lehet tartani a szőrét!
Kutyáról ennyit, de még tavaszig van időm agyalni! :)
Na akkor felétek megyünk szánkózni! :wink:
Húúúúú nagyon nagyon jó áron vettétek a házatokat! Gondolom már most sokkal többet ér, mint amikor vettétek!Az meg nagyon jóóó, hogy bővíthető!!!!A kert meg tényleg nagyon nagy!!!! Ritka Érden a nagy kert!

Gabi!

Köszi hogy tecc a vonalzóm! :D Sárkányölő Bubunak mutattam már!
Tényleg Milán még csak szopizik ugye? Mikor akarod kezdeni a hozzátáplálást? Megvárod a 6. hót?
Mekkora most? Annyira látványos a fejlődés ilyenkor,nagyon kis husik lesznek. Majd dobhatnál képet magatokról!

Dolli! Jaaaaaaaj szegény Gézuka! :cry:
Remélem már túlvagytok a nehezén és innetől már csak jobb lesz!
Vendég

Na túlvagyok a konzultáción, ha minden a tervek szerint halad, január végén megműtenek és búcsút mondhatok a löttyedt ciciknek! :oops:
Apósomnál is voltunk bent, vettünk neki egy domino kártyát és bevittük neki a régi telcsimet, így már mindig hívhatjuk!
Nagyon jól van, tiszta kisimult az arca, jókedvű, kipihent!
75 éves de még idén ősszel is 100 kiló gyümölcsöt szüretelt, jön megy, rengetegetet dolgozik!Az a lényeg hogy nem érzi magát betegnek!

Játékokat be tudtuk vinni, de nem jutottunk el a suliba! Már reggel olyan hasmenésem volta, azt hittem el se tudunk menni! :oops: :oops: :oops:

Vendégem se jött ma, mert inkább kézilabdameccsett néz! :D Majd jön hétvégén!
Holnap délután télapóbulira megyünk, lányoknak annyira csini dolgokat találtam, de fiamnak még semmi nincs! :shock: Hát persze, hogy utolsó pillanatban rohangálok majd, megint mindent kinőtt ez a fogatlan legény! :D

Na majd még jövök, de olyan álmos vagyok! Tök ciki, de annyira hozzászoktam a délutáni alváshoz! :oops: Ma meg ugye kimaradt.... :?

Pusza: Orsi
Vendég

Sziasztok!
Bernus,vagy még??

Orsi!
Én a westit sem ajánlanám.AZ meg terrier,és úgy is viselkedik.Van köztük tök aranyos kedves kutya,de bezony találkoztam már,makacs önfejűvel nem is egyszer.Bár sok gyerek közt,biztos játékos aranyos kutya válna belőle.De viszont fehér és iszonyat koszolódik,és nyírni kell időnként.
Nekünk golden retriverünk van,meg egy szobacirkálónk.
Szobacirkálót semmikép nem ajánlanék.Nem nevezném túl eszes kutyáknak őket.A miénk jorki keverék,és hót zizi,és ugat meg minden lukon kifér.Megkergeti a motoros póstást,és hasonlóak.
Azt gondoljátok majd át,hogy szoba kutyát vagy kerti kutyát szeretnétek e,rövid hosszú szőrűt??
Amúgy pl a szálkás szőrű tacsik nekem nagyon tetszenek.Nem nagy,kishelyen elfér,aranyos okos kutya,és jól elvan a kertben.

Műtéted az sztk alapon lesz,vagy maszek?Van egy ismerősőm akinek ez a problémája,kicsit depis miatta.(na jó nem vészes,csak komplexusa van a lógó cicitől).Én mondtam neki,hogy járja körbe,mert úgy hallottam,hogy indokolt esetben sztk alapon is megcsinálják.

mimi12

Sziasztok!

Mimi
Tényleg szerencsések vagytok a csatornával. Mi ezzel pórul jártunk, mert most megépítettük a szennyvíztárolót, jövőre meg fizethetjük a csatornát is. :cry: Más választásunk nem volt ha költözni szeretnénk.
Kíváncsivá tettél, hogy merre is laktok. Ha legközelebb megyek ki a házhoz majd megkérem a párom, hogy kanyarodjunk felétek.
Felénk is vannak nagyon meredek utcák, néha kocsikáztunk a környéken és csak ámultam, hogy a szűk és meredek utcákon vannak a legnagyobb házak. Hogy építették ezeket meg? Alig lehet megközelíteni őket. :shock:
A miénk még elmegy és a párhuzamos utca már aszfaltos.
A spánielről mi a véleményed? A mi álmunk egy kis lógófülű spániel.

Orsi
Fel tudom ajánlani a telkünkön lévő dombokat szánkózásra. Szerintem alkalmasak lesznek rá. :lol: :lol:
Milán még csak szopizik, szerencsére van elég tejcsi. Szeretném is ha 6 hós koráig így maradna és csak utána kezdeném a hozzátápit. Baromi kényelmes ez a szoptatás és nagyon jó érzés az anyukának is. Már 5700 g és 3220-al született. Keresek képet és rakok fel.
Nálunk is kézilabdameccs nézés van, a férjem nagy "rajongó". Más pasik forma1-t, focit néznek, az enyém kézilabdát. Férfi, női bármi jöhet. Tegnap este elmentem boltba, mire visszajöttem apja és fia együtt nézték a meccset és Norbi magyarázta a szabályokat Milunak. Szerinte nem lehet elég korán kezdeni... :lol:

Berni
Mi volt a CTG-n? Lehet már babázol. :D

Dolli
Gézunak jobbulást! Remélem karácsonyra már teljesen elfelejtitek ezt a fránya betegséget.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Kép Milán

Gabi

Kép
gabusz

Gabi!
De szép baba Milán :wink:

Szopi.A Szabi 2éves koráig szopizott.Akkor lett elválasztva,mert terhes lettem,és nagyon fájt a cicim.(azóta is bánom,mert a babácska a 20. héten úgy döntött nem akar velünk maradni :cry: )
Viszont én nagyon szerettem szoptatni,és áldom a sorsot,hogy volt is elég tejcsim.
Spániel.Aranyos,de nagyon meg kell nézni milyenek a szülők.Iszonyat túl vannak tenyésztve,és emiatt kicsit idegbetegek lettek a kutyák.A barátnőmnek volt egy foltos spanija,az tök aranyos volt.Régebben azt mondták,hogy az egyszínű kütyák vannak inkább túltenyésztve,és a foltosak nem annyira.Talán azok nem olyan keresettek.Viszont nekem a kavalier king charls tetszik nagyon.Azok olyan kis édes töpszli pofájúak :lol: (csak kevés van belőlük és drágák)
De megmondom őszintén,én a bulldog féle kutyákat szeretem leginkább,vagyis a nyomi pofiju horkoló szuszogó ebeket :lol:
És a családunkban berni van kb 25 éve.Ők is nagyon okos értelmes aranyos kutyák,viszont őket is jól túltenyésztették.

Csatorna.Hát nekem van egy olyan érzésem,hogy abból 3-5 év múlva lesz max valami.Valami rémlik,hogy ha meg csinálják a kiállást,vagyis az udvarra be kell vinniük a csatorna csatlakozását,utána még van valamennyi határidő(x év)hogy rá kössük a rendszert.Szóval nem kell azonnal rácsatlakozni.

mimi12

Szijasztok!

Mimi! Mindendenféleképpen szobacirkálónk lesz! :oops: Most a bolognese-n gondolkodom, barátnőméknek ez van ! Na terrierről szóról szóra azt mondta mint Te!
Csajok ez ilyen nehéz dolog???? Nem csak arról van szó, hogy melyik kutya szép, vagy aranyos.....
De több kutyás oldalom azt olvasom, hogy minden szempontot át kell gondolni!Szőr, viselkedés, méret, a kertre, gyerekekere is gondolni kell!
De tényleg nagy kutyát nem szeretnék, a közepes és mini között kell választanom! A fehér szőr nálam nem kizáró ok, max többet kell vele foglalkozni ilyenkor télen ha kimegy! :?
De olyan jó, hogy tudtok tippeket adni, és minden véleményt örömmel fogadom!Köszi a segítséget!
Bocsi de a motoros postás kergetésén hatalmasat röhögtem! :D :D :D :D :D :D :D Elképzeltem ahogy az a hatalmas kutya kergeti a postást! :wink:
Amúgy szerintem minden szempontnak nem lehet megfelelni! Na én úgy indultam, kutya házba NO :!: , közepes méret, gyerekbarát .
Na aztán jött hogy az meg szökik, szétszedi a kertet, kapar, ás stb... :?
Lehet egy papírkutya kéne nekem...... DE MOST MIT CSINÁLJAK?? Annyira szeretnék kutyát! :cry: Ez már inkább az én kívánságom nem is gyerekeké! :oops:
Golden retriver! AZ GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!
Kert hogy néz ki?

Műtét maszek, nem is tudom, hogy lehet-e még sztk alapon! Szerintem max felvarrást, de imlantátumot nem! :( De tényleg utána kéne járni! Amúgy nekem is nagy gondot okozott! Mindig is pici volt, de formás, szép kerek! 75B Aztán szoptatás alatt lett 90D
Na ebben a sok hízás is benne van)
Után hol kissebb, aztán megint nagyobb, míg nem lett belőle egy 75RLS (Ráncos Lógó Semmi) Vizuális alkatok most hátrányban!
Nekem is gátlások okozott, okoz még a párom előtt is! :oops: :oops: :oops:

Gabi! Jaaaaaaaaaaj de édes, szép baba Milán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na lehet nem kéne nézegetnem ilyen szép kisbabákat mert kedvem támad a negyedikhez! :D
Én is szerettem szoptatni, nagyok 10 hós korukig, Bogi sajnos csak 6 hós koráig szopizott! :cry:
Aranyos lehett ahogy Apa tanítja a kicsifiát! :D
Jó dolog a sport, nem feltétlenül kell versenyszerűen, de a gyerek mindenféleképpen mozogjon valami! Csajok a mi ovinkban októbet óta nem viszik ki a gyerekeket az udvarra! :(
Szegények 25-en vannak egy csoportteremben ami kisebb a nappalinknál! :cry: Úgy sajnálom Őket!
Jövőre Bubu a sportsuliba megy, ott gondolom minden nap van tornaóra! :D

BERNI????????????? Szerintem CTG-ről ment szülni, ahogy azt megjósolta! :D
Jaj de várom, hogy írjon!!!!!!

Zsand! Te meg már mindmegetted és már mindmegittad! :D :D :D :D

Dolli! Géza hogy van????Milyen gyógyszert kell használnotok? Most valami állandó asztma gyógyógyszer vagy vmi befújós ami csak biztonságból van otthon?
Jövőhétre mondják a hideget, nem ártana ha hebrnálódnának ezeka fránya vírusok! Védőnő mondja, hogy rengeteg a beteg az enyhülés miatt! :? Jó lenne karácsiny már kihúzni betegségek nélkül!

Sylph merre?Remélem nem betegek a gyerkők!!!!!!

Andika? Bubut vittük oviba, a képeket elfelejtettem vinni! :oops: :oops: :oops:
Mentek hétvégén a Minimaxos szülinapra? Én még nem tudom biztosra, mert a sogórnőmék jönnek ha minden igaz!
Ma sem volt tornaórájuk............. :?

Mi ma rohangáltunk egy jó nagy kört! Tesco, C&A, majd át Campona C&A mert lett volna neylonharisnya Bogira csak leszakítottákl róla a papírt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Gondolhatjátok milyen ideges voltam! :evil:
Na a Camponába átértünk 9:40-re de kiderült csak 10-kor nyitnak az üzletek! Szóval várnunk kellett, Bogi elaludt a kocsiban, így én lemaradtam a tekerésről, de hajat kéne gyorsan festenem.....
Még van egy órám utána menni kell Bubuért vissza oviba.
Remélem elalszank időben csimók, mert 16h-kor indulnunk kell!

Na majd még bekuksizom, jó lenne tudni vmit Berniről!!!!!!

Vendég

MIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Buldog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj abból is van pici ugye???????
Vendég

Na jó, végig kell néznem az össze kistestű kutyát! Ezt így hasraütésszerűen tényleg nem lehet eldönteni.
Vendég

Orsi!
Van pici bulldog is :lol:
Nem ér nevetni,és igen is szép kutya volt a Nina
Kép

Ő 12 évig volt mellettünk.Viszont nem kerti kutya,fázik a hidegben,de iszonyat nagy bohóc volt,még idős korában is. :lol:

A mostani kutyánk a Tina,az jorki és havanese keverék.És nincs 2 kiló.De komolyan :lol:
Kép
És a Szabi a Bella és az egyik macsekunk
Kép

mimi12

Mimi!

Nagyon sajnálom a picit! :cry: :cry: :cry: :cry:

Nina nekem tecc! :D :D :D
Jesszus, Bella ennyire jámbor, hogy a cicust így megtűri?????? :shock:
Szabi sem fél tőle?????? :shock:
Vendég

Orsi!
Ne sajnáld,inkább örülj.Mindennek meg van az oka,vasárnap kellett volna megjönnie,és tök elfelejtetem,míg a barátnőm rá nem kérdezett.Akkor ugrott be,hogy baccus :lol: :lol:

A Bella már 9éves.Nagyon jámbor fajta a retriver.Nem véletlen használják őket mindenféle segítő meg mentő kutyáknak.
A saját cicáinkkal jól megvan,a macsekok mellette nőttek fel.Sőt ez a tarka már 4-5 éves,és szerintem szent meggyőződése,hogy ő is kutya.Az a kép séta közben készült,és nem a mi házunk előtt,hanem valahol az utcán :lol:
És még nem volt nálunk olyan gyerek,aki félt volna tőle.Nagyon szereti a gyerekeket,nagyon szelíd okos,viszont házat nem őriz.Ez még a póstással is jóban van,ami ritka :lol:

mimi12

Sziasztok!

Orsi, vagyok, vagyok, tegnap nem tudtam jönni, mert Bubo nem volt hajlandó aludni...
Látom kutylázban égsz! :lol: Én is imádom a kutyákat, a beagle nekem is az egyik kedvencem, de én is lebeszélnélek róla, mint a többiek, nagyon eleven.... Nekünk volt egy keverékünk ő nagyon cuki volt, most van egy gyönyörű németjuhászunk és a hugom kutyája egy palotapincsinek eladott valami, de ő is cuki, majd keresek képet... :lol: Menhelyről nem akarsz hozni? Én gondoltam rá, de a párom nem igazán akar kutyut egy kis kertbe. :(
Egyébként jól gondold, meg ezeket a fajtatiszta kutyákat, mert nagyon kényesek, a szomszédunknak van egy yorkija, de már nem egyszer kellett dokihoz vinni, nem kevés pénzért, és még dilis is...
De szerintem minden kutyát meg lehet tanítani a rendre. Gondolok itt a kertre, lakásra..... Nálunk(apuéknál) pl. van egy kis eldugott kertrész ahova nem szoktunk járni és oda lettek megtanítva a kakilásra, pisilésre, és időközönként összeszedjük, nem nap mint nap, innen onnan, fűből, virágoskertből....

Zsand, ne rohangálj annyit! :wink: :lol: Néha pihenj is..... :lol: :lol:

Gabi, tervek vannak a vállalkozásra, de hogy pontosan még mi az nem tudom, az biztos, hogy varrni fogok...szeretnék. :wink: :lol:
Gyönyörű a kisfiad! (ha lehet mondani ilyet egy kisfiúra :lol: ) Nagyon szép, formás baba!

Berni, alakul a dolog, látom..... :lol: mondom én, a Miki hozza a lányzót. :lol: Vagy már meg is érkezett??????

Dolli, remélem Gézu hamar kilábal ezekből a fránya betegségekből!!!!

Mimi, kész vagyok Tinától! Naggggyon cukiiiiii! Megnézném, ahogy megkergeti a postást! :lol: :lol: :lol: Jók ezek a mini dilis kutyák, riasztásnak mindenképp, a miénk is bármi neszt meghallott ugatott és arra felfigyel az ember, a nagykuty meg elrettentésnek jó... A mi kutyánk az a krumpliárús autót nem szerette, bármikor kiabáltuk neki, hogy krumliiii, egyből ugatott és rohant az ajtóhoz :lol: Anyósoméknak van golden retr.-jük, mint egy birka, olyan jámbor, imád hízelegni, bújkálózni, és olyan finom simizni való bundája van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:06-kor.
sylph

Jackyről meg majd keresek, ő is jópofa kutya :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:07-kor.
sylph

Sylph!
A Dini kutyátok hasonlított a Tinára nagyon :lol:
Tuti ő is valami jorki szerű keverék lehetett.Negyon helyesen nézett ki.
A németjuhászotok,meg olyan németjuhászos :lol:

A Tina kutyánk tényleg tök dilis.Okos kutya az,de állandóan az utcán van.Minden kis résen,átpréseli magát.A póstás az jókat röhög rajta :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?