Szijasztok!
Mimi! Mindendenféleképpen szobacirkálónk lesz!
Most a bolognese-n gondolkodom, barátnőméknek ez van ! Na terrierről szóról szóra azt mondta mint Te!
Csajok ez ilyen nehéz dolog???? Nem csak arról van szó, hogy melyik kutya szép, vagy aranyos.....
De több kutyás oldalom azt olvasom, hogy minden szempontot át kell gondolni!Szőr, viselkedés, méret, a kertre, gyerekekere is gondolni kell!
De tényleg nagy kutyát nem szeretnék, a közepes és mini között kell választanom! A fehér szőr nálam nem kizáró ok, max többet kell vele foglalkozni ilyenkor télen ha kimegy!
De olyan jó, hogy tudtok tippeket adni, és minden véleményt örömmel fogadom!Köszi a segítséget!
Bocsi de a motoros postás kergetésén hatalmasat röhögtem!
Elképzeltem ahogy az a hatalmas kutya kergeti a postást!
Amúgy szerintem minden szempontnak nem lehet megfelelni! Na én úgy indultam, kutya házba NO
, közepes méret, gyerekbarát .
Na aztán jött hogy az meg szökik, szétszedi a kertet, kapar, ás stb...
Lehet egy papírkutya kéne nekem...... DE MOST MIT CSINÁLJAK?? Annyira szeretnék kutyát!
Ez már inkább az én kívánságom nem is gyerekeké!
Golden retriver! AZ GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!
Kert hogy néz ki?
Műtét maszek, nem is tudom, hogy lehet-e még sztk alapon! Szerintem max felvarrást, de imlantátumot nem!
De tényleg utána kéne járni! Amúgy nekem is nagy gondot okozott! Mindig is pici volt, de formás, szép kerek! 75B Aztán szoptatás alatt lett 90D
Na ebben a sok hízás is benne van)
Után hol kissebb, aztán megint nagyobb, míg nem lett belőle egy 75RLS (Ráncos Lógó Semmi) Vizuális alkatok most hátrányban!
Nekem is gátlások okozott, okoz még a párom előtt is!
Gabi! Jaaaaaaaaaaj de édes, szép baba Milán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na lehet nem kéne nézegetnem ilyen szép kisbabákat mert kedvem támad a negyedikhez!
Én is szerettem szoptatni, nagyok 10 hós korukig, Bogi sajnos csak 6 hós koráig szopizott!
Aranyos lehett ahogy Apa tanítja a kicsifiát!
Jó dolog a sport, nem feltétlenül kell versenyszerűen, de a gyerek mindenféleképpen mozogjon valami! Csajok a mi ovinkban októbet óta nem viszik ki a gyerekeket az udvarra!
Szegények 25-en vannak egy csoportteremben ami kisebb a nappalinknál!
Úgy sajnálom Őket!
Jövőre Bubu a sportsuliba megy, ott gondolom minden nap van tornaóra!
BERNI????????????? Szerintem CTG-ről ment szülni, ahogy azt megjósolta!
Jaj de várom, hogy írjon!!!!!!
Zsand! Te meg már mindmegetted és már mindmegittad!
Dolli! Géza hogy van????Milyen gyógyszert kell használnotok? Most valami állandó asztma gyógyógyszer vagy vmi befújós ami csak biztonságból van otthon?
Jövőhétre mondják a hideget, nem ártana ha hebrnálódnának ezeka fránya vírusok! Védőnő mondja, hogy rengeteg a beteg az enyhülés miatt!
Jó lenne karácsiny már kihúzni betegségek nélkül!
Sylph merre?Remélem nem betegek a gyerkők!!!!!!
Andika? Bubut vittük oviba, a képeket elfelejtettem vinni!
Mentek hétvégén a Minimaxos szülinapra? Én még nem tudom biztosra, mert a sogórnőmék jönnek ha minden igaz!
Ma sem volt tornaórájuk.............
Mi ma rohangáltunk egy jó nagy kört! Tesco, C&A, majd át Campona C&A mert lett volna neylonharisnya Bogira csak leszakítottákl róla a papírt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Gondolhatjátok milyen ideges voltam!
Na a Camponába átértünk 9:40-re de kiderült csak 10-kor nyitnak az üzletek! Szóval várnunk kellett, Bogi elaludt a kocsiban, így én lemaradtam a tekerésről, de hajat kéne gyorsan festenem.....
Még van egy órám utána menni kell Bubuért vissza oviba.
Remélem elalszank időben csimók, mert 16h-kor indulnunk kell!
Na majd még bekuksizom, jó lenne tudni vmit Berniről!!!!!!
Puszika: Orsi