Új privát üzeneted érkezett!

Annam most ezt csinalja:
Kép
meg jo hogy ekkora a jaroka es o a legsarkaba huzza meg magat:)

Kép gyere kacsa megeszlek
Vendég

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: elegem van a tmobilból :!: :!: :!: :!: 220 a vérnyomásom :!:
magdolnam

Linda miért akarsz nreki mást adni? Orrcsepp, orrszívás, C-vitamin (Cebion csepp). Több nap, de rendbejön. Max ha nagyon köhög akkor köptető. ACC vagy Fluimucil (100 mg) 2x fél tasak. Kitartás!

Kép
andkata

köszike. andkata persze nem akarok neki mást adni ha tényleg csak elég az orrcsepp meg a c vitamin, csak kicsit megvagyok ilyedve, mert ez az első megfázásunk!

Kép
linda24

es ha nem baj kepek tegnaprol
Kép mama, enyem lehet?
Kép haha, ez mar az enyem!
Kép de most meg hova lett?
Kép itt sincs
Kép mokas fej:)
Vendég

magdi!
Mi történt?

d.dodó

Annyira édes Anna!

Kép
andkata

Mary!
Nagyon jók a képek!!

d.dodó

koszoni Anna a dicseretet, bar epp alszik, de ha ebren lenne biztos ezt uzenne.
Most rendszereztem a gepen levo kepeket, es van nehany amit nem is lattam meg es olyan edesek.
En ha foto konyvet szeretnek csinalni lehez lenne mondjuk 20 kepet kivalasztanom:) Epp ezert Alekora biztam a valasztast :lol:
Vendég

KAta: mennyire gaz, hogy nem egeszsegesen kapta meg az oltast? Csak mert Aleko igen duhong, en meg nem tudom neki nyugodt szivvel azt mondani hgy nem gaz, hogy igy kapta meg mar masodszor, hogy taknyos.
Vendég

csak annyi történt, hogy ugye én ott dolgozom. Van céges telóm, amit havonta regisztráltatni kell és ugye nem tudok bemenni meg amúgyis blokkolták a hozzáférésemet + szinte az összes csoportos kollegám kilépett amióta integrálódtunk. És felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy kérlek regisztráld.... mert ugye eddig működött. Erre a csaj: " a telefonos ügyfélszolgálat nem erre való" :shock: jó... mondom eddig megcsinálták. Válasz "pusztán jó indulatból" mondom, akkor most nincs jó indulat? Nem jött válasz. Erre a nő "menjek be a cég vezérszékházába.... stb stb" Mondom neki ember kisgyerekkel vagyok hahó!!! Nem hiába vagyok gyesen. Na ekkorra már nagyon berágtam azért amit központilag intézni kéne.... és mondtam, VEZETŐI VISSZAHÍVÁST DE IZIBE! Visszahívtak :) Kedves volt a srác, megcsinálta
magdolnam

Ha belenézett a torkába, nem látta pirosnak, akkor egy kis orrfolyás mellett be szokták adni.( Különben igencsak lehet hogy fogzik Anna és azért szörcsög az orra). Az én dokim talán túl óvatos is, Adél mégis picit náthásan kapta az utolsó oltást...
Semmi gond nem lesz!!!

Kép
andkata

koszi Kata, ezt atkuldom Alekonak hogy megnyugodjon!
Vendég

Csövi!

1,5 óra sírás, ebből fél óra ordítás után Dundi elaludt. Baromi fáradt volt ,de semmi nem volt neki jó, se cici, se cumi, se kutya, se macska! Csak ha ölben volt, pedig pt nem nagyon szoktuk így hurcolászni.
Aztán 1szer csak az ölemben elaludt.

Bakker! Ennyit még életében összesen nem sírt.

Ági!

[quote]N írta:ándikát ma ideültettem az ölembe, együtt olvastunk, meg nézegettük a képeket, és kérdeztem, hogy melyik kislány tetszik neki Very Happy olyan izgatott lett, hadonászott össze-vissza... biztosan azt mondta: ő... meg ő... meg ő...
Így kell udvarolni!

Márti!
Lea csodaszép Kép

Annácska továbbraa is szépséges!

Mikor adjátok fel a csomagot?
20150601134430

Aleko iden is lesz MIkulas :P
Aki szeretne latni az Andrassy uton lesz penteken 5-8ig es szombaton 5-8ig este a Pelot nevu puccos bolt elott, gesztenyet fog sutni vagy mi a szosz
Vendég

Magdi! Ügyes vagy, hogy elintézted. Néha nem árt kicsit erélyesebben fellépni. (na ebben én nem vagyok olyan jó)

Olyan furi, hogy írjátok itt a 6 kg-ot. Jázmin azt sem tudom mikor volt 6 kg. Tegnap mérték: 7680g és 68 cm.

Anna nagyon cuki! Jó a fürdős képe!

mindkét gyerek alszik, odakint esik az eső. Semmi kedvem boltba menni. Így is mire felébrednek, már tuti esőben és sötétben kell menni.

Dodó! Akkor te nem engem húztál, mert én odaírtam az irányítószámot!

Kép
szly27

egy rohogest meger :lol:
NA jo nem leszek gonosz!
Vendég

szerintetek az en gyermkem miert van 20 perc alvasra beprogramozva? Meg oltas utan sem futja tobbre :evil:
Vendég

Magdi jol megcsinaltad! Ugyes vagy! En tuti akarmilyen duhos is lettem volna nem tudtam volna megoldani, en ilyen hivatali ugyekben nagyon nyuszi vagyok :oops:
Vendég

boltrol jut eszembe: valyon az emberek szabit vesznek ki hogy vasaroljanak? Vagy ennyi nyugdijasnak, munkanelkulinek es gyesen levonek van autoja es szabadideje es penze? Elmentem a tesco mellett hazajovet, es be mar nem mertem menni- pedig kellett volna, meg ha nincs is penzem- mert dugig volt a parkolo :shock:
Mert hogy pentek szombat vasarnap nem lehet lepni mar kezdem tudomasul venni igy karacsony elott, de szerdan se lehessen mar ember modjara vasarolni :?: :twisted: :evil:
Vendég

Az én gyerekem meg miért nem tud 5 percnél tovább ellenni egymagában??? :twisted: Lassan pisilni se lehet elmenni ugy hogy ne üvöltsön! :roll:

d.dodó

Hat tarsasagi leny:)
Vendég

ajaj,
olyan rosszul aludtam 8)
eszembe jutott, hogy Vkatának nem válaszoltam :D

Vkata,
hétfőn két változat szerint megyek.
1. Akatánál csatlakozom a konvojhoz és hipp-hopp ott vagyunk Patrinál
2. Lekésem a konvojt, a saját szakállamra átkelek a hegyen és Budakeszin át - megpróbálok nem elkeveredni, és hipp-hopp ott vagyok!

Haza legkésőbb 13.30-kor el kell indulnom, akkor 14-kor már tuti elindulok (hihi), és elcsípem Szonját az oviban.

Hozzalak, vigyelek?
Jaj, most jut eszembe, hogy akkor mindenképp kell vinnem a gyerekülést Szonjának, tehát nem tudlak vinni :shock: :(

KépKép
szkagi

Agi: addig beteszed hatra a gyerekulest a csomagtartoba es akkor tudod vinni KAtat.
Vendég

Anyjuk,
hol az a Pelot? Szonjának mindenképp kell valódi Mikulást látnia :D
ha ma lekésték a Deák térit 8)

KépKép
szkagi

Anyjuk,
ez az autó nem az az autó, amibe hátra befér a gyerekülés :(
igen kompakt, hogy finom legyek :?
még ha a babakocsit ki is paterolom, akkor se megy be az ülés, sajna :shock: :?

na majd még gondolkodom,
csak Nándika ordít
rontja a hatásfokom

KépKép
szkagi

ja, bocs, csak egy otlet volt.

nem olyan Nandi ulese ami elore is bekotheto?
akkor Kata ulne hatul egy gyerekkel es egy Szonja ulessel, es egy gyerek elol veled.Tobb otletem nincs de ez se tul jo.
Vendég

Megint elaludt Lizy! :shock: ma már harmadszor alszik. Remélem nem beteg lesz. Egyet aludt séta alatt, és most már 2-szer mikor épp evése volt, a cicin aludt be. :shock:

d.dodó

Lányok engem visznek! Már ha Evelin lesz olyan Drága....
Sőt a barátném is tutuval jön, ha jön Békásról. Oda meg akkor talán a tesó ül be...jól kitaláltam, nem? Lehet hogy tetszik a többieknek is...én mindenesetre kilogikáztam :lol: :lol: :lol:

Kép
andkata

jaj nem is rólam vanb szó hanem VKatáról??? :shock: :oops: :shock:

Kép
andkata

Jaj, Drága Iza babához nem is gratuláltam Vera!

Gyönyörű és a neve is! :)

Kép
andkata

Tényleg mi lehet Dittkével? ezer éve nem írt!

Én kiporszívóztam, felmostam, port töröltem és Adél még mindig alszik...Már több mint 2 órája! ( Mondjuk délelőtt meg csak egy órácskát nyomott) A babakocsiban mostanában felébred és inkább feltámaszkodik, nézelődik... olyan cuki, csak ilyenkor nem pihen túlságosan. Az ágyában meg egyre jobban nyomja. Hiába hogy változnak a gyerekek! :)

Jaj, Vik sajnálom Lackót! Biztos totál fáradt volt.
Nálunk is volt már ilyen...Úgy sajnálom ilyenkor,de csak az segít ha valahogy elalszik...

Kép
andkata

Kata!
Adél nem ébred fel a porszívóra?

Én ma csak lomoltam és főztem. Voltunk fent délelőtt a karácsonyi forgatagban a főtéren. A legjobb benne a kürtöskalács és a forralt bor.
20150601134430

Jöhetnek az ötletek az autóval kapcsolatban,
nekem zizi ma az agyam 8)

Az első ülésen nem elég hosszú a biztonsági öv, nem lehet bekötni a babaülést :?

Mondjuk hétfőn elhagyhatnánk az rsg-t, de az ülést akkor is valahogy ki kell pakolnom. Felvihetném az anyósomhoz, de akkor tuti nem indulok el időben :? ja meg egy gyerek a kezemben, másikban egy batár nagy ülés, és fel a lépcsőn a liftig?! :shock:
Ha hazaviszem az ülést, akkor nagyon későn érek csak oda akárhova is megyek....

Na, szóval jöhetnek az ötletek!!!
Holnap azért megpróbálom a gyerekülést belegyömöszölni a csomagtartóba. Hiszek a csodákban :roll:

Valaki elviszi az én ülésemet az ő csomagtartójában? :roll: Én meg Katáékat? Na??? :roll:

KépKép
szkagi

Nem...szerencsére. Most kelt de csak onnan jöttem rá,hogy visítozott, mikor bementem ezerrel mosolygott és játszott a rácsvédőjével. Olyan édes!

Szerintetek a kürtőskalácsban van tej? Mármint amit az utcán lehet venni?

Kép
andkata

Akata,
ezt én is szeretném tudni! De asszem van kürtőskalács recept a receptesben! :wink:

KépKép
szkagi

Ha jön a barátném (Krisztina) , az ő Astrájában tuti elfér. Ezt hétvégén meg tudom mondani. Az jó, Ágica?

Kép
andkata

Sztem van, gondolom a kovásznál azt használják.
20150601134430

Ági! Mi van, ha Katáéknál kiteszed az ülést, mikor felveszed Őt és mikor lerakod, akkor meg vissza??
Vagy hülyeséget mondtam?

sz.andi

Ágica?
mondjuk visszafele lehet engem nem érintene...

Kép
andkata

akata!
Én lángosos-kürtöskalácsosnál dolgoztam! Én ugy tudom tejpor van benne.

d.dodó

viki!
Egy kürtöskalácsosnál nincs idő arra, hogy külön kovászt csináljanak! :roll: Kevertem már be utcai kürtöskalácsos kürtöskalácsot.... abban a tojás sem tojás, hanem tojáspor!

d.dodó

Nekem jó, ha Akatánál kitehetem az ülést, csak akkor együtt kell hazajönnünk is! Ti mikorra tervezitek az indulást? Ha nem megyünk rsg-re, akkor is legkésőbb 5-re itthon kell lennem, tehát 4-re Akatánál, mert még ülésezni is kell :roll:

KépKép
szkagi

Ági, totál megértem ezt a kirakósdit :) néha én is szoktam gyerekkel-hordozóval-három szatyorral-hátizsákkal és összes kulcsaimmal (persze mind különböző zsebekben) vonulni...
Anyjuk, amúgy tök jó logisztikai ügyintéző vagy :wink:

Viki, sajnálom Lackó nyűglődését, és téged is, vele együtt. Mi tegnap éltünk át hasonlót.
És milyen tevékeny vagy!

Leácska gyönyörű!

És Domi ex-prof is!

És Anna is! A grimaszolós képen csúcs!
Gulp... mit készült megenni? Kép
Apa-Mikulás :D

Nati is szortyogósan kapott oltást, semmi baja nem lett!

Akata, elvileg lehet vízzel is keleszteni, de egy kalácsnak van esélye, hogy tejes legyen...

Szly:
[quote]O írta:lyan furi, hogy írjátok itt a 6 kg-ot. Jázmin azt sem tudom mikor volt 6 kg. Tegnap mérték: 7680g és 68 cm.

Én meg azt nem tudom, Nati mikor LESZ 6 kg :) Na jó, talán 5 hósan már meglesz annyi. Na de egy 8,5 kg-os Domihoz képest... :)
De nem zavar, ha cipelni kell, ez a súly is épp elég Kép

Magdi, ügyes vagy! Ne is hagyd magad!

Képzeljétek, lement már egy adag mosás (teregetés még nem), mosogattam kettőt, kalácstészta itt kel mellettem, csináltam adventi naptárat Otinak (na jó, ezt csak össze kellett állítani, a részei már megvoltak), voltunk könyvtárban és papírboltban - kellett a lelkemnek egy szépen fogó toll Kép -, és még nincs vége a napnak :D úgy örülök, hogy ennyi mindent tudtam intézni!

Kép
Kép
bondi

Bondi ügyes vagy!

Én leírom ma milyen dinka voltam ma, anyós már tuti hülyének néz.

Elmentünk a piacra, plusz bolt. Már majdnem itthon, mikor eszembejut, hoppá, kenyeret nem vettem, vissza.

Majd itthon már levetkőzve, hoppá, mennyire szeretttem volna majonézes krumplit enni, de a majonéz kimaradt. Le a nonstop-ba
( alattunk van), vettem majonézt+ sört anyóspajtásnak. Mikor már szoptattam is, teljsen átöltöztem: Kata hol a prézli? Persze nem volt itthon, ugyhogy újra le a boltba... :oops: :shock: :?

Azóta talán jobb kicsit...Zizi nap.

Ágica, a 4 óra jó, bár nem tudom hogy fog aludni addig a leányom. Talán kendőben. Remélem.

Kép
andkata

csajok, ha nem viszünhk babakocsit, akkor a gyerekülést én el tudom vinni a csomagtartóban. Akkor csinálhatjuk azt, hogy én felveszem vidokatát újpesten, átmegyünk akatáékhoz, ott találkozunk, ott a gyerekülést áttesszük hozzám, és akkor már beférünk. :) Nos?

bondi, a mosásodról jut eszembe, hogy emlékeztek, a hétvégén meséltem, hogy apa cucait nem teregettem ki mert azokat én nem használom (ugye a telefonos sztorira reagálva) azóta sincsenek kiteregetve. Már párszor szóltam, mindig azt mondta, hogy majd. de én csakazértsem fogom megcsinálni... ugyanaznap kértem hogy mossa el a tepsiket (semmi) előtte lévő nap meg hogy tegye el a mózest és vegye elő a lábzsákot. Ez összesen lenne kb. 10 perc... de nem érdekel. Csak az bosszant, hogy megcsinálok itthon mindent és szinte alig vagyok itthon, vagy ha mégis, akkor a gyerekkel kell tornázni vagy etetni vagy fejni vagy a lakást rendbetenni. Nem tudok szétszakadni...

Mondjuk tök jó lesz, mert karácsonykor három hetet leszünk együtt és abból 8 nap ausztria, síelés. :) Már alig várom. És én járok a legjobban az egésszel, mert Eliotra felváltva fognak vigyázni úgyhogy kedvemre síelhetek amennyit akarok (már csak az a feladat hogy a kissrácot jó hamar megtanítsam hogy komolyabb pályákra is mehessünk. :) :) :) de akkor azt hiszem egy kicsit ki tudok majd kapcsolódni. :)

képzeljétek, a gépem meg meghalófélben van... este felraktam tölteni és reggelig csak félig töltött. Így persze hamar lemerül, de ha meg be van kapcsolva és úgy teszem töltőre, akkor meg sípol. Ha kihúzom, akkor meg elmegy a kép... Szóval k.o. De ebben csak az a röhej, hogy még csak két éves és nem volt egy olcsó darab (bár mi nem bolti áron vettük, hanem ismerősön keresztül jóval olcsóbban, így viszont nincs rá gari...Tiszta szívás. Még az a szerencse, hogy kapok másikat. Csak azon drukkolok, hogy mire ez teljesen megadja magát, addigra meglegyen a másik. :) (két napja át is mentettük az összes képet a férjem gépére biztos ami biztos.

Ma elhagytam a papucsomat a gézengúzban... Nagyon remélem hogy meglesz, mert a világ legkényelmesebb papucsa és itthon nem lehet kapni. most hívtam őket és aki most ül a recepción nem látja ott... remélem nem nyúlták le... :(

gyerek mindjárt ébred, akkor etetek, aztán kezdjük a tornát. Ma fogjuk először csinálni a bhrg-s feladatokat. nagyon kíváncsi leszek. FŐleg arra, hogy a gördeszkához mit fog szólni. :) AMúgy valaki csinálja már meg nekem a következőt: megfogod a gyereket és úgy tartod mintha büfiztetnéd. Háromszor körbefordulsz jobbra, majd balra és utána rögtön megnézed a gyerek szemét. Úszkál oldalra???

KépKép
muffin

Á, úgy sajnálom, hogy ma csak bepillantani tudtam hozzátok :(

Vikikém!
Csabika leutánozta Duncit!
Olyan nyűgi volt ma. Semmi nem volt jó... Ciciztünk, sétálgattunk, énekelgettem neki...
Hm...Most meg már ébredezik, nyöszög...

Holnap remélem, többet tudok jönni.

Hiányoztok!!!

Na, megyek újra ciciztetni, sétálni, énekelni :?

Véda
Vendég

Muffin!
Még gyorsan válaszolok neked: Lilunál pont ez volt az egyik probléma, hogy akárhányszor - kb. 100X - pörgette extra gyorsan a csaj, akkor sem szédült el, pedig az a jó!!! Mindjárt kipróbálom Csabi macival!

Véda
Vendég

muffin!
Én megcsináltam...rendesen nézelődött utána. Én viszont elszédültem. :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Lackó nagyon cukor, kis huncut! úgy megpuszilgatnám !

Lea, szépséges! nekem a 3-dik kép a kedvencem! Csatlakokozom a többiekhez többször kérünk róla képet!

Prof, édes a kis tokájával!

Anna, is szépeséges!

Patti nagyon aranyos vagy hogy felhivatál! mégegyszer köszi!

Ági, örülök h Szonja meggyógyult!

Bondi, milyen kreativ vagy hogy az adventi naptár is te csinálod! ügy i vagy!

Mi: jól vagyunk, Szonci egy kis tündér! Imádom! :D

Bocsi, h csak ennyi de le vagyok maradva............
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?